×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Адвокат на Перата с железен аргумент за свободата му: Спаси 20 котки в Бургас, милосърден е!


Адвокат на Перата с железен аргумент за свободата му: Спаси 20 котки в Бургас, милосърден е!
Перата си нае мастит пловдивски адвокат Йордан Давчев(вляво), защитава го и Мартин Пеев(на малката снимка)
Тема в развитие
Адвокат на Перата с железен аргумент за свободата му: Спаси 20 котки в Бургас, милосърден е! Перата в съда: Ако някой ден детето ми каже, че съм боклук, тогава за какво съм живял Ген. Атанас Атанасов: Няма да се изненадам, ако Перата се сдобие с диплома и започне да правораздава (ВИДЕО) Сотир Цацаров за Перата: Чувството за безнаказаност трябва да бъде изкоренено Главсекът на МВР за Перата: Този човек не зачита полицаите (ВИДЕО) Съдът в Асеновград остави Перата зад решетките, той се обяви за дисидент! Перата: Телефонът ми струва 2 хил.лева, а операторът ме буташе Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама Искат постоянен арест за Перата заради изцепките му от Асеновград Симеонов: На Низамовци и Динковци не бива да се помага, нямат нищо общо с патриотизма Битият оператор: Бях уплашен, не знаех защо Перата ме напада (ВИДЕО) Лоша новина за Перата! Оставиха го в ареста за 72 часа, повдигнаха му две обвинения Асоциацията на европейските журналисти осъжда остро агресията на Перата срещу тв оператор Главният секретар на МВР Младен Маринов за Перата: Има хора, които търсят провокацията и скандала Арестуваха Перата заради удара по оператор на бТВ (ВИДЕО) Извънредно! Полицията издирва Перата
виж още
скрий
01 Август 2017, Вторник, 15:56 ч.
Източник: 24часа

Защитникът му Мартин Пеев приложи куп публикации от медиите за акциите на Низамов

Адвокатът на Петър Низамов-Перата - Мартин Пеев, представи  на Пловдивския окръжен съд писмени доказателства, че клиентът му е милосърден и благотворителен човек. "Той помага на обществото и на животните дори. В Бургас е съдействал за спасяването на 20 котки. Имаше и обществен отзвук", каза защитникът и приложи публикации.

Той допълни, че Перата е съдействал на дете, настанено принудително във варненски дом. Хлапето избягало и Перата го открил. В последствие този дом бил закрит.

Милосърдието на Низамов не спира до тук, по думите на защита му. Той се притекъл на помощ на вдовица от Сливен, на която социалните отнели трите деца, защото била социално слаба.

"Господин Низамов със собствени средства й оказа помощ и съдейства на жената да бъде осигурено общинско жилище, както и да й бъдат върнати трите деца", каза адвокат Пеев.

След това излезе самата вдовица Даниела Колева. Тя твърди, че е израснала по домове. "Низамов е с добро сърце", каза тя. Работник от фирмата на Перата Тони Новачев пък разказа, че откакто шефът му е в ареста, хората останали без препитание. Перата му задаваше въпроси, а той отговаряше. "Кажи, имали ли сте проблем със заплащането", настоя Низавов. "Никога", отвърна свидетелят. "А при нас работят ли роми? Тях делил ли съм ги", продължи да пита Перата. "Никога, отнасяли сте се с тях като с нас. Даже и заеми сте им давали", описа свидетелят.

Перата представи пред съда документи (кореспонденция), от които ставало видно, че една от фирмите му търпи финансови загуби заради задържането му.Адвокат Йордан Давчев даде на съда документи за обществената дейност на Низамов. Освен това, той имал и здравословни проблеми.Съдебният състав не прие така представените доказателства, освен писмото му от ареста за здравословните му проблеми.

Низамов е в ареста за хулиганство по обвинение за нанасяне на лека телесна повреда на тв оператор по време на протестите в Асеновград на 2 юли. Преди седмица асеновградският съд отказа да го пусне. Сега очаква пловдивският окръжен да го освободи.

В категории: Темида


13
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
13
Коментара по темата
13.
20te kotki
01.08.2017 23:49:24
2
3
Miao miaooo perata e geii miaooo
12.
НАП
01.08.2017 23:46:50
0
5
Кои са му фирмите, че дължи пари от години миросърдния? В районния съд в Бургас е со-както слаб и иска да не плаща такси, пък фирмаджия бил като иска да отърве ареста.
11.
Чибурашка
01.08.2017 22:19:43
3
8
Абе какво става тука уж сме социално слаби с 500 лв на месец а заеми раздаваме, мъстити адвокати наемаме, още едно дело намирисвами в Бургас наказателно за подвеждане на съда от Перата
10.
стана му ясно
01.08.2017 22:04:25
0
5
Че с бургаските издигостирани адвокати няма да излезе трябва му някой пловдиски който знае на кой да бутне лев
9.
Д-р Пера
01.08.2017 21:08:20
2
11
Уважаеми,

Не са котки, а топки. Спасих 20 топки. Топките на Чишката, Табуретката, Мъфито, Рижите, Ацето, Мануел и т.н. - общо 11 човека. Двама бяха с по 1 топка, та спасих общо 20 топки.

Как съм ги спасявал, само аз си знам. Едни ги лапах, за да ги топля в устата си, на други сядах, трети - само клатех.

Та така
8.
демократ
01.08.2017 21:05:42
3
9
А колко ли котки е спасил Ямболският фен на Борисов Динко, след като за 4 месеца трима човека пребива а съда все го пуска. А Перата за една плюнка лежи ли лежи ! Колкото и да не харесваш Перата, колкото и нелепо да изглежда понякога липсата на елементарна справедливост в неговият случай Е ПОТРЕСАВАЩА !
7.
С. Дучев
01.08.2017 20:43:23
2
20
Аз ако му бях защитник щях да намеря 20-те котки и да ги извикам да свидетелстват в полза на д-ра по право.
6.
Калоян
01.08.2017 20:37:16
1
11
Хаха, ама че неадекватна изява на колегата Пеев - думи нямам да опиша възхищението си :))))
5.
съдебен съветник
01.08.2017 20:33:33
3
18
Абе какви са тези 20 котки които бил спасил от нещо си ? Може ли опитен юрист да говори ей така, на ангро . Дай имената на 20-те котки или всичко си остава в сферата на общите приказки !
4.
Do 1
01.08.2017 20:29:06
0
4
Toi pesha da hodi :) s teq 500 lv nemoje samo plati toka ,vodata ,gsm-i ,tv i dom net :) trqbva da kara na fotosinteza :)
3.
Хахахааа
01.08.2017 19:46:17
1
7
Как гледа уплашено на снимката.-)))))
2.
Аз
01.08.2017 19:15:17
4
14
Защо боклуците в БГ винаги ги отървават от Темида- явно слепотата и пречи.Време е да бъде сменена с някой който има поне едно око.Тоя боклук даже не заслужава да бъде съден и да се харчак толкова държавни / наши / пари.Да ходи при г.рижа и Горанчо.
1.
Тушира Микура
01.08.2017 19:08:55
1
29
А сега де? Уж Пешо със собствени средства помага на хората, има фирми, кара спортен мерджан, а живее с 500 лв доход от жена му...как става така?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори