×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство и мелетата в „Сакса“ и „Мокай“


Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство и мелетата в „Сакса“ и „Мокай“
Попчето вече има една присъда зад гърба си за опит за убийство
Тема в развитие
Попчето топи авера си Тихомир за убийството до жп гарата, иска детектор на лъжата Извънредно! Арестуваха издирвания за жестоко убийство Петър Попчето Половин година няма следа от рецидивиста Попчето, обвиняват го за средна телесна повреда след побоя пред „Мокай“ Ексклузивно! Издирваният за убийство Попчето: Ще се предам, когато престъпниците, които ме натопиха, влязат в затвора Издирваният под дърво и камък Петър Попчев ексклузивно проговори пред Флагман.бг Издирват Попчето като опасен престъпник, ще го съдят задочно за жестоко убийство Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство и мелетата в „Сакса“ и „Мокай“ Само във Флагман.бг: Обявиха Попчето за национално издирване, покри се по дело за убийство Ще лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“ Бургазлии в шок! Обвиненият в убийство Попчето се разхожда на свобода Неритмично разследване на полицията е причина рецидивистът Попчето да бъде пуснат под домашен арест Обрат! Прокуратурата си изми ръцете с полицията за убийството до Старата поща, пускат Попчето на свобода Прокуратурата гали рецидивиста Попчето: Уби човек с ритници, ще се окаже – по непредпазливост Извънредно! Зверски пребитият от Попчето и аверите му почина след 2 седмици в кома Пребитият от Попчето и аверите му е с размазана глава от тежките удари, шансът да оцелее е минимален Рецидивистът Петър Попчето се прави на жертва, опитва се да натопи приятел за зверския побой, пратил мъж в кома (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман.Бг: Рецидивистът Петър Попчето е арестуван след екшъна до Старата поща Кърваво меле: Банда прати в кома мъж след жесток побой в центъра на Бургас
виж още
скрий
12 Юни 2019, Сряда, 22:05 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: архив Флагман.бг

Попчев е в неизвестност вече близо 3 месеца, след като изненадващо бе пуснат на свобода от окръжния съдия Захарин Захариев

Втори фалстарт претърпя делото за жестокото убийство на Николай Георгиев, извършено през лятото на 2016 г. в центъра на Бургас. За зверството е обвинен рецидивистът Петър Попчев, по прякор Попчето.

Причината за отлагането на процеса е изчезването на Попчев, който е издирван под дърво и камък от полицията. Той е в неизвестност вече 2 месеца и половина, след като не е открит от ченгетата във връзка с пребит мъж до кафе „Мокай“ на 1 май.

Обявиха Попчето за национално издирване, покри се по дело за убийство

Това не е първото изчезване на Попчето. Опасният бургазлия беше в неизвестност 3 месеца след жестокото меле с Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото и Димитър Колев в популярната плажна дискотека „Сакса бийч“ от миналото лято. Изненадващо Попчев реши сам да се предаде, но престоя съвсем кратко в ареста. Причината е, че съдия Захарин Захариев реши да го пусне на свобода, въпреки че Попчето е заплашен от доживотен затвор заради жестокото убийство в центъра, както и че има 4-годишен „стаж“ зад решетките за опит за убийство. За решението му не попречи и фактът от 3-месечното му укриване. Всяко едно от тези неща е предпоставка за ново изчезване на Попчето или извършване на друго престъпление, каквото той сътвори пред кафе „Мокай“, но незнайно защо окръжният магистрат не се съобрази с тези факти.

Ще лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“

Очаквано делото за зверското убийство не тръгна и днес. Най-вероятно няма да започне и в началото на юли, когато е следващата дата на разпоредителното заседание по процеса. Ако бъде признат за виновен, Попчев може да получи от 15 до 20 години до доживотна присъда без право на замяна.

Припомняме, че 36-годишният Николай беше пребит зверски в градинката на Старата поща, около полунощ на 19-ти юни 2016 г. Николай издъхна в адски мъки след 2-седмици в кома, след като главата му е размазана от тежките удари, които според експертизите са нанесени от Попчето.

 


В категории: Темида


24
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
24
Коментара по темата
24.
bs-ks
04.09.2019 07:04:18
1
0
аве ей флегман я се махайте бе измислени според експертизата били ударите от попчев мама ви лъжлива човека който е виновен го няма изчезна от Бг и много лесно натопиха друг човек !флегман подлоги ако искате може и да напишете че е терорист номер 1 пак си оставате жалки смешки
23.
Пачката
15.06.2019 13:16:56
1
2
Ко нареждат момчето мишкй като него познавате не мутрите зад гарбатму. И сам си горен че че гетата саго оклеветили така както само балгарката полиция може най добре
22.
Млякото от горно езерово
14.06.2019 20:37:31
1
0
Попче, гей насран, ас ще те тьрсиа и като те намери шете изнасилиа джендар космат майкати шееба ф устата, дано да земеш доживотна и толупа да му гьлтаж спермата в една килия да сте
21.
....
14.06.2019 03:16:29
0
0
ще се върне ...
20.
Гошо Наглия
13.06.2019 18:40:54
0
3
Аз съм най-големият гангстер в Бургас. Няма значение, че съм много голяма жена и нямам нито един бой през живота си.
19.
Mlqkotu
13.06.2019 14:54:25
1
3
Kakvo da mi e mnenieto Чимов, az sam golqm kalibar mutra, ne kato toq izparjen ot _____ bolen mozak Kop4eto. Bil Sam go navremeto kato bqh po mlad.
18.
Asdf
13.06.2019 11:16:41
0
0
V bs e vidqh go onzi den vecherta se razhojdashe samochak
17.
до 15
13.06.2019 10:49:58
1
3
Някакво сесксуално удоволствие ли изпитваш да пишеш от името на адвокат Потеров?!
16.
Бс
13.06.2019 09:35:08
1
7
Как ще е в неизвестност от 3 месеца като скоро беше в механа "Банско" и празнуваше там с някакви приятели от друг град и местните курви.
15.
Адвокат Потеров
13.06.2019 09:34:06
5
5
Защо Петър Попчев е единственият грамотен човек в България, на когото първоначалните обяснения в полицията, са написани на компютър, а не както би трябвало да бъдат - собственоръчно написни от него?
Най-вероятно целта на полицая Антон от Първо районно управление е била да бъдат фалшифицирани обясненията на Попчев, за да може след това да притисне свидетелите да потвърдят обясненията, но въпреки фалшифицираните обяснения на Попчев от Антон, в които никъде не се споменава, че Тихомир е удрял убития, Тихомир си признава, че е ритал убития в първоначалните си обяснения и свидетелите го потвърждават в своите първоначални обяснения, в които няма абсолютно никаква логика.
Защо, когато двама униформени полицаи са намерили Тихомир да се разхожда по улиците, целият в кръв от краката до раменете, дознателят Москов от Първо районно управление, не е взел проба от кръвта по Тихомир от убития, не му е взел дрехите за веществено доказателство
и не му е направил снимки, докато е бил целият в кръв, както по принцип се прави?
Тихомир си е признал в показанията, че е имал много от кръвта на убития по себе си.
Защо след това, когато Тихомир си е признал, че е ритал убития Николай, което е било потвърдено от свидетеля Георги, дознателят Москов не го е задържал в ареста и го е освободил като свидетел?
Защо няколко дни по-късно дознателят Москов се е отказал от делото?
Защо 3 години след случилото се не е намерен, за да бъде разпитан, Осман, който, заедно с убития Николай, няколко дни преди това са били Тихомир?
В случая Тихомир единствен има мотив да бие Николай.
Защо при направените очни ставки всички свидетели са казали, че Попчев не е удрял Николай, а само Тихомир го е бил, ритал по главата и скачал върху главата му. Въпреки това Тихомир не е подведен като обвиняем, а само като свидетел и съдът няма право да го осъди.
При направената очна ставка между Попчев и Тихомир, без мое присъствие, което е абсолютно незаконно, Тихомир е потвърдил думите на свидетелите, че Попчев не е удрял Николай, а си е признал, че единствено и само той го е удрял, ритал по главата и скачал върху главата му. Въпреки това пак не е бил подведен като обвиняем, а е бил освободен като свидетел.
Защо, когато поискахме от прокурор Тиха Стоянова да бъде повторена очната ставка между Попчев и Тихомир, защото е била фалшифицирана от полицията, като някои от думите на Тихомир са били променени, защо ни беше отказано и защо прокуратурата вкара делото в съда по този начин?
Ако смятате, че Попчев е толкова опасен за колкото го представяте и че във всяка една минута, в която е на свобода, има опасност някой да загуби живота си, мисля, че е крайно време полицията и прокуратурата да си признаят, че са освободили Тихомир, който е извършил убийство. Да си вземат Тихомирчо заедно с тях и да се вкарат в затвора. Тогава съм сигурен на 100 %, че Попчев ще се предаде, за да им прави компания.
14.
BG
13.06.2019 09:20:34
0
13
Съдията трябва да носи персонална отговорност за решенията си, както и всички държавни служители.
13.
*********
13.06.2019 09:13:39
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
tomas
13.06.2019 08:41:42
0
13
Който си плаща,съдията го пуска.Нищо ново под слънцето в България.
11.
1
13.06.2019 08:26:26
0
15
И какво като го няма съд, така ли? Ми той докато се укрива може да утрепе още някой и пак няма да има дело защото го няма. Променете закона: който се укрива от съдебно дело да получава най-тежката мярка задочно.
10.
бургазлия
13.06.2019 06:44:32
0
27
Безнаказаността и несменяемостта на съдиите си е пълно беззаконие.Нож след като тази идиотия е
влязла закона,Защо инспектората само получава заплати?!Всички знаят ,че това пияно джудже прави каквото си науми.Защо аз трябва да се подчинявам на закона,когато т.н."закон" работи срещу мен?Съдиите трябва да бъдат избиране както се избират кметовете и да са с мандат.Повече от половината ни съдии в Бургас и за чеп не стават.
9.
хер Флик
13.06.2019 05:32:23
2
20
На Захо какво му пука от някакви си закони?
ТОЙ е измислил закона!
А за нас остава да мислим дали не е некомпетентно пияно джудже, останало без капка съвест и отдавна забравило съдийската си клетва...
8.
Аз
13.06.2019 01:17:25
4
15
Ми сега е време да придърпат любимата му Гризелда бланко, Ивелина кривата от м'атрял и да си каже всико...
7.
*********
13.06.2019 00:47:29
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Чимов
12.06.2019 23:25:07
0
6
Към е ТОЯ копчето?????Я по сериозно,стига сте ни занимавали с тея утайки.Интересуваме мнението на Млякото за този.
5.
Бууххахха
12.06.2019 23:18:56
1
15
Толкова е опасен копчето.че само избирателно напада хора тоз смешник знаем се
4.
Който
12.06.2019 22:42:36
1
29
познава неуважаемия г-н захариев, знае, че не е изтрезнявал от десетилетия.
3.
Правилно
12.06.2019 22:32:28
1
25
Да го търси този който го е пуснал
2.
Мурджо
12.06.2019 22:16:01
1
35
Захарине Захариев, бегом да търсиш скумрийчо дето го пусна, ах гиди калпазанин такъв.
1.
Гурльо
12.06.2019 22:12:48
3
15
Айдеее сега милицията ще фалира вече.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори