×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, победи в 9 общини


ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, победи в 9 общини
Това е отборът на ГЕРБ, който си върна Бургаска област
Тема в развитие
Независимият кандидат-депутат Димитър Байрактаров получи 463 гласа в 25-и МИР София Димитър Стоянов от БСП, Ася Пеева от ГЕРБ и Ангел Исаев от ДПС пренаредиха листите, стават депутати Официално: ГЕРБ бие в Бургас с 13 %, вижте разпределението на мандатите ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, победи в 9 общини Резултатът в бургаския ж.к.”Меден рудник”: 8500 гласа за ГЕРБ, 4200 за БСП Как би изглеждал парламентът без Марешки и Реформаторския блок и колко дълго би издържал Убедителна победа за ГЕРБ в Поморие Първи междинни резултати за Бургас: ГЕРБ убедително бие в Сарафово, Крайморие и “Меден рудник” Марешки с първи коментар след изборите: Ще видите мъдростта и красотата, които ще вкараме в парламента Колко депутати се очаква да имат политическите сили в 44-ото Народно събрание ГЕРБ взе вота на бургаския ж.к.”Славейков” ДПС удари силен шамар на Хюсеин Хафъзов в родния му Айтос Официално от 45 протокола! В Бургас ГЕРБ – 43,11 %, БСП – 25,73 %, ОП – 11,44 % 10/10 в БСП Бургас на крачка от пренареждане на листата ДОСТ губи в Сунгурларе, общината остава крепост на ДПС ГЕРБ е №1 в Несебър, бие с 3 пункта БСП Социалистите с успех в Карнобат, сериозна подкрепа за Тодор Байчев РИК Бургас зацикли заради сложността с преференциите ГЕРБ си върна Царево, 2300 гласа срещу 1370 за БСП ГЕРБ със смазващ резултат в Приморско, морската община отново е първенец в Бургаска област Корнелия Нинова: Ако ГЕРБ ни поканят за голяма коалиция, няма да приемем При 50 %: БСП води в Карнобат с 400 гласа ГЕРБ спечели убедително в Средец ГЕРБ на прага на победата в Камено, патриотите трета политическа сила, вижте резултатите на 80 % БСП спечели в Малко Търново с фотофиниш Пробив за ДОСТ в Руен, спечели 2400 гласа при 50 % обработени протоколи Средец бедства! Половината села са без ток, ще закъснеят протоколите от СИК-овете Бойко Борисов след изборната победа: Българският народ е толкова мъдър, толкова съм му благодарен! Николай Тишев: Да се коалираме с ГЕРБ? Ще гласувам против! БСП с блестяща победа в бургаския затвор Лидерът на НФСБ Валери Симеонов доволен: Успяхме да намалим с 2/3 броя на изселниците, които гласуваха в България Само във Флагман.бг: Ето ги първите прогнозни резултати за Бургас Кой победи на изборите и кои (не) влизат в парламента – първи резултати (обновена)
виж още
скрий
26 Март 2017, Понеделник, 00:19 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

БСП спечели само в Малко Търново и Карнобат

ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, показват резултатите от паралелното преброяване. След фиаското на президентските избори, когато регионът почервеня навсякъде и само Приморско си остана крепост на ГЕРБ, сега партията на Бойко Борисов спечели вота в 9 от 13-те общини – Бургас, Созопол, Приморско, Царево, Поморие, Несебър, Айтос, Камено и Средец.

БСП успя да запази Карнобат, това се дължеше до голяма степен на преференциалната кампания на Тодор Байчев и Димитър Стоянов, които имат над 1700 собствени гласа – половината от вота на БСП в Общината.

Социалистите пробиха и в Малко Търново, където за втори поредни избори са №1. ДПС традиционно си спечели Руен и Сунгурларе, където ДОСТ успя да откъсне сериозен електорат, но не толкова, за да оспори първото място на Движението.

(ВИЖ ПЪЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ В БУРГАСКА ОБЛАСТ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)





9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
смях
27.03.2017 19:04:57
0
0
Всичко хубаво ама защо имате такива палячовци за Бургас Иван и Диян хаха какво разбират от политика единия ходи до майка си и баща си другия по голяма шматка от него не съм виждала с двата крака в един ботуш хаха махнете ги поне да не се излагаме
8.
До Kolev
27.03.2017 12:12:56
1
1
Kolev, тази плоча вече се изтърка, не бери грижа за санирането и пътищата кои щял да ги плаща, ами се хвани нещо да свършиш и стига си мрънкал.
7.
Вся власть...
27.03.2017 10:13:49
3
3
Ох! Отървахме се от протестърите. Ако Боката не беше спечелил , Софето щеше да е пълно с аркашки протестиращи не против нещо , а за някое левче. Сега имаме почти т.1. от старата Конституция. БКП = БСП+ГЕРБ сме отново на власт. Отървахме се от кърлежите /под4%/ .Бизнеса ще го делим на две- магистрали +туризъм+екология = енергетика +промишленост. Мир за всички...
6.
..
27.03.2017 09:11:39
4
12
Да попитам! Като ни анексира Турция, сюнетите по здравна каса ли ще се правят или ще си ги плащаме? Защото ако се отдръпнем от Русия, това ще е реалността. Никакво Нато няма да ни е от полза.
5.
Omg
27.03.2017 07:20:57
0
6
Adidasa shte e pak na moda .Nov bardak sys stari k.
4.
генгстъ генгстъ пръдакшан
27.03.2017 01:36:12
1
9
Бум шака лака шака лака Ердоган идва да ги гали всички с мустака по баджка мадъф*ка от Ямбол от битака от емтелбето слиза бат Динко с патлака вкарва ордите в конака шака лака на Спартана колесника нещо трака Евроссъюза потъва в мрака Путин пуска бомбите над Ракка Москов пак е шмъркал шлака Ненчев се запътва към бардака Веждито допиват с Божо ботилката с коняка шака лака Марешки разрежда газьола самоняка м*дъфа*ка буум шака лака 2019 от Бейджинг за Лондон идва супер влака
3.
Велко
27.03.2017 01:18:04
3
4
Ами хубаво ама да вземат да поработят със структурите си по места или да ги подменят с нови фронтоваците.Телевизията им е окей и помагат на хората ама партиен живот цък.Дано се променят нещата.Останалите партии по бачкат и имат бая лев и се случват мн по лесно нещата.
2.
Ленко
27.03.2017 00:57:03
15
6
Съжалявам за патриотите.Могат много повече,показаха че са пичове но народа в болшинството си избира едни и същи.
1.
Kolev
27.03.2017 00:48:37
9
26
Заблудените хорица един път не си зададоха въпроса за БЕЗПЛАТНОТО саниране! Кой ще плаща, когато некачествената китайска топлоизолация прогизне и започне да се разпада от некачественото лепило? По договор - задължително трябва да се поддържа в първоначалния нов вид - нали се сещате държавата как ще ги брули всяка година за ремонти и всеки от джоба си ще плаща , да не мислят че за втори път ще им го правят безплатно :) С пътищата е същата схема - слагат некачествена настилка, за да може всяка година да правят ремонти и всичко това идва от джоба данъкоплатеца! Страшни балъци сме българите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори