×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Криели реалния убиец на Димитър Стаматов – Мастара


Криели реалния убиец на Димитър Стаматов – Мастара
37-годишният Дишков е обвиняем за убийството на Димитър Стаматов - Мастара от 21 ноември 2002 г. Той е в бургаския затвор от 6 януари м.г. Според адвокатите, доказателствата напълно издишат, изтрит е запис от следствения експеримент
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Действащ полицай ли е топчегнето Ботьо Ботев? Топкриминалистът Ботьо Ботев в бургаската Съдебна палата, разпитват го за убийството на Мастара Малкотърновския сплете голяма интрига: Марата изнудвал вдовицата на Мастара, твърдял, че Дишков ще отвлече сина й Прокуратурата извади от фризера обвинението срещу Пламен Дишков за поръчковото убийство на Мастара Неочакван обрат на делото за убийството на Мастара: Бойко Стоянов излъгал, че Марата убил Мастара Кела получи личната си карта – свободен е, стяга сватба с Виктория Почина бащата на Пламен Дишков - Кела, от рак на белия дроб Томито Черния: Видях се с Кела край басейна, в инвалидна количка е Бургаските апелативни магистрати пускат Кела на свобода? Кела се гърчел от болки в ареста, настояват пред Апелативния съд в Бургас за операция в Ловеч Криели реалния убиец на Димитър Стаматов – Мастара Двойна коксартроза скъсила крака на Кела, иска спешна операция Бесове.бг уволни шефа на затворите след скандала с Пламен Дишков-Кела Натопиха Кела за душ-кабина, абажури и още екстри в Бургаския затвор Кела се завърна в родния град, посрещнаха го в Бургаския затвор Пламен Дишков-Кела се завръща в Бургас, пластичната операция не го спаси
виж още
скрий
12 Февруари 2013, Вторник, 11:55 ч.
Автор: Флагман.БГ

Важни доказателства по делото са унищожени, изтрит е запис от следствения експеримент, твърди адвокатът на Кела

Тримата адвокати на Пламен Дишков Кела– Пенка Мутафчиева, Бойчо Боев и Тодор Досев поискаха мярката му за неотклонение изобщо да бъде отменена или наложена единствено парична гаранция от 30 000 лева, тъй като няма доказателства, че той е съпричастен към убийството на Димитър Стаматов- Мастара.

Кела страда от двойна коксартроза, която беше потвърдена в съдебната зала от тройната медицинска експертиза на Лъчезар Томов, Косьо Янков и Николай Недев.

Вследствие на болестта левият крак на Дишков се скъсил с цял сантиметър и се налагало той да бъде опериран. Консервативно лечение с медикаменти и рехабилитация би облекчило болките му временно, но няма да спре развитието на болестта. Кела вече куцал. Според адвокат Мутафчиева нервната система на Пламен Дишков е срината, това му състояние също допринася за увеличаване на чувствителността му към болките от коксатрозата. По този подов стана дясно още, че бащата на Дишков - Кела-Старши е болен от рак. В момента той е на химиотерапия, бил получил наскоро и инфаркт.

Още в началото на процеса адвокатите му поискаха отвод на прокурора по делото  - Желязко Георгиев. Такъв обаче не бе приет.

Адвокатите му са сезирали редица държавни и европейски институции, в това число и Европейския съд за това, че не са допускани свободно до клиента си в затвора. Много често срещите им били отказвани. Кела не бил лекуван от стационара на Бургаския затвор, а от 4 месеца насам състоянието му се влошавало.

В пледоарията си адвокат Мутафчиева изтъкна, че за последните 18 месеца от задържането му, няма нови доказателства, липсва важен запис от следствения експеримент. Бил унищожен. Според нея в досъдебното производство има груби нарушения. Тя изтъкна еднозначно, че друг е извършителят на убийството на Мастара. Бойко Стоянов само бил съучастник. Последният се изметна на 180 градуса от първоначалните си показания пред съдия Денчо Стоянов преди 10 години, че той е реалният извършител.

Припомняме, че Бургаският окръжен съд /БОС/ гледа днес за втори път искането му за промяна на мярката за неотклонение,  решението ще бъде произнесено утре в 15.00 часа от съдия Захарин Захариев.


В категории: Темида


6
Коментара по темата
6.
ivan
16.02.2013 08:44:58
0
0
A tuka si imame fenka na Plamen Dishkov.
5.
Vania
15.02.2013 10:12:42
0
0
Da go duhash selianino,javno mn smurkash ,zatova pishesh gluposti,jivial si ne s orlite a s mishkite,skrit pod zemiata v malkata si jalka dupka.
4.
Пламен пишков-жмела.
14.02.2013 18:38:48
0
1
Искам да кажа на всички,че аз съм живял повече от орлите костенурките нинджа и динозаврите,ако не вярвате питайте Лили Иванова.И не лъжа за моята болест,от много смъркане хванах Носторкоза.
3.
дет вика един
12.02.2013 20:08:54
2
4
има лек ,за 40 дена всичко ще му се удължи
2.
Коментари
12.02.2013 14:25:24
4
10
Съдията е Захарин Захариев. За по-запознатите с "работата" на това лице е ясно че нещата са организирани от полицията Кела да бъде оправдан.
Захарин Захариев е съдия по делото Гранити, където прикрива убийците заедно със зам. окръжният прокурор Ангел Георгиев.
1.
ИМА ЛЕКАРСТВО и ЗА КЕЛА
12.02.2013 13:50:39
4
12
ЛЕКАРСТВОТО на ТАЗИ "ДОКТОРСКА" ДИАГНОЗА Е МНОГО ПРОСТА и ОПЕРАТИВНО ПРЕДПОЛОЖИМА. ТОЛКОВА МНОГО от ПРИЯТЕЛИТЕ и ВРАГОВЕТЕ на ДИШКОВ Я ПРИЛОЖИХА, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМАТ ГРИЖИ ТЕ И С ТЯХ.

ТА РЕЦЕПТАТА Е - 24 часа в ЛЕГНАЛО ПОЛОЖЕНИЕ и ОТРУПАН ЦЕЛИЯТ С ЦВЕТЯ и БУКЕТИ . На 25 час СЕ Е ИЗЛЕКУВАЛ и КЕЛА, и БУДА, и ЦЯЛАТА СИКАДЖИЙСКО МУТРЕНСКА ШАЙКА.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори