×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Срам! Само съветниците от „Карнобатлии за Карнобат“ дариха заплатите си за изгорялото училище (обновена)


Срам! Само съветниците от „Карнобатлии за Карнобат“ дариха заплатите си за изгорялото училище (обновена)
Фамозната общинска съветничка Живка Гроздева събира очите на италианските мачовци с невиждан и в Милано лукс
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Май 2016, Четвъртък, 13:02 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Въпреки че инициира дарителската акция, лидерът на БСП Тодор Байчев и колегите му от Народен съюз не са превели и стотинка

Общинските съветници от групата „Карнобатлии за Карнобат“ единствени са подпомогнали с месечните си възнаграждения ремонта на изгорялото ОУ „Христо Смирненски“ (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Това установи проверка на Флагман в навечерието на просветния празник 24 май, надничайки в дарителската сметка, обявена веднага след пожара.

Припомняме, че председателят на БСП в Карнобат и шеф на червените съветници Тодор Байчев беше инициатор на благородната кауза целият местен парламент да дари по една месечна заплата, за да бъде извършен ремонтът по-бързо. Той и съратниците му обаче се разсейват втори месец, вероятно защото и интересът на обществото и медиите към темата заглъхна.

Същото се отнася и за най-богатата и атрактивна общинска съветничка Живка Гроздева, която с поведението си, заедно с колегата й от групата на Народен съюз Георги Димитров, още от първото заседание на ОбС  се обозначиха като коалиционен партньор на групата на БСП.

Състоянието на баща й, местния бизнесмен Минчо Гроздев, който нашумя миналото лято с масово недоволство на гражданите, подозиращи го, че вмирисва Карнобат със своя завод за тор от птичи изпражнения, се оценява на милиони левове. Семейство Гроздеви обитава разкошна резиденция на пъпа на града, а младата общинска съветничка Живка Гроздева пристига на заседания на местния парламент с луксозни лимузини, често сменяйки марките в класа на „Порше“ и „Ауди“.

Между другото, причина за  отсъствието й от последната редовна сесия се оказа шопинг-воаяж в Милано, шушукат завистливците из Карнобат. Там общинарката освежила гардероба си в бутика на Долче и Габана,  събирайки очите на италианските  мачовци с фамозен анцуг на Филип Плейн и скъпарско кожено яке от същия бранд,  съчетани с луксозна чанта на Роберто Кавали.

Възнаграждението на съветниците в Карнобат е 350 лв., които те получават за едно заседание в месеца, отнемащо им не повече от час-два. Тези пари идват от събраните данъци на карнобатлии, обидно е да се тупаш в гърдите пред телевизионните камери, а после да забравиш за дадената дума“, възмущават се педагози и родители.

Припомняме, че още на следващата утрин, след като ОУ „Смирненски“ бе обхванато в пламъци, хората на Карнобат, заедно с местния бизнес и общинската администрация се обединиха и за рекордно кратко време събраха над 70 хиляди лева, за да възстановят щетите  на едно от най-старите и уважавани учебни заведения в града.

Левчета от оскъдните си пенсии отделиха дори и най-възрастните карнобатлии, чиито деца и внуци са били възпитаници на школото.
Малко след нашата публикация, в анонимния форум на Флагман започнаха да се появяват злобни коментари, че лъжем.

Детайлна проверка в обявената дарителска сметка, направена току-що, сочи, че към "Карнобатлии за Карнобат" се е присъединил двама общински съветник. Това са Валентин Ганчев от ГЕРБ и Христо Георгиев от ГЕРБ. Поздравления!

В категории: Карнобат


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
71
Коментара по темата
71.
Корнелий Нинов 2
22.05.2016 21:16:43
3
16
Стига вече с тия карнобатлии от Венец! И от Церковски
70.
Свети Петър
22.05.2016 10:48:32
0
20
Как няма да е райска градината като са останали в града само заслужили пенсионери като Ст.Радева, Р.Митрева и Милка. Не ви ли притеснява че децата ви ги няма бе дърти дебили?
69.
Карнобатлия за Карнобат
22.05.2016 10:20:52
27
7
Какво искате от кмета бе тъпаци? Погледнете града - райска градина. И кой го направи - Байчев, Вл. Крумов или Бунбала ? Само си чешите езиците, а Г. Димитров работи за града, за нас карнобатлиите. Браво ! Само така Димитров - натрий им суратите не с думи, а с дела както си го правил винаги.
68.
Кмета
22.05.2016 08:32:03
2
19
Що за статия съм заявил? На всички стана ясно, че "Смирненски" се запали заради промени в конструкцията на комина. КОЙ носи отговорност? КОЙ е изпълнителя? "КМЕТЕ" ти нима не знаеш, че ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБШИНСКИЯ СЪВЕТ /ОТ ЛЕВИЦАТА ТВОЯТА ЛИСТА?/ ходи с два петата в джоба? Един на фирмата, която ремонтира "Смирненски" и на Общински съвет. Да не би седалището на въпросната фирма вече да е в сградата закупена за 2 000 000 лева от гражданите на Карнобат?
67.
БумБухала............
22.05.2016 08:28:26
3
8
махнете КРОКОДИЛА от снимката.....цяла нощ не съм спал от стрес и уплаха при видяното от екрана
66.
До обективен
21.05.2016 19:56:32
0
10
Тоя коментар явно интелигентен човек го е писал - чак запетаите са сина място, а и разсъжденията са правилни, ама много деликатни. Кажи си го направо бе човек - единият е дърта курва, за другия може само да се предполага какъв е що е защото не е имал възможност да покаже качества в публичното пространство.
65.
обективен
21.05.2016 18:16:19
2
14
ЗА ГЕОРГИ Каквото и да се пише и коментира, той е умен. Жалко, че това си качество използва само за интриги, врътки, игрички, да се прави на по - велик, отколкото е. И още - повечето от мъжете обичат и да си пийнат, и в женички да се поотъркат / и не само / , но неговото няма мярка.Мръснишкото, предателството, манипулирането и използването на хората около него, му е генетично заложено. Такъв човек е готов всичко да продаде - семейство, приятели, другари / не в партиен смисъл /, само и само да е на баша. ЗА ТОДОР Идеални хора няма. И този, сигурно не чак цвете за мирисане. Но е различен от опонента си. Опита се да промени статуквото, но явно, че съгражданите му още не са узрели за това. Обвиняват го, че станал ортак с циганите. Ама ги потърси като партньори, а не като другия ,който въобще не ги е търсил за нищо - просто плати и те гласуваха за него.Ако сравним изборите с " Междузвездни войни " сами преценете кой е Дарт Вейдър и кой Люк Скауокър. Ама то, докато няма гражданско общество и има хора, продаващи се за четиридесетина лева, ще става каквото и както каже " режисьорът", който за съжаление, в карнобатската версия не Джордж Лукас.
64.
Корнелий Нинов
21.05.2016 18:06:39
2
16
Стига вече с тия карнобатлии от Венец!
63.
Алина Митрева неуспял зам.кмет
21.05.2016 17:39:22
1
13
Малко пари се раздадоха за Гошо. Другият път повече за Смешен Кенов и така докато фалираме Карина АД.
62.
реалист
21.05.2016 17:30:08
4
16
Каквото и да напишат в тоя сайт всеки в града знае, че Тошко е свестен и за това му се получават нещата и хората го обичат. С теб сме и те подкрепяме!
61.
жп гара
21.05.2016 17:10:31
3
18
Черен, нещо си изнервен! Защо така? Яд те е нещо че Байчев те изрита при началника ти вьв Венец ли? С него сме и го подкрепяме. Умри си от яд. Утре от Савоя ще издигнат друг послушко. Само гледай.
60.
Gay club Karnobat/demek Arito
21.05.2016 16:57:18
11
1
Ot vsichko razbrahme che komentarite sreshtu "karnobatlii za karnobat" gi pishe narkomana Asparuh.Samo toi e tolkova glupav che sam da sivpishe pliusove na komentarite.
59.
Майчев
21.05.2016 16:53:09
19
7
Стига с тия Байчев.Видяхме го,че не става и за чеп за кисело зеле.Георги го направи да си приказва сам на предизборния дебат.Но... интелигентния човек си личи от далеч,също така и некадърника ,на който тати навремето купи диплом за юрист.Байчев,едно леко въпросче-колко човека останахте в карнобатската организация?
58.
карнобатлия
21.05.2016 16:51:19
4
16
НЕ СЪМ ФЕН НА БСП, НО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЧЕТА ПИСАНИЯТА ПРОТИВ ТОВА МОМЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МИ ХАРЕСВА. ЕДИН ГЛАС ОТ МЕН ЩЕ ИМАШ БАЙЧЕВ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ. МАЙ САМО ТИ НЕ КЛЯКАШ НА КМЕТА И НА МИНКО. САМО ТАКА МОМЧЕ! ТРЯБВАТ НИ ХОРА КОИТО МИСЛЯТ И ДЕЙСТВАТ, А НЕ ДА СЕ КЛАНЯТ И ПОДЧИНЯВАТ.
57.
Анонимен карнобатлия
21.05.2016 16:25:42
2
16
Защо срам!И защо изобщо е тази статия,като не се зная истината каква е?!Е стига помия върху Тодор Байчев, истината ще излезе наяве,Флагман защо се занимавате с непроверени факти?!Пада ви рейтинга! А карнобатлии срам ме е като чета коментарите ви с помия/извинете за този израз/ срещу този човек-Байчев!Малко култура в изказванията!!!
56.
ГАЛЪП
21.05.2016 14:49:53
2
16
Статията е поръчкова, но поръчителят е глупак и си мисли, че всички са с неговия умствен потенциал. Бас ловя, че още им треперят мартинките да не би Тошко Байчев да се кандидатира отново и да трябва отново да раздават от крадените парички. Искат да разчистят терена отново ама не им се получава. Предполагам също, че пияндето Гошо и гърбавото Миме ще искат да се върнат в БСП за да не се налага да плащат. Хайде наздраве с една пещерска сега, да знаем че поне ракията е свястна в тоя град.
55.
Леля Гина
21.05.2016 13:06:10
14
5
Разни Живки и Тошко Байчевци и трима четерима от подлогите им си изливат злобата и просташтината в коментарите.На тяхно място не бих се показала от срам след всички изцепки и издънки.Скакви очи пишат и изобщо гледат хората.Дерзайте,цял живот ще си останете нещастни и некадърни мишоци.
54.
Final
21.05.2016 09:41:05
0
19
От цялата статия и коментарите се вижда, че хората не могат да бъдат вече манипулирани . Статията е поръчкова, прави антиреклама на Карнобатлии за Карнобат , за каквито се мислят, има силен мирис на пари и алкохолни изпарения.Комбинативно участие на кмета-фойерверк и на председателосчетоводителя на Партньори . Всеки гражданин може сам да провери истината , като се качи на последни етаж на общината и получи информация по въпроса. Другото са градски легенди .
53.
Карноб/sf
20.05.2016 22:39:04
1
1
МИШКИ
52.
до питащ
20.05.2016 15:24:15
0
21
Не питай ами носи парите при М.Стаматова. Тя отговаря за "Партньори"ООД. После като се запали нещо друго пак ще събираме парички за кмета, че трябва му зестра да го вземе Минка.
51.
питащ???
20.05.2016 15:06:11
2
20
Само да попитам?
1.Колко ахмаци си дадоха парите и какво става с парите им???
2. Защо фирмата направила ремонта на комина от който се запали училищета разчиства безплатно?
3.За да заличи следите от несъгласуваната промяната в проекта ли?
Не пари, а затвор за вас.
50.
ttt
20.05.2016 11:21:46
6
11
Живке, мушморока си ти. С парите на тати Бумбалчо си голямата работа.
49.
номер 32
20.05.2016 11:18:43
1
1
До Ларито: Акото е за теб и салфетка ще ти се осигури след хапването
48.
Жорката
20.05.2016 08:51:28
0
9
Миндили в Карнобат ще плащат докато са живи ако искат някой да ги бръсне за слива.
47.
КАМТ
20.05.2016 07:23:22
1
16
И на нас Радостин ни даде пари ама пак не гласувахме за него. Взимайте парите на крадливите мръсници от Карнобат и гласувайте както ви е кеф. Купих си нови гуми за колата, а нашия Радко нека чака да го изберем другия път. хахаха
46.
Божидар
20.05.2016 07:13:11
0
14
Естествено че ще ни дават по някой лев да гласуваме. Кой иначе ще им обърне внимание на селяците от Карнобат? И да вдигенете мизата.....мушмороци. Няма само да кражби и продажби да правите с кметчо.
45.
карнобатски бек
20.05.2016 06:18:19
2
14
Във вашата община може и да изпълнявате решенията на общинския съвет но при нас първо взимаме 40лв от Савоя и после се надупваме и мърморим че ни......отзад. Чакам изборите да изкарам пак някой лев.
44.
служител в община
20.05.2016 05:17:54
0
19
Решенията на общинският съвет се изпълняват от администрацията под ръководството на кмета. Поне така е в останалата част от страната където действат още някакви закони. Друг е въпроса какво ще му наредят да прави на Димитров от савоя.
43.
До39 и 40
20.05.2016 00:26:55
1
5
А като бачкат при баща ти какво става?Не получават и стотинка.Вие си мислите,че всички са ви роби.Да,ама Не!Хората в града не са толкова впрости колкото си мислите.
42.
Сиромасите
20.05.2016 00:24:09
6
8
Живке,Живке,ще ти се пръсне сърцето от злоба.Както и да защитаваш любимия си Байчев,каквито и простотии да оишеш,много добре знаеш,че няма как общинска администрация директно да инкасира заплатите на общинските съветници.Всеки сам решава кога и как да ги преведе.Ни некадърника Тошко и беднячката Живка явно са останали на тези парички.Халал да Ви са,да забогатеете с тях,злобари.
41.
Карноб/sf
19.05.2016 22:34:57
1
11
КАРНОБАТЛИИ=МИШКИ
40.
Карноб/sf
19.05.2016 22:34:00
1
12
БАЧКАЙТЕ, БАЧКАЙТЕ ДОКАТО ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА, АКО ВИ ДОЙДЕ ИЗОБЩО!
39.
Карноб/sf
19.05.2016 22:33:06
1
16
ЖАЛКИ КАРНОБАТЛИИИ.... БАЧАКАЙТЕ ЗА СТОТИНКИ МИШОЦИ.......... ЗА ТОВА ДЪРЖАВАТА НИ Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ........... ЗА 30 ЛЕВА, КОЙТО ПОЛУЧИХТЕ СЛЕД 4 ГОДИНИ И 40 ЛЕВА КОЙТО ПОЛУЧИХТЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ ПРОДАДОХТЕ.......
38.
Ларито
19.05.2016 22:22:36
2
16
Кефя се като чета как савойчетата се гърчат да се изкарат пичове а всъщност са дребни мушмороци които изпълняват заповеди. Добре че не ги карат да ядат ако че и това с радост ще направят. Всъщност за да работят там явно за никъде другаде не стават.
37.
Ларито
19.05.2016 22:22:36
2
12
Кефя се като чета как савойчетата се гърчат да се изкарат пичове а всъщност са дребни мушмороци които изпълняват заповеди. Добре че не ги карат да ядат ако че и това с радост ще направят. Всъщност за да работят там явно за никъде другаде не стават.
36.
Карина
19.05.2016 21:12:01
3
14
Каквото и да пишете, както и да въртите ако има избори пак ще гласуваме за Тошко Байчев. Минко да не си харчи парите на вятъра защото ще му трябват да ни ги раздава пак.
35.
номер 32
19.05.2016 20:56:57
0
13
Надявам се това да не е общинският съветник Станков от левицата. Не мисля, че колегите ти са папагали като са си платили лептата. Или ти предизборно раздаде вече хлябовете... Минаха и козунаците... Ще чакаме за пити и краваи.
34.
Станчо Станков
19.05.2016 20:28:33
0
15
Сори! Паричките трябваше да ги приведе общинска администрация, но нали директор е Ст.Вълева решиха да я хързулнат и вкарат в интрига. Решението е общинския съвет да дари, а не всеки папагал по отделно.
33.
ттттт
19.05.2016 19:43:53
14
4
Ало, Лари!!! Явно статията доста те е подлудила, защото точно некадърниците от София, както ти се изразяваш показаха лицето на Бумбалската свита. Тошето си вкара голям автогол...
32.
номер 32
19.05.2016 19:39:18
13
2
Преди да изливате помията си в коментарите си помислете. Тошо намери своята 5 минутна слава преди повече от месец Пенко стана и заяви, че едва ли не е много трудно да отидеш и дариш. Ами Пенко не ходи ли до банкомата? А случайно за онлайн банкиране не се ли досети? . Или то момчето не са го учили на това. А сега по-сериозно ... Не кмета, а всеки съветник трябваше да отиде и сам да преведе заплатата си. Браво на Карнобатлиите! Браво и на Вальо! А Христо явно е извадил от джоба си, защото тук става въпрос за априлските заплати. Май като помисля той за април няма заплата от общината.
31.
Ларито
19.05.2016 18:51:20
3
11
Що така бе подлоги? Нещо не ви се получава плюенето. Я вземете още пари от тия некадърници от София и направете продължение на метериала.
30.
флегмена
19.05.2016 18:17:49
0
14
Все си мисля, че общината трябваше да приведе парите направо след като е такова решението. Същото каза и чичо Гошо, а сега Флагман прави задно салто, за да хвали едни и плюе други които явно се стискат и не плащат.
29.
савоя
19.05.2016 18:01:59
1
12
Тая статийка не е правена с майсторлък. Я попитайте в София да не се излагате втори път как стават тия работи.
28.
??
19.05.2016 17:30:19
0
12
Коментарите не се включват в никаква тема , ама карай - стана като в кръчмата на 1/2 карнобатска пърцуца- никой не слуша другия, всеки си говори сам , намесват се имена , хвърчат помии и пр.
27.
хляб и зрелища
19.05.2016 17:22:02
0
15
И ко праим ся??? Плащаме на журналя и в коментарите ни плюят. Егато тариката е Тошко. Без да плаща му правят реклама. Сложете му снимката до тая ня Живка и готово.
26.
БСП/КНСБ
19.05.2016 17:13:34
15
7
Тошеее,Байчееев,пак се оака с нескопосаните си опити за ПР.Некадърника си е некадърник!Раздавай си козунаците за Великден и не се занимавай с неща от които не разбираш нищо.То от какво ли разбираш...
25.
Пешо Рентата
19.05.2016 17:09:55
2
9
Да я ожалиш горката.Вчера в една друга статия ревеше,че едвам преживявали земеделците и че не трябвало да дават пари за борба с градушките.А кой да ги даде-ако искате от пенсионерите и социално слабите да ги вземат.А като вземахте субсидиите не ревахте-а?А като давате на хората троички за рента-не ревете-а?
24.
до номер 18
19.05.2016 17:09:05
0
5
ами ти кажи кои още са платиле? пропуснале бяха онова малкото момче дето на Пачулака му работи и го написаха. те разписките ги има черно на бяло.
23.
БКП
19.05.2016 17:05:03
12
8
Тошко Байчев от всяка ситуация все оср.н излиза горкия.
22.
тъй лиииии
19.05.2016 17:04:56
4
7
тъй лииии, трошим пара по чужбина с поршетата, пък нас с рентите ни излъгаха пак и тая година. аз си продадах златните пръстени да платя на малкия син семестара в стара загора пак този дето ни оре земите за без пари гуляе ли гуляе и дъщеря му и тя
21.
Минчо
19.05.2016 17:03:47
0
4
Хайде сега и Бумбала да си плати на Флегман за да напишат опровержение.И така Флегман ще се нацоцат от две бозки.Евала им за схемата.
20.
който е луд да дава пари
19.05.2016 17:02:13
1
12
От какъв зор ще дават пари на училището. За да ги дадат на някоя фирма която строи и продава на загуба ли. Хихихи
19.
Хахаха
19.05.2016 17:01:34
4
7
Хахаха,Живето припада от злоба.Повечето от коментарите са нейни.Личи си по злобата.Няма друг толкова злобен в Карнобат
18.
К. На.
19.05.2016 16:42:39
2
3
Проверете си източниците първо!
Уронвате престижа на хора които са си превели парите към момента!
17.
Тошко социалиста
19.05.2016 16:23:34
12
6
Тошеее, айде бързичко изприпкай до банката и си внеси парите че стана цялата партия за кашмер. Без сграда ни остави, крием се като мишки в кнсб-то, хората изгони, на циганите ортак стана. Айде поне заплатката си дай моля ти се
16.
Бумбалка
19.05.2016 16:19:13
0
15
А на Живето татко й борчовете върна ли си и издължи ли се на всички преди щерка му да троши пари в милано? На тая беднотия, работниците му гладуват, реже им надника, пък те гуляят назапад.
15.
до 12
19.05.2016 16:03:39
0
15
Аааааа не така грубо за минетчиите за Карнобат. Все пак и ние пием от тяхната пърцуца.
14.
no koment
19.05.2016 15:55:04
0
15
Изобщо не разбрах кой е поръчител на тая тъпа статия, нито срещу кого е насочена. Хайде да ни дадат отново по 50лв и ще взема да се сетя. Не ви ли стана ясно, че ако искате отново да цуцате общината няма да остане скрито господа " бизнесмени ".
13.
Бичето
19.05.2016 15:45:46
2
5
Много секси това момиче ..с анцунг е още по секси
12.
Ай сиктир
19.05.2016 15:39:55
1
17
Миризливи карнобатски чорапи и техните миризливи спонсори от карнобатския офис в София, в т.ч. и Карнобатлиите за собствени нужди
11.
карнобатман
19.05.2016 15:23:22
0
22
А така наречените "Левицата" на кмета Димитров направили ли са дарение или няма нужда да се местят пари от единия в другия джоб. Хахаха
10.
КУРТИ
19.05.2016 15:16:04
0
22
Абе я вземете и ги дайте направо парите на вашия кмет да не се блъска човека да мисли схеми за усвояване :)
9.
ПР простотия
19.05.2016 15:06:49
0
21
То пък с някакви 3600 лв. ще се оправи училището ??? , нека никой да не си пише ПР за сметка на нещастието. Нека компетентен инженер да каже истината, че училището не може вече да бъде възстановено . Простотията в Карнобат е безкрайна .
8.
крадци в Карнобат
19.05.2016 14:42:30
0
27
Защо не се спомене за връзката М.Стаматова и "Партньори"ООД. Нали тези майстори правиха ремонта? Сега още един път ли ще ни оскубят? И не ми говорете за "Карнобатлии за Карнобат" защото всички са служители на Сис Индустрийс най-платежоспосбните участници в избори.
7.
МЕСТЕН-БЕЗИСВЕСТЕН
19.05.2016 14:37:42
2
16
"флагман"за пореден път доказахте ,че сте поръчкова медия! За какво плащате командировъчни,пътни на Иванчо Колев да слухти в залата на Общински съвет Карнобат,след като след това си пишите каквото ви поръчат?!? Той глух ли беше в началото на сесията когато се коментира тази тема?Не му ли стана ясно на това "послушно момченце",че тези средства ще бъдат внесени този месец! не е вярно ,че само тази група е направила превод! От групата на ГЕРБ също са внесли пари! Ако е искал да ни запознае с това ,че дъщерята на Минчо Бомбала е ходила на шопинг-можеше да го направи без да лъже за друго! Журналистическата ви проституция мина всякакви граници!
6.
МЕСТЕН-БЕЗИСВЕСТЕН
19.05.2016 14:32:19
4
19
"флагман"за пореден път доказахте ,че сте поръчкова медия! За какво плащате командировъчни,пътни на Иванчо Колев да слухти в залата на Общински съвет Карнобат,след като след това си пишите каквото ви поръчат?!? Той глух ли беше в началото на сесията когато се коментира тази тема?Не му ли стана ясно на това "послушно момченце",че тези средства ще бъда не е вярно ,че само тази група е направила превод! От групата на ГЕРБ също са внесли пари! Ако е искал да ни запознае с това ,че дъщерята на Минчо Бомбала е ходила на шопинг-можеше да го направи без да лъже за друго! Журналистическата ви проституция мина всякакви граници!
5.
питам
19.05.2016 14:30:14
1
24
Защо да даряват, като ще ги открадне отново някоя строителна фирма, която е избрана прозрачно, както винаги, когато става въпрос за обществени средства в този скапан град? Не е ли по правилно партньорите в днешното управление на града и видни строители да поправят щетите от некачествения ремонт, който извършиха и за който получиха над половин милион?
4.
правилно
19.05.2016 14:23:52
2
24
Парите ще отидат в джоба на Партньори ООД които го "ремонтираха" така че накрая изгоря.
3.
популизъм
19.05.2016 14:21:11
1
16
флагман за пореден път излизате с неверни информации.Ако представим платежно нареждане с превод по приходната сметка на училището,възможно ли е да ви подведат под отговорност за написаното?
2.
Аз - не ми кради ника
19.05.2016 14:21:03
2
10
Тая ли е дъщерята на Бомбала? Въх, уплахи получих
1.
Az
19.05.2016 14:11:41
1
11
КАВАЛИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори