×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандалният бизнесмен Петко Чонтов изхвърли на улицата художник и бившата главна архитектка на Сливен (ВИДЕО)


Скандалният бизнесмен Петко Чонтов изхвърли на улицата художник и бившата главна архитектка на Сливен (ВИДЕО)
Вижте докъде са докарани арх.Лиляна Михнева и талантливият й син – художникът Георги Батинков, те осъмнаха тази сутрин на една пейка в градинката пред Бургаската опера
Тема в развитие
виж още
скрий
09 Юли 2014, Сряда, 15:36 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Георги Батинков и арх.Лиляна Михнева спаха под открито небе, багажът им е заключен в двора

Скандалният строителен предприемач Петко Чонтов остави без покрив талантливия художник Георги Батинков и майка му – арх.Лилялна Михнева, бивш главен архитект на Община Сливен. Снощи те спаха под открито небе, в градинката пред Бургаската опера.

До вчера арх.Михнева и Батинков бяха настанени в скромно жилище на бул.“Христо Ботев“ 19. Двуетажната къща с перфектна локация в центъра на града е известна като бивш офис на първата частна издателска къща „Делфин прес“.

Към момента не е ясно кой е реалният собственик на златния имот. Известно е само, че преди години къщата и двора към нея са били на Петко Чонтов. Да разговаряме с него е невъзможно, тъй като той нерядко показва зъл нрав пред журналисти по време на съдебните дела срещу него, свързани с отвличане и ДДС-измами.

Чонтов въртеше процъфтяващ бизнес до 2009 г.. Според игоненото семейство Чонтов имал бляскави планове за земята на бул.“Христо Ботев“19. По тази причина се обърнал към арх.Михнева - да му направи проект за сграда-шедьовър. Самият той, предвид тежкото й финансово положение, обещал да я пусне да живее без наем в къщата, докато започне строителството.  Цената – изработеният от нея безплатно проект.

Плановете  обаче пропадат, сега сградата  е с неясна собственост. Арх.Михнева твърди, че банката я е взела заради необслужван дълг, като оставила имота на отговорно пазене на фирмата на Чонтов, докато се намери купувач.

За нова сграда-шедьовър на бул.“Хр.Ботев“19 направила безплатен проект арх.Михнева и това била уговорката да остане в къщата до започване на строежа
При така стеклите се обстоятелства  Чонтов решава да наруши договорката и да изгони от къщата на бул.“Христо Ботев“ 19 семейството. Според арх.Михнева и синът й Батинков извеждането е станало изключително  брутално. Цялото им имущество е било изхвърлено на тротоара, а след това те сами, по най-унизителния начин го прехвърлили във вътрешния двор.

„Дори не знам къде са ми лекарствата за кръвно. Много ми е зле. Успях да взема в една чанта само най-добрите си проекти, защото това е моят живот. Това е всичко, което съм направила. Без тях нямам идентичност“, каза през сълзи арх. Лиляна Михнева. Тя е бивш главен архитект на Община Сливен, но от дълги години живее в Бургас, работила е в бившия Окръжен съвет в Бургас , както и в частни архитектурни бюра. В последните години обаче не може да си намери работа нито в частния сектор, нито в обществения. Всичките събрани средства е дала за операция на сина си, който счупил крак и сега няма стотинка, няма и близки при които да отидат.

„На улицата сме – боси и голи. Петко Чонтов и съдружникът му Недялко Кацаров ни изхвърлиха насилствено. Чонтов, който знам, че е съден, е казал на майка ми, че ще ме хвърли от терасата, ако му се противопоставям. Викаха ме днес двамата – Чонтов и Кацаров, да отида в къщата, но мен ме е страх, не знам дали няма да ми направят нещо“, разказа художникът Георги Батинков. Той сигнализира прокуратурата, тъй като се чувства заплашен, пуснал е и жалба в Първо РПУ, но по думите му там никой не му обърнал внимание и полицаите бързо претупали сигнала му, като го оставили без подкрепа.

Петко Чонтов от години има проблеми със съдебната система (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Той е подсъдим за двудневния бой на почивки над Галин Грозев-Вампира, както и за ДДС измами.



В категории: Лична драма


32
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
32
Коментара по темата
32.
Георги Батинков
26.08.2014 10:29:08
0
0
Няма да се принизявам да отговарям подробно на последния коментар, само ще отбележа ОЧЕВИДНОТО : текстът му сам по себе си говори достатъчно красноречиво и достоверно за нивото на културата и психичната стабилност на авторката му.
31.
valya
05.08.2014 17:06:29
3
1
vaprosnata g-ja Mihneva i sinat i Batinkov-abe vie ste palni psihopati,hodete se lekuvaite nqkade!!!Kakvi pretencii imate?Za imot koito ne e vash-vie normalni li ste? Mihneva,neznam kak ot glaven arhitekt se stiga do proseshka toqga,tova nqma kak da stane,ako si dostatachno kadarna zashto ne si mogla da preuspeesh,stroitelni firmi ima kolkoto iskash...I se chudq kak moje da si fantazirash taka-nqma registrirana arhitektka pod tova ime v poslednite 40g nazad v gr.Sliven , koeto govori che si chisto luda.I tai kato vseki registriran arhitekt v Balgariq e pod nqkakav nomer,bili spodelila na auditoriqta tuk da znaem ti pod koi nomer se SAMOREGISTRIRA!? Vsichki znaqt che ti i sinat ti ste dosta mradnali i po nastoqshtem nqmate kade da jiveete,ami nai-dobroto mqsto za vas e psihoto,moreto e na blizo,ima si i park...edno 4udesno reshenie e tova. Hem shte se lekuvate,shte imate pokriv nad glavata,shte vi hranqt dobre...Hudojnika shte moje da tvori vdahnoven ot moreto...a v slu4ai che naistina ste neizlichimo bolni v koeto sam ubedena,moje napravo da se hvarlite v moreto,koeto e na edna krachka.BOLNI MOZACI!!! Bila glavna arhitektka....Mihneva q vzemi lapni malko barut i se blasni v nqkoi stalb!!!
30.
20 ди след ПОГРОМА-коментар от арх.Михнева
28.07.2014 02:12:24
2
1
Благодаря на редакцията на ФЛАГМАН за бързата реакция и отразяване на погрома над имуществото ни,но настоявам да отбележа,понеже е много важно,че изнасянето на багажа ни не беше направено по унизителен начин от нас,както е отразено в статията,а от хамалите - роми,наети от Чонтов и Кацаров.Цялото ни имущество-мебели,натрошени 2 библиотеки и леглото ми,всичките ми проекти,семейни снимки,документи,компютър,телевизор и т.н. бяха струпани в двора на парцела под открито небе.На арменката,която живее на партера към двора,й е било наредено да не ни допуска до багажа ни и аз се питам ЗАЩО?!?От достоверен източник,чието име не мога да назова в интерес на сигурността му,тъй като се ужасява от Чонтов, научих след седмица,че същата нощ на 8-ми юли същите хамали-роми,са прескочили през оградата откъм двора на "Хр.Ботев"№21,покатерили са се на балкона и са изнасяли неща от останалото горе наше имущество,както и чували от двора.В събота,на 12-ти юли,след като поройният дъжд съсипа целия багаж,Кацаров натовари останките от багажа в два камиона и го закараха на място,посочено от нас,въпреки,че беше вече всичко мокро.През време на това пренасяне,много неща бяха откраднати от случайни роми докато се товареше и разтоварваше по тротоарите.На Кацаров,когото много уважавах,а сега презирам,искам само да припомня,че той ми предложи покрив и се обади на инженера,който тогава обиташе другите две стаи,да ни даде ключове,след като задълбочено беше разгледал много мои пректи,след което каза:"-С такива проекти ще можем да привлечем много инвеститори!" Всички,които се занимават с клевети и инсинуации и се съмняват във висшето ми образование-специалност архитектура,съветвам да потърсят името ми в българската книга издадена 1998год. "КОЙ КОЙ Е В БЪЛГАРИЯ...?"/намирам се някъде след Надежда Михайлова/,в която книга не включват некадърници.Относно клеветите за мнимата ми лудост,мога само да спомена,че много преди тя- през 1990год.,когато вдигнах палатките на Града на Истината в Сливен,срещу Градския съвет там,и създадох Клуба за гласност и демокрация в Сливен и бях един от основателите на СДС-Сливен, в Града на истината-Сливен дойде Наско Железчев,юрист,убеден от мен да оглави тогава СДС-Сливен,тъй като аз не желаех,и ни каза:"-Отивайте веднага в болницата и си вадете документи,че не се водите на учет в психиатрично отделение,тъй като вече са подготвили болничните листи и дори и номерата на леглата ви ,където уж сте лежали - искат да ви изкарат луди!" Четете Шекспир- той е душевед - кой пръв обяви Хамлет за луд и поръча убийствота му - убиецът на баща му.В България има нещо гнило,уважаеми коментатори на лудостта и некадърността ми.В момента в гр.Бургас най-кадърните архитекти,като например арх.Неделчо Карабелов,който от 5 години не е драснал черта,нямат работа,по простата причина,че в Общината има корупция от страна на главните ахитекти,които ни вземат хляба,и клиентът няма достъп до нас.
29.
оптимист
22.07.2014 23:07:23
0
5
Май са си отишли в Сливен! А дано, ама надали.....хи-хи-хи
28.
Опи...
22.07.2014 23:05:26
0
6
ОООООООООООО, българският Ван Гог пак е изпълзял ... Къде се беше скрил, бе мушмурок? Батинков, ходих да те търся в градинката пред Общината, но те нямаше. И от двама ви нямаше следа. Къде сте, бе плъхоци?
27.
Георги Батинков
21.07.2014 17:31:35
6
1
Никога не съм и намеквал,че се сравнявам по талант с Ван Гог-само обръщам внимание на така нареченото общество,с което разполагаме тук и сега,че ето-на! - дори един художник като него,чиито картини сега се търгуват за стотици милиони долари,приживе не е бил забелязан и оценен!!!И той НЕ е единствен подобен случай!Колкото до вниманието,никога не съм се домогвал излишно до него,по-скоро г-та Кацаров и Чонтов са свикнали на извънредно медийно внимание,и то 90% с отрицателен знак...!Даже се чудя,нали един от коментарите е "подписан" От офиса на П.Чонтов - този "офис" в коя ли съдебна зала на кой ли съд се помещава...?!?Мишки действително ИМА във въпросния имот,НО те са ДОЛУ,при съсобствениците на партерния етаж,които стопанисват и двора-горе и на тавана НЯМА!Въобще,ЦЯЛАТА тази ситуация е оплетена в некоректност и злоупотреби и един ден ще се стигне до справедливото й ,по надлежен съдебен ред, изясняване.Толкова от мен!
26.
djsjdkc
17.07.2014 06:57:50
0
7
Батинков, като те гледам колко си сдухан, съм сигурна, че тези коментари ти идват „душеш“. Че на теб със сигурност до сега не ти е обръщано такова внимание. На майка ти – също. Затова сте тръгнали да си търсите късмета по-далеч от родния ви град Сливен. Интересно за какво са изревали хората от вас там
Все повече си мисля, че имаш сериозен проблем. За кой ли път правиш аналогия между себе си и Ван Гог. И звучиш все по-убедено /не убедително, дано да правиш разлика между двете/. Очевидно си вярваш в тези сравнения.
Другият ти проблем е, че очевидно твоят свят се е ограничил до майка ти, Чонтов и Кацаров. Който и да напише коментар, ти го възприемаш като авторство за някой от тях двамата. Дръж се малко. Това също е един психически проблем, наред с този, че си се възприел за Ван Гог.
Ти ли говориш за некоректност? Ти или майка ти? Да ви казват хората две години, че сте нежалани в собствения им имот, да търсят съдействие от полицията, да ви казват да напуснете имота им, а вие двамата НАЙ-НАГЛО ДА СТЕ ОКУПИРАЛИ ИМОТА ИМ и ПРОТИВ ВОЛЯТА ИМ ДА СТОИТЕ там, без да заплащате наем, без да заплащате сметки за консумирани ел.енергия и вода, да превърнете имота в сметище, да развъдите мишки, да живеете без ток и вода и когато най-накрая стане така, че сте принудени да напуснете, не без участието на полицията, да оревеш орталъка, да се правиш на жертва и оплюваш /както ти си писал по-долу/ своите благодетели. Е, ти и майка ти сте изключителни неблагодарници. И взел той да ми говори за некоректност? При всичко, което в тази статия стана известно, че си направил, ти НЯМАШ МОРАЛНОТО ПРАВО да говориш за некоректност.
25.
Георги Батинков
17.07.2014 06:07:32
4
1
Няма да ставам адвокат на майка си без потреба,но тъй като се инсинуират тук някакви нелепи неща,ще си позволя да предложа на г-н Анонимният,ако иска,да се разходи до Атия и там да види построеният и функциониращ хотел /така нареченият Военен хотел,сега май собственост на руски инвеститори/,който е реализиран изцяло по проект на арх.Лиляна Михнева!!!Просто това е най-близо и най-добре илюстрира възможностите й,както и дали си въобразява или наистина е архитект,с диплома с оценка над 5.50!Това,че напоследък има нещастието да попада все на подобни бизнесмени,като въпросните некоректни лица,може да се нарече изпитания на съдбата според мен...Колкото до тока,Петко,можехме да ти го отработим реално,но ти предпочете да се направиш на непукист-нали лично ни каза:Подарявам ви го!Сега защо се оплакваш тогава.
24.
Георги Батинков
17.07.2014 05:43:24
4
1
Няма да си давам труд да отговарям подробно на последните нападки,основно заради обидните и некоректни елементи в тях.Само ще кажа,че подобна справка преди стотина години примерно в холандския съюз на художниците да речем,относно един В.Ван Гог щеше да даде подобен резултат-приживе не е бил особено известен!Аз и не държа да съм известен на всяка цена,за разлика от някои...Пробвайте да напишете в Гугъл,щом стана дума,имената ПЕТКО ЧОНТОВ и НЕДЯЛКО КАЦАРОВ-ще ви се изправят косите от прочетеното...ФАКТ.
23.
то бива, бива, ама вашето ...
16.07.2014 09:31:39
1
6
А бе, Батинков, много си нагъл! Много правилно „анонимният“ ти го е казал. И аз проверих в Камарата на архитектите в България. „Известната“ ти и „кадърна“ майка-архитект никъде я няма. Тя въобще архитект ли е? Или само тя и ти си мислите, че е архитект? Ами ти – представяш се за „художник“, а си всъщност някакъв търгаш. Единствената информация за вас – двамата „известни“ и „талантливи“ в Гугъл е въпросната статия. Така ли намерихте да ставате „известни“? Ха-ха ...
За какви 3-4 дни си бил искал да помолиш? „Горкият“ ... Две години имат повече от 700 дни. Тези 700 дни не са ти стигнали да се организираш да се изнесеш от чуждия имот, а някакви 3-4 дни, за които си бил молил ...? Вашата наглост няма граници. Самият Кацаров пише, че две години ви моли да напуснете имота. Самият той пише, че през януари 2014 година дори е пуснал жалба в полицията, търсейки съдействие. От януари до сега са минали повече от 6 месеца ... Какви 3-4 дни бе, Батинков? Кой ще ти се върже на измислената сълзлива драма?
А и самият ти си противоречиш в репортажа и в последващите ти изявления в коментарите, и то за много неща. Ти самият разобличаваш собствените си лъжи. Очевидно си не само неизвестен, но и не достатъчно интелигентен.
В последния си коментар си написал: „всеки може да си търси късмета където му е УГОДНО“. Какъв късмет си търсиш, мързелувайки, ревейки и живеейки на гърба на други хора. Ясно става, че УГОДАТА е това, което разбираш под „късмет“.
Вие двамата с майка ти сте повече от нагляри. Вие сте едни безделници, които смятат, че някой, а защо не и всички, са ви длъжни...
22.
"анонимният"
16.07.2014 02:32:07
0
6
Ей, Батинков, ама ти си бил голям тъпанар, бе! Колко пъти да ти казвам, че ИМОТЪТ НЕ Е ТВОЙ!!! За какви документи ми приказваш, за какви банки и т.н. Теб това не те интересува! Че и на 400-те лева почна да правиш сметка, ама и те НЕ СА ТВОИ! Ще си ги харчат както те решат! ТИ СИ НИКОЙ!
А какво стана с парита за тока??? Нищо не казваш??? Пак Кацаров ви го плати, нали?
А, да не забравя за "гениалното" архитектка - майка ти. Направих си труда да попитам в КАБ и САБ - НИКОЙ не е чувал за нея, абсолютно неизвестна!
Мързели и лентяи като вас НЕ СЪЖАЛЯВАМ!
21.
Георги Батинков
15.07.2014 02:18:19
4
1
И КОИ сте тези "като всички нас''?!?Анонимен.Предполагам-Чонтов.Както и да е,ще кажа само,че гражданство имаше при комунизма,вече всеки може да си търси късмета където му е угодно.Плюс това-роден съм в София!Аз не се сравнявам непременно с гениалните хора,които съм споменал,просто имах предвид,че ако ви бяха съвременници,щяхте да ги подритвате подобно на нас,както са постъпвали с тях техните съвременници!Имотът,имаме го черно на бяло,от 2012год. е прехвърлен на Инвестбанк ,като частично обезщетение за парични задължения.От банката ни казаха,че не те ни пъдят.Безсмисленото в случая е,че ДЕЙСТВИТЕЛНО Н.Кацаров направи добро преди две години,но след това го обезсмисли и дори опорочи гротескно.Той ДЕЙСТВИТЕЛНО обеща на майка ми именно тя да проектира новата сграда там,както беше обещал нещо подобно и на инж.Лъчезар Киров,друг сливналия,който работеше за него и също,далеч преди нас,живееше в сградата.Вода,и то за много пари,имаше натрупана като сметка и още от покойния Валентин Фъртунов,предишен наемател там,при предни собственици,който бил оставил някаква чешма да тече,това според свидетелство на комшия.Какво сме виновни ние с майка ми,че бизнес плановете на тандема Чонтов/Кацаров не са се получили както трябва,и поради това и инж.Киров не получи обещания обект,и майка ми не можа чрез работа да се отблагодари за подслона,както и да си покрие и сметките,като се знае,че нейната професия позволява с един проект да стори това,че и ресто щеше да й остане.Най-абсурдното и грозно беше,че Чонтов и Кацаров платиха поне 400 лева на хамали и камионаджии за извозването на багажа ни,осъществено онзи ден,пак насилствено и без никакъв надзор-изкрадоха ни МНОГО,наистина много неща,както свързани с хамалите лица,така и случайни,тъй като всичко се хвърляше безразборно по тротоарите-с тези 400 лева можехме да си намерим квартира и аз сам да организирам за доста по-ниски тарифи извозването на чувалите,и ресто щях да му върна даже на г.Чонтов!САМО ,ако ни беше отпуснал време от 3-4 дни,за което го молехме.Сега багажът-като почти всичко читаво липсва или е натъпкано в чували,е прибран в едно влажно мазе да мухлясва,а ние с майка ми сме все още бездомни-който се съмнява,да заповяда да ни види по пейките!И т.нар. общество мълчи,и бургаската полиция мълчи,и медиите се прехвърлиха на новите случаи,и въобще,кучетата си лаят,керванът си върви...!Да,ама не!Времето ще покаже.
20.
Алоооооооо Батинков,
12.07.2014 23:56:01
1
5
Прочете ли въпросите от по-долния коментар 19-ти?
Какво си тръгнал да разследваш и да философстваш чий бил имота, ТОЙ НЕ Е ТВОЙ! И собствениците могат да разполагат с него както си искат! С нахалството си вие сте задминали и циганите, бе Батинков! И те не плащат ток и вода, но не са се настанили в чужд имот и да карат собствениците да им ги плащат! НАХАЛСТВОТО ВИ Е БЕЗГРАНИЧНО! И си тръгнал да правиш аналогия между тебе, дребния търгаш, заменя-продава с Ван Гог, моля те или пък с Никола Тесла.........боже, боже! Каква наглост, боже! Къде си ти........къде са те? А колкото до съгражданина ти Добри Желязков-Фабрикаджията, с уважение към него, но ти не си тръгнал да мрънкаш в твоя град, а си дошъл тук в Бургас и имаш нахалството да искаш общината да ти дава жилище! Иди си в родния град и там си предявявай претенциите!
Никой и за нищо не ви е длъжен - великите и гениалните като вас с майка ти трябва да работят като всички нас!
Аман от некадърници и мързеливци с голезми претенции като вас!
Хайде - по най-бързия начин в Сливен и там се опъвайте на работа!!!
19.
Батинков, не се прави на разсеян
12.07.2014 06:49:08
1
7
Батинков, основният въпрос в случая е: СТОИТЕ ЛИ ти и майка ти в продължение на две години В ЧУЖД ИМОТ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА НЕГОВИЯ СОБСТВЕНИК или не? Има ли собственикът НАТРУПАНИ ОТ ВАС и незаплатени ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗА ТОК И ВОДА или не? Какво философстваш и ръсиш мозък по всякакви други теми, а не отговаряш на основния въпрос? Явно наистина сте много нагли
18.
Георги Батинков
12.07.2014 03:06:51
6
0
"вЪпрос" съм искал да напиша по-долу,разбира се,допуснатите грешки са от бързина,за което се извинявам.
17.
Георги Батинков
12.07.2014 03:03:44
4
0
Колкото до отношението на г-н Кмета на "Най-добрия град за живеене в България"Бургас-Димитър Николов,към майка ми,то също е вапрос на отделна тема-на нея й се отказва въобще достъп до приемния му ден,абсолютно неправомерно,защото има "неблагоразумието" да му обърне внимание върху някои нередности в подопечната му Общинска администрация и просто е...НЕУДОБНА...!Досежно жалбата,подадена в края на м.януари,в най-големия студ и сняг,от Недялка Кацаров в МВР-Бургас-той тогава се представяше за собственик на имота,а именно в него период според документ черно на бяло в Агенцията по вписванията/който го има и може да се провери!/въпросният имот беше продаден на Инвестбанк АД-клон Бургас/ул."Шейново"№39/,според някаква неясна ипотечна или лизингова схема.Сега Петко Чонтов ми заяви лично,че бил в процедура по обратно изкупуване от банката на имота.Н.Кацаров пак продължава да се представя за единствен собственик.Чонтов ми спомена и за някаква софийска фирма,която уж го била купила или щяла да го купува...Интересно,в Централата на И-банк-София какво мислят и знаят по въпроса?!?И това се очаква да се разбере.И нещо друго за размисъл-ЧИСТО ХИПОТЕТИЧНО:нека допуснем,че сме наистина луди-е,означава ли това,че лудите трябва да бъдат изоставени на произвола на съдбата,под открито небе,с конфискувано имущество и МВР и обществото да трябва да ги изостави и Общината да не им подсигурява жилище?!?Щом са луди-да мрат,така ли...!?!Хубава "социална държава" сме в такъв случай,няма що...
16.
Георги Батинков
12.07.2014 01:40:09
5
0
P.S.Има редица примери за талантливи и доказали се в кариерата си хора,които по стечение на обстоятелствата са претърпели житейски и професионален крах-като моят съгражданин Добри Желязков-Фабрикаджията,на когото е отнето всичко от Правителството на султана и е завършил живота си болен и в крайна нищета.Или като основателят на известната бургаска фабрика"Хемус".И много други...Ако майка ми беше приела преди години офертата на Христин Петков/бивш Областен управител на Бургас и кмет на Сливен преди това/да стане шеф на Незаконното строителство в Несебър/имала е и други подобни изгодни предложения!/,сега със сигурност нямаше да е в такова положение!!!Само че,предвид на хаоса в предприемаческия бизнес в България,тя отказа,за да не стои пред нея ден през ден дилемата дали да подпише нещо,за което един ден може да я дърпат по съдилищата...Или,ако не го подпише,някой добре облечен бизнесмен дали няма да му хрумне да я натовари в багажника на колата си примерно...Колкото до багажа ни-той продължава да е под открито небе в двора на"Хр.Ботев"№19,под дъжда-компютър,телевизор,дрехи...Има и много други мои неща там,които за един са боклуци,за друг-стока!Аз се занимавам с колекционерство,купувам,разменям и пр. всякакви неща,с каквито са пълни между другото и повечето антиквариати в града...Нито крада,нито мамя.Интересен за отбелязване е фактът,че 4 дни вече за мен в Бургас има фактически отказ от правосъдие-не мога да знам под нечие давление ли,или от разсеяност,от 1-во ОДП/МВР-Бургас не са ме потърсили по моя сигнал там за заплаха за убийство,който попадох срещу Петко Чонтов,който казал на майка ми,че ще ме хвърли от терасата на имота,ако се противя на изхвърлянето и похабяването на личното ми имущество.Подал съм сигнал и в Р.прокуратура-Бургас и очаквам резултата.Оттам поне ми дадоха вх.№,докато в 1-во дежурният просто го взе и толкова...Деж.Прокурор Сузана Чинева ми каза,че това е нередно.Въобще,явно някои хора тук,на местна почва,се смятат за недосегаеми.Само че вече има и надзорни органи на ЕС,пишат се и редовни доклади от Евр.комисия,има и нац.медии...Чест прави на Флагман и СКАТ,че реагираха и отразиха случая,въпреки сложността му.Това беше едно добро начало,за което съм им благодарен.Сигурен съм,че ще следят пак така обективно и безпристрастно случая,за който аз мога да кажа,че ще има обещаващо развитие,за да се покаже на някои хора,че всички са равни пред Закона.
15.
Георги Батинков
12.07.2014 00:57:37
4
0
Един В.Ван Гог също никой не го е чувал приживе,продал е само няколко картини на безценица,а сега струват милиони.Него са го докарали до лудост,мен няма да успеят г-да новобогаташите.Един Никола Тесла-гений,умира безпаричен,с дългове.Така че и един талантлив и опитен архитект в наше време,особено в България,може да изпадне зад борда,тъй като не се е научил да си трае,да се корумпира и да се докарва на новите политици."Свестните у нас считат за луди!"-Хр.Ботев.Така е по-удобно.Майка ми никога не е била дори завеждана на психиатричен отчет,нито аз,нито сме били лекувани или приемани в такова леч.завезение.Майка ми никога не се е запознавала с Ж.Желев.Н.Кацаров явно лъже-ето 1 пример-щом П.Чонтов нямал нищо общо със случая,какво правеше той там-екипът от 1-во РПУ го завариха там,това няма как да се замаскира!Може по приятелска линия да е оказвал морална подкрепа на Кацаров,но странно защо не той,а Петко Чонтов се разпореждаше и организираше всичко-Н.Кацаров само изпълняваше!?!Има още много да кажа,но изчаквам да видя докъде ще стигне този театър на абсурда,в който П.Чонтов въвлича и някои отговорни фактори,не давайки си сметка,че има и по-горни инстанции...А над всички ни е Бог,който вижда всичко.
14.
До Флагман
11.07.2014 00:59:20
0
3
Не мога да разбера какво още ще излага г-н Кацаров. той толкова подробно е описал всичко.
Може би така искате да излезете от конфузното положение, в което сами сте се вкарали! Но не с този номер...
Редно е да пишете, че сте сгрешили, избързали, доверили сте се на едната страна, която ви е заблудила и се извинявате поименно на всички засегнати от статията. Това е етичната реакция. Всичко друго са пунтове.....
13.
Флагман
10.07.2014 14:19:57
1
1
Г-н Кацаров, ако желаете потърсете ни на телефон 0899-84-80-81, за да изложим и вашата позиция.
12.
Никой
10.07.2014 10:44:43
3
0
Какъв бизнесмен...... Палячо ......... на такива смешници като него само яко ебан .....
11.
от офиса на Петко Чонтов
09.07.2014 22:01:25
1
8
Какво става, бе флагманци? Защо мълчите като г.зове? Толкова се бяхте вживяли, че чак и клип пуснахте! Проверявайте си материалите предварително, бе малоумници! То не е само сензацийки да пускате!
Сега ще се изкефя, ако "скандалния бизнесмен Петко Чонтов" ви спретне едно дело, прав ще бъде!
10.
алооооо "Флагман"
09.07.2014 21:54:01
1
10
СЛЕД КОМЕНТАРА НА НЕДЯЛКО КАЦАРОВ ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ОТГОВОР И ИЗВИНЕНИЕ НА РЕДАКЦИЯТА НА "ФЛАГМАН" И НА АВТОРА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ.
НЕ БИ ТРЯБВАЛО НЯКОЙ ДА ВИ ГО КАЗВА!!!
ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТИ ТАКА ПРАВЯТ.............
9.
Съседка на „архитектката“ и „художника“
09.07.2014 20:07:31
1
14
Касабова, ставаш за смях с тази статия. Целият град познава тези двамата клошари и ненормалници. На целия град са разказвали налудничавите си истории. Виждам, че и на теб. Целият град ги прецени, че са луди, а ти ги превърна в герои. Те са се самонастанили в тази къща от преди две години. Живеят без ток и вода. Превърнаха тази къща в клошарски бардак. Завъдиха мишки. Изключително нагли и арогантни!!!
8.
Недялко Кацаров
09.07.2014 19:02:46
1
20
Петко Чонтов няма нищо общо със случая!!!

г-н Димитров, ако бяхте си свършили добре работата като журналист, нямаше да заблуждавате читателите на "Флагман" с тази АБСУРДНА статия - НЕистина!!! Няма да коментирам способностите на "талантливия" художник и майка му. Вие навярно сте преценили какво представляват!!! Преди ДВЕ ГОДИНИ арх.Михнева дойде в офиса на фирмата ми плачейки и молейки се да и помогна като я пусна да живее във въпросното жилище - МОЯ СОБСТВЕНОСТ само за 2-3 месеца, докато си стъпи на краката. Вече ВТОРА ГОДИНА тя не напуска имота, не заплаща нито наем са това, нито разходите за ток и вода, възлизащи на 5000лв., заради което имам наложен запор на сметките и имуществото от съдия изпълнител.Що се отнася до ИЗМИСЛЕНИЯ проект-шедьовър - НИКОЙ НИКОГА не е искал подобна услуга от ар.Михнева!!!Това е поредната нейна измислица и лъжа!!! След многобройни мои молби и настоявания да напусне жилището, тя не го стори и се принудих през месец януари 2014г. да пусна жалба в полицията. Ако желаете да видите имуществото на въпросните НЕБЛАГОДАРВИЦИ, моля, заповядайте - ще намерите боклуци събирани от кофите за смет в целия град!!!

Уважаеми журналисти от "Флагман", ВИЕ някога бихте ли пуснали хора в нужда да живеят във Ваш имот без да заплащат наем и консумативни разходи и да го превърнат в клошарски бардак?????
7.
аман от прошляци
09.07.2014 18:45:02
1
14
"Флагман" по-леко с изцепките! Какъв е този "талантлив художник" дето никой не го е чувал и няма две стотинки в джоба си? Каква е тази архитектка, с чутовен професионален стаж в Сливен /и то главен архитект/ и в Бургас /в окръжен съвет и в частни бюра/ дето ще проектира сграда-шедьовър, пък няма две стотинки в джоба си, защото парите й свършили за една операция на крака на сина й? Ами и нея никой не я е чувал?
Престанете с тези грандомански описания, защото ставате много, ама много смешни!
Който и да е Чонтов /не го знам/ е в правото си да им каже да напуснат сградата. Няма какво да реват, а да си отиват в Сливен или там откъдето са. Никой не е длъжен да им подсигурява жилище. Преди тази къща, какъв дом са обитавали и къде?
А ако толкова много им се възхищавате и ги съжалявате - вземете ги у вас, или в офиса на сайта ви, пък може и да ви порисуват или пък да ви изпроектират нещо.....
6.
aman
09.07.2014 18:26:08
1
3
abe kasabova tq taq nenormalnata kazva 4e kmeta i pora4al ubiistvoto na 4rez dvama narkomani za6to ne go poblikuvahte
5.
xixixi
09.07.2014 18:03:11
2
2
na toq chontov osven edin minet da mu zabie6 drugo ne vijdam
4.
xah
09.07.2014 17:03:45
1
4
ae kuv e toq chontov ve sprete s teq statii shte mu zabiq edin bich nqai nakraq
3.
Вели
09.07.2014 16:07:31
1
10
Хахахха, флагман този път много се изложи. Тази жена е чисто луда и неведнъж е хоспитализирана в лудница. Касабова, този път се изложи много. Въпросната дама често влиза във филми и разказва как кметът на Бургас и е подхвърлил дрога, и как Жельо Желев и е бил любовник...
2.
уникално !!!
09.07.2014 15:51:19
1
11
Много талантлив и 1000 пъти по мързелив аман от хора на изкуството всеки мързел е такъв
1.
Петя
09.07.2014 15:33:37
1
14
Не го познавам този бизнесмен,но за първи път виждам архитекта без работа.Хора с такава професия са едни от най-проспериращите в обществото.Флагман не ни промивайте мозъците.Статията звучи много поръчкова
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ
Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори