×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Битият оператор: Бях уплашен, не знаех защо Перата ме напада (ВИДЕО)


Битият оператор: Бях уплашен, не знаех защо Перата ме напада (ВИДЕО)
Извиних се на Перата, защото си мислих, че може да съм го наранил без да искам, но от негова страна обидите не спряха, споделя Джанаваров
Тема в развитие
Адвокат на Перата с железен аргумент за свободата му: Спаси 20 котки в Бургас, милосърден е! Перата в съда: Ако някой ден детето ми каже, че съм боклук, тогава за какво съм живял Ген. Атанас Атанасов: Няма да се изненадам, ако Перата се сдобие с диплома и започне да правораздава (ВИДЕО) Сотир Цацаров за Перата: Чувството за безнаказаност трябва да бъде изкоренено Главсекът на МВР за Перата: Този човек не зачита полицаите (ВИДЕО) Съдът в Асеновград остави Перата зад решетките, той се обяви за дисидент! Перата: Телефонът ми струва 2 хил.лева, а операторът ме буташе Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама Искат постоянен арест за Перата заради изцепките му от Асеновград Симеонов: На Низамовци и Динковци не бива да се помага, нямат нищо общо с патриотизма Битият оператор: Бях уплашен, не знаех защо Перата ме напада (ВИДЕО) Лоша новина за Перата! Оставиха го в ареста за 72 часа, повдигнаха му две обвинения Асоциацията на европейските журналисти осъжда остро агресията на Перата срещу тв оператор Главният секретар на МВР Младен Маринов за Перата: Има хора, които търсят провокацията и скандала Арестуваха Перата заради удара по оператор на бТВ (ВИДЕО) Извънредно! Полицията издирва Перата
виж още
скрий
04 Юли 2017, Вторник, 10:36 ч.
Автор: Флагман.бг

Проблемът не е в раната, а в поведението на този човек, каза Петър Джанаваров

Бях уплашен, когато ме нападна Низамов, споделя операторът от бТВ Петър Джанаваров, който бе ударен, докато снимал протеста в Асеновград. Не го познавах и не разбирах защо този човек ме напада, каза той в „Тази сутрин“ по бТВ.

„Докато изпълнявах служебните си ангажименти, когато бе бутаницата и аз бях между полицаите и протестиращите, не разбрах какво се случва. Той се приближава към мен с телефон и заради това, че несъзнателно съм му бутнал телефона, се стигна до скандала“, обяснява Джанаваров.

Той не е видял какво точно се е случило между него и Перата, тъй като гледал през визьора на камерата си. Затова и първоначално опитал да се извини.

Бях си затворил едното око и в този момент някакъв човек започна да ме удря. Предположих, че по някакъв начин съм го наранил. След като бях изтеглен зад кордона на полицията, му махнах с ръка, за да му се извиня, но от негова страна обидите не спряха“, добавя Джанаваров.

Пепи му се извини за нещо, за което не е виновен, за да се потуши напрежението, обясни репортерът Росен Цветков.

„Бях до Пепи, за да го подкрепям. Видях как Перата се приближава към него и в следващия момент телефонът му падна на земята. Той започна да го търси и скочи срещу Петър. Всичко се разви много бързо. Докато се обърна, видях кръвта по лицето на колегата. Разбрах какво се е случило и започнах да крещя, за да спра агресията. Перата скачаше, продължаваше да вика. Той искаше дори полицаите да арестуват оператора“, заяви Цветков.

Пепи не познаваше Перата, не знаеше кой е до момента, в който не му се случи това, добавя той.

Проблемът не е в раната, тя ще зарасне, а в поведението, подчерта операторът.

Близките на пострадалите при сблъсък на местни спортисти и жители на ромската махала първоначално мислели да отменят демонстрацията заради полицейската блокада на града. В един момент обаче рокерите и футболните фенове били допуснати и това коренно изменило облика на събитието.

„Бяха дошли с нагласата да се случи нещо – не просто да обиколят града”, коментира Джанаваров. Цветков посочи, че е имало хора от протестиращите, които се обръщали към Низамов с въпроса: „Пера, какво да правим?”.

Според репортера инцидентът, при който националистът твърди, че телефонът му е бил съборен на земята от оператора, е планирана провокация. „Целта на Перата беше да се случи нещо, за да има пробиване на кордона – да се разсеят полицаите, да има шум. Той предизвика тази ситуация умишлено. Убеден съм в това”, каза още Росен Цветков.


В категории: Крими


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
13
Коментара по темата
13.
Иван
31.03.2018 13:24:17
1
0
Доста пъти съм се сбивал и получавал какви ли не травми, но такава травма от удар с ръка не съм виждал, особено пък ако е причинена от човек с физиката на Перата!!! "Пострадалия" бая послъгва май! Това е възможно най-абсурдната рана от удар с юмрук, ако беше така трябваше да е с доста сериозен бушон и затворено око, отделно е щял да бъде по гръб! Поне като лъжете се информирайте ,че в случая е излагация голяма!
12.
Рочата
04.07.2017 22:25:49
2
2
Що напада - щото е комплексиран педал. Една малка мръсна жена в мъжко тяло, това е Петя, ромската булка. Да я видим сега как ще опърди кочана в килия с 30 цигани. Бас държа че така ще го подредят, цяла България го мрази тоя позьор
11.
Пфу,
04.07.2017 20:16:10
6
4
тоз оператор стана като многострадалната Геновева!Утре ще му поискат автограф,той ще счупи пръст.Олигофрен нежен,търсещ медийна слава!
10.
mathur
04.07.2017 18:02:54
5
3
Пидал от босфор ТВ платен...
9.
Simeonov
04.07.2017 16:03:04
3
4
Evalata Perata pokaza kakvo laino mirizlovo e i nikakyv zashtitnik nito na jeni nito na bulgarite a izmikqt i prestypnik
8.
dgsdg
04.07.2017 15:18:17
1
6
Ловецът на мигранти Петър Низамов – Перата е имал 16 регистрации в министерството на вътрешните работи за хулиганство, които през тази година незнайно защо са били амнистирани. Освен това националистът има и 3 присъди за нанасяне на телесни повреди.
7.
SS
04.07.2017 13:50:17
1
9
Gej reporter na miting na skinari???????????????????PROVOKACIA.
6.
Hak
04.07.2017 13:34:38
0
2
Sq e Hakamqn nared posle iuki fiki sa zeineb
5.
Въпрос?
04.07.2017 12:38:33
9
17
Сигурен съм, че това педерасче нарочно му е ударило телефона, за да предизвика скандал и да стане известен. Човек без акъл и способности така става известен. Ще дойдат после цялото btv да лъжат в съда: Да, видяхме как Перата го нападна... И това са хора, наши съграждани! За да си защитят заплатите ще излъжат и ще натопят човека!... Пълна измет! Кой и защо ги защитава тези отрепки - най-мръсната част от обществото ни?! КОЙ? ОТГОВОРЕТЕ МИ!
4.
Тъпи журналисти
04.07.2017 12:26:55
5
11
И пак ще се прикриват зад измислени от тях лозунги "защита свободата на словото"... на майка им гъза и тем подобни. Няма ли закони за тези изроди бе?! Няма ли кой да ги вкара в пътя?
3.
до чичо М
04.07.2017 12:13:19
13
9
педерас е баща ти, че не се е изпразнил в мивката, когато е трябвало, ами си се пръкнал поредния боклук...
2.
Перата
04.07.2017 12:01:57
13
9
Ами да ,за това отдох, да вдигна тези хора ,да ги събудя.. Не само да седят и да гледат тъпо полицаите ,а да накажем циганската измет ! А тези педалчета....журналята ,изобщо не искам да ги коментирам ! Да се гушкат на жените си в роклите и да траят !
1.
чичо М
04.07.2017 11:29:42
15
16
Къв е тоя педерас от бтв-ту да еба неговата мама!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори