×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Докога Галин Караверлерски ще се измъква? Отново го задържаха, този път с 300 грама марихуана


Докога Галин Караверлерски ще се измъква? Отново го задържаха, този път с 300 грама марихуана
Галин има проблеми с правосъдието от 18-годишен, когато бе арестуван за наркоразпространение
Тема в развитие
Докога Галин Караверлерски ще се измъква? Отново го задържаха, този път с 300 грама марихуана Вижте как наркогеният на Бургас върти на малкия си пръст МВР, Прокуратура и съд  Наркодилърът Галин вече се гаври с МВР и Прокуратурата Наркоготвачът от Хепи Галин сключи споразумение с прокуратурата, получи условна присъда Готвачът от "Хепи" Галин: В ареста преосмислих поведението си, няма да се занимавам с наркотици, искам да завърша Метаморфозата на Галин Караверлерски: От отличник в Английската до наркодилър Ето ги мотивите на БОС, оставили 18-годишния Галин в ареста: Той е рецидивист, няма да спре да продава наркотици, грозят го до 8 години затвор Готвачът-дилър Галин с две присъди за дрога, дълго ще лежи в затвора (ОБНОВЕНА) Зрелищно арестуваният в „Хепи“ е отличник на Английската гимназия, бил момче за пример Първо във Флагман.бг! Полицейската обсада на “Хепи” е заради готвача Галин Караверлерски, арестуван с големи количества дрога Извънредно! Полиция нахлу в кухнята на р-т „Хепи” в Бургас, търси наркотици
виж още
скрий
14 Юни 2022, Вторник, 19:00 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Само преди два месеца бе заловен със 150 грама амфетамин

24-годишият Галин Караверлерски, който от месеци върти на малкия си пръст МВР, прокуратура и съд, отново е задържан с наркотици, научи Флагман.бг. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Служители на Първо РУ Бургас са го спипали вчера с близо 300 грама марихуана, след което незабавно го арестували. Дали и този път, хитрият наркогений ще се измъкне, предстои да разберем. Днес случаят е докладван на прокуратурата, а утре държавното обвинение ще реши какви действия да предприеме.

През април Флагман.бг подробно разказа с какви номера Галин минава между капките на правосъдието. Тогава, криминалисти го спипаха със 150 грама амфетамини, но адвокатът му го изкара от кауша само след час.

Както разказахме, разследващите близо два месеца са следели своя стар познайник, за когото са имали данни, че се занимава с наркоразпространение. Впечатление направило, че често получава пратки чрез куриерска фирма, които лично отива да си вземе от офиса. На 19-ти април той получил поредната си пратка. Пред входа на блока си бил изненадан от полицаите, които го накарали да отвори колета. Вътре имало евтини дънки, а в задния им джоб скрити 150 грама амфети. Ченгетата незабавно арестуваха Галин, но виртуозът по наркопратките убедително обяснявал, че нямал идея кой е пъхнал наркотика в дънките.  Няма данни да е получил присъда за това деяние и към този момент не е известно дали изобщо има внесено обвинение.

Проверка на Флагман.бг показа, че Галин се оказа многократно задържан от полицията. Още като ученик в АЕГ „Гео Милев“ той бе арестуван с 200 грама марихуана. Тогава бе зрелищно изведен от ресторант „Хепи“ в центъра на града и се оказа, че е съчетавал работата на суши майстор и ученик с наркоразпространител.

Галин бе осъден на 1 година и 10 месеца условно, след като се призна за виновен и подписа споразумение с прокуратурата. През септември 2020 година обаче отново бе задържан с много наркотици, стигна до съдебна зала и се измъкна с оправдателна присъда.

Флагман.бг не разполага с данни за този съдебен процес – какви доказателства са имали МВР, какво обвинение е поддържала Районната прокуратура и с какви мотиви е излязъл Районният съд, но е факт, че геният е успял да преметне всичките. Последното му известно престъпление е от април т.г., когато бе заловен със 150 глама амфетамини.


В категории: Крими


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
12
Коментара по темата
12.
*********
16.06.2022 19:22:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
11.
Боклуци
14.06.2022 23:17:09
0
9
Ае ония боклук уби Милен Цветков дрогиран с 5 наркотика и го пуснаха, вие мислите че тоя няма да го пуснат
10.
*********
14.06.2022 22:16:54
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Mariachi
14.06.2022 22:08:41
0
8
В крайна сметка от всичките арести ,само от първия казвате как се е измъкнал "майсторски"...и всъщност кое му е майсторското!???? Да каже не знам от къде е дошло това тук!?!?!?.....това и най тъпия циганин сигурно е първото което казва....
Щом за вас това е "са въртиш на малкия си пръст съда" .....сте под същия знаменател заедно със съдията
8.
Куку
14.06.2022 22:00:11
1
8
Е нямам думи
7.
Бургас няма Съд
14.06.2022 21:44:34
1
20
В Бургас явно съд НЯМА! Има полиция ,която ги прибира и после съда ги пуска. Същото се случва и с Дроба от Възраждане, който го прибират 2 пъти за производство и пак си готви в тях. Всички ходят си купуват и маняка си бърка в тях пикото. Евала на съда в Бургас и ние ще си гледаме децата тук. ПЪЛЕН СМЯХ!!!
6.
Uss
14.06.2022 21:37:45
5
5
Gengsta shit mamens
5.
Бухахахахаха
14.06.2022 20:41:40
2
22
Няма такава държава, няма такъв съд, няма такива закони, живи и здрави да са съдии прокурори адвокати
Обикновените хора- куфарите и по на запад, в Албания е даже по добре от тая клоака тук
4.
888
14.06.2022 20:27:29
11
8
Galinkata na debelo dviji, evala na manqka
3.
1312
14.06.2022 20:16:53
1
14
Айгалиба има ли още от това ?!?!?!
2.
Насакото Яката
14.06.2022 20:05:47
1
14
Не, баба Меца се казва.
1.
Tanq
14.06.2022 19:47:23
2
18
Maika mu TANQ LI SE KAZVA
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори