×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.БГ! Започва следствен експеримент за стрелбата срешу Митьо Очите във “4 YOU” (СНИМКИ)


Само във Флагман.БГ! Започва следствен експеримент за стрелбата срешу Митьо Очите във “4 YOU” (СНИМКИ)
Целта на възстановката е да се уточнят всички детайли от нощта на стрелбата и действията на основните обвиняеми
Тема в развитие
Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод! Държавата и адвокатите издирват Митьо Очите - близките му твърдят, че е в чужбина Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Огнена вендета! Взривиха мерцедеса на любовницата на Божо Кравата Връщат от Испания издирван за екшъна с Очите Стрелецът по гарда на Очите вече лежи в София след заплахите в бургаския арест Обвиненият за убийството на гарда на Очите: Казаха ми, че ще бъда изкаран с краката напред към Поморие Единият шеф на „4 You” намери 10 000 лв. и е вече на свобода, утре може да пуснат и другия в Испания Свидетелите срещу групата на Божо Кравата – скандален поп, млад чужденец, синът на Туцо, хора на Митьо Очите… Изненада! Спецсъдът пусна на свобода собственика на „4 you” срещу 10 бона гаранция (допълнена) Първо във Флагман.бг: Престъпната група на Божо Кравата се стопи наполовина. Вижте кои останаха вътре! Само във Флагман.бг! Проговори сестрата на арестувания Димитър Николов, обвинен, че е част от бандата на Божо Сестрата на задържания Димитър Николов: Арестуваха го по унизителен начин – все едно е терорист, а после го обявиха за национално издирване 10 от хората на Божо Кравата с обвинения за организирана престъпна група, той - лидер Само във Флагман.БГ! Божо Кравата и жена му се плацикат в морето на гръцки остров, докато Спецпрокуратурата го издирва Къде се скри тежкораненият Никола Маринов – Магарето, няма го във ВМА-София? Само във Флагман.БГ: Митьо Очите се подготвя за полет до Израел Спецпрокуратурата потвърди Флагман.БГ: Божо Кравата не се появи, издирваме го! Само във Флагман.бг! Вижте как възстановката в Слънчев бряг се оказа постановка(ВИДЕО) Нови обвинения срещу стрелците по Очите: Изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици Като на кино: Вижте как арестуват бандата на Божидар Кузманов (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Спецченгета натръшкаха бандата на Божо Кравата в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА) Приключи възстановката на гангстерската престрелка в Слънчев бряг, разпитват Иван Терзийски близо 30 мин. (СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Започва следствен експеримент за стрелбата срешу Митьо Очите във “4 YOU” (СНИМКИ)
виж още
скрий
28 Юни 2016, Вторник, 06:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Иван КОЛЕВ

Наблюдаващият прокурор е изпратил призовки на свидетели, основно от групата на Божидар Георгиев


Следствен експеримент за стрелбата на 8 юни срещу Димитър Желязков –Очите, при която беше убит гардът му Сашо Японеца започва след минути в заведение “4 YOU”. Призовани за свидетели и участници във възстановката са само лица, свързани с Божидар Георгиев – Божо Кравата. Тук са всички от групата му, с изключение на тримата задържани – Тодор Славов, Радослав Димитров и Георги Иванчев.

Самият Божидар Георгиев също не е на мястото. Няма го и черният му джип „Порше Кайен“, който след ганстерската престрелка стоя близо две седмици пред заведението. По скъпото возило имаше следи от куршуми.


Хората на Божо Кравата разговарят пред заведението преди началото на възстановката

Ръководител на полицейския екип е Златко Пеев – най-добрият разследващ полицай в ОД на МВР в Бургас. Целта на възстановката е да се уточнят всички детайли от нощта на стрелбата и действията на основните обвиняеми.

По информация на Флагман.БГ има и анонимни свидетели. Интересен факт е, че на следствения експеримент не присъства нито един от свидетелите, дошли във фаталната вечер с несебърския бос. Не е ясно дали това не е от съображения за сигурност, за да не сблъскат полицаите хората на Очите и тези на Кравата.

В категории: Крими , Несебър


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
"само във флагман"
28.06.2016 12:13:38
1
0
Ебати палячовците голяма тайна разкрихте
12.
top
28.06.2016 10:54:06
0
4
пропуснах да упомена че изстрелите са били от сигнален пистолет Макаров с изтрити номера , надбягването е останало без финалисти
11.
топ
28.06.2016 10:45:39
0
4
последната и единственно верна версия е че ; Окатите за отишли да вземат зоба на Кравите ,зщото кравите станали много голями от пустия зоб. това е довело до приятелско спречкване за яслата и е имало надбягване по алеите на Слънчака--е те това е истината.
10.
8
28.06.2016 10:45:16
0
7
Няма да се учудя скоро да излезе Румяна Бъчварова и да сподели с нас 'простосмъртните' някоя подобна версия. Разбира се всичко зависи от това на къде тръгне разследването. Така като гледам до този момент всичко сочи към разчистване на територия... и то по изключително нагъл начин от страна на ПОЛИЦИЯТА. Те направо взеха хората за мезе. Две групировки се карат и полуцията сега решава проблемите....
9.
Радо Аркуса от Меден Рудник
28.06.2016 10:41:49
0
3
7-ми номер,воистина влязохме да хапнем по една пържола,но онези побесняха и започнаха да стрелят.Човек не може да хапне една пържола в този град.
8.
top do7
28.06.2016 10:39:43
0
5
не си разбрал ---всъщност Окатите са отишли да поканят Краварите на дискотека но са подранили и Краварите се ядосали и взели че припукали на Окатите а пък те като побегнали и се скрили в Районното
7.
Ха
28.06.2016 10:32:23
0
10
Пак правим експертизи. Нали взеха записите от заведението? Ох забравих тях са успели да ги копират. Сега не могат да ги унищожат както обичат да правят тези в Слънчев Бряг. Сега станаха маниполирани записи и не могат да минат за доказателство.
Ще останем само на експертизи от полицията. Както всички знаем в тази държава да не вярваш по полицай!
Да попитам кога ще бъдат арестувани участниците от другата страна на мелето. Онези главорези ги арестуваха... да, ама в случката има 2 страни. Едните стреляли, а другите нахлули в заведението с цел саморазправа, или те са влезли да хапнат по една пържола. ??!?!?
6.
Цацаров
28.06.2016 10:31:26
0
16
Да си отвори очите главния прокурор и да види другия "Иван Христов"! Шефа на криминална полиция е на Митьо човек! За това хората напускат България, защото нямаме управление, полиция и съд! Нищо нямаме!!! Пълно разочарование! И след престрелката лъснаха още повече истини! Дано Господ ви съди боклуци долни!
5.
123
28.06.2016 10:21:05
2
19
Да найстина на всички ни писна от тези боклуци, от това беззаконие. Очи крави всички са хванати с продажните ченгета и си продължават години наред да си правят каквото си искат. Добре че стана тази стрелба да се вдигне малко шум защото тази държава е една пародия и тези хора щяха да си продължават да дерибеистват още дълги години. Държавата е пародия а още по-голяма пародия е полицията, особеено тази полиция в Слънчев Бряг и Несебър.....неможеш да разграничиш коя е мафията, хората на очите и полицията в несебър и слънчев бряг са едно цяло!!!!!!
4.
top
28.06.2016 10:12:53
3
5
breh mama mu stara -mnogo gi e strah kukite ot selslite mutraci
3.
do 1
28.06.2016 10:06:56
1
14
mitiovcite sa se izponasrali i sa bqgali kato kone!
2.
123
28.06.2016 10:05:40
2
16
Полицай Пеев май не открива улики срещу "митьовците". Защо ли?
1.
Как така
28.06.2016 10:04:18
0
25
Няма и нито вдин обвинен от хората на Митьо?!! Те нито са стреляли ли? Нито са хулиганствали?! Сигурно 30 човека са отишли да пият студен чай?! Нямало чадър над Митьо?! На всички много им писна от тези боклуци! Нямаме оправия!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори