×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори


28 Април 2024, Неделя, 15:46 ч.
Автор: Флагман.бг

Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев

„Възраждане“ регистрира днес листа от 17 кандидати за народни представители от 2 МИР - Бургас за предстоящите парламентарни избори. Документите бяха внесени в РИК от Борис Аладжов, Звезделина Каравелова, Александър Койчев и Виктория Върбанова. „Възраждане“ показва приемственост и запазва в основна степен кандидатите си от предходните избори. 

„Възраждане излиза за победа на всички избори и тези не правят изключение. С годините показахме последователност в действията и политиките си; доказахме, че ние сме единствените, които защитават националния интерес и не отстъпваме от позициите си“, коментира вторият в листата Борис Аладжов. 

Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев. Втори е народният представител и председател на "Възраждане" Бургас Борис Аладжов. На трето място е председателят на структурата в Несебър Звезделина Каравелова, четвърти – заместник-председателят на Общинския съвет в Бургас Александър Койчев. В листата има представители на 10 от 11-те общини в областта, където „Възраждане“ има структури. В нея има икономисти, юрист, педагози и представители на частния бизнес. 

Очакваме да повишим резултата си от предходните избори, посочиха кандидатите на „Възраждане“ и призоваха хората да гласуват на предстоящия вот за единствените политици, които не влизат в срамни коалиции и не предават националните ни интереси. 


Пълната листа на „Възраждане“:
1.    Цончо Ганев – учредител и заместник-председател на „Възраждане“. Завършил е стопанската академия „Димитър Апостолов Ценов“ – Свищов със специалност „Икономика на търговията“. Кариерният му път преминава от предприемач в сферата на туризма, през мениджърски позиции в международни компании. Заместник-председател на 47-то, 48-то и 49-то Народно събрание. 
2.    Борис Аладжов – магистър по „Мениджмънт на бизнес организациите“ от стопанска академия „Димитър Апостолов Ценов“ - Свищов. Притежава професионален опит като специалист „Развитие на пазари“ в една от най-големите международни компании, развиваща дейност в областта на бързооборотните стоки. Експерт в областта маркетинга, финансите и управлението. Народен представител в 48-то и 49-то Народно събрание. Председател на структурата на „Възраждане“ Бургас. 
3.    Звезделина Каравелова – развива частен бизнес в сферата на ресторантьорството и туризма. Председател е на структурата на „Възраждане“ Несебър.
4.    Александър Койчев – завършил е Икономически университет – Варна. Работи като специалист „Развитие на пазари“ в една от най-големите международни компании. Експерт в областта на маркетинга, финансите и управлението. Секретар на структурата на „Възраждане“ Бургас. Заместник-председател на Общински съвет – Бургас, член на постоянните комисии по бюджет и финанси, по икономика и инвестиционни политики и по опазване на околната среда, земеделие и храни. 
5.    Димитър Петков – работил е в МВР като старши граничен полицай. В момента развива частен бизнес. Председател е на структурата на „Възраждане“ Поморие.
6.    Снежана Йорданова – висше педагогическо образование. Завършила е специалност „Педагогика“ в ПУ „Паисий Хилендарски“, гр. Пловдив, развива частен бизнес в сферата на туризма. Председател е на структурата на „Възраждане“ Приморско.
7.    Виктория Върбанова – студент в Бургаски свободен университет. Професионалният ѝ опит включва работа за няколко големи компании,  развиващи дейност в сферата на туризма, както и работа в чужбина за голяма международна компания. В момента развива собствен бизнес в сферата на услугите. Заместник-председател е на структурата на „Възраждане“ Бургас. Общински съветник, заместник-председател на комисия по туризъм, член е на консултативния съвет за туризма и на комисията по международно сътрудничество и връзки с гражданското общество. 
8.    Надежда Чолакова –висше образование в ТУ София, специалност „Графичен дизайн“. Работи в сферата на туризма. Заместник-председател на структурата на „Възраждане“ Царево 
9.    Александър Александров - студент в БСУ, специалност „Електроснабдяване и електрообзавеждане“. Развива частен бизнес в сферата на търговията и ресторантьорството. Заместник-председател на структурата на „Възраждане“ Карнобат. 
10.     Галин Стойчев – развива частен бизнес в сферата на строителството. Заместник-председател на структурата на „Възраждане“ Камено, общински съветник в Камено
11.     Тодор Ковачев – завършил е ВВОВУ "Васил Левски", специалност „Мотострелкови войски“. Офицер от мотострелкови войски, военен инженер, машинен инженер  ДВГ. От  1993 до 2021г. е офицер от „Вътрешни войски“ и „Жандармерия“. 
12.     Атанас Аврамов – висше техническо образование от ВНВУ “Васил Левски като инженер по хидравлика и хидравлични машини. Завършва Военна академия за тил и транспорт“ - Санкт Петербург, специалност „Ракетни горива и горивосмазочни материали в оперативно звено до фронт“. 
13.     Драгомир Дончев – магистър по „Маркетинг и мениджмънт“. Дългогодишен професионален опит в голяма международна компания,  оперираща в областта на бързооборотните стоки. В момента развива частен бизнес в сферата на туризма. 
14.     Димитър Мавродиев – развива частен бизнес в сферата на авторемонтите. От 2019 г. година разширява дейността си областта на селския туризъм в община Малко Търново. Председател на структурата на „Възраждане“ в Малко Търново.
15.     Щилян Димитров – висше образование с професионална квалификация – юрист. Притежава професионален опит като инвеститорски контрол в една от най-големите строителни фирми по Южното Черноморие,  в момента развива частен бизнес в сферата на строителството.
16.     Мария Вълкова – висше педагогическо образование, в момента развива частен бизнес. 
17.     Радостин Желязков – висше образование, специалност „Физика и математика“. Притежава професионален опит като преподавател по физика и математика, както и като специалист – електроника и софтуер. В момента е програмист на свободна практика


В категории: Политика


Флагман.БГ На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт 13/05/2024, Понеделник 17:20 0
11
Коментара по темата
11.
Zoro
28.04.2024 20:44:18
3
5
Тия са ебати убитаците с напудрени биографии да не им се смеят и гларусите...Шашко изсмърка цял магазин за няма и година, Бидоня работила на Албиона за международна компания за плътски услуги, Курволина едва изкласила средно с ТРИ, Барни Ръбал - Скопения хобит, който го знае ще ви потвърди, че за никъв ууууй не става, а за бисексуалния Сом Ганьо с възпалените джуки, нищо лошо :)))))))!
10.
Хогохохох
28.04.2024 19:31:01
2
6
Същия филм са като атака ВМРО,Скат,лудия Марешки,Бареков,Яне Янев,Кошлуков,царя,Стефан Янев,Слави всичките едни и същи лаладжий за някой лев.Работа истинска и полезна за всички от тези нямаше.Цирка беше и все още е пълен.Не знам как може да има здраво мислещи хора да ходят и да гласуват.Ако това беше истинско щеше да са забранили отдавна гласуването.
9.
Сандо
28.04.2024 17:06:44
2
11
Той напуснал щото е в парламента ама като е там не съм чул да е внесъл нещо против таз черна "напитка" с име на колумбийски прах за човешко щастие -нали сте патриоти е забранете я таз отрова за децата
8.
Възраждане
28.04.2024 16:52:54
10
3
Сандо с българското име , Аладжата е напуснал Кока колата преди поне 2години ама ти като си трол няма как да знаеш понеже само ти подават опорки и не можеш да разсъждаваш самостоятелно
7.
Сандо
28.04.2024 16:50:45
5
10
Аз немога да разбера да продаваш една тъмна американска напитка дето е полезна за всякакви други неща но не и за човека и да си патриот от възраждане-а стига ве брат то като четеш сите учили ама са от тия де не са сполучили-послушни душици
6.
Azov Burgas
28.04.2024 16:50:09
4
11
Лъхат на р*ски алкохол :)
5.
ВМРО
28.04.2024 16:35:43
5
13
4 човека в Бургас им е партията..пълен та**к
4.
ГРАЖДАНИН
28.04.2024 16:18:51
22
5
Единствената млада партия която се бори срещу статуквото без да влиза в договорки и коалиции с управляващите за постове и министерски кресла .
3.
Възраждане
28.04.2024 16:10:46
20
6
Време ни е за Възраждане !
2.
*********
28.04.2024 16:00:29
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
Хаха
28.04.2024 15:56:52
5
24
То не бяха ВМРО, Атака, после тоя идиот на Скат, и сега Възраждане и все още има простаци да гласуват за тях е това е мазохизъм.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Първият етап на записване в първи клас ще продължи до 24 май Търговската гимназия в Бургас изпрати Випуск 2024, гейшата Жаклин събра погледите Търговската гимназия в Бургас изпрати Випуск 2024, гейшата Жаклин събра погледите Дълго право хоро се завихри в двора на икономическата гимназия, абитуриентите показаха завидни знания по народни танци Близо 400 ученика участваха във Фестивала на химията в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Близо 400 ученика участваха във Фестивала на химията в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Фестивалът премина под патронажа на проф. д-р Христо Бозов, ректор на университета Медиите в РС Македония отразиха рамахания пръст от Гърция, но неглижират България Медиите в РС Македония отразиха рамахания пръст от Гърция, но неглижират България Изданията в сграната цитират различни изказвания на гръцки предстаители Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42 г., Нелина на 51 г. Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42 г., Нелина на 51 г. 100 Кила също влезе в клуба на образованите, завърши гимназия на 37 Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Пострадалият дължал пари на извършителя Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за вписване в Търговския регистър днес  На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт Национален план за борба с болестта все още липсва Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Тестът за употреба на алкохол на водача бил отрицателен Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Водачът е летял с много висока скорост по правия булевард, а след удар в дърво автомобилът буквално е разполовен
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори