×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5-годишното момиченце от катастрофата край с. Черни връх, вече е извън опасност


5-годишното момиченце от катастрофата край с. Черни връх, вече е извън опасност
Малкото момиченце е пътувало на задна дясна седалка на Ситроена, пометен от БМВ-то на Атанас от Константиново
Тема в развитие
В дома ми ще е празно, болката за мен и децата няма да отмине, но нека няма повече трагедии (ВИДЕО) Щракнаха белезниците на шофьора, убил 33-годишната Янита по пътя Бургас-Средец Търсят свидетели на тежката катастрофа, при която загина Янита, двете ѝ момиченца утре се прибират у дома Как съпругът на загиналата Янита да каже на децата си, че майка им е вече звездичка на небето? 5-годишното момиченце от катастрофата край с. Черни връх, вече е извън опасност Ексклузивно за Флагман! Проговори жената на Атанас от фаталната катастрофа край с. Черни връх Казват, че мъжете не плачат. Лъжа е! От очите може и да не капят сълзи, но душата им ридае Загубихме още един уважаван педагог, този път в днешната зверска катастрофа край Бургас Трагедия! Има жертва при челната катастрофата край Черни връх Извънредно! Тежката катастрофа край Бургас, три линейки са на място
виж още
скрий
11 Март 2024, Понеделник, 16:00 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Животът на детето е извън опасност след 48-часовите усилия на лекарите

5-годишното момиченце, което бе в тежко състояние, с опасност за живота след жестоката катастрофа край разклона за с. Черни връх, вече е извън опасност, научи Флагман.бг. В последните 48 часа лекарите от УМБАЛ Бургас са успели да стабилизират състоянието на детето, което е с черепно-мозъчна травма, след като Атанас Андонов помете колата, в която тя е пътувала със сестричката си, майка си и баба си.

При фаталния инцидент на място издъхна уважаваният педагог Янита Пепелянкова. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Малкото момиченце остава в реанимация, а сестра й – на 8 години е в отделението по „Неврохирургия“ към УМБАЛ Бургас. Там е и бабата, която е карала автомобила.

В болница към този момент е и водачът, предизвикал катастрофата – бившият корабен моторист Атанас Андонов от с. Константиново. Флагман.бг узна, че не му е наложена мярка за неотклонение, но това по-скоро е формалност и се очаква мерки срещу него да бъдат предприети непосредствено след изписването му.

По досъдебното производство са назначени етапни съдебно-медицински експертизи, които ще помогнат за квалификация на обвинението.

Автомобилът, с който е предизвикана катастрофата е на паркинг на МВР. Допълнителна експертиза ще установи дали той бил технически изправен. Съпругата на Атанас – Димитрина вчера разви версията пред Флагман.бг, че БМВ-то на мъжа й блокирало изведнъж, рязко поело наляво и се забило в „Ситроена“ на Янита.


В категории: Животът


13
Коментара по темата
13.
Леш!
12.03.2024 07:53:22
1
2
Стил на писане - ЛЕШ

1. Съдбата ще го върне тъпкано...
2. Дете прескочи трапа...
3. Обявиха за продан куп таратайки...
4. Химичка, балетистка, военнослужеща, касиерка...
5. Гълтачка на дрога...
6. се помисли за Гризелда Бланко...
7. Защо да слагаме дънки във фризера...
8. показа кои гащички са хит за дискотека...
9. Богаташи от кв. Сарафово заринаха улица с растителни отпадъци, правят се на ударени при проверка
12.
До 8 сикариоса
11.03.2024 21:26:38
4
0
Духай под вода бе, бацил. Много клипове гледаш в интернет смотаняк. Отивай да поплачеш
11.
TNT
11.03.2024 20:13:42
0
4
Добра новина ! А на коментара със номер 7 ще му пожелая нещо ама няма да го напиша.Лека вечер
10.
Бургас
11.03.2024 20:05:00
1
6
Жертвите при ПТП са над 500 на година, никой от нас не е застрахован. Това което можем да направим е да се научим да следим поведението на останалите водачи в движението и да знаем как да реагираме при различни ситуации (напр. Избягване на челен удар на всяка цена).
9.
Левски
11.03.2024 20:00:07
1
5
Аз прескочих трапа с лъвски скок и ме кръстиха Левски. Ама да пишете за дете така е кофти
8.
До 7
11.03.2024 19:03:57
7
8
Ще ти изтръгна сърцето бе боклук на теб и на цялата ти рода. Червеите да ви изядат теб и родата ти. Мършаааа долна.
7.
Прескочи трапа
11.03.2024 17:56:50
35
6
До кога ще ни занимавате с ,, уважавания педагог,, и децата и мъжа и, че сега ще се наложи да си гледа децата ? Да не е първият случайно ?!?!?
6.
*********
11.03.2024 17:43:25
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
5.
Ъ
11.03.2024 17:41:58
1
15
Нито детето е в реанимацията (не че някога е било), нито шофьорът е в болницата. Ама карай, лаф да става.
4.
Хах
11.03.2024 16:11:55
2
34
Хвана ви срам и си коригирахте заглавието и новината. А защо трябваше изобщо да пишете по такъв махленски начин?
3.
Девм
11.03.2024 16:10:20
1
27
Тп мисирска флегманска
2.
Прескочило трапа? И това ми било журналистика!
11.03.2024 16:05:54
4
66
Когато пишете, че 5 годишно дете е извън опасност за живота, не можете да пишете, че е прескочило трапа. Това показва не ниско ниво, а направо дъно. Не ви ли е срам, че петните името на истинските журналисти+
1.
прескочи трапа
11.03.2024 16:05:33
1
44
Много журналистическо, евала, флагман!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори