×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 от хората на Божо Кравата с обвинения за организирана престъпна група, той - лидер


10 от хората на Божо Кравата с обвинения за организирана престъпна група, той - лидер
Показните арести станаха ден след като наемателите на 4you пуснаха жалби до прокуратурата, че заведението им е затворено 20 дни
Тема в развитие
Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод! Държавата и адвокатите издирват Митьо Очите - близките му твърдят, че е в чужбина Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Огнена вендета! Взривиха мерцедеса на любовницата на Божо Кравата Връщат от Испания издирван за екшъна с Очите Стрелецът по гарда на Очите вече лежи в София след заплахите в бургаския арест Обвиненият за убийството на гарда на Очите: Казаха ми, че ще бъда изкаран с краката напред към Поморие Единият шеф на „4 You” намери 10 000 лв. и е вече на свобода, утре може да пуснат и другия в Испания Свидетелите срещу групата на Божо Кравата – скандален поп, млад чужденец, синът на Туцо, хора на Митьо Очите… Изненада! Спецсъдът пусна на свобода собственика на „4 you” срещу 10 бона гаранция (допълнена) Първо във Флагман.бг: Престъпната група на Божо Кравата се стопи наполовина. Вижте кои останаха вътре! Само във Флагман.бг! Проговори сестрата на арестувания Димитър Николов, обвинен, че е част от бандата на Божо Сестрата на задържания Димитър Николов: Арестуваха го по унизителен начин – все едно е терорист, а после го обявиха за национално издирване 10 от хората на Божо Кравата с обвинения за организирана престъпна група, той - лидер Само във Флагман.БГ! Божо Кравата и жена му се плацикат в морето на гръцки остров, докато Спецпрокуратурата го издирва Къде се скри тежкораненият Никола Маринов – Магарето, няма го във ВМА-София? Само във Флагман.БГ: Митьо Очите се подготвя за полет до Израел Спецпрокуратурата потвърди Флагман.БГ: Божо Кравата не се появи, издирваме го! Само във Флагман.бг! Вижте как възстановката в Слънчев бряг се оказа постановка(ВИДЕО) Нови обвинения срещу стрелците по Очите: Изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици Като на кино: Вижте как арестуват бандата на Божидар Кузманов (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Спецченгета натръшкаха бандата на Божо Кравата в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА) Приключи възстановката на гангстерската престрелка в Слънчев бряг, разпитват Иван Терзийски близо 30 мин. (СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Започва следствен експеримент за стрелбата срешу Митьо Очите във “4 YOU” (СНИМКИ)
виж още
скрий
29 Юни 2016, Сряда, 04:38 ч.
Източник: 24часа

Издирват го заедно с Марчо Марчев от Поморие

10 начело с Божидар Кузманов-Божо Кравата са действали като организирана престъпна група за изнудване, трафик и нарко разпространение, става ясно от повдигнатите днес обвинения.

На този етап за участие в бандата са привлечени 8 мъже, двама са обявени за издирване - самият Божидар и Марчо Марчев от Поморие, станал известен с участието си в "Сървайвър".

В сряда след частична възстановка на местопрестъплението показно бяха задържани 7 души, малко по-късно с адвокатите си са се предали Силви Николов и Радослав Янков.

На задържания Иван Терзийски е повдигнато обвинение и за принуда на чужд туроператор да води туристи точно в определен хотел.

На 28 юни са извършени обиски по адресите на всички задържани. Все още от спецпрокуратурата няма официална информация за привличането на обвиняеми, както и дали при по квартири и домове са намерени улики, свързани с дейността на групата.

Показните арести вчера станаха ден след като наемателите на 4you пуснаха жалби до прокуратурата, че заведението им е затворено 20 дни, имат развалени продукти и търпят загуби.

Според адвокати зрелищното задържане е било напълно излишно, призованите за частична възстановка да пристигнали доброволно, те са давали показания и преди това. Защитниците недоумяват защо в т.нар. следствен експеримент напълно се игнорира участието на другата страна след като има сигурни данни, че служители на охранителната фирма "Аркус" са получили нареждане да се оправят към ресторанта, т.е. събирането им там е организирано.

Димитър Желязков, който бе тежко ранен на 8 юни, е настанен като частен пациент в "Софиямед", според близки до него засега не се коментира лечение в чужбина.

Очаквайте още подробности от спецпрокуратурата очаквайте само във Флагман.бг, тече пресконференция на спецобвинението

В категории: Темида


7
Коментара
Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 1
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
7
Коментара по темата
7.
изроди
29.06.2016 21:22:49
0
2
Тъпите копелета да се осъдят минимум по 15 -20 години.Свърши вече лешперския ви живот,малоумни животни.Сега в панделката ще ви чакат загорели мазни мангали.Там ви е мястото олигофрени прости.А все пак ,ако някой се отърве незнайно как от затвора,просто той ще е мъртвец!!! Избирайте цървули.
6.
Mafiq
29.06.2016 18:26:37
1
0
Toi Lider. ..mi zashto nese chuva nishto za brigada ta s bradvi na Mitio. ..nali si plashta za tova e jertava toi!!!
5.
а
29.06.2016 17:43:40
0
4
Къде е насрания сървайвър, Марчо Марков ? Да не издоява Божо Кравичката някъде ?
4.
Марчо Марков съм
29.06.2016 14:50:59
1
3
и не съм от Поморие. С кравата ни търсете в новия сезон на "Фермата". Може и магарето да дойде.
3.
Dida
29.06.2016 14:32:27
1
16
Абе вие нормални ли сте, как пък няма един задържан от хората на Митьо, те отишли с оръжия да хапнат в ресторанта, аман от корупция, цигания и измама как да искам да продължавам да живея в тази нещастна държава! Измамници, мушеници, нещастници..
2.
top
29.06.2016 14:07:21
0
25
Кравата е рекетьор, трафикант и т.н. а Очите е света вода ненапита ама направо девствен цепеняк . а бе ненормално ли е правосъдието или нас ни правят ненормални СТИГА БЕ _ АМАН
1.
Новините на Флагман 12:00 Невена Василева
29.06.2016 13:50:58
1
4
Здравейте, това са новините на Флагман, аз съм Невена Василева.
41 души са убити при снощната терористична атака на летището в Истанбул. Поне 13 от тях не са турски граждани.
Сред тях има украински и ирански гражданин. 239 са ранените. Трима мъже, облечени в черно, атакуват новия терминала на летище Ататюрк. Слизат от такси, вадят оръжие и започват да стрелят. Властите обвиняват терористите от ИДИЛ. Досега никой не е поел отговорност за атентата.

Към момента няма данни за пострадали български граждани. За няколко часа всички полети бяха спрени. А терминалите на летище "Ататюрк" - евакуирани. След 2:30 полетите бяха подновени. Въпреки това и до този момент много полети закъсняват или са пренасочени.


"Опаковах си багажа, когато чух взрив. Един полицай ни каза да залегнем. Машината за опаковане е направена от стомана и ни предпази от куршумите. Терористите стреляха по полицаите и те отвръщаха на огъня. Един човек до нас беше прострелян. И после видяхме как избухва бомбата до скенера за проверяване”, разказа един от очевидците на трагедията.

"Данните на нашите служби сочат, че атаката е извършена от ИДИЛ. Въпреки това, разследването продължава. В 2:22 полетите от летището бяха възобновени. Въздушният трaфик се връща към нормалния си ритъм", заяви турският премиер Бинали Йълдъръм.

Междувременно се появиха драматични кадри, които показват как полицай прострелва един от терористите, който преди това тича с оръжие в сградата на летището. След изстрела терористът пада на земята, изпуска оръжието и започва да се върти.

В този момент явно полицаят вижда, че камикадзето се опитва да се самовзриви и започва да бяга. Секунди след това гръмва и бомбата. Другите двама терористи са се самовзривили също, след като са били подгонени от полицията. Единият взрив е в близост до входовете на летище "Ататюрк". Според турските власти, въпреки че е атакуван терминалът за международни полети, повечето жертви са турски граждани.
Експертът по терор Сюлейман Йозерен коментира пред CNN Turk, че по всяка вероятност атентатът е дело на ИДИЛ. Той подчерта, че има твърде много общи прилики с почерка от атентата в Брюксел.

Според него първият знак е, че мишена са чужденците, тъй като камикадзетата се самовзривиха именно на терминала за външните авиолинии.

„Вниманието на хората в чакалнята на летището бе привлечено от мъж, облечен в шлифер и той нямаше как да не бъде забелязан при адските жеги в Истанбул. Полицаите започнаха да го следват, той се приближи до двама други мъже и те усетиха, че са наблюдавани. В този момент единият започна да стреля с автомат „Калашников“ напосоки и веднага с другите потънаха в тълпата. В същия миг първото камикадзе се взриви на входа на терминала за външните линии. На това място са и най-много жертвите“, разказва журналистът Абдулкадир Селви от в. „Хюриет”, който се е оказал на мястото на трагедията, съобщава БГНЕС.

Български евродепутат e един от пътниците, чиито полети бяха отклонени заради терористичния акт на летище "ататюрк". Полетът на Емил Радев е кацнал извънредно на летището в Измир. Какво разказа той за престоя му там - гледайте във видеото!

Включвания на специалния ни пратеник Марина Цекова - на живо от Истанбул - следете във Facebook страницата на Флагман.


Лидерите на Европейския съюз се срещат отново днес в Брюксел, но без Великобритания. А председателят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер забрани на своите служители да преговарят с Великобритания, докато кралството не задейства процедурата по напускане на Съюза.

Както се очакваше, британският премиер Дейвид Камерън не поиска активиране на процедурата за напускане на Общността и отложи това за своя приемник най-рано за септември.

На последното си изказване на Европейския съвет Дейвид Камерън каза, че не съжалява, че е свикал референдума, но че разчита на конструктивни отношения с европейските си партньори в бъдеще и по време на преговорите за напускането на Великобритания.
„Общото мнение беше, че трябва да осигурим правилно протичане на процеса по излизане, като не трябва да се бавим. За да не прибързаме, се нуждаем от известно време. Активирането на член 50 трябва да дойде, след като и двете страни са подготвени и същинските преговори могат да започнат”, заяви Дейвид Камерън.

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер пък се учуди защо тези, които решиха да напуснат сега, искат допълнително време за това.

„Разбирам защо Дейвид Камерън, който защитаваше оставането, сега иска време за оценка. Но не разбирам защо тези, които искаха излизане от Евросъюза, не са готови за това”, заяви Жан-Клод Юнкер.

Той забрани на своите служители и комисари да водят разговори с британски представители, докато Обединеното кралство не задейства член 50 за напускане на Общността.

А Ангела Меркел охлади надеждите на някои и предупреди, че излизането на Великобритания е необратим процес и разговори с Лондон няма да има, докато се не стартира процесът за напускане.

Лидерите на 27-те днес ще решават позициите и стратегията за провеждане на преговорите с Лондон по условията за раздялата.
Опашка от тирове се изви тази сутрин на границата ни с Турция.

Задръстването на "Капитан Андреево" е около 6 км, а на граничен пункт ''Лесово” - около 2 км.

Не се уточняват причините.

Колони от камиони има и на двата пункта на българо-румънската граница – „Дунав мост” при Русе и при Видин. Там опашките са около километър на изход. На другите гранични пунктове трафикът е нормален, съобщават от Гранична полиция.


Европейският футболен колос „Милан” вече е собственост на китайски консорциум. Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони продаде клуба. Цената е 750 милиона евро, от които 250 милиона ще отидат за покриване на дълговете на „Милан”. Срещу тази сума китайците получават 80% от акциите. И се задължават да оставят Силвио Берлускони на поста почетен президент в следващите 3 години.

„Милан” е най-успешният италиански клуб в европейските клубни надпревари. Печелил е турнира на шампионите 7 пъти. Има и 18 титли на Италия. Клубът беше собственост на Берлускони в продължение на 30 години.
Така се разделяме, останете с Флагман, приятен следобед.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от Музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от Музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори