×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидерът на ДБГ в Бургас Живко Табаков: Гласувах за човека, който поставя националните интереси над личните


Лидерът на ДБГ в Бургас Живко Табаков: Гласувах за човека, който поставя националните интереси над личните
Живко Табаков алармира, че в три руенски села не са допуснати представителите на РБ в секциите
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Ноември 2016, Неделя, 05:59 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Георги РУСЧЕВ

Този човек може да се пребори с корупцията и източването на държавата, категоричен е Табаков

Общинският председател на ДБГ в Бургас Живко Табаков гласува за президент днес в 9:30 часа в секцията си в СОУ „Димчо Дебелянов” в ж.к.”Славейков”.

Табаков бе категоричен, че дава вота си за човек, който поставя националните интереси над личните си.

„Този човек има сили и смелост да се пребори с корупцията и източването на държавата”, допълни Табаков.

Лидерът на ДБГ алармира, че в 3 руенски села са допуснати груби нарушения – не са допуснати представителите на Реформаторския блок в секциите. Табаков вече е подал сигнал в РИК Бургас.



5
Коментара
Флагман.БГ Почина рок легенда Почина рок легенда 02/05/2024, Четвъртък 10:19 0
5
Коментара по темата
5.
dfh
06.11.2016 16:06:35
0
1
Редовен читател на Plovdiv24.bg разказа за неприятно изживяване в магазин "Кауфланд" в пловдивския квартал "Тракия". Ето и емоционалния му разказ:

"Привет, уважаема редакция. Чудех се дали да се занимавам въобще, но след загубата на почти три часа ценно време и унижение от страна на служители в магазин от веригата "Кауфланд" в "Тракия" в Пловдив, реших да ви пиша, и да предпазя евентуално други хора от подобни главоболия.

На 08.05.2016 г. около 17 ч. със семейството си влизаме да пазарим във въпросния магазин. Бях със съпругата си и бебе на 11 месеца. Напълнихме количката и се отправяме към касите.

След поставянето на продуктите на касовата лента ми направи впечатление първо, че касиерката умишлено отдели всички плодове и зеленчуци за накрая. След което ги взе, маркира ги един по един и нищо не каза.

Вдигна слушалката и се обади някъде. Плащам покупките на обща стойност 109 лв. и напускаме касите. Малко след тях изскочи младо момче, може би скоро навършило пълнолетие, и се представи за служител ''следкасов контрол".

Помоли ме да се отбием встрани и да ни провери покупките. Започна се едно ровене и вадене на неща от торбите в количката, като че ли талибани минават митническа граница на ЕС.

Момчето извади само зеленчуците и плодовете и започна да ги мери на контролна везна в коридора на "Кауфланд". Отчете дребни разлики в различните торбички плодове и зеленчуци - на обща стойност 6 лв.

Според тяхната везна аз съм злоупотребил и съм се опитал да ощетя дружеството. И ме привика да го последвам през врата с код за достъп и да поговорим насаме! В този момент дадох ключовете за колата на съпругата си и я изпратих с детето да отиват в колата, понеже то има своите нужди (кърмене, преобличане и т.н.).

След като те тръгнаха, момчето, представящо се за ''следкасов контрол", ме привика през врата по едно коридорче, с цяла количка с продукти и въпросните плодове и зеленчуци и ме въведе в една стая, наричана "медицински кабинет". В нея имаше медицинско легло-лежанка, което беше мръсно, цялото в петна и следи от пръсти кръв около подглавника на леглото.

На това легло постави всичките 6-7 различни артикула плодове и зеленчуци. И започна едно изнудване. Изнудване за това, че аз съм нарушител според тях и искаха да платя наказателна глоба в размер на 150 лв.

При което аз възразих, разбира се, и попитах къде е проблемът. Тогава дойде и втори човек охрана при нас в стаичката и започнаха двамата да ме убеждават, че аз съм страхотен нарушител и трябва да си платя глобата.

Попитах дали не мога да си платя разликата, щом има такава, или просто да върна въпросните продукти - "Не", отрязаха те и продължиха да настояват за глобата в минимален размер от 150 лв.

Които освен това искат да извадя и платя сега и веднага! Обясняваха ми как много хора си патили всеки ден и всички си плащали, само аз съм се запъвал, при положение, че съм виновен.

Казвам им "Господа, нека да си платя разликата и да се разберем", но те "Не! Глобата може да я намалим малко, примерно на 100 лв., но глоба ще има". В този момент разбрах, че с тях явно няма да изляза на глава и помолих да извикат управителя на магазина.

След около 2 минути се появи той, като само си подаде носа през вратата и попита какъв е случаят. Почвам направо аз да му обяснявам какво е станало, той първо въобще не се представи и с абсолютно пренебрежение само повдигна глава и с отработен лицев жест даде знак на момчето с думите "Максималното" и си тръгна.

Момчето и охранителят с него продължиха да ме изнудват да платя глоба, като вече дори не можело да е 100 лв., както преди малко ми казаха, а направо 150 лв. На мен вече ми падна батерията на телефона и се наложи да отида до колата да взема телефона на съпругата си и да й кажа поне тя и детето да се прибират и да не ме чакат.

Върнах се в магазина. Момчето трябваше да ме чака пред въпросната врата до касите, но него го нямаше. Попитах най-близката служителка на касата дали може да извика служителя "следкасов контрол". Тя с учудване ме изгледа и каза: "Няма такива служители. Сигурно имате предвид охраната".

И повика охраната. Дойде отново въпросното момче, отвори ми вратата с кода, през която минаваме и където бяха количката с продуктите ми и "медицинската стаичка".

Влязохме пак вътре. И момчето на свой ред ме пита дали съм успял да намеря парите? Казвам му, че не съм и не съм търсил. В този момент разбрах, че с него на глава няма да изляза, и го питам "Добре, кажете ми какъв е вариантът да си тръгна оттук, ако нямам при в себе си? Какво става?". Той: "Ами звъните на роднини, приятели и намирате сумата. Иначе ..... няма как".
"Добре, казвам аз, тъй като вие нямате право да ми взимате личните данни, за да си попълните формуляра, според който искате да ви платя 150 лв., повикайте полиция, да ми вземат данните, да си взема нещата и да си тръгвам, защото нямам време да се занимавам с глупости".

И така, след мое настояване извикаха дежурен екип на МВР, след дълго чакане пристигнаха двама служители, които заедно с мен, момчето (касов контрол) и управителя влязохме в "медицинския кабинет".

Там пред полицаите обясних всичко и помолих пред тях дали мога да снимам условията, в които ме задържат, и мръсната кушетка, оцапана с кръв, върху която слагат хранителните продукти, които консумират хората (в случая и бебе).

Служителите на МВР на свой ред ми отговориха, че не е редно в частен обект да снимам. Разправиите продължиха, управителят изведнъж стана по-нисък от тревата и думичка не каза. Аз на свой ред го питам:

"Господин управител, преди малко не ми се представихте, а нямахте и бадж с името Ви първия път. Кажете моля сега как да се разберем?".

Предложи ми вариант, опитвайки се да се направи на мъж, да оставя продуктите си вместо обезщетението от 150 лв., без да ми връщат парите.

Аз отказах, разбира се. "Откъде на къде ще ми вземе покупките и няма да ми върнете парите? И на всичкото отгоре погледнете в какви условия ме държите и уж ме проверявате!".

Омекна още повече и се съгласи с това, за което аз настоявах от самото начало, тоест да си платя разликата в грамажа и да се приключи въпросът. Така и стана в крайна сметка, но всичко това ми струваше ужасно много нерви и напрежение, да не говорим на кърмещата ми съпруга как се е отразил един такъв стрес, и близо три часа време.

В известна степен ме карат, като клиент да им върша тяхната работа, като поставят клиентите в ситуация сами да си теглят стоките и да ги етикират. Не на контролна везна само за проверка, а с поставяне на етикет.

При везните за теглене няма ясно обозначен инструктаж за работа с машините, хората не са длъжни да могат да работят с тяхната техника по най-прецизния за тях начин.

Да не говорим за множеството възрастни хорица, които многократно се е случвало да ме викат за помощ, защото не знаят как се борави с тях, а и недовиждат някои от тях.

Какво ще стане с пенсионерка, която погрешка тегли 2 килограма банани, а вместо това натисне и маркира бутон за моркови? След касата ще я спрат и ще и вземат пенсията ли?

Не съм изнесъл артикул, който не е в касовата бележка, не съм скрил или откраднал някоя стока, просто има грешно измерено тегло и за това искат да глобят хората със 150 лв.

А касиерката съвсем съзнателно пък вижда грешката и ме оставя да напусна касата, като сигнализира на някой да ме спре. А какъв документ ще издадат за тази глоба ми е много интересно?

Какво ще пише на касовата бележка? Или най-вероятно няма такава, а парите може и да нямат следа. И въобще не бих се учудил, ако се разпределят по някаква схема между управител, охрана и касиерка.

Безкрайно грубо и арогантно отношение от служителя ''следкасов контрол'', охрана и управител!!!

Това е възмущението ми, изразено в писмо до Комисията по защита на потребителите. Предстои официално подаване на жалба в полицията и евентуално в прокуратурата впоследствие. Поздрави. Ваш редовен читател".
4.
Kaufland Бургас
06.11.2016 16:01:01
1
4
Тоя мухльо прилича много на регионалния директор на Кауфланд за Бургас-Илия Георгакиев
3.
4686486
06.11.2016 14:57:20
0
1
caisatia bokluk pak si plashte da mu gledame oligofrenskata fizionomia.
2.
Metin Haki
06.11.2016 12:54:07
2
2
Nomer 22 e istinata
1.
xxx
06.11.2016 12:41:57
1
6
най смешние псевдо политик който се е взел насериозно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Няма данни за състоянието на шофьорите и пътниците в колите Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Според производител те ще оскъпят работната ръка
Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори