×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов излъга Карнобат, няма нито лев за изгорялото училище „Христо Смирненски“


Бойко Борисов излъга Карнобат, няма нито лев за изгорялото училище „Христо Смирненски“
Снимка от архива: Стара Загора, 26 март т.г. След минути премиерът Бойко Борисов ще обяви, че държавата ще помогне на изгорялото училище. До днес нищо подобно не се е случило
Тема в развитие
виж още
скрий
16 Декември 2016, Петък, 12:25 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Обещаването не е като даването, каза кметът Георги Димитров и уточни, че е платил сумата от общинския бюджет

Премиерът Бойко Борисов не е превел нито лев от обещаната сума, която трябваше да дари от името на държавния бюджет за възстановяването на изгорялото ОУ „Христо Смирненски“ в Карнобат. Това стана ясно от думи на кмета на града Георги Димитров.

Днес се проведе извънредна сесия на местния парламент, на която бе гласувано отпускането на 10 хил.лева за Община Хитрино. След заседанието кметът Георги Димитров (ВИЖ ТУК) призова и други негови колеги да помогнат, защото самият той „няма доверие в държавата“.

Кметът Георги Димитров е бивш член на БСП, но напусна социалистическата партия и спечели третия си мандат като независим кандидат. През годините е показвал, че не поставя партийните интереси на първо място, заема важен пост в Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) и е получил доверието от колегите си от всички партии.

Заради това коментарът му днес в никакъв случай не може да мине в графата на политическото говорене. Думите му сякаш бяха плод на емоционална и чисто човешка реакция

„Ще чуете нещо, което не бива да се казва, но аз нямам достатъчно доверие в държавата, защото тя обеща помощ за изгорялото ОУ „Христо Смирненски“. Училището получи трансфери за оборудване и учебни способия от Министерството на образованието и науката(МОН), но онова, което бе необходимо като средства за ремонтните дейности, възстановяването на училището, ремонтните дейности, се пое една част от застрахователя, а друга – от общинския бюджет. Държавата обеща, но обещанието не е като изпълнението. Чакахме отговор, включително до 13 декември, когато беше последното заседание на Министерски съвет, но до този момент не сме получили нищо“, каза кметът Георги Димитров.

Припомняме, че на 26 март т.г. министър-председателят Бойко Борисов обеща пред куп медии в Стара Загора, че държавата ще доплати разликата от застраховката на ОУ „Христо Смирненски“ до реалния обем на извършените СМР-ата.

„Вече съм разговарял с финансовия министър и сме категорични, че ние – правителството ще осигурим средствата за възстановяване на ОУ „Христо Смирненски“ в Карнобат. Даренията, които голяма електронна медия събира, нека отидат за стипендии на учениците. Ние сме вложили много в образованието и ще продължаваме да помагаме", каза тогава премиерът Бойко Борисов и дори обеща на 15 септември да пристигне в Карнобат и да открие училището. Нищо подобно не се случи.

Общината отдавна приключи ремонта на школото, а разликата между застраховката и дейностите по възстановяването бе малко над 500 хил.лева, които се поеха от общинския бюджет.

Кметът Георги Димитров днес разказа, че на 5 октомври е изпратил пълен отчет за всеки похарчен лев в Министерски съвет, на 17 ноември докладната му е препратена от министър-председателя до министъра на финансите „по компетентност“, но към настоящият момент министърът на финансите Владислав Горанов „компетентно“ мълчи.

Припомняме, че държавата пое ангажимент да плати и голяма част от щетите в Хитрино, но дали това ще се случи – времето ще покаже.

В категории: Карнобат


24
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
24
Коментара по темата
24.
Ученик
18.12.2016 20:03:21
3
2
С най-слаби резултати от ДЗИ през тази година в област Бургас---ПГССиЛП гр.Карнобат--Слаб 2,63. Срам и позор за Карнобат и за училището, а преди там учеха много достойни хора.В първата петица-СУ"Свети Свети Кирил и Методий" гр.Карнобат, всеки честен човек може да си направи извода.
23.
Минка музикантката
18.12.2016 18:18:57
1
2
На мене нали има апартамент-подарък от Тошко от ,,Партньори",пък откъде идвали парите за ремонта и комисионната на моя Гошко-боли ме....свирката.
22.
ГР0ЗДЕВ
18.12.2016 08:36:18
2
7
НА МИНКА СВИРКАТА ОТ КОИ ПАРИ И КУПИ АПАРТАМЕНТА ГОСПОДИН КМЕТЕ
21.
Път
17.12.2016 12:45:19
1
1
Хубавото на демокрацията е че можяхме да избягаме от тая ебана държавица и тъпите и алчни политици ..През комунизма не ни даваха -трепеха.
20.
кирил и методи и брат Му на Винету
17.12.2016 10:42:47
0
11
има ли още АБДАЛИ да вярват на тая тиква ,бе
19.
Станчо Станков
16.12.2016 21:51:24
5
8
Честито! Вие докато чакахте пари от държавата решихте да си спретнете едно пряко договаряне на ремонта с "Партньори"ООД и сега плачете. АЙ СИКТИР БЕ. Кмета да върне комисионната в бюджета на общината и готово. хахахах
18.
Бойко тиквоча
16.12.2016 18:19:22
0
7
Неразбрахте ли че държавата се издържа от заема който изтеглих касите на министерствата и общините са празни и чичо кмет е изпразнил неговата пари няма
17.
Боко Борисоф
16.12.2016 17:24:05
15
18
Бойко Борисов е патологичен лъжец и престъпник. Мутра от всякъде!
16.
Ха Ха
16.12.2016 17:03:30
18
29
Бойко излъгал . Излъгал лъжеца дето се прави на кмет.
15.
НТСхема
16.12.2016 16:20:59
9
8
На 24.02.1997 г. в сектор „Вътрешен тероризъм“ на ЦСБОП е образувано Дело за оперативно наблюдение (ДОН) срещу Бойко Методиев Борисов. Делото е с номер 0996, с псевдоним „Буда“.

Мотивът за делото е красноречив: „за придобиване на информация по отношение на процеси, представляващи оперативен интерес в силовите групировки и структури. За предотвратяване и пресичане на евентуална престъпна дейност от техни представители„.

На документа има гриф „Строго Секретно“, но според изявление на Цветан Цветанов от днес по повод на досието „Буда“, грифът „класифицирана информация“ при всички случаи е изтекъл“.

По-рано днес МВР разсекрети папката „Буда“, в която според шефа на ГДБОП Станимир Флоров имало само два документа. Единият документ с предложение за регистрация в оперативния отчет беше публикуван от Биволъ вчера. Вторият документ, показан от МВР е за снемане от оперативния отчет поради липса на среда. Той е изготвен на 29.01.1998 г. с рег. номер 1048 и е подписан от същия водещ офицер Младен Георгиев, който сега е главен секретар на ДАНС. Предложението за сваляне от оперативен отчет е одобрено от Венцислав Великов. Вижда се също, че Младен Георгиев е сменил кодовото си име. В първия документ той е НБ-22, а във втория е C-8.

ДОН „Буда“ е доказателството, че МВР или лъже, или манипулира обществото. Освен това става ясно, че Борисов е разработван като представител на силова групировка за предотвратяване и пресичане на престъпна дейност, а съвсем не е служил доблестно на МВР като информатор.

Интересна е последователността от действия на ЦСБОП по отношение на Борисов. Завеждането на ДОН спрямо регистриран секретен сътрудник не е стандартна процедура и трябва да бъде утвърдено от главния секретар на МВР. Счита се, че става дума за провал на вербовката и елементът се е криминализирал, което може да доведе и до наказание за водещия офицер. Но в мътните води на прехода това се е практикувало в ЦСБОП, за да се разшири и задълбочи компроматната информация, на базата на която агентът е държан в подчинение. ДОН всъщност е относително „безобидно“ мероприятие в сравнение с делата за оперативна разработка (ДОР и т.н.).

ДОН „Буда“ също е подписано от оперативния работник с код НБ-22. Това е Младен Георгиев, който в момента е главен секретар на ДАНС. Одобрението е от подп. Спас Спасов, бивш офицер от Шесто управление на ДС. И двамата са освободени от ЦСБОП от тогавашния директор Кирил Радев за нерегламентирани връзки с хора от подземния свят.

Подписът на ОР НБ-20, който е по-високо в йерархията от НБ-22 и е ръководител на група е на Иван Йовчев, установи проверка на Биволъ. След като Борисов става главен секретар на МВР той се издига до зам.-шеф на направлението „Терор“. Напуска службата през октомври 2005 г. след като Борисов подава оставка като главен секретар, заедно със зам.-директора Красимир Младенов, шефът на направлението „Терор“ Борил Кацаров и шефът на направление „Наркотици“ Иван Цветков.

След като напуска ЦСБОП Младен Георгиев става изпълнителнен директор в охранителната фирма на Борисов ИПОН – Агенция за сигурност и охрана, а в момента е главен секретар в ДАНС. Спас Спасов, който наскоро е починал, отива на работа във фирма на Алексей Петров. По това време Борисов и Петров не са смъртни врагове, а имат обща фирма – Будоинвест, която е описана и в специализираната справка за данъчно регистрираните фирми на Борисов, приложена в ДОН „Буда“.Борисов и ИПОН – обект на ЦГДОР

Биволъ потвърди от два независими източника информацията, че по-късно през 1997 г. срещу охранителната фирма на Борисов ИПОН е заведено Централизирано групово дело за оперативна разработка (ЦГДОР). Това е най-интегрираната степен на взаимодействие и обмен на информация от службите за даден обект. В рамките на един ЦДОР работи група от 3 до 5 оперативни работника от различни направления на антимафиотската централа – наркотици, терор, икономически престъпления. Изискват се информации и от други служби. Ако при тях e налична информация и има заведени оперативни дела, те също се пришиват към делото.

Според антимафиотите ИПОН е криминална групировка подобна на СИК, ВИС, ТИМ, и други, за които също са заведени разработки, общо 17 на брой. Особено внимание в разработката е отделено на две убийства свързани с ИПОН, останали неразкрити и до момента.

Не е ясно защо след като службите са продължили да работят активно по ИПОН така и не се стига до реализация. Впрочем, до реализация не се стига по нито един от ЦГДОР-те свързани с групировките на прехода. Няколко години по-късно Борисов напуска охранителния бизнес и е катапултиран директно на най-високата професионална позиция в МВР – главен секретар. В грамите на американските посланици пише, че той използва поста си, за да смачка разработките за големите криминалните групировки. Едва ли е пропуснал да прочисти оперативната информация за своето собствено криминално минало.

Тази информация обаче не може да се прочисти напълно. По регламент остават писмени следи на много места, а извън регламента и у доста хора.

Има ли „Буда“ от ДС?

Към документите изтекли в Balkanleaks има обяснителна бележка. В нея се твърди, че Борисов е вербуван от Държавна сигурност още в средата на 80-те години. Тогава срещу него е заведено дисциплинарно дело за лъжесвидетелстване. Борисов свидетелствал по бракоразводно дело, но се оказало, че излъгал. Следва вербовка от Шесто и ДС урежда дисциплинарката да бъде прекратена.

Досието на Борисов като доносник на ДС е било пришито към ДОН „Буда“, но е прочистено от дългогодишния кадровик в МВР Борис Димитров, твърди се още в бележката. През ноември тази година Димитров беше назначен от правителството за шеф на Държавната комисия за сигурност на информацията (ДКСИ). Биволъ не можа да потвърди тези твърдения от независим източник.

Папката „Буда“ има особена съдба. След като вербовчикът Младен Георгиев и началникът му Спас Спасов са отстранени от ЦСБОП, Борисов не е поет от друг офицер. Папката „Буда“ остава в касата на зам.-шефа на ЦСБОП Венцислав Великов до напускането му през 2001 г. Когато се подготвя назначението на Борисов за главен секретар той е проверяван, но досието „Буда“ не излиза на бял свят. Министър Петканов научава за него чак през 2002 г. Вбесен, той уволнява шефа на дирекция „Информация и архиви“ Серафим Стойков и прибира папката „Буда“ в личния си сейф. От него я наследява Румен Петков, който обаче не я завещава на наследника си в МВР Михаил Миков.

В анонимен текст, който се появява през 2002 г. и чийто предполагаем източник е НСС пише за друга вербовка на Борисов: „Предвид връзките на Бойко Борисов с организираната престъпност през 1998-2000 г. той е изучаван от Националната служба за сигурност (НСС), с цел привличането му за нащатен сътрудник на НСС. През този период Бойко Борисов редовно дава информация на НСС за действията на лидери на организираната престъпност в България. Трябва да се отчете, обаче, че е често срещана практика българските служби за сигурност да рекрутират (като агенти или нещатни сътрудници) на някои лица единствено за осигуряване на политически чадър в замяна на предоставяне на сенчести услуги в полза на конкретни управленски и/или корпоративни кръгове. Пример – Поли Пантев, Косьо Самоковеца, Славчо Христов и т.н.) Папката със събраните за Бойко Борисов материали и постъпилите от него доклади е била връчена на тогавашния директор на НСС ген. Атанас Атанасов и той е одобрил вербовката на Бойко Борисов.“

Пред Биволъ генерал Атанасов отрече тази информация. Според него Борисов никога не е бил разработван от НСС. „Нито едно от тези лица не е било на вниманието на контраразузнаването, защото е нямало причина“ – каза той.

Анализ на зависимостите

Доказаната вербовка на Борисов и наблюдението осъществявано от офицера на ДС Спас Спасов отчетливо потвърждава зависимостта на премиера на компроматна основа от наследниците на тайните комунистически служби. Вече не изглеждат странни „джентълменските“ пасове между Борисов и Георги Първанов – агент „Гоце“. За тези зависимости пише и в Швейцарския доклад за криминалното минало на Борисов, използван от Джеф Щайн като източник за известната му публикация в списание „Конгрешънъл Куотърли“ през 2007 г.. Ето какво е отбелязано там :

„Вярва се, че следните кръговете и лица са издигнали Бойко БОРИСОВ:

– о. з. ген. Любен ГОЦЕВ, о. з. ген. Бригадир АСПАРУХОВ (преди няколко месеца предложението той да бъде назначен като съветник на премиера предизвика скандал с оглед на възможния му достъп до класифицирана информация на НАТО и след ожесточен публичен дебат назначението му беше оттеглено).

– кръга БАНКЯ, имащ силни позиции в някои правителствени структури (МВР, МФ, Президенството) и с близки връзки с организираната престъпност – Чавдар ЧЕРНЕВ, Димитър СЪБЕВ, Максим ДИМОВ, Виктор ВЪЛКОВ, Ивайло ТРИФОНОВ, Славчо ХРИСТОВ.“

(докладът е изготвен през 2005 г.)

Гоцевци, аспаруховци и черневци обаче бяха изненадани от външен фактор, който не контролират нито те, нито руските им началници. Данните за криминалното минало на Борисов изтекоха от американските дипломатически доклади публикувани от Wikileaks и разбиха легендирането му пред българската и чуждестранната публика. Никак не е случайно, че именно говорителят на кръга „Монтерей“ Румен Петков скочи като Матросов да брани Борисов след като станаха публични характеристиките на посланик Байърли, потвърдени от ЦРУ.

Самият факт, че досието „Буда“ изтича именно сега, 6 месеца преди изборите означава, че кукловодите на Борисов са го изоставили и за следващия мандат ще заложат на друг „жребец“, който да брани интересите им.

Накъде след „Буда“?

Истинският Буда проповядва, че най-голямата загуба в живота на човека, това е загубата на надежда.

След прочита на ДОН „Буда“, надеждата скоро да заживеем в нормална, по средноевропейски демократична държава, отлита като лист от лотус в хималайски вятър. Неясното усещане, че и днес живеем в гадна симбиоза между престъпната комунистическа държава и организираната престъпност става съвсем ясно, обективирано, и тотално безнадеждно.

Но както грамите на американските посланици с позоваване на ЦРУ, така и документите за ДОН „Буда“, публикувани тук оставят надежда, че пълното прочистване и подмяната на историята в духа на оруелската 1984 в наше време все пак не са възможни. Важното е, да осъзнаем веднъж за винаги, че сме в състояние на война. А както Сун Дзъ е завещал в своето „Изкуство на войната“: „Ако познаваш противника и себе си, не би следвало, да се уплашиш и от сто битки по пътя. Ако познаваш себе си, не и противника, победата ти ще е белязана от болка. Ако не познаваш нито себе си, нито противника, загиваш.“
14.
Емел-чето
16.12.2016 16:19:31
0
9
“Политическата им платформа е плана “Ран-Ът” “ - Работим единствено за личните си интереси и за началниците си във Вашингтон. - Разваляме това, което винаги е било хубаво етично и морално в страната ни. - Правим бога си за посмешище и внедряваме в страната секти и дори друга религия, като финансирането на храмовете им е поемо от жертвите - народа. - Подкопаваме престижа на образованите хора, ако успеем вкарваме ги в машинации и в подходящия момент, ако не ни слушат, ги опозорявяме. - Създаваме конфликти и раздори на сатанинска, етническа и всяка друга основа - Настройваме млади срещу стари - По всякакъв начин спъваме работата на държавните органи - Внедряваме навсякъде свои шпиони - Омаломощихме армията и полицията - Насаждаме потискаща и отблъскваща музика - Използваме спокойно наркотици и проституция за упадък на етичните устои в страната… - Не пестим нито обещания, нито пари за подкупи, защото всичко това носи големи лихви и лично наше богатство…” Истината: Ето и “видимите резултати” от досегашната им СЪВМЕСТНА “политика”…:: - Българските пенсионери гинат в мизерия. 160 лв. пенсия. - Над два милиона българи живеят с доходи под прага на бедността от 300 лв. - Над 28 милиарда заеми и лихви..., та и правнуците ни да не могат да ги върнат. - Заради американски интереси ни лишиха от всички перспективни постове в ООН, ЕС и от свръхпечелившите ни енергийни проекти. - Напълнеха България с мигранти, границата ни е като продънен кош, а с герберско-реформаторска съгласие, Танте Меркел ще ни връща “най-лошите” терористи и дебилите… - Битовата престъпност е извън контрола на държавата. Изнасилват, убиват и обират родителите ни ежедневно и безпрепятствено, а Социоложката-министърка заяви в парламента – “…ми кво да напраа…”. - Българите силно намаляваме за сметка на циганите, благодарение на проведените "успешни" икономически, здравни и социални реформи. - Сорос и мекерета му практически успяха да ликвидират българския дух, в много млади българи, чрез медии и Образователната ни система. Род, родина, семейство, патриотизъм са лоши думи, а Вазов, Левски и Ботев са терористи… - Практически нямаме армия, полиция… - Българския бизнес е рекетиран от държавата и едва крее.
13.
ХИТЪР Петър
16.12.2016 15:01:44
2
9
Края на Септеври 2016 в Хитринското село ЧЕРНА голяма група танцьори и певци от братска ТУРЦИЯ облечени в стари ОСМАНСКИ бойни тъмно червени кармазъ униформи като паши еничари препасали извити саби ана главите им огромни везирски червени тюрбани ПЕЯТ ОСМАНСКИ БОЙНИ МАРШОВЕ пяти от войските на колячитена българското население когато отивали да ОПОЖАРЯВАТ села да колят гяурски гърла ида изнасилват засукани моми .В османските песни се ПЕЕ за ОПОЖАРЕНАТА ЗЕМЯ следват ритуални дервишки танци и четене на молитви как Алах да накажи неверниците а благата им да преминат в ръцете на правоверните ето за КАКВО отива част от 15МИЛИОНА отпуснати на кметствата в ХитриноиЧерна
12.
vini
16.12.2016 14:52:58
12
4
Добре че кмета бръкна от джоба си и си даде личните пари.Големи тъпаци сте.
11.
?????
16.12.2016 14:37:32
4
4
Какво ли, щеше да се пише,ако Борисов не си бе подал оставка?
10.
на лъжата краката са къси
16.12.2016 14:33:13
0
10
Бокачо си лъже от самото начало нооо накрая излъга и себе си ! Сбогом магнолио нещастна !
9.
GAME OVER
16.12.2016 14:26:56
1
5
Манафските наклонoсти на турския политик Абулах Гюл който е силно привлечен от мускулите и силата на турския пехливан Коджа Юсуф отХитринското село ЧЕРНА са толкова силни че бившия президент Гюл решава да нарече ЦЯЛ ВОЕННО ТРАНСПОРТЕН супермодерен самолета А400-М Еърбус клас АТЛАС струващ цяло състояние от 400 МИЛИОНА ЕВРА .Но уви черна испанска котка минава път на президента ГЮЛ .На 9МАЙ 2015 година на летище Сан Пабло под градСЕВИЛЯ Испания турския самолет Коджа Юсуф Пехливан А400-М Атлас КАТОСТРОФИРА при тестовни изпитания избухват експлозия пламъци -досущ като вХитрино 4ДУШИ пилоти и подръжки военни отНАТО загиват в кастрофата
8.
ХИТЪР Петър
16.12.2016 14:13:12
1
7
2015 бОЙКО бОРИСОВ и ГЕРБ отпускат 15 МИЛИОНА ЛЕВА на кметството село ХИТРИНО .Парите са отпуснати по заръка на бившия ТУРСКИЯ президент Абдулах Гюл понеже в близкото на Хитрино селоЧЕРНА е роден турския пехливанин -борец от недалечното минало КОДЖА ЮСУФ Пехливан -силно почитан от турския политик персона село Черна е само 3-4 км отХИТРИНО .С 15 МИЛИОНА български -държавни пари е издигната КЪЩА МУЗЕЙ на мазния пехливанин и 1паметник от гранит останалите пари са ПРИБРАНИ и усвоени от приближени до власта от тия ПАРИ 15 МИЛИОНА кмета на ХИТРИНО решава що да пък да не си КУПИ ЧИСТО НОВ МЕРЦЕДЕСза 110000 лева с гяурските пари дет са вика дюшеш от небето му падат отгоре Алах му праща БЕРЕКЕТ ВЕРСИ .А сега 2016 края пак БЕРЕКЕТ ВЕРСИ 10 нови 10 милиона скромна селска къща излиза 300000 лева -чиста гяурска пара берекет верси
7.
DJARO
16.12.2016 14:10:21
1
6
pak da glasuvate za POJARNIKARA-kolkoto doide za 1viq u4eben den TOLKOVA i pari za u4ili6teto 6te vidite KOLKO PROST NAROD IMA O6TE DA VQRVA NA TOQ??????????????
6.
GERB OVER
16.12.2016 13:59:44
1
13
Гарантирано от герП !!!!!!!!!
Файрмена-феотдал май вече е ЧАО !!!!!!!!!!
5.
ХИТЪР Петър
16.12.2016 13:57:48
1
10
10хиледи лева са 1десета от НОВИЯ МЕРЦЕДЕС на кмета на ХИТРИНО Нуредин Ходжа купен с ДЪРЖАВНИ ПАРИ тоес вашите пари -парите на данъкоплатците
4.
Бичето
16.12.2016 13:48:52
8
7
bivol.bg/zelen-hypodil-byala-lisica.html
Ето истината за боко тиквата!
3.
Ко?
16.12.2016 13:45:27
13
47
Глупости фалшиви статии и заглавия пак само да ви чете някой порното.

Хора четете factor.bg не тея тъпаци от Флагман.
2.
Нищо ново
16.12.2016 13:37:11
1
16
От Герб !? Ама не пропуснаха да дойдат първия учебен ден от София да си правят реклама зам министъра на образованието ?! Сложени са на Дуспата герб затова подвиват опашка за мандата на третите самовлюбени !!!
1.
Burgas
16.12.2016 13:33:51
1
23
Както винаги лъжи и пак лъжи Герб са една пасмина разбойници!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори