×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Вижте как възстановката в Слънчев бряг се оказа постановка(ВИДЕО)


Само във Флагман.бг! Вижте как възстановката в Слънчев бряг се оказа постановка(ВИДЕО)
Седем от най-близките на Божидар Георгиев бяха зрелищно арестувани днес, самият той е в неизвестност
Тема в развитие
Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод! Държавата и адвокатите издирват Митьо Очите - близките му твърдят, че е в чужбина Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Огнена вендета! Взривиха мерцедеса на любовницата на Божо Кравата Връщат от Испания издирван за екшъна с Очите Стрелецът по гарда на Очите вече лежи в София след заплахите в бургаския арест Обвиненият за убийството на гарда на Очите: Казаха ми, че ще бъда изкаран с краката напред към Поморие Единият шеф на „4 You” намери 10 000 лв. и е вече на свобода, утре може да пуснат и другия в Испания Свидетелите срещу групата на Божо Кравата – скандален поп, млад чужденец, синът на Туцо, хора на Митьо Очите… Изненада! Спецсъдът пусна на свобода собственика на „4 you” срещу 10 бона гаранция (допълнена) Първо във Флагман.бг: Престъпната група на Божо Кравата се стопи наполовина. Вижте кои останаха вътре! Само във Флагман.бг! Проговори сестрата на арестувания Димитър Николов, обвинен, че е част от бандата на Божо Сестрата на задържания Димитър Николов: Арестуваха го по унизителен начин – все едно е терорист, а после го обявиха за национално издирване 10 от хората на Божо Кравата с обвинения за организирана престъпна група, той - лидер Само във Флагман.БГ! Божо Кравата и жена му се плацикат в морето на гръцки остров, докато Спецпрокуратурата го издирва Къде се скри тежкораненият Никола Маринов – Магарето, няма го във ВМА-София? Само във Флагман.БГ: Митьо Очите се подготвя за полет до Израел Спецпрокуратурата потвърди Флагман.БГ: Божо Кравата не се появи, издирваме го! Само във Флагман.бг! Вижте как възстановката в Слънчев бряг се оказа постановка(ВИДЕО) Нови обвинения срещу стрелците по Очите: Изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици Като на кино: Вижте как арестуват бандата на Божидар Кузманов (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Спецченгета натръшкаха бандата на Божо Кравата в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА) Приключи възстановката на гангстерската престрелка в Слънчев бряг, разпитват Иван Терзийски близо 30 мин. (СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Започва следствен експеримент за стрелбата срешу Митьо Очите във “4 YOU” (СНИМКИ)
виж още
скрий
28 Юни 2016, Вторник, 12:42 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Уж бандата на Божо Кравата бе привикана да даде показания за стрелбата срещу Митьо Очите, а ченгетата показно ги арестуваха за разпространение на наркотици

Следственият експеримент, който уж трябваше да изясни детайли по стрелбата срещу Димитър Желязков-Очите, всъщност се оказа чиста полицейска постановка, при която зрелищно бяха арестувани седем от най-близките на Божидар Георгиев-Кравата.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Те бяха обвинени в трафик на хора и разпространение на наркотици. Самият Божидар Георгиев е в неизвестност, според неофициална информация е напуснал страната и в момента е на гръцки остров.

Припомняме, че още в нощта на гангстерската престрелка с Митьо Очите – 8 юни, Кравата избяга в Турция, но часове по-късно бе посъветван да се върне в България и да съдейства на разследващите органи.

Не е ясно дали е бил предупреден каква клопка му готвят ченгетата, или шестото му чувство го е накарало да си плюе на петите и час по-скоро да се измете от страната, но днес Божидар Георгиев не присъства на т.нар. „следствен експеримент“, въпреки че бе призован от разследващия полицай Златко Пеев.

Репортер на Флагман.бг наблюдава в детайли процесите пред заведение “4 you” още от 9 часа сутринта, когато течеше подготовката за провеждането на процесуалните действия. В този час един по един призованите пристигнаха в заведението. Те бяха придружавани от адвокатите си.

Сред привиканите лица Флагман.бг разпозна Иван Терзийски, който бе обявен за национално издирване ден след престрелката в Слънчев бряг и бързо след това се предаде на властите. Други двама от пристигналите тази сутрин в ресторант “4 you” бяха млади мъже с фамилии Атанасов и Младенов, за които до този момент нямаше никаква информация, че са съпричастни към мафиотското разчистване на сметки от 8 юни.

Още сутринта направи впечатление, че отсъства главният герой – Божидар Георгиев. Нямаше го и черното му матово Порше Кайен, което до преди два дни бе паркирано пред заведението.

На очи биеше обаче това, че отсъстват хората на Митьо Очите, което адвокатите на другата група изтълкуваха като полицейска репресия срещу колегите им.

„Така е решил разследващият полицай. Не може да коментираме действията му, но някак остава друго внушение, след като полицейските мерки се прилагат само срещу едни от участниците“, коментираха в неформален разговор с наш репортер те. Полицейски източници пък тогава обясниха, че това всъщност бил „частичен следствен експеримент“ и в този случай присъствието на хора на Очите не било задължително.

Седмината призовани изобщо не подозираха какво ги очаква. Те се включиха в ролевата игра, подробно описваха ситуацията, включително с бутането на масите, криенето зад бара и т.нат. Всички действия се снимаха от полицейски оператор, а експериментът се провеждаше от Златко Пеев. Най-обстоятелствен в обяснението си бе Иван Терзийски.

Настроението им бе приповдигнато, разказваха си шеги, даже и полицейски вицове и  говореха по мобилните телефони. След 11 часа единственото им притеснение бе как ще избягат от неколцината журналисти, които вече пристигнаха на мястото. Сред тях освен екип на Флагман.бг бяха националните Нова ТВ и бТВ.

Съставянето на полицейските протоколи се следеше под лупа от адвокатите им.

В 11:58 часа Златко Пеев и разследващият екип се оттеглиха, а призованите свидетели бяха помолени да влязат в ресторанта. Минута по-късно се изтеглиха и цивилните полицаи и в този момент извиканите уж за следствен експеримент мъже бяха готови да си тръгнат, дори обмисляха да го направят през задния вход, докато в този момент на място не пристигнаха пет екипа тежковъоръжени спецполицаи, които за секунди ги арестуваха. Само 30-ина минути по-късно от Специализираната прокуратура съобщиха, че групата е задържана за изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици. Т.е. - нищо общо за това, за което бяха извикани.

Така полицейската възстановка се превърна в много елегантна постановка, която осигури на тепсия на ГДБОП цялата група на Божо Кравата. 



В категории: Бургас


23
Коментара по темата
23.
Браво
28.06.2016 22:25:10
0
6
Браво на прокуратурата и ГДБОП... Класическо разчистване на територия. Сега Господин Желязков честния бизнесмен може да дойде на бял кон в Слънчев Бряг и да прави каквото си поиска. Справедливост, ама на половина! Щом става дума за територия и наркотици, проституция, трафик на хора и прочие... Да го разбира ме ли, че Господин Желязков е отишъл там да си иска дяла от тези дейности.
И все още не чувам да са направили акция срещу него. Хайде не ни взимайте за балъци вече... То бива да сте явни ама вие минавате граници. Опандизихте всички от групата на Кравата... кога ще направите същото и с тези на Митьо? Или те като добри граждани са отишли да раздават правосъдие и да спрат продажбата на наркотици, но отсреща ги посрещнали с пистолети. Взеха ни за балъци хора.
ГДБОП май нещо играе с едните за да опандизи другите!
22.
PERATA
28.06.2016 21:42:58
0
0
se prevupla6tava kato jena sled poluno6t !!!!! kazva se izaura toq pederungel mi e tancuval na kamera
21.
Ролчо
28.06.2016 21:24:43
0
1
Аве невиждате че полицаите си спретнаха една игричка те сав дъното на цялата дандания уж двама боса а полицаи под прикрития кви пет лева някои е спрял да плаща на ченгета и си спретнаха една игра но са били изненадани от бат Митко и сега ни напред ни назад
20.
lol
28.06.2016 20:07:11
0
0
PERATA GEROI PERATA GEROI
19.
BOKLUCI FLEGMANSKI
28.06.2016 18:09:15
1
1
ZASHTO NE MI POBLIKUVAHTE KOMENTARA?
BAZLIVI,DOLNI MISHKI.....
18.
ZDF
28.06.2016 17:56:20
1
9
Задържаха хората на Мечков и групата на Божо, остава да задържат Митьо и чак тогава полицията ще може да е спокойна за летния сезон.
17.
Черешката на тортата
28.06.2016 17:46:18
1
6
Изроди, туристите ви гледат цирковете, срамота!!! Не стига, че е ебан сезона, а вие продължавате с театрите, вместо да бяхте заличили за отрицателно време всякакви следи от тая простотия, че да не се излагаме повече, отколкото се изложихме. Какъв беше проблема да ги привикате директно в полицията или да ги проследите и да ги арестувате другаде? Ама къде ще ходите да ги търсите напред назад, само да се потите в тая жега, вместо да си дремете в патрулките. По лесно да ги примамите всички заедно, пък това че се излагаме пред туристите, голяма работа! Изроди!
16.
Браво на уя ми!
28.06.2016 17:33:03
0
8
Браво на прокуратурата и полицията?!? Абе вие добре ли сте тия дето аплодирате?!? Така наречената държава в момента демонстративно върши работата на Очите, която той самия не успя да свърши! На някой не му ли минава през акъла, че както изведнъж се присетиха да повдигнат обвинения на групата на Божо за това, което всички винаги са знаели, така можеха да направят същото с групата на Очите, само че нещо не го правят?!? Ченгетата да не пасат трева? Те винаги са имали оперативна информация, че и едните и другите се занимават с обичайните неща- наркотици, рекет, изнудване, и сега видиш ли под въздействието на спонтанен прилив на съвестност, куките решиха да изкарат от ръкава доказателствата и свидетелите, които винаги са имали и да ги използват да възбудят дело, ама само срещу едните?!? Айде моля ви се, чак толкова не съм прост!
15.
Новините на Флагман 16:00 Невена Василева
28.06.2016 16:16:01
0
0
Обир, престрелка и преследване в столицата

При възстановката: Нови арести за стрелбата в "Слънчев бряг"

Парното и природният газ поевтиняват след дни

Зов за помощ: Майка с рядка болест се нуждае от пари за лечение

СВЕТЪТЕП: Лондон веднага да задейства процедурата по напускане

Новите фалцетни крясъци на исландския коментатор
14.
До 10
28.06.2016 16:03:18
2
13
Акцията освен, че е скалъпена е и режисирана от криминална полиция, която умело демонстрира единствено показност.
13.
PERATA
28.06.2016 15:59:46
1
9
tursq mujka lubov ot maluk sum takuv
12.
malkata rija
28.06.2016 15:56:50
2
5
perata sa obli4a kato jena i ima 5 klaviaturi !!! toq homo prestupnik toq homo analen kolan analni top4eta s tikvi4ki 69-ki s mufito
11.
malkata rija
28.06.2016 15:56:09
3
4
perata sa obli4a kato jena i ima 5 klaviaturi !!! toq homo prestupnik toq homo analen kolan analni top4eta s tikvi4ki 69-ki s mufito
10.
Ванко 1
28.06.2016 15:31:34
4
4
.....Една скалъпена полицейска акция превърнала се в медийна атракция.....
9.
Пишман
28.06.2016 15:30:47
2
6
Няма смисъл да ги задържат щото нали като се плати добре прокуратурата ги пуска. Такава ни е държавата. Само дето се пънат тез качулки. Онези над тях прибират лев и ги пускат
8.
АХАХАХАХАА
28.06.2016 15:26:44
0
8
ХААХАХАХАХАХАХАА не не не не баси кур капана ахахахаахахахахаха
Това се казва да те наиграят хахаахаха
7.
......
28.06.2016 15:22:53
0
6
Повдигнете обвинение и за разпространение и прием на анаболи във САЩ такива ги съдят яко
6.
Неа
28.06.2016 15:14:40
1
13
Мисля че МВР е ок , но съдебната система .....не
5.
123
28.06.2016 15:13:15
0
6
Да се съберат и едните и другите за възстановка и възстановката да стане пеална ситуация за разпределяне на наркопазара с убити и ранени. Втора серия. :D :D :D Шегата на страна кур капана е много добър. Под прикритие новия сезон пасти да яде :D :D :D
4.
топ
28.06.2016 15:12:44
0
3
предлагам да съберат за възстановка и едните и другите и да им дадат по един пищов че да се свърши сагата ОЧИТЕ vs КРАВАТА
3.
Неа
28.06.2016 15:10:02
0
5
А-да се съберат и едните и другите за възстановка , как е ?! Направо дасе смея ли , да плача ли на журналистическите разсъждения ...незнам ....
2.
Георги Табаков
28.06.2016 15:05:42
2
12
Браво ма полицията покажете им, че има държава на тея лайна. Всеки има интерес от силна държава и полиция токава хората ще са спокойни и ще работят за собственото си благополучие и просперитета на страната. Мачкайте тъпите говеда, за да не вземат хората нещата в свои ръце, защото тогава Чаушеску и Пиночет ще ни се видят като детска игра......
1.
......
28.06.2016 15:01:55
1
23
На това му се вика КУР КАПАН.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори