×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ген. Румен Радев размаза в Малко Търново


Ген. Румен Радев размаза в Малко Търново
Кандидатпрезидентската двойка на БСП е абсолютен фаворит в странджанската община
Тема в развитие
След балотажа! Бургаска област е червена, левицата с невиждан успех като от 1995-а година Още една червена община в Бургаска област! ГЕРБ даде Средец на БСП БСП посегна и към Бургас – града-витрина на ГЕРБ, социалистите на косъм от изненадваща победа Несебър също е червен, ген.Румен Радев печели 61 % И Созопол падна, ген.Румен Радев №1 в морската община Румен Радев изпревари ГЕРБ в Айтос, бие Цачева с над 2000 гласа ГЕРБ Бургас: Благодарим на всички, които ни подкрепиха! Ген.Румен Радев върна Царево на БСП, социалистите с победа в крепост на ГЕРБ БСП се доближи до победата в Бургас, спечели и в ж.к.“Меден рудник“ Социалистите с категорична победа и в Карнобат БСП спечели убедително в Камено Огромна преднина за Румен Радев и в Сунгурларе Ген. Румен Радев размаза в Малко Търново БСП-Бургас: Картата на цялата Бургаска област ще бъде червена! В БСП Бургас отвориха шампанското, вижте емоцията от червения щаб Павилион за понички се появи пред ромските секции в квартал „Победа“, избирателната активност рязко скочи В ГЕРБ-Бургас запазиха мълчание, ще коментират изборите утре Созопол и Приморско се бият за избирателна активност Циганите в Черно море чакат да им натиснат бутона, до 16 часа избирателната активност е под 20 % Уникално видео! Ето как протичат изборите в бургаския ромски квартал "Комлука" Кметът на Бургас Димитър Николов: Гласувах за стабилна държава Локум с номер на кандидат-президент захаросва избирателите в Бургаско Атанас Зафиров: Гласувам за президент, който може да върне националното достойнство на българите Царево бие по активност! 60 % отидоха до урните 95-годишен ветеран от войната с тежка дилема за кого да гласува - генерал или вицеадмирал 10 % от избирателите в Бургас вече гласуваха, в Приморско – 22,5 % Валери Симеонов: Отговорността пред държавата е над личните комплекси на г-н Борисов Ивелина Василева: Гласувах за стабилността на България!
виж още
скрий
13 Ноември 2016, Неделя, 19:01 ч.
Автор: Емел МАХМУД

За Цецка Цачева са гласували 553 избиратели

Два пъти повече гласове за ген. Румен Радев в Малко Търново. Това показват резултатите от паралелното преброяване в общината. Общо 1066 души са подкрепили кандидата на БСП.

Докато кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и Пламен Манушев, е получила 553 гласа.

Малко Търново бе една от най-активните общини както на първи тур, така и на балотажа. Над 60 % отидоха до урните, за да подкрепят своя фаворит.



Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
15
Коментара по темата
15.
pileto
22.11.2016 08:26:03
0
0
kmete smenqi novinata ostarq ve4e
14.
k....v
18.11.2016 08:10:02
1
0
два минуса от злобни и некомпетентни...!
но пък, какво ли има значение, от изражението на такива?.....
13.
Стоян Петров
16.11.2016 08:36:54
0
1
Борисов или е много *** или има някаква игра! С кандидат като Цецка Цачева и папата да дойде няма как да стане - това е една арогантна простовата госпожа, изпълнявала политическата си роля в партията, наказана от народа. Победата на Радев се дължи на борисовата номинация - толкова е просто! Иначе Радев говори и реагира добре, има собсвено мнение и самочувствие. Времето ще покаже дали той ще е президент на Българите или ще се превърне в поредното леке като предишните ни президенти.

Относно оставката на ББ, ами в момента кое по-точно функционира, че да съжалявам и да го моля да остава??? Образованието ли? Здравеопазването ли (където плащаш като поп навсякъде или мреш)? МВР ли? Армията ли? Външно министерство ли - Митов? Финансиите ли - дребния хитрец Горанов? Съдебната система ли - защо разкараха свестния министър - Христо Иванов??? КОЕ КОЕ КОЕ?Кой ще ми обясни, така че наистина да съжаля за оставката на това правителство?На следващите избори нека да гласуваме по идеи и да търсим сметка.А ако беше спечелил изборите със силна номинация? Как щеше да е сега в парламента?
12.
31%
15.11.2016 10:39:59
1
0
Тц, тц, тц !!!Каква огромна, непрежалима "загуба"!!! Ами сега - какво ще стане с хитреца от Банкя, с "любимия" на цял народ "крал-слънце"?Хайде, с него - иди-доди, но не е ли опасно нещо да се случи с най-можещите "усвоители" на европейски и всякакви средства, като разни еколози,горски,културоведи и разни знаини и незнаини евротарикати например??
11.
atanas yanev
15.11.2016 10:17:04
0
1
Червената розичка "кърти мивки".....Събуждам се и ...
-слънцето грее
-ток има (и facebook,too)
-парно ✅
-шоколад ✅
-банани, портокали ✅
-асфалт✅
-детската градина отсреща функционира
Само за Митьо Пищова малко се притеснявам, провери ли го някой?
10.
Стамат
14.11.2016 11:31:49
1
2
Евала стадо! Овчарите ти са супер!Бетер цигани са само БСП и ДПС. Това го знаят дори децата.
9.
kрушкув
14.11.2016 11:09:06
2
2
Лек ден другари ...отивам да празнувам ...бяло вино с яко мезе от сибирска мечка, може и пържена цаца .Хубава е първата дама и мощна като Стара Планина! Генералът има вкус !Айде приятно изкарване ,и да не си пропилеете живота в писане ...белкем ви плашат добра пара .А и само да добавя ,че ми харесва вицето ,но генерал Радев е умен и ще я държи изкъсо .
ПОБЕДА ...ПОБЕДА ...ПОБЕДА
8.
llll76
14.11.2016 10:58:27
0
1
Винаги ме е учудвала една характерна на българина черта, която сега също се проявява в пълния си блясък. - да ползва публичните личности за плювалници. Значи досега плювахте Бо'ко, а сега си намерихте следващия генерал като мишена за оплюване. На българина няма угодия. Хак ни е дето сме в батака и с икономика и с енергетика. Я идете вижте дали нашите сънародници дето избягаха на Запад плюват така. Там не хваща дикиш нали. Е ами за това сме на туй дередже тука - всички плюват и все някоя плюнка ще хване дикиш то нали всички сме земни хора я. Да не сме от Космоса.Хубаво е, че новата първа дама е до съпруга си от първия ден.Това е заявка за откритост още от самото начало.Не знам само каките около него как ще го ще се опитват да го управляват. Дано да успее да се еманципира от тях.
7.
минаващ
14.11.2016 09:53:19
1
2
хаха, някои тук много са го закъсали откъм е_ане май...и да дадем възможност на червените комунисти да ни яхат както правеха това 45 години....
6.
Славчо Жеков Ярето
14.11.2016 01:01:48
0
1
Ave tva v lqvo kakvo e neshto sredno mejdu mamut i gorila mai
5.
Славчо Жеков Ярето
14.11.2016 01:00:42
2
1
Ave tva v lqvo kakvo e neshto sredno mejdu mamut i gorila mai
4.
komunist
13.11.2016 21:33:45
2
4
ОТ УТРЕ ПЕНИИТЕ ДВОИННИ.УРААААААА ДА ЖИВЕЕ БКП
3.
Бургазлия
13.11.2016 21:27:37
3
3
Искам да бъркам в гъза на палавата вицепрезидентка!!!
2.
Честито
13.11.2016 21:24:05
2
2
Пращам емигрантите веднага и вече няма да е малко а вече Голямо Търново .Ердоган казах
1.
georgi radev
13.11.2016 21:20:38
4
1
Tova na snimkata ernestina 6inova li e
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори