×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съпругата на заловения с 15 кг. хероин проплака: Синът ни загина, разболях се от рак, сега и ареста... Господи, помогни ни!


Съпругата на заловения с 15 кг. хероин проплака: Синът ни загина, разболях се от рак, сега и ареста... Господи, помогни ни!
Черна прокоба тегне над семейството на Димитър Мандов , който бе заловен с 15 кг. хероин на ГКПП Малко Търново в навечерието на Успение на Пресвета Богородица
20 Август 2014, Сряда, 14:42 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимка Авторът

Няколко трагедии са белязали живота на семейство Мандови от Созопол

Черна прокоба тегне над семейството на Димитър Мандов , който бе заловен с 15 кг. хероин на ГКПП Малко Търново в навечерието на Успение на Пресвета Богородица. Тогава 60-годишният мъж се е връщал от Турция. Бил е в Лозенград, за да купи евтини ядки, сокове и други храни за съпругата си Галя, която гасне от рак на гърдата. Митничарите са действали по сигнал, директно са се насочили към неговата кола и са открили за секунди пригодения тайник с дрогата във фабрична кухина. Оттам са иззели 30 пакета с овална форма, обвити в жълто тиксо. Мандов е арестуван на секундата. На 15 август в 8 сутринта от полицията са позвънили на сина му Петър в Созопол, за да се яви при тях.

„Помислих си, че баща ми е катастрофирал и се е случило най-лошото”, разказа днес пред Флагман.бг Петър.


Галя и Петър не пожелаха да бъдат снимани

Едва в районното той разбира, че баща му е пренасял дрога. Адвокатите на Димитър Мандов са категорични, че хероинът е подхвърлен.

Галя Мандова, която е омъжена от 40 години за Димитър, трепереше като лист от притеснение в кулоарите на съда. Жената е претърпяла 25 химиотерапии и е с отстранена гърда.

„Не трябва да се притеснявам, забранено ми, а не мога да спра да страдам за случилото се, защото знам, че той е невинен”, проплака Галя.

Семейството живее в Созопол. Трагедията в семейството идва преди години, когато Димитър и Галя губят при нещастен инцидент другия си син – 21-годишния Георги. Галя се поболява от мъка. През 2001 г. в Созопол е отвлечен другия им син Петър заради опити да пласира дрога по Южното Черноморие.
Димитър Мандов е моряк с 20-годишен стаж на корабите. Всички спестени пари обаче отивали за лечението на крехката Галя.

„Моля ви, не ме снимайте, притеснявам се. Созопол е малък град не искам пак да ни говорят”, каза още Галя.

Бургаският апелативен съд остави Димитър Мандов в ареста.

В момента Апелативният съд в Бургас гледа мярката за неотклонение на Димитър Мандов. Магистратите трябва да решат дали да го пуснат под домашен арест, за да се грижи за съпругата си или да го оставят в ареста.

В категории: Лична драма


12
Коментара по темата
12.
Георги
20.08.2014 22:34:19
6
2
Лично познавам Димитър Мандов и мога да ви кажа че е един много преживял човек но винаги готов да помогне честен и почтен,наистина е загубил единия си син ,също така разходите му по лечението на жена му са пет цифрена сума в евро ,няма яхта а 3 рибарски лодки с които влиза за риба .И замислете се може ли да го е направил от нужда за да продължи лечението на жена си ?
11.
хахах
20.08.2014 22:32:04
2
2
Този димитър Мандов си е опекъл добре нещата и няма нищо на негово име, но всички в Созопол много добре знаем какво е купил и с какви пари
10.
хахаха
20.08.2014 22:30:30
1
3
какви общински жилища, бе. Престанете да го защитавате този наркотрафикант. А хотела, в Созопол, който го върти сестра му. На кой мислете,че е?
9.
emo
20.08.2014 21:45:52
1
2
mnogo dobri hora sa i ribari ne izlizat ot moreto
8.
въпрос
20.08.2014 19:15:45
0
3
Тия досущ приличат на цигани... Или се лъжа?!
7.
mitosha
20.08.2014 18:41:17
0
4
golemiqt brat prodavashe droga,malkiq mechtaeshe da stane narkoman i stana.mai ot tova umrq.logichno i tatkoto da go vleche
6.
Елена
20.08.2014 16:48:04
1
5
Вярно е, че Мандови живеят в общинско жилище. Имаха къща( не хотел), но им беше взета, заради дългове, преди доста години. Галя е много свестен и изстрадал човек. Не казвам, че бащата и синът не са се занимавали с наркотици, по всяка вероятност са, но това че, имат хотели и яхти са пълни глупости.
5.
?
20.08.2014 16:32:40
1
3
И къде са тия общински жилища на ул. Стара планина ?
4.
666
20.08.2014 16:25:17
4
0
nikakvi hoteli nqmat stiga gluposti jiveeqt v ob6tinsko jili6te
3.
-
20.08.2014 16:20:58
1
9
Мандов е собственик на голям хотел в Созопол, скъпа яхта и няколко апартамента. Зад скъпите придобивки обоче стои името на друго лице. Полицейска справка сочи, че досега Мандов не е бил залавян и е минавал между "капките". Дейността му с наркотици според запознати била от дълго време.
2.
каква случайност
20.08.2014 16:17:41
0
11
Самият Петър Мандов е криминално проявен, разследван за наркоразпространение, а според запознати той е и наркозависим.
1.
?
20.08.2014 16:14:34
1
17
Флагман, не защитавайте престъпниците - на колко деца щеше да бъде продаден този хероин. От къде му е тази скъпа кола? С какво се занимава той и сина му, имат ли легален доход? Разследвайте това, а не се опитвайте да обеждавате хората да съжаляват престъпниците. Всички знаем, че хероин не може да бъде подхвърлен така лесно, още повече, че синът му е в тоя бизнес. На 15 август в 8 сутринта от полицията са позвънили на сина му Петър в Созопол, за да се яви при тях. - пълна лъжа, Димитър Мандов е разговарял със сина си още на 13.08 веднага след задържането. Помислете малко, той отива за един ден до Лозенград, не се прибира и чак на 15ти сина му разбира, че е задържан. Ами като не се е прибрал вечерта и на следващия ден никои от роднините ли не се сети да го потърси да му звънне да се притесни? Не вярвайте на престъпници...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори