×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жестока трагедия! Атанаска се хвърлила от 14-ия етаж след спор с дъщеря си, съседи чули писъците на момичето


18 Август 2019, Неделя, 17:25 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Светлозария КИДЕРОВА

16-годишното момиче ридае над трупа на майка си

Самоубийство е основната версия, по която работи полицията за инцидента в бураския ж.к. „Изгрев“, научи Флагман.бг. Трагедията е станала преди около час в бл. 27 в комплекса.

По това време бургазлийката Атанаска се е хвърлила през терасата на апартамента си, който се намира на 14-ия етаж на жилищната сграда. Жената е загинала на място. Тялото й все още се намира зад блока, а районът е ограден с полицейска лента, предава репортер на Флагман.бг.

Извънредно! Жена полетя от блок в ж.к. "Изгрев"

Вероятната причина за трагедията е семеен скандал. В този момент в жилището била 16-годишната дъщеря на загиналата и баща й. Около 16 ч. съседи чули писъците от ужас на момичето, което видяло майка си да полита през балкона.

В момента младата жена ридае до трупа на майка си, подкрепяна от свои близки. На място все още има полиция и линейка. Флагман.бг научи още, че има вероятност да става въпрос за психични проблеми, тъй като жената преди време е била настанявана в Психодиспансера в Бургас, разкриха съседи. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

На мястото все още има полиция

 


В категории: Лична драма


16
Коментара
Флагман.БГ "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара 04/05/2024, Събота 12:30 0
16
Коментара по темата
16.
Ники
20.08.2019 07:26:53
0
5
Почивай в мир сестричке
15.
Уууу
19.08.2019 12:29:23
0
5
Жената живее 20г в Германия а мъжа и работи в Катар според вас има ли финансови проблеми, тъпани прости знае, незнае коментира
14.
Gocho от Вануату
18.08.2019 22:06:50
1
23
Аве пич ?!
Работил бил от дете и все е зле ?!
Живее при мама и тати ?!
Аве в час ли си ?!
Що летите от балконите , а не от терминал 2 ?!
Ами много по-лесно и изгодно. е през терминала , от колкото през терасата !
Опитайте и ще се обедите !
Скачайте чрез терминал 2 !
Живота ви е Гарантиран !
13.
До 8
18.08.2019 21:46:20
2
16
Не си прав! Много зависи защо искат пари и колко искат! Ако са наркомани е едно, но ако не могат да се справят в този тежък живот е нормално да искат. Родителите трябва да носят отговорност, а не да серат децата едно след друго като ла*ната! Освен това всичко зависи какъв пример и образование са дали родителите! В момента родителите бълват на конвейер невъзпитани, необразовани и психически деформирани дечурля. Такива родители заслужават децата да им продадат органите. Майки и бащи пият, пушат, псуват, бият се по-между си, прости като гъзове са, нагли, лоши, а чакат децата да са хора. Няма как! Вината е, че такава долна паплач решава да прави деца и цял живот трябва да се мъчи за наказание!
12.
Генийът
18.08.2019 21:21:16
8
21
8 това е половината истина,аз например работя от 10ти клас джобни не получавам,за храна не питам никой ако са направили нещо окей ако не са направили си купувам и до там,самоче старото поколение е свикнало за най-гоелмите глупости от мухата да направи слон бачкам 6 дена в седмицата и на ден мятам тонове с ръцете си и като се прибера и съм изморен не ми пука дали ще си оставя дрехата на дивана примерно (самоче старчоците като видят това започва 5тата световна война,нищо,че не са имали гости от 95та) тва точно си е една ганьовска драма,а тая съчма като се е самоубила,тя явно просто и е дошло до гуша ама не се ли сеща,че сега ще тежи цял живот на собствената си дъщеря че са е утрепала щото живота и бил л4йна (много ясно че ще е нали ти си си го направил така)
Ако бяхме една нормална държава като в повечето държави вече се работи по 40 часа на седмица не 78 като тук,ако имахме нормални заплати и лично време всичко щеше да е друго,не само да четем кой наръгали,кой го изнасилили кой го утрепали за 20 леа,кой са качил да кара 30 годишен пушилник и утрепал цяло семейство и така.
За съжаление тук положението е НЕСПАСЯЕМО
Айде с Здраве и Късмет че много здрави си заминаха покрай битовизъма тук
11.
тарикатът
18.08.2019 20:00:21
24
4
Към: Panayot Krantov
голям праз
10.
Panayot Krantov
18.08.2019 19:59:11
40
1
ae tas baa mai nesh sa e izkirimqzila ot tos 140 etaj be gagagagag leka i prast na taq kranta
9.
Не
18.08.2019 19:49:07
10
17
Няма психични. има финансови проблеми некадърници
8.
Стане ли на 18 години
18.08.2019 18:36:34
8
62
Да си хваща живота в ръце, стига балкански трагедии! Това ганьовските тъпотии край нямат. Деца и внуци, които мрънкат и тормозят за пари и "още нещо". Имам съседка която редовно се оплаква от синовете и снахите си, как се надпреварват да я цицат за пари. Реве със сълзи и пак дава, а те я изнудват с такива евтини заплахи от рода "Ще си останеш сама, няма да те погледнем!"
Че защо ми е някой да ме плаши със самота за да ми смуче пари. Ами като си имам спестявания и спокойствие, да ти пикам и на деца и на внуци, и всякви не благодарни твари,заплашващи и изнудва щи. В нормалните държави такива изродски работи няма. Само тука реват от тормоз и пак се навеждат като жертви с култовото "Ами какво да правя, дете ми е"
Ами като ти е дете, ще ревеш докато те смачка от тормоз физически или психически. Ганьовско овче стадо.
7.
C
18.08.2019 18:29:31
0
94
Моя баща си отиде на тази възраст, а толкова му се живееше. Не видя внуците си, как взумам диплома, книжка, първата ми кола. Баща ми се бореше с коварна болест, а има хора, които са здрави, а си пропиляват животеца ей така. Не искам да съм съдник на никой, но мислете хора, ако имате нужда от помощ я търсете, няма нищо срамно. Ценете си здравето и не си мислете, че тука сме толкова зле, гладни не сме умрели, че и покрив имаме над главите си, останалото майната му
6.
Podlogi na kukite
18.08.2019 18:28:30
19
23
Ei kucheta ne sprqhte da pravire novini ot tragediite. Ai dano kasabova da skochi s bundji bez vuje. Ostavete mukata na horata
5.
Българина
18.08.2019 18:22:59
1
59
Бог да я прости женичката и мир на праха й.
Трябва много да се е събрало, за да се реши на такава стъпка...
4.
Един
18.08.2019 18:16:26
3
51
Душа я има, я не. Никой не може да каже. Факт е, че жената вече я няма.

Хора, мислете малко, преди да предприемате такива действия, от които връщане назад няма! Животът е един и е тук и сега! Друго едва ли ще има след смъртта!
Съболезнования...
3.
saliariussala
18.08.2019 18:01:46
1
49
Горката жена, и горкото и семейство. Нека поне душата и почива в мир.
2.
*********
18.08.2019 17:56:52
1
37
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Стига
18.08.2019 17:48:43
2
73
Спрете да се ровите в нещастието на хората.Написахте една статия достатъчно е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Водачът на автомобила твърди, че гумата му се е спукала Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Колата е помела пътен знак с ограничение до 50 км. и е разцепила дърво край пътя Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Наследникът на великия актьор се изявява пред българска публика за 60 лева, примата иска по 600 за концерт в лозята Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица
Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист"
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори