×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спецченгета атакували адреси в Руен, Поморие и Камено, тартор на ОПГ-то за мигранти е Стефан Гърнето


Спецченгета атакували адреси в Руен, Поморие и Камено, тартор на ОПГ-то за мигранти е Стефан Гърнето
Задържаните до момента са 10, очаква се четирима от тях да се сдобият с обвинения
21 Февруари 2024, Сряда, 11:38 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: архив Флагман.бг

Сред арестуваните е и Салим от Руен

Спецченгета са атакували адреси в Руен, Поморие и Камено при операцията срещу трафика на мигранти. Това научи Флагман.бг от отлично информиран източник.

Както вече съобщихме, разбита е организирана престъпна група, като са арестувани 10 души. Очаква се четирима от тях да се сдбоият с обвинение. Всички задържани са от Бургаска област.

Разбиха банда за трафик на мигранти в Бургаско, десетина са задържани

Тарторът на ОПГ-то е Стефан от Камено, известен с прякора Гърнето, узна още Флагман.бг.

Сред арестуваните има много известни имена от ъндърграунда, единият от тях е Салим от Руен.

За спецоперацията тази сутрин съобщи по bTV директорът на ГД „Гранична полиция“ гл. комисар Антон Златанов. Той уточни, че става въпрос за ОПГ с ясна изразена структура – с главатар и помощници.

Образувано е досъдебно производство по чл.321 от НК.

Очаквайте подробности!




Автор
17
Коментара
Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
17
Коментара по темата
17.
Лайното
23.02.2024 18:54:07
0
0
Вальо от М.Рудник е човек на човека и сега е с нова мисия отваряне на парфюмерия
16.
свидетел
23.02.2024 07:34:54
1
2
Някой знае ли,какво стана с Вальо от Бургас.В камиона с дървен материал бяха намерили доста задушени. СВОБОДЕН.
15.
Юристите Флегман.....
21.02.2024 22:16:04
3
1
Вие помеяре(Флагман) от къде знаете на колко от тях ще бъдат повдигнати обвинения и защо са арестувани останалите 6 човека?????
14.
Рибата замирисва първо от към главата
21.02.2024 21:33:10
0
14
Проблема трябва да се търси в дълбочина.Защо никой не се върне назад и потърси сметка за първите огромни средства които трябваше да бъдат инвестирани в укрепяването на границата ни с Турция?Направиха се някакви закърпвания по мрежата като по ,,трудово обучение',а граничарите си правиха заслони в гората от найлони срещу вятър и дъжд.Тяхните професионални Застави на границата бяха порутени и дори се ползваха от каналджии за да се скриват в развалените с нелегалните мигранти.Тогава се роди и корупцията в граничните служители и така престъпници от улицата които се занимаваха с дребно наркоразпространение и друго видяха нишата в ,,скъсаната мрежа" и изтормозената гранична полиция.Овладяха каналджийството и натрупаха пари и дори се представиха за патриоти които пазят границата от мигранти.След това прехвърлиха нещата на роми или безработни лица от селата да въртят бизнеса и да им плащат,разбира се под натиск да не ги издават.Според мен тези Гърнета,Салата са техни хора бушони при евентуално разследване да се стигне до тях и наетите от тях нещастници.Нещата трябва да достигнат до нивото като ,, Нотариуса" и да им се даде повече гласност защото много хора са се ,,облажили" назад във времето с ,, афганистански и сирийски долари.
А,тези които пресвоиха първоначално субсидията за укрепване на Българската Европейска Граница с Турция и си построиха Хотели с Европейските пари ще останат разбира се пак безнаказани .
13.
Урко
21.02.2024 17:40:51
2
11
Заради такива примати,страдаме целия етнос...Брат ми Друми е лидер на кръжока и член на Съботянската църква,аз съм куфражо-арматорист..С две думи изтъкнати членове на обществото ни!
А тези са позор за малцинството и малцинствените групи в Страната
12.
Каравела
21.02.2024 17:37:18
1
10
Всички мангали,в затвора!
Стига игнориране на престъпността в България!
Мачкай,а писалият под мен акран Кирил е 1000% точен в исказа си !!!
Подкрепям!
11.
Км.
21.02.2024 16:38:54
2
12
Свилен , Ташунко и Кара Амет също играят с Гърнето !
10.
Кирил
21.02.2024 14:52:18
1
18
Трябва да бъдат бити ебани и опозорени
9.
Както обикновено,
21.02.2024 14:40:47
0
20
занимават ни само с кокошкарите, които така или иначе ще бъдат пуснати след 24 или 72 часа, никога повече няма да се чуе нищо за тях, до следващото им престъпление, когато ще чуем, че са "познати на полицията", имат N обвинения/присъди, но продължават безнаказано да си безчинстват на свобода.
8.
ГРАЖДАНИН
21.02.2024 14:35:36
0
8
Тези канали и трафик на мигранти са от преди 15 години когато още от времето на Борисов като глав.сек МВР КОГАТО сТРАНДЖА И сАКАР БЯХА ОСЕЯНИ от кози пътеки от каналджии и трафиканти Едва след толкова години най после се намери политическа воля да разбиятОПГза трафик на мигранти и то не къде ами в Бургаско там за където се сигнализираше за разпределително депо и извозване на мигрантите .
7.
11
21.02.2024 12:51:30
1
23
Тъй като днешното поколение е просто.Ненаучено,защо в с.Трояново висят по две полицейски коли,а кмета?А Панайотов от КАТ???????Там търсете трафика,мърши на заплата от нас.
6.
*********
21.02.2024 12:17:19
9
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
5.
Кога
21.02.2024 12:12:42
0
30
Кога ще арестуват и мазния от поморие
4.
Аааааа, ъъъъъъ,
21.02.2024 12:03:41
6
58
а премиера Денков кога ще го арестувате ?
Нали и той уреди трафик на мигранти към България , хем със самолети !
И които остават тук! Тези поне ги уреждат с преминаване през България към онези, които ги поканиха!
3.
Паха
21.02.2024 11:52:08
1
44
Само мангали. Бухайте ги в затвора
2.
Флегмана
21.02.2024 11:50:19
1
25
Спец флегмани от Кючюк Париж
1.
Операция
21.02.2024 11:43:29
0
35
Спукано Гърне
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София 
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори