×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помните ли Петър Русев, опитал да убие приятел в Китен? Преживява огромен кошмар в бургаския затвор


Помните ли Петър Русев, опитал да убие приятел в Китен? Преживява огромен кошмар в бургаския затвор
Петър се отскубна от затвора, където преживя много трудна година и половина
Тема в развитие
Наръганият Борис проговори за клането: Не мога да си обясня какво точно се случи, Пепо стана много агресивен 17-годишният Петър, опитал да убие авер в Китен, бил сред най-бруталните ултраси на футболния Левски (СНИМКИ) Оставиха в ареста Петър Русев, опитал се да убие приятел в Китен Внимание! Фалшив апел събира пари за лечението на наръгания в Китен Борис Кланият от авера си в Китен младеж прескочи трапа 17-годишният Петър: Казах на Борис да не ме напада, но той се нахвърли върху мен, не помня как съм го намушкал Ето го непълнолетния Петър, който се опита да убие 15-годишен ученик в Китен 17-годишният Петър, опитал да убие тийнейджър в Китен, минава между капките, може да получи най-много 5 години затвор Наръганото в Китен момче е с 3 прободни рани, състоянието му остава тежко 17-годишен младеж се опита да убие по зверски начин връстник в Китен
виж още
скрий
29 Април 2018, Неделя, 14:18 ч.
Автор: Христо НИКОЛОВ

Преместиха 19-годишния младеж в общежитието в Дебелт, за да оцелее

Помните ли Петър Русев, който преди две години се опита да убие свой близък приятел при тийнейджърски скандал в Китен?

Флагман.бг отрази детайлно нелепия инцидент през 2016 година, който по чудо не завърши с отнет човешки живот. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Петър, който вече е на 19 години бе осъден на 4 години затвор заради това, че нападна Борис Минчев и го наръга 8 пъти с нож.

Русев, който се появяваше на заседанията в съда с горнище на хард фракцията на „Левски” – „София Запад” се размина с леката присъда, защото извърши деянието като непълнолетен, а за негово щастие Борис прескочи трапа и оцеля след нападението.

След като бе пратен в затвора обаче е преживял огромен кошмар, установи Флагман.бг. Това става ясно от решение на Бургаския окръжен съд, с което той е искал промяна на режима си, за да оцелее зад решетките, където е бил подложен на невиждана психически и физически атаки.(ВИЖТЕ РЕШЕНИЕТО ТУК)

В затворническото му досие той е описан като изключително проблемна личност, многократно е наказван, а според докладите, които са постъпили е извършил множество нарушения, тъй като редовно е спипван с мобилни телефони и други забранени вещи зад решетките.

Истината обаче се оказа доста по-различна.

Петър е в Бургаския окръжен затвор от октомври 2016 година. В началото, тъй като все още е нямал влязла в сила присъда, а е обвинен по тежкия член 116 от Наказателния кодекс, е настанен при най-свирепите затворници – т.нар.”доживотници” и тези с над 10-годишна присъда.

Между кориците по делото става ясно, че той е имал пререкания със затворник с инициалите И.С.Р., който бил с изключително влияние. Въпросният престъпник  непрестанно е тормозил Петър. Заплашвал го с прилагане на физическо и дори сексуално насилие. Петър е писал няколко пъти до затворническото ръководство, но впоследствие е оттеглял показанията си.

За година и четири месеца в затвора многократно е поемал обща вина, явно, за да спечели благоразположението на лидерите в сектора му. Седем пъти  е признавал, че намерени телефони са негови, а за капак е бил настанен в една килия с най-големия си кошмар – споменатия пандизчия с инициали И.С.Р. Поведението на Петър зад решетките било изключително проблемно, получавал е ксанакс и обявявал е, че ще се самоубие.

Състоянието му се влошило, защото изглежда той е изоставен от майка си. Още по време на делото стана ясно, че жената е в чужбина, а за целия му престой е посещаван едва 4 пъти, става ясно от материалите по делото.

През февруари е преместен в общежитието в Дебелт и промяната в поведението му веднага се забелязала. Станал по-уверен, имал желание да участва в различни групи, да се преквалифицира, кроял и амбиции да започне собствен бизнес, след като излезе от затвора.

Ръководството на бургаския затвор пледира да го върне в основния корпус и промени режима му от „Общ” на „Строг”, защото бил много проблемен затворник и нямало как да изпита превантивните мерки с лекия режим на затворническото общежитие.

Бургаският окръжен съд обаче отказва и го оставя в Дебелт, за да изтърпи остатъка от присъдата си.

В категории: Темида


8
Коментара
Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
8
Коментара по темата
8.
Полицай
30.04.2018 11:05:07
0
0
Тартора доживотник с инициали И.С.Р. да не би случайно да е Иван Рибов,убиеца на Митьо Очите на жена му?
Ако е той,в което не се съмнявам. Означава,ме щом си наркобос-полицай,си губещ в крайна сметка,защото ако не бачкаше с полицията,Рибата щеше да е ”под земята” и близките на Очите щеше да са отмъстени. А сега Рибата жив и тартор в доживотните,а наркобоса е ченгеджийска подкога,неотмъстил за близките си.
7.
Аз
29.04.2018 22:26:15
2
4
Уважаема редакция , или този който пише тук :
Вие четете ли след като напишете нещо?
6.
*********
29.04.2018 20:27:38
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
5.
ГовеДоносник
29.04.2018 20:19:02
1
14
И този като и онзи с хвърлената бомба върху полуцайката. Поне ще си говорят заедно в затвора пък и булки заедно ще бъдат. По-леко ще им е.
4.
Иван
29.04.2018 20:18:06
2
20
Да беше мислил като е наръгал момчето.Мястото му е в затвора на строг режим,сега ако избяга от там съдиите дето са го преместили там трябва да напуснат.
3.
Да се изтрие
29.04.2018 19:39:26
4
17
от Фрог
Майки и бащи излизат на 1 май, вторник, пред Народното събрание в 11,00 часа. Там, в подножието на онзи надпис „Съединението прави силата“, ще бъде обявена война на превзетата от мафията държава, както и код „черен“.
ДА ОТИДЕМ ВСИЧКИ ТАМ И ДА ГИ ПОДКРЕПИМ
2.
До 1
29.04.2018 19:30:09
2
9
Майка му боб хвърля за него....
1.
Каква
29.04.2018 18:43:30
4
14
майка имаш ,спокойна ли е като чете това?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Вижте милите послания от дъщерите и съпругата му Линда  Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори