×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Бургас Димитър Николов: Гласувам за стабилното и устойчиво развитие на Бургас


Кметът на Бургас Димитър Николов: Гласувам за стабилното и устойчиво развитие на Бургас
Кметът на Бургас изчаква да гласува в секцията си в Гимназията по автотранспорт
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Ноември 2016, Неделя 10:39ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Призовавам всеки гражданин, който има отношение към управлението на България да гласува, каза Димитър Николов

„Призовавам всеки гражданин, който има отношение към управлението на България да гласува“.

Това каза току-що кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов. Той гласува в секцията си в Гимназията по автотранспорт. Градоначалникът в момента чинно на опашката и си говори с бургазлии. Той ще пусне и бюлетина за националното допитване.

"Смятам че президентската кампания доминираше над референдума“, допълни Димитър Николов.

Кметът на Бургас подчерта, че се надява увеличения брой секции да помогне за успешното протичане на изборния ден. Николов допълни, че ще гласува за стабилното и устойчиво развитие на Бургас.

Очаквайте подробности!



158
Коментара
158
Коментара по темата
158.
чичо Пенчо
08.11.2016 22:06:16
0
0
За БСП , ДПС и Радев мечтата е концлагерът Белене да се задейства !


Снимката на " кандидат- президента " Радев в Белене , е жесток анализ , на българската безпросветна бездна . Радев застанал пред надписа " Белене е с теб ", доказва , че за него самия интелигентността съществува САМО КОГАТО Е ПРИНУДЕН ДА ТЪРПИ ОБОЖЕСТВЯВАНЕТО СИ от ДС , БСП и ДПС кликата, без да съзнава , че ИНТЕЛИГЕНТНОСТ означава , че човек първо трябва да уважава себе си и хората от Белене и България , които са достойни за уважение . Както е видно от надписа зад Радев внушението за " паметникът Белене " / и комунистическия концлагер и престъпния проект " АЕЦ - Белене " наказал българите да отгладуват с над 3 милиарда лева /е на въоръжение за агитация на българи , не живеещи и мислещи уж в миналата епоха , а на сегашната - посткомунистическата . Това което показва кандидат - президентската кампания на Радев , е че саблезъбото им желание е ВРЪЩАНЕ КЪМ ТАТОВИЯ ДИКТАТОРСКИ КОМУНИЗЪМ и отказ от цивилизацията предлагана ни от развита Европа . Отказът от човешките права и свободи е точно внушението чрез " паметникът Белене ", очевадно подсказващ на интелигентните българи , че чрез мюрето Радев се опитват да узаконят чрез замъгляване чудовищните и кървави образи на комунистите , ДС , БСП , ДПС по два начина. Първият начин е чрез " човека от народа " - дезертьора от Европа и света Радев да узаконят кървавите си намерения , и вторият начин е чрез " обикновеният българин "- женкарят Радев , комунистите да не изглеждат толкова жестоки и точно на техния неинтелигентен фон вече са принудили ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ да плати престъпно- поръчаните реактори защото " е глупав "а би трябвало тези пари да ги даде на пенсионерите.
През цялата си кампания дезертьора Радев чрез н еприязън и злоба , ефрейторски внушава разни гнусни и безпардонни измишльотини за чуждите и български емигранти. Най вече по кампанията около изборите. Когато по традиция внедрена от ДС , БСП и ДПС българите се делим...
За да не знае техния " електорат ", че за интелигентните в България и всички българи по - света - Първо: чужбина НЕ съществува.Светът днес е там където има по-добра и по-платена работа, по-надеждни университети, по-смислено бъдеще. И понякога не всеки заминава, за да „ остане“. Радев от тясната си кабинка в самолета още не е разбрал , че всеки буден човек иска да опознае свободния свят ... и този свят не е неговата социалистическа казарма ?! Не е разбрал , че ако имаш избор между Софийският и Монтанският университет - избираш Софийския. Но ако имаш избор между Оксфорд и Софийският, всеки ще избере Оксфорд. И не защото е в „чужбина“ и не само заради качеството на образованието, а заради възможността на всеки нормален българин и човек , да се докосне до друга култура, да срещне хора от цял свят, да се пребори със себе си, да постигне нещо сам.
Радев за себе си дори не е разбрал голямата драма , че болшинството от българите се изнесоха и изнасят, защото се чувстват чужденци в собствената си родина 27 години след като ДС се телепортира във всички над 350 партии .Вярващите в себе си българи / най - вече "децата на номенклатурата" / избягаха не само заради хаоса и абсурдната беднотия създадена от ДС , БСП и ДПС ,не и заради това че им писва от ретроградните наставления на ошашавените си от комунизъм родители , а просто защото имат коренно различни възгледи, интереси, ценности, амбиции и мечти от типичните -„ балканджии“. Образът на чужбина (разбирай Западна Европа и Северна Америка), като извор на вечна младост и благоденствие, поставен до този на България/ която се намира малко на запад от Русия и Турция/- създаде едно разбиране за емиграцията , като за спасение и бягство от проблемите и абсурдите в посткомунистическа и ченгеджийска България. Генерал - Радевците понеже нямат военни успехи ,а внушават , че емигрантите са предатели, които са се изхитрили да се махнат и са оставили будалите в родината сами да се мъчат с "положението". Според тях това значи,ако гласуваш за ГЕРБ или ако не дай си боже имаш любопитството и поне малко ум, имаш стремеж, дръзнеш да рискуваш и да се „ откъснеш“ - веднага те РАЗЖАЛВАТ. Оприличават това като цепене в родово-общинния строй който България напусна още в края на 19 - ти век въпреки " помощта "на Русия. Генерал - Радевците вече 27 години разиграват следният парадокс : докато живееш в България, БСП , и ДПС се опитват да убедят българите / особено младите /, че е тъпо и мизерно да живееш в България и ще бъде фантастично да се махнеш. Но заминеш ли, мненията им се изменят в : „Ааа, добре му е на емигранта - българин там на лесничкото. Измъкна се , спаси се от ГЕРБАДЖИИТЕ...!. Така БСП и ДПС чрез мюрето Радев изграждат хибридно - психотропнаизкуствена мисловна бариера между „нас“- страдалците в България, и „тях“- заминалите в чужбина. Което води до допълнително отвращаване на българите от Президентската и всички останали институции по имперската схема " разделяй и владей " .
БСП и ДПС ,заливат българите с едни кичозни словоизлияния и размишления, излезли от перото на патологично увредено съзнание на водачите им - написани с онази животинска жестокост, с която третираха „ невъзвращенците“ от „ златното време“ при Т.Живков. Размишленията на генерал - Радевците, се раждат от адската смес между брутално слугинство пред Москва и примитивен ум. А липсата на поне малко познание за западната действителност, глупостта и ЗАВИСТТА филтрират българите така, че връзката с реалността да изтънее до опасни нива на маргинализъм. А когато елементарният гласоподавателски мозък се „ разтревожи“, той разцепва света на добри и лоши. И понеже за БСП и ДПС по подразбиране „ те“ са добрите - лошите са Бойко Борисов , ГЕРБ и " международното положение". БСП и ДПС чрез Радев внушават / защото на Нинова и Доган не им стиска / , че „ чужбината“ е особено добър избор за всякакви неудачници и морално пропаднали, сексуално прецакани и финансово провалени „ лоши българи“, които автоматично се припознават, заклеймяват и позиционират като техни ВРАГОВЕ. Нещо повече с подобни словоизлияния и действия БСП и ДПС пробутват чрез Радев на българите , нещо като СЕРТИФИКАТ за собственото си „ величие“ на перфектни „ патриоти“. Дори техните хора начело със Станишев гласуваха в Европарламента да се настаняват масово сирийски бежанци в България "патриотично "да запълнят местата на "българските невъзвращенци "
Та това е видимото от кампанията на генерал - Радевците от БСП и ДПС в България " емигрант - затвор Белене" за да може покрай сухото да изгори и суровото. Някой да не е разбрал...?
157.
Чичо Пенчо
08.11.2016 22:05:10
0
0
Полевите курви !!!
Аз президенти на БСП съм виждал. И Петър Младенов, и Гоце. И двамата ни бяха представени за модерни, за алтернатива, и двамата обясняваха, че са промяната за България. Единият се опита да прати танкове срещу българите, другият ни надена на прочутия Голям Шлем с руските проекти, още ги плащаме.
Слушам Радан Кънев и Трайчо Трайков, които явно са решили да ни докарат третия президент на БСП. Такова гънене и шикалкавене падна, че чак е срамно. Те не знаели за кого, не можели за Цачева, не били сигурни как на балотажа, не искали да призоват, трябвало да ги убедят още малко...за кое, че единият е наследникът на Гоце и Пешо Танкиста?
И тези хора ни проглушиха ушите колко били десни. Колко били принципни. Как пак почват на чисто, за пети път.
Има дни, наречени избори, в които заставаме от едната страна ние десните, а левите - от другата. За жалост, не винаги отпред е този, който бихме искали, но отсреща са тези, с които няма как да искаме.
А между двата лагера притичват полевите курви, те са на повикване, който плати - ползва.
Извинявам се за грубия език. Ако искате, може да са плъхове, те също обикалят навсякъде, където има за кльопане.
Аз десен плъх не съм виждал.
156.
На балотажа ще подкрепя ГЕРБ
07.11.2016 16:28:09
0
0
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! При обработени 80% от протоколите в чужбина: Цецка Цачева мачка Радев!

ИЗВЪНРЕДНО ВЪВ ФЛАГМАН!
Шок в централата на БСП:
Как ще се оправдаем за Доган?!!
155.
Marinero
07.11.2016 14:38:36
0
1
ГЕРБаджиски тролове, чували ли сте, че има предвидено наказание за разпалване на етническа омраза? Това ли ви е последният коз мутри сикаджийски.
154.
ВИЛИ
07.11.2016 13:37:08
1
1
РАЗЛИКАТА Е МНОГО МАЛКА, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ТУРЦИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ОТНОВО.
153.
РАН БОСИЛЕК
07.11.2016 13:15:35
1
1
По принцип Димитър Николов има повече от добър имидж специално в Бургас а от коментарите виждам много негатив и омраза. Което ме кара да си мисля, че има платен трол от модерен тип - ГЕЙ, анално податлив към турците!
152.
Fsa
07.11.2016 12:48:26
0
0
Kerpeden s ochila
151.
Marinero
07.11.2016 10:00:03
0
4
Не подкрепям персонално никой, но съм доволен, че Народа натри носа на самозабравилите се ГЕРБ. Нека да слязат малко на земята, да се поотъркалят в праха, да им набият обръчите за не забравят, че с народа не могат да се държат като васали и да крадат безразборно и нагло.
150.
лично мнение
07.11.2016 09:33:05
1
4
Скоро кмета може и да стане подсъдим. Той си знае защо!
149.
уважаеми дървени духови музикални инструменти
06.11.2016 23:23:16
0
5
АВИАЦИЯТА Е ГРАЦИЯТА НА НАЦИЯТА
148.
ВРЕМЕ Е, ДА ЗАКРИЯТ ПАРЛАМЕНТА !
06.11.2016 21:58:40
0
4
Магарешки, Пищова и Каракачанов щяха да имат успех, като кандидат президентска ТРОЙКА !
147.
Педалите от ГРОБ в Бургас си пеят вече
06.11.2016 21:32:32
0
5
"7-8 и ще съм паднала" - новият хит на Цецка Мамата БОРИСОВА.
146.
Мина
06.11.2016 21:18:53
1
2
Още с отварянето на избирателните секции в Лондон опашките от гласоподаватели са огромни. Само тези, отишли да подадат гласа си преди 10 ч сутринта са минали без проблеми и много чакане. Очаквано секциите в Тотнъм, Уолтъмстоу, Лейтънстоу, Стратфорд и Баркинг са най-натоварени, поради големия брой българи, живеещи в тези райони. В Баркинг положението е най-тежко. Чакането там е над 3 часа и много хора се отказват заради студа навън. Част от гласоподавателите пътуват до други секции в Източен Лондон, за да упражнят вота си, но навсякъде опашките са много големи и самите членове на избирателните комисии съветват хората, които идват, да се върнат следобеда, когато се очаква положението да се успокои. Вотът се бави заради изискването сънародниците ни да попълват на ръка две декларации - за гласуване за президент и за референдума. Опашка от гласуващи в студа в Стратфорд. Чакащите да гласуват недоволстват от организацията на изборния ден. Повечето българи в Лондон казват, че са дошли да гласуват с бюлетината за референдума, не за президент. "Поне знам какво искам да отговоря на въпросите от референдума, за президент е ясно, че няма за кого да подам гласа си", казва Велислава Николова, която живее от 3 години в Лондон. Въпреки разпространяваната информация преди изборите, много от българите няма да отидат да гласуват, защото мислят, че е необходима предварителна регистрация за участие в изборите. Във фейсбук групите на българите в Лондон се публикуват непрекъснато адресите на избирателните секции в цяла Великобритания, а хора се интересуват до колко часа днес ще могат да подадат гласа си.
145.
Чичо Пенчо в акция!
06.11.2016 21:12:09
6
1
Кандидатът за президент Румен Радев е извършил грубо нарушение като командващ на Военно-въздушните сили, назначавайки любовницата си Десислава Генчева за пиарка, разкрива пред ПИК читател, изпратил документи по скандалния случай на редакционната ни поща. Бившият летец, който напусна армията, за да скочи в политиката, скри скандално истината около делата му с фаталната дама, по времето когато са били шеф и подчинен.

В армията, а дори и в държавните институции, подобни лични отношения са напълно недопустими и са грубо уставно нарушение, тъй като са конфликт на интереси.

Радев сам разкри, че отдавна има връзка с Десислава и така призна, че е изневерил не само на съпругата си Гинка и семейството, но и на армията, тъй като е погазил грубо устава като военен и главнокомандващ.
Подкрепеният от инициативен комитет на БСП генерал се опита да замаже очите на избирателите си с обяснението, че Генчева е била назначена от предишното ръководство. Документите, които се получиха на редакционната ни поща обаче разкриват друго.
47-годишната Десислава постъпва във ВВС през октомври 2011 г. като старши експерт в сектор „Финанси” като цивилен гражданин. Тя има ценз за длъжността, защото е с висше икономическо образование.
Рязък обрат в кариерата й обаче настъпва през 2014 г. месеци, след като Румен Радев поема ВВС и от зам.-командир става командир на мястото на издигнатия като началник на отбраната Константин Попов. Изненадващо икономическата експертка Деси, която по това време вече е близка на сърцето на Радев, е уредена на втора длъжност именно от него, от интимния си приятел, който по-късно става неин съпруг.
Шефът прави любовницата си пиарка на ВВС, назначавайки я на втори щат с допълнително възнаграждение, става ясно още от документите. Допълнителното споразумение към трудовия й договор е от ноември 2014 г. и е подписано лично от генерала.
С него в разрез с всякаква логика и правила Генчева заема пост, който по устав е за военнослужещ и преди това е бил заеман от офицер – „съгласно длъжностната характеристика за длъжността на военнослужещ „Старши експерт” в канцеларията на командира на ВВС“. Така Генчева е приютена в кабинета на любовника си Румен Радев, без да е военнослужеща. Не по-малко скандален е фактът, че тя няма и ценз за въпросния щат „Връзки с обществеността”, който е твърде далеч от образованието, което има.
Радев се възползва от вратичка в устава, според която, ако в армейският състав няма подходящ за длъжността служител, се допуска временно назначаване на цивилен. Оказва се, че Радев не намира в цялото ВВС друг такъв и затова назначава любовницата си Деси близо до себе си на втори щат. Така двамата стават съвсем неразделни, защото Генчева по протокол го придружава по срещи и командировки.

Улисан от близостта с Деси, той така и не обявява цяла година след това нов конкурс за длъжността. Заради нарушението е назначена проверка от Министерство на отбраната, която установява, че са погазени правилата и е наложена дисциплинарна отговорност в минималните размери. Затова през 2015 г. Радев предлага конкурс да се обяви – но чак през 2016 г. И дотогава преназначава любимата си за пиарка с ново временно споразумение.
Така цели две години Десислава Генчева, с която Радев сам призна, че има интимни отношения отдавна, заема два щата във ВВС и взима две възнаграждения, закриляна от шефа си и любовник. Докато двамата през лятото на 2016 г. не напускат отборно, за да се хвърлят в политиката. Той като кандидат-президент, а тя като набързо и под натиск взета за съпруга любовница.
Припомняме, че първо ПИК разкри скандалната им връзка в началото на август, след като Радев заряза армията и двамата дни след това се ожениха, за да узаконят връзката си и да опитат да излъскат имиджа на генерала преди изборите.
Агенция ПИК изпрати запитване и до Министерство на отбраната по казуса с документите, които показват острия конфликт на интереси и скандално назначение на Генчева, която нито е военнослужеща, нито има ценз за пиар, и очакваме отговор от ведомството правени ли са проверки по казуса и какво ще бъде предприето след разкритието.
СКЪПИ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ, НА ПЪТ СМЕ ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ САМО НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ПОЛИТИКА, НО НЕ Е И ЛОЯЛЕН КЪМ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА НИ ,НАРУШАВАЙКИ ГИ БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО, ЗАТОВА ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАМЕ.
144.
Чичо Пенчо
06.11.2016 21:11:20
4
1
НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е АКО ОГЛАДНЯЛАТА ВЪРХУШКА НА БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ И НЕ ГО ДОПУСНЕМ!
Магдалена Ташева с още разкрития за скандала с пенсионирането на ген. Радев. Генерал Румен Радев не е подал оставка, а се е пенсионирал и е лапнал към 200 бона, разкри депутатката от „Атака“ Магдалена Ташева.
Тъй като на лъжата краката са къси веднага става ясно, че генерал Румен Радев не е подал оставка, а се е пенсионирал и е лапнал към 200000 лв. Заплатата му до този момент е била около 10 хил. лв., като понякога е надхвърляла и 30 хил. лв.
НЕКА СИ ПРЕДСТАВИМ КАК ЧОВЕК С ТАКИВА ДОХОДИ МОЖЕ ДА СТАНЕ „СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ“.
ИЗОБЩО КАКВО ОЗНАЧАВА „СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ“, МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ БСП ДА ГО РАЗЯСНИ, ЗАЩОТО НЕ СТАВА ЯСНО?
АКО ИМАТ ПРЕДВИД АГЕНТА НА „ДС И ВИДЕН ЛОВЕЦ – ГОЦЕ ПЪРВАНОВ“, КОЙТО ЗАБЪРКА АФЕРАТА „БЕЛЕНЕ“, НЕКА ЯСНО ГО КАЖАТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ?
„Не разбирам маймунджилъците, които върти БСП. Бяха формирани от Драгомир Стойнев инициативни комитети в страната, които издигнаха ген. Румен Радев за президент. Защо им беше това?“, каза още Ташева по повод издигането на бившия командир на ВВС за „Дондуков 2“.
Припомняме, че Ташева направи скандални разкрития за пенсионирането на Радев от ВВС.
„Лъжа е, че Радев е подал оставка в знак на протест срещу далаверите във ВВС и охраната на българското небе от чужди армии. Нищо такова няма, пенсионирал се е. Тази лъжа срива цялата му пиар стратегия, която трябваше да му изгради фалшивия образ на патриот.
Защо излъга ген. Радев? Вие как мислите? И защо изместихме темата към 200-те хиляди?“, написа в профила си депутатката.
Министерството на отбраната в свое официално съобщение потвърждава, че Радев не е подал молба за напускане, както той твърди, а че иска да се пенсионира.

Ето и какво казват от министерството:
„Днес, 1 август 2016 г., в Министерство на отбраната постъпи рапорт от командира на Военновъздушните сили генерал-майор Румен Радев за освобождаване от военна служба на основание чл. 169 от Закона за отбраната и Въоръжените сили на Република България поради придобито право на пенсия при условията на чл. 69, ал. 4 от Кодекса за социално осигуряване. Рапортът ще бъде разгледан съгласно законно установените процедури“
Ако желаете, може да прегледате форума на ИИКО, където ще се радваме да споделите мнение относно всички теми, които ви вълнуват.
143.
Marinero
06.11.2016 16:37:08
2
8
Петя, агитацията днес е забранена и неморална но явно ГЕРБ не уважават принципите и не държат на морала. Това ще ви провали.
142.
Петя Колева
06.11.2016 16:07:51
7
2
Всички подкрепяме някого то е ясно, всеки си има право на избор, просто аз съм за ГЕРБ, това е!!! Не оплювам останалите, просто избирам най-доброто сред всички!
141.
dfh
06.11.2016 16:05:56
0
2
Редовен читател на Plovdiv24.bg разказа за неприятно изживяване в магазин "Кауфланд" в пловдивския квартал "Тракия". Ето и емоционалния му разказ:

"Привет, уважаема редакция. Чудех се дали да се занимавам въобще, но след загубата на почти три часа ценно време и унижение от страна на служители в магазин от веригата "Кауфланд" в "Тракия" в Пловдив, реших да ви пиша, и да предпазя евентуално други хора от подобни главоболия.

На 08.05.2016 г. около 17 ч. със семейството си влизаме да пазарим във въпросния магазин. Бях със съпругата си и бебе на 11 месеца. Напълнихме количката и се отправяме към касите.

След поставянето на продуктите на касовата лента ми направи впечатление първо, че касиерката умишлено отдели всички плодове и зеленчуци за накрая. След което ги взе, маркира ги един по един и нищо не каза.

Вдигна слушалката и се обади някъде. Плащам покупките на обща стойност 109 лв. и напускаме касите. Малко след тях изскочи младо момче, може би скоро навършило пълнолетие, и се представи за служител ''следкасов контрол".

Помоли ме да се отбием встрани и да ни провери покупките. Започна се едно ровене и вадене на неща от торбите в количката, като че ли талибани минават митническа граница на ЕС.

Момчето извади само зеленчуците и плодовете и започна да ги мери на контролна везна в коридора на "Кауфланд". Отчете дребни разлики в различните торбички плодове и зеленчуци - на обща стойност 6 лв.

Според тяхната везна аз съм злоупотребил и съм се опитал да ощетя дружеството. И ме привика да го последвам през врата с код за достъп и да поговорим насаме! В този момент дадох ключовете за колата на съпругата си и я изпратих с детето да отиват в колата, понеже то има своите нужди (кърмене, преобличане и т.н.).

След като те тръгнаха, момчето, представящо се за ''следкасов контрол", ме привика през врата по едно коридорче, с цяла количка с продукти и въпросните плодове и зеленчуци и ме въведе в една стая, наричана "медицински кабинет". В нея имаше медицинско легло-лежанка, което беше мръсно, цялото в петна и следи от пръсти кръв около подглавника на леглото.

На това легло постави всичките 6-7 различни артикула плодове и зеленчуци. И започна едно изнудване. Изнудване за това, че аз съм нарушител според тях и искаха да платя наказателна глоба в размер на 150 лв.

При което аз възразих, разбира се, и попитах къде е проблемът. Тогава дойде и втори човек охрана при нас в стаичката и започнаха двамата да ме убеждават, че аз съм страхотен нарушител и трябва да си платя глобата.

Попитах дали не мога да си платя разликата, щом има такава, или просто да върна въпросните продукти - "Не", отрязаха те и продължиха да настояват за глобата в минимален размер от 150 лв.

Които освен това искат да извадя и платя сега и веднага! Обясняваха ми как много хора си патили всеки ден и всички си плащали, само аз съм се запъвал, при положение, че съм виновен.

Казвам им "Господа, нека да си платя разликата и да се разберем", но те "Не! Глобата може да я намалим малко, примерно на 100 лв., но глоба ще има". В този момент разбрах, че с тях явно няма да изляза на глава и помолих да извикат управителя на магазина.

След около 2 минути се появи той, като само си подаде носа през вратата и попита какъв е случаят. Почвам направо аз да му обяснявам какво е станало, той първо въобще не се представи и с абсолютно пренебрежение само повдигна глава и с отработен лицев жест даде знак на момчето с думите "Максималното" и си тръгна.

Момчето и охранителят с него продължиха да ме изнудват да платя глоба, като вече дори не можело да е 100 лв., както преди малко ми казаха, а направо 150 лв. На мен вече ми падна батерията на телефона и се наложи да отида до колата да взема телефона на съпругата си и да й кажа поне тя и детето да се прибират и да не ме чакат.

Върнах се в магазина. Момчето трябваше да ме чака пред въпросната врата до касите, но него го нямаше. Попитах най-близката служителка на касата дали може да извика служителя "следкасов контрол". Тя с учудване ме изгледа и каза: "Няма такива служители. Сигурно имате предвид охраната".

И повика охраната. Дойде отново въпросното момче, отвори ми вратата с кода, през която минаваме и където бяха количката с продуктите ми и "медицинската стаичка".

Влязохме пак вътре. И момчето на свой ред ме пита дали съм успял да намеря парите? Казвам му, че не съм и не съм търсил. В този момент разбрах, че с него на глава няма да изляза, и го питам "Добре, кажете ми какъв е вариантът да си тръгна оттук, ако нямам при в себе си? Какво става?". Той: "Ами звъните на роднини, приятели и намирате сумата. Иначе ..... няма как".
"Добре, казвам аз, тъй като вие нямате право да ми взимате личните данни, за да си попълните формуляра, според който искате да ви платя 150 лв., повикайте полиция, да ми вземат данните, да си взема нещата и да си тръгвам, защото нямам време да се занимавам с глупости".

И така, след мое настояване извикаха дежурен екип на МВР, след дълго чакане пристигнаха двама служители, които заедно с мен, момчето (касов контрол) и управителя влязохме в "медицинския кабинет".

Там пред полицаите обясних всичко и помолих пред тях дали мога да снимам условията, в които ме задържат, и мръсната кушетка, оцапана с кръв, върху която слагат хранителните продукти, които консумират хората (в случая и бебе).

Служителите на МВР на свой ред ми отговориха, че не е редно в частен обект да снимам. Разправиите продължиха, управителят изведнъж стана по-нисък от тревата и думичка не каза. Аз на свой ред го питам:

"Господин управител, преди малко не ми се представихте, а нямахте и бадж с името Ви първия път. Кажете моля сега как да се разберем?".

Предложи ми вариант, опитвайки се да се направи на мъж, да оставя продуктите си вместо обезщетението от 150 лв., без да ми връщат парите.

Аз отказах, разбира се. "Откъде на къде ще ми вземе покупките и няма да ми върнете парите? И на всичкото отгоре погледнете в какви условия ме държите и уж ме проверявате!".

Омекна още повече и се съгласи с това, за което аз настоявах от самото начало, тоест да си платя разликата в грамажа и да се приключи въпросът. Така и стана в крайна сметка, но всичко това ми струваше ужасно много нерви и напрежение, да не говорим на кърмещата ми съпруга как се е отразил един такъв стрес, и близо три часа време.

В известна степен ме карат, като клиент да им върша тяхната работа, като поставят клиентите в ситуация сами да си теглят стоките и да ги етикират. Не на контролна везна само за проверка, а с поставяне на етикет.

При везните за теглене няма ясно обозначен инструктаж за работа с машините, хората не са длъжни да могат да работят с тяхната техника по най-прецизния за тях начин.

Да не говорим за множеството възрастни хорица, които многократно се е случвало да ме викат за помощ, защото не знаят как се борави с тях, а и недовиждат някои от тях.

Какво ще стане с пенсионерка, която погрешка тегли 2 килограма банани, а вместо това натисне и маркира бутон за моркови? След касата ще я спрат и ще и вземат пенсията ли?

Не съм изнесъл артикул, който не е в касовата бележка, не съм скрил или откраднал някоя стока, просто има грешно измерено тегло и за това искат да глобят хората със 150 лв.

А касиерката съвсем съзнателно пък вижда грешката и ме оставя да напусна касата, като сигнализира на някой да ме спре. А какъв документ ще издадат за тази глоба ми е много интересно?

Какво ще пише на касовата бележка? Или най-вероятно няма такава, а парите може и да нямат следа. И въобще не бих се учудил, ако се разпределят по някаква схема между управител, охрана и касиерка.

Безкрайно грубо и арогантно отношение от служителя ''следкасов контрол'', охрана и управител!!!

Това е възмущението ми, изразено в писмо до Комисията по защита на потребителите. Предстои официално подаване на жалба в полицията и евентуално в прокуратурата впоследствие. Поздрави. Ваш редовен читател".
140.
Петя Колева
06.11.2016 16:05:16
0
0
до Маринеро: виж какви готини коментарчета си разменяме всички тука - стига си повтарял едно и също човече! Сега като кола на аларма ставаш досаден - бип, бип, бип, бип. Хайде да си вземеш дистанционното плииииииз и да спреш!
139.
Marinero
06.11.2016 15:46:13
0
5
GERB OVER
138.
e
06.11.2016 14:59:38
0
9
Митак ,къде е видя тая стабилност? И как ще постигнеш стабилитет,като гласуваш за комунистка???
137.
до 134
06.11.2016 14:59:13
0
1
Това е ясно неиска казване
136.
НТСхема
06.11.2016 14:57:24
2
9
Кой е Димитър Николов?


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
135.
Marinero
06.11.2016 14:54:51
1
10
ГЕРБ следите ли си процентите? ХА ха ха.
134.
boko
06.11.2016 14:53:01
1
8
Меркел се оплакала се на Боко: Покрай проблемите с мигрантите, не съм сигурна, че ще спечелим изборите”. Борисов й казал: „Няма проблем. Веднага пращам Цветанов, като го инструктирал: „Ще стоиш един месец и ще „организираш” изборите”. На другия ден Цветанов се обажда и казва – „Всичко е наред шефе, ние сме първи, а Меркел – втора”.
ХОРА БДЕТЕ !!! ГЕРБЕРАСТИТЕ ПАК СА ПОДГОТВИЛИ МАНИПУЛАЦИЯ НА ВОТА НИ !!!
133.
до 119
06.11.2016 14:11:35
1
6
Вече всички освен неговите канцеларски мишки
132.
XaXa
06.11.2016 14:09:43
2
1
На някои, сериозно трябва да са платили, за да седи и да пише коментари
131.
Charming до Маинеро
06.11.2016 13:56:29
3
1
Аз на теб нали ти наредих да млъкнеш.Кое не разбра, или искаш да ти повторят няколко пъти.Едно и също пишеш по сто пъти.
130.
до 128
06.11.2016 13:50:25
5
2
Ми тъпи са я троловете. Не ги ли виждаш че започнали да плюят срещу Николов само щото ги поканил да гласуват. Какво очакват - да ги прочете някой и да им трае ли?
Ама що ли пиша в множествено число като гледам че май, май само един пише тези простотии ама по 100 пъти
129.
Антония
06.11.2016 13:40:42
8
1
Хора сериозно, вие сте болни. Може ли да изпишете тoлкова простотия по повод демократичния призив на Николов?
Сериозно, не ви разбирам. Ще ви разбера ако сте платени, но иначе сте само болни
128.
Тъпи тролове
06.11.2016 13:40:32
2
5
Изборната агитация по време на вота е забранена и неморална
127.
124
06.11.2016 13:39:16
5
2
Хахах, ти ли нямаш свобода на словото, неграмотник?
Че ти сам не можеш да изброиш по-колко пъти на ден разпространяваш най-долни лъжи, клевети и обиди по адрес на кой ли не. Някой да те се санкционирал случайно?
Освен, че Господ те е лишил от акъл, друго всичко си имаш.
126.
Marinero
06.11.2016 13:37:10
2
6
ГЕРБ - БКП 2
125.
Trol 4erven
06.11.2016 13:35:16
2
1
Ae kim chen, drugoto az na shemata marinerska ... toq komentar ot minalata godina li si go pazish?
124.
ким чен николов
06.11.2016 13:31:59
1
13
Преди не арестуваха по разпореждане лично от кмета ... сега - да. Преди нямаше култ към личността на Николов - сега има. Преди можеше да си изразиш свободно мнението за всичко - сега трябва да харесваш само ГЕРБ.
Помним какво беше - Бургас си беше град, в който се живееше спокойно - сега живееш спокойно само ако си от ГЕРБ или приближен на Николов и сие. Преди Бургас нямаше "синя зона" и миропомазани в нея - сега има и много включени в "ония списък" спират където и за колкото си искат но не плащат. Много работи имаше преди в Бургас а сега само ГЕРБ -Диктатура до шия че и отгоре. Време е НАРОДЕ ????
123.
Nikolay
06.11.2016 13:29:55
11
5
Аз искам да имаме такъв кмет . А какъв е бил какво значение има .Премествам си го в другия джоб. По добре ли живеем ,по хубав ли е града -ДА.
А вие които го плюете .НАЗОВЕТЕ ИМЕ .КОЙ ДА ГО СМЕНИ.
И аз ще си кажа мнението .
Хайде кажете кой е По-добър от него.
122.
Trol 4erven
06.11.2016 13:29:50
3
2
Evala braat otkoga ne bqh chel koi bil nikolov ... pishi pak, sipi mu, oshte mojesh da trolish ve leeek
121.
Кмете
06.11.2016 13:29:18
9
3
Кмете, ти си човекът! Нормалните хора го знаят и го показват на избори!
Поредна победа за ГЕРБ!
120.
118
06.11.2016 13:27:50
2
1
Еее, разгеле! Откога го чакам това. По често го пускаш, отколкото жена ти пуска :)
119.
до 117
06.11.2016 13:26:49
4
4
Кои бургазлии са настроени срещу николов - тези дето на 84% гласуваха за него ли! То бива да сте зле, ама вие сте си много зле.
118.
118
06.11.2016 13:20:42
2
9
Кой е Димитър Николов? - каре


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
117.
ще отвее но вече с "-" 70%
06.11.2016 13:19:31
3
6
Ако тиквоча беше сигурен в Николов щеше да го предложи но той видя как бургазлий са настроени срещу този измамник станахме абонати на общинския "паяк" заради този разпродажник
116.
Trol 4erven
06.11.2016 13:18:07
2
0
Adriancho pich, mnogo slojno pishesh.
115.
Aдриян
06.11.2016 13:16:17
7
3
Искам да има балотаж и да видя кака Корнелия как ще цунка Мустафа Карадайь.
Тогава, няма да ви се вярва, с колко процента ГЕРБ ще ви измете.
Станишев вече го направи с ДПС, чакаме Нинова :)))
Победа с номер 17!
114.
Trol 4erven
06.11.2016 13:15:20
2
1
Ae shema, braat ela da napishesh koi e nikolov, che minaha 15 minuti i samo drugoto ti az mariner40 se otchita
113.
Eh tozi Maronero
06.11.2016 13:11:02
4
1
Maronero vzemi se grumni, ne mojete da gi birete GERB,ne se napuvai mnogo.
112.
Валентина Филева Панайотова
06.11.2016 13:10:21
11
3
Време е България да има жена президент- единствената достойна е Цачева.
111.
дп Маронерото
06.11.2016 13:09:18
3
2
Маронеро не разбра ли,че си смешник спри да се пробваш.
110.
Правилно Симонче
06.11.2016 13:08:41
7
1
Кмета с каквото се захванал се е развило в положителна посока. Горд съм като симпатизант на ГЕРБ че той е наш лидер и градоначалник.
Успех с бюлетина 17 - правилнията избор!!
109.
Кремена Мандаджиева
06.11.2016 13:08:40
9
1
и аз гласувах не ,че харесвам ГЕРБ, ама като разгледах останалите кандидати.....ами Цачева е най-добрата.
108.
Marinero
06.11.2016 13:07:41
3
7
Добре бе ГЕРБ та ГЕРБ обаче процентите ви липсват нещо. Народът ще ви отдаде заслуженото.
107.
Charming
06.11.2016 13:03:43
8
1
Бюлетината за стабилна България е 17.Повече не ме занимавайте.Г-н Николов и Герб ясно показват, че могат за разлика от много други, които и на половината няма да могат да свършат за това време.
106.
Simona
06.11.2016 13:02:55
6
3
хей хора много бързо забравяте, не си ли спомняте преди какво беше? добре,че беше Николов и ГЕРБ иначе още щяхме да сме на дъното. Дайте да бъдем реалисти!
105.
БУРГАЗЛИЯ
06.11.2016 13:02:45
8
1
КАК МИ СЕ ИСКАШЕ НИКОЛОВ ДА Е КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ЩЕШЕ ДА ГО ОТВЕЕ ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР ПОНЕ С 70 ПРОЦЕНТА. С ТБЕ СМЕ КМЕТЕ!
104.
do 100
06.11.2016 13:01:24
5
3
какво крадене бе, по йоаново време по-добре ли беше? яси спомни как изглеждаше Бургас преди !!!
103.
МАНОЛОВА
06.11.2016 13:00:14
7
2
ГЕРБ Е ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР, ЯСНО Е НЯМА КАКВО ДА СПАМИМ
102.
Trol 4erven
06.11.2016 12:57:49
2
0
ohoo spam shema kak e? Spamni oshte vednyzh koi bil nikolov
101.
Ангелови
06.11.2016 12:54:29
8
1
ГЕРБ ще победи днес защото са и нашия избор
100.
до 96. Ася
06.11.2016 12:53:10
0
5
"От пет години не се бях прибирала в Бургас".......КАТО НЕ ЗНАЕШ ЗА КАКВО КРАДЕНЕ СТАВА ВЪПРОС,НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕНА........
99.
НТСхема
06.11.2016 12:50:27
3
7
Кой е Димитър Николов?


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
98.
Въпросче?
06.11.2016 12:48:54
1
10
Защо всички трябва да гласуваме за" стабилно и устойчиво развитие на Бургас" ??? Не трябва ли да гласуваме за президент, който ще работи за стабилно и устойчиво развитие на България ? Изборите за местно управление ли са , кмете?!
97.
Marinero
06.11.2016 12:48:05
1
5
До Петя Колева : Никой не съм обиждал и за никой не съм агитирал за разлика от всички зомбирани гербаджийски тролове тук. Не ви се и сърдя - това ви е нивото. Това ви казва партийната централа това и правите.
96.
Ася
06.11.2016 12:47:52
8
3
От пет години не се бях прибирала в Бургас. Очарована съм от града и мисля, че повечето кметове трябва да бъдат толкова активни и грижовни за хората, които съм им гласували това доверие. Адмирации.
95.
Trol 4erven
06.11.2016 12:47:24
2
0
Come Home Mariner40 ;))))
94.
hahaah
06.11.2016 12:44:39
2
0
Marinercho mnoo si zle brat
93.
haha
06.11.2016 12:43:33
2
0
ei trolitki chervenni i pembeni shto sprqhte spama - daite pak da vidim koi bil Nikolov?
92.
Marinero
06.11.2016 12:42:29
2
7
Гербаджиски тролове, пишете си и лъжете на воля но процентите говорят най-точно какво мисли Народа.
91.
Петя Колева
06.11.2016 12:41:29
8
0
Виж сега неопределено полово същество такова. Опитах се да не бъда груба и не съм те обидила до сега така грубо , ноооооо явно ти мина границата! Та така - ако искаш може да се нареждаме и обиждаме до утре Маринеро, чиста загуба на време. Айде затваряй лаптопчето и бегай у село! Аз искам бъдеще за мен и децата ми - и ще гласувам за ГЕРБ , ти явно жевееш в миналото! Ами стой си там моля те и остави тези , които желаят да вървят напред да го направят!!!
90.
Мити
06.11.2016 12:39:18
0
0
Осъзнайте, че главната цел на изборите не е референдума, а да направим най-правилния избор за нашата страна. Да изберем най-достояния президент.
89.
ОТ Таничка до 68
06.11.2016 12:36:23
1
0
Ако, беше така трябваше отдавна да сме се затрили.Но, черта на плитките мозъци е негативното мислене.
88.
Марти
06.11.2016 12:35:28
4
1
Не спирайте развитието на нашия град! Гласувайте за ГЕРБ! Подкрепете кмета!
87.
kremito
06.11.2016 12:35:24
2
0
egati i oligofrenqsalite trolcheta, sprete be qsno e,che gerb shte bie tova e sprete nqma smisul da se habite
86.
za 17-kata
06.11.2016 12:34:22
1
2
pobedaaaaaaaaaaaaaaaaaa samo nomer 17
85.
Петя
06.11.2016 12:32:20
0
2
Много хора твърдят, че един глас няма да промени нищо. Ако се съберат всички тези гласове ще се постигне едно голямо мнозинство, което ще има голямо значение за активността и бъдещето на народа.
84.
:)
06.11.2016 12:31:42
5
3
С теб сме кмете. ПОБЕДА!
83.
a taka
06.11.2016 12:29:28
0
0
dai spam dai trol
82.
0908
06.11.2016 12:29:13
1
4
При пациенти с типични симптоми на неусложнена гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) може да се започне емпирична терапия (включително промяна в начина на живот) и ако симптомите персистират да се проведе ендоскопска биопсия* В сравнение с пациентите, които имат симптоми на ГЕРБ по-малко от една година, тези с оплаквания от една до пет години са с три пъти по-голяма вероятност за хранопровод на Barrett, а при над 10-годишна давност на рефлукса – с 6.4 пъти. Групата с алармиращи симптоми има по-голяма честота на пептични стриктури и езофагит....Основна цел на терапията при ГЕРБ е: облекчаване на тежестта и честотата на оплакванията, намаляване на продължителността на епизодите на рефлукса, възстановяване на увредената мукоза и профилактиране на усложненията на заболяването.

Между 15-20% от цялото население е засегнато от ГЕРБ. Заболяването представлява връщане на стомашно съдържимо в хранопровода, в следствие на което се развива езофагит и се появат рефлукс симптоми, които нарушават качеството на живот на пациентите.

Симптомите, които са с висока специфичност за ГЕРБ са: парене зад гръдната кост (пироза), връщане на кисело стомашно съдържимо към хранопровода (регургитация) или и двете, които възникват след нахранване, специално след прием на голямо количество или на храна с високо съдържание на мазнини.................Според настоящите указания на Американската гастроентерологична асоциация*** (2), първа стъпка при лечението на ГЕРБ е промяната в стила на живот.
81.
ЗАЩО КМЕТЕ
06.11.2016 12:28:38
1
8
Неприканваш хората да гласуват за референдума за да спрат субсидий за 12 млн към герб крадливата ви партия .Време е някой да ти потърси сметка за крадливите ти проекти
80.
buhal
06.11.2016 12:28:25
1
1
marinercho, smeni plochata che izdishash ot sekyde
79.
НИК
06.11.2016 12:28:03
2
8
Тоя бивш сервитьор информатор на НароднатаМилиция от Слънчака кви глупости говори Кви кадри кви специалисти КАЛИНКИ на Н-та степен ;Цветан Цветанов бивш ученик от Помощното училище във вършец за бавно развивавищаи изваден от там и вкаран във ВИФ понеже баща му бил личен ДОВЕРЕН шофьор на 1-вия началник на ДС и УБО.ЦАЧЕВА понеже е роднина на видни Ловешки ПАРТИЗАНИ става РАБФАКчка ивзима фалшива Диплома за юрист.КметаСЛЪНЦЕ майка му учителка вСПТУ поАвтотранспорт вербувана за нещатен служител в ДС баща му дребен мошеники крадец откраднал 5 машинки-ротативки и по тая линия станал УХО доносник на Милицията да пее други мошеници и крадци после накарали сина му Митко да влезе в нечисти схеми с Контрабандно СУХО МЛЯКОи по късно с ГОРИВО за да го държат изкъсо на каишка ида употрябат както си искат.криСАЛИНка щатна служителка на ПГУ 1главно на ДС.Бойко Борисов майка му роднина с шефанаПожарната който ерода с ИВАН СЛАВКОВБатето зетя на БАЙ ТОШО тоес Бойко иБатето -2ри БРАТОВЧЕДИ .Софийската кметица Фандъкова и2та родители комунисти щатни ДС служители съвсем естественоеФандъкова като закърмена с Петолъчката сърпа иЧука да стане учителка поРУСКИ ЕЗИК и тн тн пълна КАЛИНЩИНА това са кадрите наГЕРБ -прости нахални тъпи с ФАЛШИВИ дипломи и пробивни роднина милиционер роднина милиционер
78.
Marinero
06.11.2016 12:26:52
2
6
Гербаджийски форум активисти, вие сте по зле и от кафявата чума и ремсистите взети заедно - зомбирани сте от Фашизоиден кретенизъм. Сега просто си стойте и наблюдавайте процентите.
77.
НИК
06.11.2016 12:26:31
2
8
Тоя бивш сервитьор информатор на НароднатаМилиция от Слънчака кви глупости говори Кви кадри кви специалисти КАЛИНКИ на Н-та степен ;Цветан Цветанов бивш ученик от Помощното училище във вършец за бавно развивавищаи изваден от там и вкаран във ВИФ понеже баща му бил личен ДОВЕРЕН шофьор на 1-вия началник на ДС и УБО.ЦАЧЕВА понеже е роднина на видни Ловешки ПАРТИЗАНИ става РАБФАКчка ивзима фалшива Диплома за юрист.КметаСЛЪНЦЕ майка му учителка вСПТУ поАвтотранспорт вербувана за нещатен служител в ДС баща му дребен мошеники крадец откраднал 5 машинки-ротативки и по тая линия станал УХО доносник на Милицията да пее други мошеници и крадци после накарали сина му Митко да влезе в нечисти схеми с Контрабандно СУХО МЛЯКОи по късно с ГОРИВО за да го държат изкъсо на каишка ида употрябат както си искат.криСАЛИНка щатна служителка на ПГУ 1главно на ДС.Бойко Борисов майка му роднина с шефанаПожарната който ерода с ИВАН СЛАВКОВБатето зетя на БАЙ ТОШО тоес Бойко иБатето -2ри БРАТОВЧЕДИ .Софийската кметица Фандъкова и2та родители комунисти щатни ДС служители съвсем естественоеФандъкова като закърмена с Петолъчката сърпа иЧука да стане учителка поРУСКИ ЕЗИК и тн тн пълна КАЛИНЩИНА това са кадрите наГЕРБ -прости нахални тъпи с ФАЛШИВИ дипломи и пробивни роднина милиционер роднина милиционер
76.
Дени
06.11.2016 12:24:41
3
6
Събудете се и отидете да гласувате. Искате промяна направете своя избор!
75.
Петя Колева
06.11.2016 12:24:10
4
3
Късно е либе за китка ??? - ОК ! Китките ги раздаваха червените , на тебе или БСП или ДПС нещо ти намигат ми се струва! Айде за днеска си изкара парите Маринеро
74.
ei go na i drugiq trol
06.11.2016 12:23:46
2
3
ko spamish ve anonimnik?
73.
флагмански духачи
06.11.2016 12:23:11
0
5
Спрете да триете коментари герб-джийски подлоги
72.
hahaha
06.11.2016 12:22:36
3
1
predstawm si sega mariner4et0 kak stoi na 4ervenoto kreslo na burgaskoto pozitano i se pravi na razbira4. Basi trola kuh
71.
dfh
06.11.2016 12:22:30
1
6
При пациенти с типични симптоми на неусложнена гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) може да се започне емпирична терапия (включително промяна в начина на живот) и ако симптомите персистират да се проведе ендоскопска биопсия* В сравнение с пациентите, които имат симптоми на ГЕРБ по-малко от една година, тези с оплаквания от една до пет години са с три пъти по-голяма вероятност за хранопровод на Barrett, а при над 10-годишна давност на рефлукса – с 6.4 пъти. Групата с алармиращи симптоми има по-голяма честота на пептични стриктури и езофагит....Основна цел на терапията при ГЕРБ е: облекчаване на тежестта и честотата на оплакванията, намаляване на продължителността на епизодите на рефлукса, възстановяване на увредената мукоза и профилактиране на усложненията на заболяването.

Между 15-20% от цялото население е засегнато от ГЕРБ. Заболяването представлява връщане на стомашно съдържимо в хранопровода, в следствие на което се развива езофагит и се появат рефлукс симптоми, които нарушават качеството на живот на пациентите.

Симптомите, които са с висока специфичност за ГЕРБ са: парене зад гръдната кост (пироза), връщане на кисело стомашно съдържимо към хранопровода (регургитация) или и двете, които възникват след нахранване, специално след прием на голямо количество или на храна с високо съдържание на мазнини.................Според настоящите указания на Американската гастроентерологична асоциация*** (2), първа стъпка при лечението на ГЕРБ е промяната в стила на живот.
70.
това е герб гласувайте
06.11.2016 12:22:18
3
8
Кой е Димитър Николов? - каре


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
69.
do 68
06.11.2016 12:21:09
0
8
Гласа за Цачева е глас за унищожението на България
68.
Таничка
06.11.2016 12:17:02
6
5
Анонимнико червен ,България отново ще направи своя цивилизационен Евроатлантически избор .Гласът за Ц. Цачева е глас именно за пътят на България.А тои е на Запад към ЕС.
67.
Marinero
06.11.2016 12:16:22
2
4
Не се напрягам бе Умник, седя си, гледам,слушам и чакам да чуя гласа на Народа. Спрете се вече с тази партийна агитация - късно е либе за китка...
66.
до 60
06.11.2016 12:15:46
1
5
Не ми харесва например че не остана място за паркинги всичко е велоалей и коопераций ти ако живееш на село и тези работи не ти пречат в центъра на Бургас е голям проблем писна ми да се разправям с паяка разбра ли канцеларски плъхот гилдията на кмета
65.
за Маронерото
06.11.2016 12:14:49
3
3
хах не му се връзвай на Маронерото то е ясно ,че е платен драскач
64.
Малина Филипова
06.11.2016 12:13:50
9
3
стига сте дрънкали глупости бе, ясно е,че най-добрата партия ГЕРБ отново ще победи, пожелавам успех.
63.
a e charming
06.11.2016 12:13:20
3
3
Какво му се вързваш на тоя маринеро ... Не го ли виждаш че пише колкото да вее вятъра.
62.
Георги
06.11.2016 12:13:09
8
4
Евала на Николов - аз съм млад човек, като всеки си имам собствено мнение , но този човек определено ЕВАЛА - КМЕТЕ!!!!!!
61.
СПАСЕНИЕТО Е В РЕФЕРЕНДУМА
06.11.2016 12:12:51
1
1
Гласувайте с нищо няма да ви навреди
60.
до 47
06.11.2016 12:12:25
4
4
всичко в Бургас ми харесва, на теб какво не ти харесва?
59.
Beauty
06.11.2016 12:12:15
5
1
Цачева ще спечели защото тя е Майка на Народа и Народа я обича!
58.
do 55
06.11.2016 12:11:57
0
2
12 млн годишно получава герб в дъното са АБВ С 1 млн.да ти пиша ли още
57.
do 38
06.11.2016 12:10:29
0
3
Тоя режим вече няма да се върне а ако се вурне Николов ще е един от първите в Белене
56.
Никулета
06.11.2016 12:09:13
7
1
Имате доверието ни г-н Николов!
55.
popoumen
06.11.2016 12:08:48
3
2
Какви партийни субсидии, какви щабове бе Маринеро - чета ти простотиите , стига търси машинации бе човече. Всички можем да се правим на умни - не се напрягай!!!
54.
Бургазлия
06.11.2016 12:08:47
1
5
Несъм за Радев но се моля герб да загуби
53.
Kamito
06.11.2016 12:08:38
5
3
Evala kmete, vqrvam, che otnovo shte biete i to qko !!!!
52.
Пацо
06.11.2016 12:07:58
3
4
АУ Маринерка не спря ти спиш ли на тоя комп брат хахахахха няма статия на флагман дето да не си писал. Имам чувството, че бачкаш за флагман да вдигаш рейтинга.
51.
Глория
06.11.2016 12:07:46
7
4
този град се промени то се вижда, ясно е ,че герб отново трябва да бие.
50.
до 5
06.11.2016 12:07:17
0
3
А сега лапаме дурвета а той вече мултимилионер
49.
Charming до Маинеро
06.11.2016 12:06:07
7
3
По злобните коментари ще ги познаете гадните комунисти:) Злобни, заядливи, негативни.Точно поради тази причина не ви се получават нещата.На лошите хора не им варви:)) 17 Напред и Нагоре
48.
радомира
06.11.2016 12:06:06
4
3
днес ГЕРБ отново ще покаже,кой е номер едно
47.
до 34
06.11.2016 12:05:39
2
10
Кое точно ти харесва презастрояването на града ли Бургас трябва да се разширява към Сарафово,Ветрен и Крайморие не да се секат дървета и градинки за да се строят на Георги Манев кооперацийте и на Здравко
46.
Успех!
06.11.2016 12:04:05
4
3
Днес ще гласувам за поредна изсборна победа
45.
РУМЯНА
06.11.2016 12:03:39
7
6
НИКОЛОВ Е НОМЕР 1
44.
Радев
06.11.2016 12:03:02
2
6
Е по малкото зло ако "бащата" на народа спечели герб и Николов продължават с разпродажбата на общински имоти и строежи на детски площадки под прозорците на хората
43.
Marinero
06.11.2016 12:02:57
3
7
Гербаджийски тролинг номерца. Започнахте да свирите на тънката струна но няма кой да ви чуе.
42.
!!!
06.11.2016 12:02:14
9
5
Прав е Николов! Ако падне правителството на ГЕРБ в Бургас ще лапаме мухите! Спомнете си какво стана при Орешарски! Как спряха всички пари за Бургас. Това ли искаме???
41.
До Marinero
06.11.2016 12:01:28
6
4
Най- после!!!! И ние с жена президент!!!!
40.
До валентинка
06.11.2016 12:00:52
0
4
Аз съм прост и вие сте прости затуй са разбираме - какво не тие ясно по въпроса за простите Вале ?????
39.
мишок вчесан
06.11.2016 12:00:15
2
2
Сигурно 80% от бургазлий гласуваха за референдума невкарвай дезинформация мушенник .Ти гласува ли за референдума или и ти си поредния страхливец на който нему изнася
38.
Владо
06.11.2016 12:00:02
8
3
Който не е живял през комунизма , само той не знае какво е. Ограничен за това, ограничен за онова, това няма , онова няма! СВОБОДАТА ЩЕ Е МИРАЖ! Гласувайте - №17
37.
баш по най брадър
06.11.2016 11:58:02
5
3
Как само си личат троляците :))) Нищо че се правят на ударени. Николов им казал да ходят да гласуват те ми пишат за някакви болести и есе обясняват как другите правели техните простии :)))
I'm watching you - троляциии!
36.
Д. Дичева
06.11.2016 11:57:49
8
4
Хора, излизайте и гласувайте, комунистите ли искате да вземат властта. Не се лъжете , моля Ви - гласувайте , разберете няма по-добро от ГЕРБ! Никой не е направил повече. Правителство след правителство сменяме, и какво - нищо! Поне с ГЕРБ се случват нещата! ГЛАСУВАЙТЕЕЕЕ!
35.
Ицака
06.11.2016 11:57:45
7
3
Победа!!! Само ГЕРБ!!!
34.
Валентин
06.11.2016 11:54:36
8
3
Защо сте толкова прости не мога да разбера.Какво искате от Николов, погледнете навсякъде колко хубаво иуредено стана,само последно колко блока са санирани.ие в час ли сте да плюете против този човек.От едно занемарено място направи приказка.Кое бе кое не ви харесва?!Новите улици ли, удобният градски транспорт ли,морската градина ли?Коеее?!
33.
Marinero
06.11.2016 11:54:00
1
8
Гербаджийските глашатаи тук са добре платени с крадени евросредства и партийни субсидии. Крещите и пишете по команда от ГЕРБаджийския ви щаб. Поне днес стойте мирно и тихо и чуйте гласа на Народа. Глас народен глас Божи.
32.
batkata
06.11.2016 11:53:40
4
2
to4no taka kmete
31.
Браво
06.11.2016 11:53:11
7
4
Умен човек, гласува умно. Само 17. Това е вярното решение. Не се заблуждавайте с друго.
30.
!!!
06.11.2016 11:50:58
10
2
Прав е Николов! Ако падне правителството на ГЕРБ в Бургас ще лапаме мухите! Спомнете си какво стана при Орешарски! Как спряха всички пари за Бургас. Това ли искаме???
29.
!!!
06.11.2016 11:50:06
8
3
Прав е Николов! Ако падне правителството на ГЕРБ в Бургас ще лапаме мухите! Спомнете си какво стана при Орешарски! Как спряха всички пари за Бургас. Това ли искаме???
28.
dfh
06.11.2016 11:48:28
1
7
При пациенти с типични симптоми на неусложнена гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) може да се започне емпирична терапия (включително промяна в начина на живот) и ако симптомите персистират да се проведе ендоскопска биопсия* В сравнение с пациентите, които имат симптоми на ГЕРБ по-малко от една година, тези с оплаквания от една до пет години са с три пъти по-голяма вероятност за хранопровод на Barrett, а при над 10-годишна давност на рефлукса – с 6.4 пъти. Групата с алармиращи симптоми има по-голяма честота на пептични стриктури и езофагит....Основна цел на терапията при ГЕРБ е: облекчаване на тежестта и честотата на оплакванията, намаляване на продължителността на епизодите на рефлукса, възстановяване на увредената мукоза и профилактиране на усложненията на заболяването.

Между 15-20% от цялото население е засегнато от ГЕРБ. Заболяването представлява връщане на стомашно съдържимо в хранопровода, в следствие на което се развива езофагит и се появат рефлукс симптоми, които нарушават качеството на живот на пациентите.

Симптомите, които са с висока специфичност за ГЕРБ са: парене зад гръдната кост (пироза), връщане на кисело стомашно съдържимо към хранопровода (регургитация) или и двете, които възникват след нахранване, специално след прием на голямо количество или на храна с високо съдържание на мазнини.................Според настоящите указания на Американската гастроентерологична асоциация*** (2), първа стъпка при лечението на ГЕРБ е промяната в стила на живот.
27.
!!!
06.11.2016 11:48:25
10
2
Прав е Николов! Ако падне правителството на ГЕРБ в Бургас ще лапаме мухите! Спомнете си какво стана при Орешарски! Как спряха всички пари за Бургас. Това ли искаме???
26.
Чефо
06.11.2016 11:47:46
1
5
Хич не ме интересува кой какво говори - аз съм си решил за кого ще гласувам и ще отида да гласвувам задължително или не.
25.
dfh
06.11.2016 11:44:07
1
8
ГЕРБ (Гастроезофагеална рефлуксна болест, киселини)

Резюме

Гастро-езофагеалната рефлуксна болест (gaster - стомах, esophagus – хранопровод) е клиничен синдром, който се дължи на връщане на стомашно съдържимо в хранопровода вследствие на недостатъчност на сфинктера, който се намира между стомаха и хранопровода.
24.
Роси
06.11.2016 11:43:12
10
4
Бюлетина номер 17 за един още по-красив и успешен БУРГАС:)
23.
Marinero
06.11.2016 11:41:26
2
12
Гербаджийските глашатаи тук са добре платени с крадени евросредства и партийни субсидии. Крещите и пишете по команда от ГЕРБаджийския ви щаб. Поне днес стойте мирно и тихо и чуйте гласа на Народа. Глас народен глас Божи.
22.
Дамяна
06.11.2016 11:40:59
10
3
Гласувайте, зашото ако не го направим ще настане мрак.Не оставяйте бабчките да почернят съдбата на България.Господин Николов е прав.
21.
Мишето
06.11.2016 11:39:28
9
3
ей на това му се казва добро изказване поздравления г-н Николов!
20.
ГОРД БУРГАЗЛИЯ
06.11.2016 11:36:53
11
6
ГОРДЕЯ СЕ С ТОЗИ ЧОВЕК, ГОРДЕЯ СЕ, МОЯТ ГРАД СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ГЕРБ,ПОЖЕЛАВАМ ДНЕС УСПЕХ НА ПАРТИЯТА,КОЯТО ЗНАЕ КАК ДА УПРАВЛЯВА - ГЕРБ
19.
Пепа Михайлова
06.11.2016 11:35:56
11
3
Аз харесвам Бургас, не съм от тук,но създадох семейство тук и ще остана тук. Тук е различно, искам и останалите градове да заприличат на Бургас, за това ще гласувам за партията,която показа на всички как се прави - САМО № 17
18.
do 12
06.11.2016 11:35:33
11
3
Разбира се че е прав Николов ... 84% сме съгласни с него и го подкрепяме!!!
17.
Милена Панайотова
06.11.2016 11:34:23
13
5
какви 450 лева заплата бе, ако си чистач с основно образование може, аз имам две магистратури и взимам 1200 в Бургас, ай стига сте дрънкали простотии гадни драскачи.
16.
Дида
06.11.2016 11:33:11
13
2
Николов е най-добрия кмет, а ГЕРБ е партията,която днес ще докаже за пореден път как се побеждава на избори.
15.
Антония
06.11.2016 11:33:05
11
4
Победа за ГЕРБ - за това ще гласувам :)
14.
ayyy
06.11.2016 11:32:51
1
10
a sega kakvi pari ima za bs? 450 lv zaplata
13.
Радостина
06.11.2016 11:32:14
13
2
еее егати гадните тролчета за днеска колко пари ви дадоха бе,вие нормални ли сте, прав е Николов. от това,кой ще е президен зависи не само развитието ан България, а и на Бургас и на всички градове,които се управляват от най-добрата партия.
12.
полина
06.11.2016 11:30:57
11
3
ще си пишем пак довечера вече ясно,кой е новият президент,правилният избор е номер 17
11.
!!!
06.11.2016 11:30:22
12
4
Прав е Николов! Ако падне правителството на ГЕРБ в Бургас ще лапаме мухите! Спомнете си какво стана при Орешарски! Как спряха всички пари за Бургас. Това ли искаме???
10.
до 7
06.11.2016 11:30:10
0
2
А дали?
Като ги гледам как са се събрали тука пак анонимниците и какви едни и същи пасквили пишат си представям колко ли време са призовавали за точно обратното - да си мълчим че да ни тъпчат.
9.
!!!
06.11.2016 11:29:44
12
3
Прав е Николов! Ако падне правителството на ГЕРБ в Бургас ще лапаме мухите! Спомнете си какво стана при Орешарски! Как спряха всички пари за Бургас. Това ли искаме???
8.
Charming
06.11.2016 11:29:31
11
4
Нека най-добрите победят, тоест номер 17:)
7.
!!!
06.11.2016 11:26:42
13
4
Прав е Николов! Ако падне правителството на ГЕРБ в Бургас ще лапаме мухите! Спомнете си какво стана при Орешарски! Как спряха всички пари за Бургас. Това ли искаме???
6.
Аз
06.11.2016 11:26:27
11
2
Дано да чуят кмета: „Призовавам всеки гражданин, който има отношение към управлението на България да гласува“
5.
!!!
06.11.2016 11:25:10
14
2
Прав е Николов! Ако падне правителството на ГЕРБ в Бургас ще лапаме мухите! Спомнете си какво стана при Орешарски! Как спряха всички пари за Бургас. Това ли искаме???
4.
Hm
06.11.2016 10:55:40
3
15
Тоя застрояването на всеки метър свободна площ ли има предвид ????
3.
haiduk
06.11.2016 10:55:40
0
16
Na prezidentski izbori da kajesh che glasuvash za razvitieto na burgas...
2.
Стамо
06.11.2016 10:53:42
1
24
Надявам се, че днес ще получите мощен юмрук в наглите герберски муцуни!
1.
Бургазлия
06.11.2016 10:53:29
10
6
Моменце, забързай малко санирането на блокове в зона Б на меден курник!
И бързите автобуси пускай вече, да го еба!
Иначе, довечера може да пусна един глас за Цецито.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори