×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО)


Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО)
Прибрах го, за да му вземам пенсията, защо да го убивам, обясни Гинева пред съда
Тема в развитие
Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали Медици сравниха последните дни на инж. Димитър Миразчиев с ужаса в концентрационните лагери Ще се измъкне ли Черната вдовица за садистичното убийство на инж. Миразчиев? Развръзката е близо Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив! Полицай закопа Черната вдовица: Димитър Миразчиев беше умишлено съсипан, а тази безчовечна жена ни разиграваше Ваня Миразчиева брани със зъби и нокти в съда Черната вдовица, изкара баща си дърт пияндурник с деменция Само във Флагман.бг: Ще опита ли Черната вдовица да опише съпруга си брутален алкохолик, за да отърве затвора? Колеги на умъртвения инж. Димитър Миразчиев свидетелстват с покъртителен разказ пред съда (ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Вижте Черната вдовица, мълчи как пренесе в кош за боклук мъртвия си мъж от жк "Лазур" до Морската градина Бомба във Флагман! Свирепата мъчителка Веселина Гинева се разхожда на свобода в жк „Лазур“ Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА) Обрат! Съдът върна делото срещу черната вдовица заради нарушения на прокуратурата Кап. Патранесков за черната вдовица: За подобно зверство би трябвало да се измъчва, да има съвест! Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен Помните ли страховитата вдовица от жк „Лазур“ Веселина Гинева? Може да гние до края на дните си в затвора (ВИДЕО) Шокиращо! Черната вдовица Веселина държала съпруга си в стая-затвор със заковани прозорци (ОБНОВЕНА) Пълен шаш! Учителката Веселина Гинева, затрила мъжа си, подлуди съда! Нова бомба! Учителката-мъчителка от бургаския ж.к.“Лазур“ имала и пистолет Само във Флагман.бг! Всичко от апартамента на ужасите в блок 2 на бургаския ж.к.“Лазур“ Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО) Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман! Ужасяващо! Съпругата-убийца е детска учителка в Бургас. Вижте я Първо във Флагман: Полицаи разплетоха жестока трагедия! Бургазлийка убила мъжа си, захвърлила трупа му край Колежа по туризъм Трупът в Морската градина силно разложен, една от версиите - заличаване на следи от убийство Откриха труп до Колежа по туризъм в Бургас
виж още
скрий
25 Август 2016, Четвъртък, 14:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, видео и снимка: Авторът

Веселина го заключвала в една от стаите на семейното им жилище в бл. 2 в ж. к. „Лазур”

„Аз не съм го убила, той сам си умря. Оставих само трупа му в Морската градина – там, където всеки може да го види.” Това каза току-що 59-годишната Веселина Гинева, която е арестувана за жестокото убийство на съпруга си Димитър Миразчиев. /ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

По време на гледането на мярката й за неотклонение в БОС стана ясно, че Меразчиев е издъхнал в нечовешки мъки на 1 август 2014 г. Повече от 5 часа той е хрипал в стаята си, както обясни Веселина. Той стенел, но нямало кой да му помогне. Вечерта Веселина го закарала с контейнер в Морската градина край Колежа по туризъм и го изхвърлила като ненужна вещ.

Димитър е бивш съпруг на Веселина. Двамата се развели преди години, имали голяма дъщеря. Димитър някога бил шеф в Нефтозавода и като такъв получавал тавана на пенсията – 800 лв.

Именно заради това от лятото на 2013 г. бившата му съпруга Веселина се съгласила отново да го върне в дома си. Тя му вземала пенсията, а срещу това го гледала. За Димитър обаче последната година от неговия живот била кошмарна. Веселина го заключвала в една от стаите на семейното им жилище в бл. 2 в ж. к. „Лазур”. Не го пускала да излиза никъде, не викала и лекар да го види. Димитър направил няколко опита да сигнализира на съседите си, че е в опасност. Подал бележка на един от тях – Николай Луков. В нея написал: „Спасете ме! Умирам!”

През 2014 г. съседите извикали полиция, но Веселина се барикадирала вътре и не пускала никого. Тогава униформените разбили входната врата с кози крак и видели, че Веселина и бившия й съпруг стоят затворени в банята. Нямало обаче какво да направят, защото и самият Димитър гласно не смеел да каже на какво е подложен.

Детската учителка Веселина Гинева днес се държа крайно неадекватно в съдебната зала. Самата тя явно не осъзнава какво е направила. Спорно е психическото й състояние. „Не ми е минавало никога през ума, нито в подсъзнанието си да направя нещо подобно. Взех го, за да го гледам, защото имаше голяма пенсия. Защо да го убивам, като можех и до днес да му вземам пенсията! Нищо не съм му направила”, като пълен непукист обясни тя.

Веселина Гинева е с четири обвинения. Три от тях са изключително тежки и я грози затвор до края на дните й – убийство по особено жесток начин, задържане против волята на лице и измама. Бургаският окръжен съд остави Гинева зад решетките. 

ВИЖТЕ НАШЕТО ВИДЕО И КАК ВЕСЕЛИНА СЕ ДЪРЖЕШЕ В КОРИДОРИТЕ НА СЪДА!




В категории: Бургас


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
в
26.08.2016 08:52:02
0
3
Тая дебелана ,дано да пукне в тежки мъки!
14.
шерлок
25.08.2016 23:33:44
0
6
осъзнайте се, изобщо кой прокурор може да се излага и да повдига такива обвинения, за да се повдига обвинение за убийство по жесток начин трябва да се намерят следи по трупа за такива, задържане против волята няма как също да го има, къде е жалбата от човека, ако е бил задържан не е ли можел да вика през прозореца да го спасят и т.н. все пак не бил в мазе, това че е мамила с пенсията вече си е реално.
Принца от несебър къде е , ето това е доказано истинско убийство !!!
13.
GO40 - до Бургазлия
25.08.2016 22:46:04
2
4
Ти пак ли си тук БЕ педи.....от м.рудник...селото,че и коцкър.................Абе, Поли! Много си умна и секси мацка!
Възхитен съм!!!
Дай някакви координати да се видим!.......да ИБА и добитъка ти ПРОЗД........нахрани кучетата и лягай......!!!
12.
Iwo
25.08.2016 22:45:18
3
5
С това голямо дупе искам да я намажа цялата с олио и да я помпя докато почне да скуиртва да пръска любовен сок.
11.
Янчо
25.08.2016 22:40:04
3
4
Леля Веселина веднъж ми даде да я издоя, с големите бидони бая материал имаше. Иначе като го поеме, с топките иска да го вземе, като преди това я е вакуумирал през задния двор
10.
ооф
25.08.2016 22:21:46
3
5
каква гнуста, дебела, мазна и безкрайно нагла и лъжлива СВИНЯ !!! Познавам една такава
9.
Бургазлия
25.08.2016 21:30:37
3
3
Как вика:" флагман на Катя ли е? "
8.
Бургазлия
25.08.2016 21:29:39
4
1
Абе, Поли! Много си умна и секси мацка!
Възхитен съм!!!
Дай някакви координати да се видим!
7.
eлементарно
25.08.2016 19:31:55
1
12
ако е непукис - в множествено число някакси не звучи - непукиси , непукист - непукисти , значи е с "т"
6.
До 5
25.08.2016 19:24:50
3
16
Ххахах Пише се НЕПУКИСТ нещо май ти трябва да провериш речника.
5.
до 1
25.08.2016 19:17:56
21
4
Пише се непукиС. Преди да поправяш провери тъпотията, която казваш
4.
До 3
25.08.2016 18:35:34
1
16
И пърдят сперма
3.
Разочарован от жените мъж
25.08.2016 18:29:39
3
40
Жените станаха по-големи хулиганки и биячки от мъжете. Примери:
1. Анастаска дето уби детето в Поморие.
2. Анита Шмайзер от Варна.
3. Веселина от Лазур.

Гледам ги по улицата - брутални, арогантни, нахални, мазни, с надути силиконови бомби и джуки. Кич. Отвратителни женоря. Няма нищо женствено и нежно в тях.
2.
Страничен
25.08.2016 18:18:13
4
14
Сфиня и изрод, Сливен без право на помилване за това "нещо"
1.
Полина
25.08.2016 17:39:17
4
16
Пише се с Т - непукисТ!!! Аман вече...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ето какво съветва нотариус Милена Илчева, за да се сключват спокойно и законосъобразно сделките за всички страни
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори