×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дронове и кучета търсят изчезналата Ивана от Дупница


Дронове и кучета търсят изчезналата Ивана от Дупница
17-годишната Ивана е в неизвестност от четвъртък, когато е оставило телефона си при класната и е напуснало училище
Ключови думи: Ивана Дупница, издирване
26 Февруари 2024, Понеделник, 07:42 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Стотици полицаи, жандармеристи, доброволци и горски служители се включиха в издирването на момичето

Полицаи и доброволци продължават търсенето на изчезналото момиче от Дупница, съобщава БНТ.

Сборният пункт, откъдето те могат да получат инструктаж накъде да се насочат да търсят, е Районното управление на полицията в града.

Забележка в училище и тормоз от съучениците ѝ може да са станали причина за изчезването на 17-годишната Ивана.

Изчезналата Ивана била тормозена от съучениците си. Дали не се е самоубила?

Момичето е в неизвестност от четвъртък, когато е оставило телефона си при класната и е напуснало училище.

За последен път камера на магазин е запечатала момичето. Тя е без връхни дрехи.

Кметът на Дупница с тревожни новини за изчезналата Ивана

Стотици полицаи, жандармеристи, доброволци и горски служители издирват момичето.

В търсенето се използват дронове, термокамери и кучета. Ученичката е обявена за общонационално издирване.

Кметът на Дупница Първан Дангов пък каза пред бТВ, че Ивана се е консултирала с  психолог и с психиатър в Кюстендил, а след това изтъкна, че има информация и за други подобни случаи в същото училище, без да даде подробности. 

„Родителите са знаели за това състояние. До мен достигна неофициална информация 
ако са знаели наистина, че Ивана има проблем и той е свързан с някакво заболяване или особено емоционално състояние, като добавите семейството, училищната среда и тя е прекарала простудно заболяване. От това е имала херпес. Нормално е, боледуваме всички“, добави той.

„Съучениците й обаче са се подигравали. Казвали са й, че е прокажена, че може да ги зарази. Това е забелязано от класния ръководител. Директорът е трябвало да бъде информиран“, изтъкна Дангов. 

„Ивана е била консултирана от лекар, психолог и психиатър в Кюстендил. Това се е знаело от училищния психолог. Къде по веригата се къса бримката и никой не иска да поеме отговорност, че това момиче има проблем? Ако изходът е с фатален край, кой ще е виновен?“, попита той.

„Тези, които са работили с това дете, не са обърнали достатъчно внимание. Понякога думите пробождат като с кинжал, но ситуацията е такава. Някой трябва да поеме вината. Децата са най-малко виновни, но това поведение е позволявано от класния ръководител и от директора. Аз имам информация за други подобни случаи в същото училище с други деца“, заяви градоначалникът. 

Той потвърди, че Ивана е изчезвала и преди. Макар че загатна това, че момичето може би се е качило в някакъв автомобил, кметът отказа да коментира, като изтъкна, че това са работни версии на криминалисти. 


В категории: Животът


Флагман.БГ Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда 04/05/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния 04/05/2024, Събота 09:20 0
7
Коментара по темата
7.
Недко
26.02.2024 10:24:18
1
3
Докато има надежда, нищо не е загубено. Остане ли само наденица...
6.
До 6
26.02.2024 10:12:57
2
7
Защо "дебил", малоумнико? Момичето се е качило в автомобил според някои сведения, даже май го пишеше тук. България е хъб и коридор за трафик на хора, за органи и секс, така че като нищо някой изрод да си я е прибрал за секс играчка в някоя вила или апартамент. А ушевите и да знаят, ще си траят, защото всеки знае кой какво знае и при теч, единствено не се знае кой ще намерят къде с липсваща глава. Дано намерят момичето невредимо. България трябва да бъде подложена на масирани интензивни ядрени и термоядрени бомбардировки, за да приключи това недоразумение в което се превърна и да започне наново всичко, други варианти са голям метеорит или потоп!
5.
До 5
26.02.2024 09:57:18
5
5
Дебил.
4.
Надежда или Наденица
26.02.2024 09:31:42
6
7
Дано да я намерят невредима. България е пълна с неприспани бесни кучета-изнасилвачи и трафиканти, покровителствани от "държавата". Хубаво е да валят ядрени бомби и метеорити на гъсто, но така под микроскоп индивидуални трагедии са тежки за преглъщане.
Успешно търсене!
3.
До3
26.02.2024 09:31:17
1
16
Голям чобанин си ,брато
2.
Не знам ама
26.02.2024 09:26:05
28
1
17 годишна изглежда като 37...да си остане изчезнала
1.
I
26.02.2024 09:00:42
1
24
Дано намерят момичето.Било е тормозено в училище,но всички са неглежирали положението. Ако си малко по-затворен и с различни интереси могат да ти скъсат живота в училище.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори