×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Две ключови експертизи заковаха Попчето за жестокото убийство до жп гарата


Две ключови експертизи заковаха Попчето за жестокото убийство до жп гарата
Петър Попчев е с наложена постоянна мярка "задържане под стража", която едва ли ще бъде променена предвид двете му бягства в последните години
Тема в развитие
Попчето топи авера си Тихомир за убийството до жп гарата, иска детектор на лъжата Извънредно! Арестуваха издирвания за жестоко убийство Петър Попчето Половин година няма следа от рецидивиста Попчето, обвиняват го за средна телесна повреда след побоя пред „Мокай“ Ексклузивно! Издирваният за убийство Попчето: Ще се предам, когато престъпниците, които ме натопиха, влязат в затвора Издирваният под дърво и камък Петър Попчев ексклузивно проговори пред Флагман.бг Издирват Попчето като опасен престъпник, ще го съдят задочно за жестоко убийство Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство и мелетата в „Сакса“ и „Мокай“ Само във Флагман.бг: Обявиха Попчето за национално издирване, покри се по дело за убийство Ще лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“ Бургазлии в шок! Обвиненият в убийство Попчето се разхожда на свобода Неритмично разследване на полицията е причина рецидивистът Попчето да бъде пуснат под домашен арест Обрат! Прокуратурата си изми ръцете с полицията за убийството до Старата поща, пускат Попчето на свобода Прокуратурата гали рецидивиста Попчето: Уби човек с ритници, ще се окаже – по непредпазливост Извънредно! Зверски пребитият от Попчето и аверите му почина след 2 седмици в кома Пребитият от Попчето и аверите му е с размазана глава от тежките удари, шансът да оцелее е минимален Рецидивистът Петър Попчето се прави на жертва, опитва се да натопи приятел за зверския побой, пратил мъж в кома (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман.Бг: Рецидивистът Петър Попчето е арестуван след екшъна до Старата поща Кърваво меле: Банда прати в кома мъж след жесток побой в центъра на Бургас
виж още
скрий
13 Октомври 2020, Вторник, 20:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Флагман.бг

Той е бил вменяем, не е действал под афект, а жертвата му е издъхнала мъчително след множество ритници по главата и тялото, отсякоха експерти

 

Две ключови експертизи бяха представени на днешното заседание по процеса срещу Петър Попчев-Попчето в Бургаския окръжен съд (БОС), узна Флагман.бг.

35-годишният бургазлия е подсъдим за убийството на Николай Йорданов, извършено през 2016 година в района на жп гарата. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Попчето твърди, че е невинен и не той, а приятелят му Тихомир Димитров нанесъл смъртоносните удари на жертвата, след което разследващите прикрили участието му.

Припомняме, че Петър Попчев дълго време бе се укриваше, след като се замеси в два нови крими инцидента – екшънът в „Сакса бийч“ от 2018 година и побоя над мъж в бар „Мокай“ през лятото на 2019 година.

По настоящото дело психолози представиха съдебно-психиатричната експертиза, която доказва, че Петър Попчев е бил вменяем при побоя над Николай Йорданов и не е действал под афект, както защитата твърди. Така отпадна възможността да получи по-леко наказание и той трябва да отговаря за действията си с цялата строгост на закона.

Другата експертиза подробно разкри начинът, по който е отнет живота на Николай Йорданов. Той е изпаднал в състояние, несъвместимо с живота, след като е получил множество удари по цялото тяло, предимно в главата. 36-годишният мъж няколко дни береше душа в болница, след което издъхна.

И двете становища подкрепят тезата на прокуратурата, че Попчев трябва да бъде съден за убийство, извършено с особена жестокост. Заради това го грози доживотен затвор. Процесът ще продължи през ноември с представянето на нови експертизи. Очаква се да приключи в началото на 2021 година.

След като на два пъти различни съдебни състави променяха мярката за неотклонение на Попчето и той потъваше вдън земя, днес той е с постоянна такава „задържане под стража“ и скоро едва ли ще излезе от ареста.

 


В категории: Темида


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
24
Коментара по темата
24.
Македонец
16.10.2020 16:19:35
2
3
Такива като него трябва да има повече, бой на педали, наркомани и дилъри и прочистване на града бой на селяните в дискотеките, попчето е израстнал в центъра и е бургазлия с чест и достойнство не е пледател завладяха ни гайди от Сливен и Ямбол
23.
Диан Тончев камбаната
14.10.2020 19:53:25
2
11
Попчето ми духа всяка вечер.Новак Купенов е гей сьщо.
22.
Няма значение
14.10.2020 16:06:06
1
11
Помня попчета от Славейково училище. Девствен мустак, тих смотаняк. Не че нещо, ама си беше задръстеняк, явно това му е създало някакъв комплекс и е почнал да тренира и избива комплекси.
21.
ГрубиЯн
14.10.2020 13:33:32
3
14
Провесете я на Альошата тая утрепка. Никой няма право да посяга или отнема животи. И да живее после със съзнанието за безнаказаност и придължавайки да излива стероидната си агресия върху хора лежейки на земята било то от пиянство или от физически кантакт. Той е убиец. Независимо от степента на опасност на пострадалия не е той душманина му. Това е варварство.
20.
Стефан
14.10.2020 11:02:52
0
6
Давай полицаите към затвора.
19.
Бяла птица
14.10.2020 10:17:38
1
9
ква е тая мода - обувки, анцунг и дънково яке.
18.
Истината
14.10.2020 09:10:08
2
25
Ако тая гнида бе в затвора още след първото престъпление нямаше да отнеме живота на невинен
17.
Истината
14.10.2020 09:10:03
1
21
Ако тая гнида бе в затвора още след първото престъпление нямаше да отнеме живота на невинен
16.
Гербаджия
14.10.2020 08:11:49
1
24
Няма ли най-накрая да го обесят тоя хомобандит и да се приключва. И до живот да вземе да го храни народа ония цял ден да лежи и пърди.... Или разстрел и роднините поемат разходите за екзекуцията... В Китай е така.. Нищо не е безплатно дори и разстрела...ВРъщай СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ
15.
хер Флик
14.10.2020 05:41:21
5
40
Попчев, психопат такъв, гний в Ада, защото там ти е мястото...
А иначе ме кефи да пописваш неграмотно във форума след статиите за теб, като се опитваш да манипулираш фактите.
Очакват те дълги години пандиз.
14.
Баща му щял да плати?
14.10.2020 00:23:25
1
35
Тука няма мърдане. Закован е, рецидивист с повдигнато най-тежкото обвинение. А баща му е много зле здравословно и не му остава много. Този умори баща си.
13.
Дознателя Москов
14.10.2020 00:05:21
24
10
Когато Тихомир дойде в Първо районно имаше много кръв по маратонките и пръски по краката. Ние го изпратихме в пето районно да се наспи и да му измием краката и маратонките от кръвта на Николай. На другия ден направихме снимка на краката на Тихомир и му взехме маратонките, за да докажем, че не лъжем, че е нямало кръв по него, но май трябваше да вземем маратонките на Георги и да му направим снимки, защото стана много съмнително.
Отделно от това събирахме случайни минувачи от улицата и ги карахме да лъжат, че са видели как Попчев бие Николай.
Тихомир написа с химикал, че е ритал Николай и написа къде точно е хвърлил ножа, но ние изобщо не го закарахме да покаже къде точно е хвърлил ножа. Направо го закархме в пето районно.

След това с един мой приятел служебен адвокат фалшифицираме показанията на Попчев. След като пуснаха Попчев от затвора криминалистите отидоха в затвора и подкупваха много затворници с предсрочно освобождаване, за да лъжесвидетелстват срещу Попчев в съда. След това всички следващи показания и очните ставки на Попчев и на всички свидетели бяха фалшифицирани от дознателката Ренета Пеева и адвокат Потеров.
Началникът на полицията беше изпратил разследващ полицай специално да се занимава с този случай. Но той беше отстранен и изгонен от районното управление от друг разследващ полицай, за да мога да направя фалшификацията и да измием краката на Тихомир. Разследващият полицай си призна в съда, че е бил изгонен от районното управление. Когато Николай е бил в спешното отделение на болницата Попчев е седял до болничното легло на Николай и е чакал 40 минути полицаите да дойдат да им разкаже какво се случва. Това всичко го има на запис от камерите на спешното, но ние скрихме записите. Той Попчев каза, че кръвта по краката му е от локвата, на която локва има много снимки. но аз написах друго. Свидетелите от улицата и от затвора признаха в съда, че сме ги карали да лъжат и сме ги подкупвали с предсрочно освобождаване. Казали са, че са видели само Тихомир да удря Николай. Не мога да разбера защо му повдигат обвинение за умишлено убийство. Това означава ,че всеки един който удари друг човек трябва да бъде вкаран в затвора с обвинение за убийство.
12.
...
13.10.2020 23:26:50
4
3
9,
Лошото е, че и гласовите ви разсъждения са абсолютно същите. Явно платца е непонятен терен за такива смешници като вас!
11.
Гурлата
13.10.2020 23:23:31
1
42
Аве хора,кви са тея утайки в тоя град ве?!!
Какво ги жалят тея,съдии и прокурори,хакайте ги в затворите и да гният там.
10.
...
13.10.2020 23:23:11
8
4
9,
Колко сте жалки в писмените си разсъждения!
А виртуалните ви съжителства до какво водят?
9.
Бургазлия
13.10.2020 22:57:35
7
29
Баща му ще плати на когото трябва и присъдата ще е по-малка. След 3-4 години ще го амнистират и ще излезе. Само ,че за малко и после - пак вътре. Просто съзнанието му е увредено. Иначе нищо лошо за баща му, но момчето просто не става. Изтървано е от малко. Разводите водят до такива последици.
8.
Ббб
13.10.2020 22:48:28
2
25
А на ПОПЧЕТО БАЩА МУ ЗАЩОТО НЯМА ПАРИ.....МАЛКО ГО КРИЕХА И ПОТУЛВАХА....
7.
...
13.10.2020 21:31:38
3
9
4,
Друг оцет ще рекламираш ли за тия риби?
В какво "сафари" , с каква подплата е във фото кадър?
Тая антерийка е поне двадесет годишна.
6.
...
13.10.2020 21:21:25
2
7
4,
Вафла "Споко", какво си се развикал за тия оцети? Оцет от нар- нарен не може ли?
5.
До 4
13.10.2020 21:18:32
3
46
Ти си пълен глупак брат!!!тука говорим за убииство ,кажи го на семейството на загиналия че се Попчето не се биле без причина, даже и незнайш за кво го защитаваш колкото да са намираш на приказка тука в смешния ФЛЕГМАН !!! ПРАЗНЯР
4.
Попчето е НЕВИНЕН
13.10.2020 20:57:37
79
19
Познавам Попчето ! Мога да ви кажа че е мъж и никога не се е бил без причина ! Винаги е защитавал правдата !

На 500 % съм сигурен и залагам всичко че е НЕВИНЕН ! ПРОСТО ДРУГИЯТ ПАЛЯЧО ИМА ДОСТА ПАРИ И СИ Е ПЛАТИЛ ОТДАВНА И ИМА И ПОЗНАТИ СРЕД ПОЛИЦАИТЕ И ТЕ ГО ОТЪРВАХА !

ПУСНЕТЕ ПОПЧЕТО ! НЕ Е УБИЕЦ ! ЗАДРЪЖТЕ УБИЕЦА А НЕ НЕВИННИЯТ !
3.
Сарая
13.10.2020 20:55:23
2
19
Абе тоя да не си скубе веждите ?
2.
123
13.10.2020 20:46:40
2
2
Я вижте тук
https://www.flagman.bg/article/116049
1.
Брусли от Комлукъ
13.10.2020 20:37:18
2
26
Този сме го бали вгзъ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите
Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори