×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пребит наркодилър с амнезия, не помни кой го набил


Пребит наркодилър с амнезия, не помни кой го набил
Обвиненият в отвличане и побой предприемач Петко Чонтов може да се окаже невинен. Жертвата не го разпознава, твърди, че полицаи са му вкарали думите при показанията
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Септември 2012, Сряда, 10:53 ч.

Делото за отвличане срещу предприемача търпи обрат, жертвата му не го разпознава, твърди, че полицаи са му вкарали думите при показанията

Не помня почти нищо от отвличането си и боя преди 4 години. Нас, наркопласьорите ни бият често, нормално е това, заяви днес в съда пребитият през 2008 г.  Галин Грозев, като се отметна на 100% от дадените показания до този момент. 25-годишният мъж вече излежава присъда за разпространение на дрога. Той бе извикан като свидетел и потърпевш по делото срещу бизнесмена и собственика на строителната фирма „Корект Строй билдинг" ООД Петко Чонтов за отвличане. Жертвата обаче днес разигра истински театър пред съдия Петя Георгиева и прокурор Огнян Стоянов.

Обвини бургаския съдия Захарин Захариев, който на предно заседание вместо да го изслуша, пил кафе. Днес делото срещу бизнесмена отново тръгна в Бургаски окръжен съд  след като магистратите от Върховния касационен съд  го върнаха заради процесуални грешки. Предишните присъди и от БОС и от втора инстанция бяха с 3-годишна условна присъда.


25-годишният Галин вече излежава присъда за разпространение на дрога. Днес той пристигна с белезници в съда, изметна се от показанията си през последните 4 години
Според първоначалните показания, дадени в полиция и съд след побоя на 17 май 2008 г., Галин със свой партньор в кражбите решили да свият жици от строежа на предприемача в комплекс „Меден рудник” срещу блок 406.

Двамата прескочили металната ограда и влезли в двора. Когато Галин започнал да дърпа висящ кабел, бил забелязан от пазача на обекта, който успял да го залови, докато другарят му избягал. Охранителят се обадил на шефа си Петко Чонтов и строителният бос на часа пристигнал.

Предприемачът бил бесен от опита за кражбата, нахвърлил се върху апаша и го напердашил с дървени летви, които взел от кофража. След това Чонтов завързал Георги за ръцете с въже и го натъпкал в багажника на автомобила си „Фолксваген Пасат“. Отпрашил към село Трояново, където спрял до вилата на свой приятел. Там вързал крадеца за едно дърво и продължил да го бие. Като се уморил да го налага, го оставил да преспи, закопчан за дървото.

На сутринта предприемачът пак теглил здрав пердах на апаша, след което отново го вмъкнал в багажника и го върнал на строежа.

Там подсъдимият Чонтов накарал свой служител да остриже крадеца на жици и отново го бил. Едва на следващия ден по обяд Георги бил освободен, след като Чонтов му теглил прощален побой.

Името на Петко Чонтов нашумя и през юни 2009 г., когато бившият секретар на областното ръководство на ПП "Другата България" Габриела Георгиева бе залята с киселина. Тогава той бе сред заподозрените за атентата. Бизнесменът обаче разпрати специално съобщение до бургаските медии, в което отрече всякаква съпричастност със случая.

Днес жертвата на побоя и отвличането Галин Грозев твърдеше, че е получил пълна амнезия от боя на 17 май 2008 г., а че някога полицаите са го накарали да даде тези показания.

Твърдеше, че същия ден продавал дрога на малко момче. Двама го нападнали отзад и го пребили с палки. Непознатите го качили в кола, а той нямал спомен къде точно го отвели.

„Това не ми е първия бой. През януари 2008 година пак ме биха, заради наркотиците е, каза още Галин.

Той категорично отказа да предяви частен иск към екзекутора си.

В момента в Бургаския окръжен съд разпитват другите свидетели по отвличането.




Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
2
Коментара по темата
2.
gb
19.09.2012 16:23:36
1
2
Така му се пада на дилърчето. Може да е мутренско но е крайно справедливо наказанието което му се е "паднало" от лотарията.
Фирмата много правилно се казва "Корект", човека нанася корекции на некоректните :). Процедурата е била дълга и сложна, но за сметка на това - запомняща се.
1.
Хопси
19.09.2012 12:07:23
1
0
Обаче фирмата как викате че се вика "КОРЕКТ...:)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори