×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?!


Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?!
Съдбата на Валя и любовта на Валентин към нея късат сърцата на хиляди хора от цялата страна и чужбина
Тема в развитие
ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя Няма следи от насилие по тялото на Валя Вижте 18-годишното момче, намерило трупа на Валя (ВИДЕО) Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото Тялото на Валя заклещено в тетраподите край Морска гара, викат Гражданска защита да го вади (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Морето изхвърли тялото на Валя Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми няма психични отклонения, нито любовник Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?! Майката на хубавата Валя: Намесеният трети човек в изчезването й е действал от злоба и завист Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за отвличане на красивата Валя Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети Приятелят на Валя получавал писма: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен" Майката на изчезналата Валя: Ако дъщеря ми беше скочила от моста, щеше да ми остави писмо. Отвлечена е Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце Приятелка на изчезналата Валя: Тя е страхлива, не може да броди сама в Морската градина Приятелят на изчезналата Валя зове: Помогнете, нека да я търсим заедно! Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина Извънредно! Фатална развръзка за красивата Валя, чакат морето да изхвърли тялото й Изчезналата Валя тръгнала без документи и с 20 лв. в джоба си, телефонът й още дава свободно Валентина отвлечена? Отпадна версията за самоубийство в морето Претърсили поляни и градинки около Лозово, за да намерят следа от изчезналата Валя Красавицата Валя е била облечена с черно яке и черен панталон, приятелят й е в шок Изчезналата в Морската градина Валя е медицинска сестра, смятала да се омъжва за полицай Изчезна 25-годишна жена в Бургас, блокираха входа на Морската градина
виж още
скрий
03 Май 2014, Събота, 22:29 ч.
Автор: Флагман.бг

Валентин отчаяно търси спасение за любимата си, очаква да я прегърне невредима

Приятелят на изчезналата бургазлийка Валентина Иванова – Валентин Георгиев, отчаяно пита защо, ако е скочила от моста в морето, тялото й не изплува вече 18 дни. „Каква ли е статистиката човек да скочи на 30 метра от брега на вътре в морето на 5 метра дълбочина и да не излезе тялото вече 18 дена при нормални метеорологични условия и слабо течение на морските води?”, пита риторично Валентин. През последните седмици той е съкрушен от болка и къса сърцата на хиляди състрадателни хора със случая с любимата си Валя.
Момичето изчезна през нощта на 15 април, след като сама с такси е отишла до входа на Морската градина. Близките й не спират да я чакат да се върне жива и здрава. Валентин трогва хиляди сърца със снимките й, любимите им песни и фрази.
Студеното море е именно причината Валя да не е открита още, казаха обаче специалисти пред Флагман.бг. Максималните температури на водата са около 14-16 градуса, според данни на НИМХ.
Отразените случаи на хора, намерили смъртта си в морето показват, че телата изплуват при над 20 градуса.
Преди 2 години в зимното бургаско море от моста скочи студентът Даниел Гочев, тогава негови близки и приятели не можеха да последно да повярват, че младежът е пожелал да сложи край на живота си. Организираха акции по търсенето му, чакаха го да се върне. Тялото му изплува в края на месец май в Царево, а самоличността на намереното тяло беше разкрита официално през юли.
През лятото на 2011 година в кроткия залив на къмпинг Градина посред лято изчезна концесионерът Виктор Боянов. Той влезе с джет в морето и потъна мистериозно на метри от брега на 2 юни като малко преди това е бил пред очите на приятелите си. Дни наред катер на Морска администрация, водолази, опитни приятели издирваха следа от него. Тялото му изплува на 300 метра от мястото, откъдето е влязъл, едва на 24 юни, въпреки топлото време.
Все още не е намерено тялото и на морския капитан Емил Масларов от Поморие, който падна от корабчето си на 4 април тази година.

Приятели на Валя и Валентин, както и стотици непознати хора вдъхват кураж на близките на медицинската сестра да си я върнат жива. Те вярват, че момичето е невредимо и всеки ден се молят се върне у дома. Нейни роднини направиха трогателен клип за изчезването й с призив да бъде разпространяван, за да може да бъде разпозната от максимален брой хора, които да я съобщят на тел.112, ако я срещнат жива.

В категории: Животът


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
ь
05.05.2014 01:49:28
2
6
ЧЕНГЕТО Е ЗАМЕСЕНО!
17.
Георги Бакалов
04.05.2014 20:05:53
1
6
ЗАЩО и КОЙ ОТНОВО ПОДХВАНА ВЕРСИЯТА ЗА САМОУБИЙСТВО?!Нали още на 17 април ръководител от следствието заявява: ”версията САМОУБИЙСТВО при изчезването на Валентина ОТПАДНА, след като са ПРЕГЛЕДАНИ ЗАПИСИТЕ от над 40 камери, намиращи се между входа на Морската градина, посока Казиното, Терасата и алеята в посока Моста. Огледани са и всички записи от самия мост.ДВИЖЕНИЕ НА ТЯЛО С ТАКОВА ОПИСАНИЕ и облекло не е засичано в целия този район около Морската градина”!НЕ СА ЛИ ВЪЗМОЖНИ И ДРУГИ ХИПОТЕЗИ?!ЗАЩО НЕ СЕ ТЪРСЯТ ОТГОВОРИ НА ДРУГИ ВЪПРОСИ?!Защо едно ченге хленчи публично за любимата си, а 48 часа преди изчезването й НЕ Е ИМАЛ НИКАКЪВ КОНТАКТ С НЕЯ?!ЗАЩО не са проверени тези 48 часа?!Може момичето просто да е избягало от ченгето?!ДАНО ДА Е ТАКА! Може ченгето да е превъртяло заради обрат в чувствата на момичето-вече има достатъчно такива случаи?!
16.
Морски вълк
04.05.2014 17:14:42
0
8
ВАЛЕНТИНЕ ОТГОВАРЯМ ТИ;
За да се удавиш, не е необходимо да се хвърлиш в дълбокото, достатъчни са и 10 см вода. Това може да стане и в локва.
Голяма част от удавените са самоубийци. Всяка година десетки хора слагат край на живота си в морето. С издирването на труповете им обикновено се заемат местни водолазни групи. Специалистите наизуст знаят кои райони са предпочитани от самоубийците.
През зимата преобладават телата на самоубийците, а лятото – на удавниците туристи. Случва се удавеният да престои със седмици в дълбините, преди да бъде изваден. Тогава е най-неприятно, защото от него се носи ужасно зловоние. В зависимост от морските течения трупът може да изплува чак в Истанбул, а понякога изобщо не го откриват.
Понякога трупове на удавници биват откривани на десетина километра навътре в морето. Заради ниската температура във водата тялото може да се осапуни и запази. При затоплянето на водата обаче, теченията се променят и трупът изплува на повърхността. При досега с кислорода започва бързото му разлагане. Такива удавници са най-страшни и остават като незабравим спомен. Докато ги носиш към носилката, те се пукат като презряла диня. Нищо чудно при дърпането в ръцете ти да остане и някоя част от тялото им.
Един колега воден спасител се отказа от професията след такава случка.
15.
vasil
04.05.2014 16:08:24
5
3
АААААА значи ясно ами ей така кажете на обществото,че момичето е в морето ,вместо да сведете глави и да помъчите минута вие разпространявате снимки .
14.
АЗ
04.05.2014 15:45:59
3
2
Надеждата умира последна.Докато не се намери тяло,близките не искат да повярват.
13.
vasil
04.05.2014 15:17:34
4
3
до ''АЗ' Защо тогава продължавате да всявате напрежение в хората,в обществото след като лицето Валентина е разпозната на камерите.Защо е това разпращане на снимки в Унгария,Франция,Турция,Чехия,Германия.......Защо продължавате?
12.
АЗ
04.05.2014 15:09:32
0
0
http://www.crimes.bg/article/30531
11.
АЗ
04.05.2014 14:58:09
1
3
Първо-информацията за документите е дадена от бащата.Второ на камерите е засечена фигура и е разпозната.Близък съм до двамата и имам претенции за по-изчерпателна информация,а не за детективски изводи.
10.
Георги Бакалов
04.05.2014 14:42:22
1
6
До"АЗ","ТИ" , който се срамува от името си:::ИМАМ НА ЗАПИС РАЗГОВОРА на Валентин от 29.04.2014 в 08.11 часа с Виктор Николаев по НОВА.На ясно зададения въпрос, дали Валентин е виждал или чувал Валя в нощта на изчезването, Валентин отговаря, че ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ СЕ Е ЧУЛ С ВАЛЯ на 13 април вечерта.ТОЛКОВА!На 27 април, по официална информация, версията "САМОУБИЙСТВО" абсолютно отпада, защото няма никаква индикация за това,а и камерите не показват нищо!На втория ден след изчезването, Валентин разказва, че Валя е излязла преди изчезването само с 20 лева и без документи?!Откъде знае Валентин тези подробности?!ВИЕ ПОДРЕДЕТЕ ПЪЗЕЛА!Аз изнасям документирани данни.
9.
ТИ
04.05.2014 14:07:41
0
2
ДО РЕАЛИСТ!Ако ще коментирате ,четете внимателно публикациите!Първо- Валя е извикала такси към 23.30ч. И второ- запис в 2.17ч.няма.
8.
АЗ
04.05.2014 14:02:43
7
4
До ГЕОРГИ БАКАЛОВ!Престанете под всяка информация по случая да пишете глупости!През тези 48 часа ,преди изчезването на Валя,те са разговаряли няколко пъти с Валентин.Алибито на Валентин е проверено.Аман от простаци като Вас!
Стойте си при Вашия случай и престанете да се правите на много компетентен!
7.
ПРОВЕРЕТЕ ГО..
04.05.2014 12:01:40
3
9
Абе господа разследващи, вземете да проверите колегата си той 100% има пръст в цялата тази история, колкото и да е нелогично....
6.
Реалист
04.05.2014 10:08:10
0
9
Точно в 02:17ч Валентина е засечена от камера да върви по моста. Но не и да скача. Какво е правила от 22ч до 02:00ч през времето когато е слязла от таксито??? Защо МВР мълчат?!?!?!?
5.
Георги Бакалов
04.05.2014 01:22:12
1
18
САМОУБИЙСТВО, ОТВЛИЧАНЕ, ТРЕТИ ЧОВЕК?!Валентин публично отрича тези три вероятности.НИКОЙ не допуска УБИЙСТВО!Валентин не е виждал и не е чувал любимото момиче повече от 48 часа преди изчезването й?!Никой не се интересува от АЛИБИТО НА ЧЕНГЕТО, нито от телефонните му разговори за това време!За ченгета и медиите най-вероятна е ПОЛОВИНАТА ИСТИНА:::Валя се страхува да ползва сама такси, но пропътува В ПОЛУНОЩ САМА С ТАКСИ от Лозово до Морската градина, за да се САМОУБИЕ?!Ами ако е трябвало ДА СЕ СРЕЩНЕ С НЯКОГО?!И като няма трети човек, според Валентин, С КОГО СЕ Е СРЕЩНАЛА ТОГАВА?!Валентин обича Валя, а дали Валя е обичала Валентин преди да изчезне?!
4.
леле
04.05.2014 01:17:08
0
5
сега прочетох за това момче, даниел, направо ужас - същата история е било. Дано да не е така. Валентин да си събере мозъка колкото и да му е тъжно и болно и да се сети имало ли е слаби моменти...Всички се молим валя да е жива и здрава
3.
okean
03.05.2014 23:53:36
3
10
Какви са тези температури 20 градуса? а хората които се давят в студените страни все във водата ли остават,завинаги.
2.
морски
03.05.2014 23:19:07
1
10
За жалост - да, тела изплуват при топло море. Искрено желая на близките на валентина да е жива и здрава
1.
уф
03.05.2014 23:10:37
1
12
трагично ще е, ако момичегто се е самоубило, но просто е нормално близките да не го приемат. Дай Боже да е жива. Валентин просто е очевидно много влюбен, жалко за него
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори