×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мистериозна къртица издала на Борецови маршрута на инкасото в Средец


Мистериозна къртица издала на Борецови маршрута на инкасото в Средец
Христо беше застрелян от охранителите по време на обира
Тема в развитие
На банковия обирджия Бойко Борецов му омръзна в затвора, иска да излезе на свобода, за да гледа телевизия Мистериозна къртица издала на Борецови маршрута на инкасото в Средец Банковият обирджия Борецов също се поболя в ареста, припадал от високо кръвно (ОБНОВЕНА) Кметът на Средец награди лъжец за залавянето на обирджията Бойко Борецов Бойко Борецов плюе върху гроба на мъртвия си братовчед: Той ме подведе, съжалявам, че го послушах! /ОБНОВЕНА/ Доживотен затвор и конфискация на имуществото грозят грабителя от Средец Бойко Борецов Обвиняемият за грабежа в Средец Бойко: Бях подведен, не съм имал пистолет (ОБНОВЕНА) Обляна в сълзи, приятелката на обирджията Бойко пред Флагман: На мравката път прави, натопили са го! Охранителите на инкасо автомобила от Средец още са в шок, обирджиите ги били с пистолет в главата Крият денонощие от задържания Бойко Борецов, че братовчед му е мъртъв Само във Флагман.Бг! 57-годишният Дачо Дачев застрелял обирджията в Средец Шефът на охранителя, застрелял обирджия в Средец: Той е герой! Ще го наградим! Първо във Флагман: Охранителят на инкасото в Средец застрелял Христо Борецов от близко разстояние Застреляният крадец Христо Борецов бил уволнен седмица преди екшъна с инкасото в Средец 140 хил.лв. е имало в инкасо автомобила, Христо и Бойко се опитали да ги задигнат заедно с колата Христо и Бойко въоръжени със спрей и газов пистолет срещу гардовете. Превишена ли е неизбежната отбрана? Първо във Флагман! Ето го арестувания обирджия в Средец - Бойко Борецов от „Меден рудник” Само във Флагман! Застреляният в Средец е Христо Борецов, бил охранител (ВИДЕО) Полицейска окупация в Средец след въоръжения грабеж и убийство. Вижте видео! 20-годишни братовчеди са обирджиите на инкасо колата в Средец Първо във Флагман! Трупът на убития в Средец лежи на ул. "Христо Ботев" (СНИМКИ) ​Първо във Флагман! Двама маскирани нападнали пощата в Средец, единият - убит Извънредно! Само във Флагман! Убиха мъж при опит за обир на пощенски клон в Средец Прокуратурата почна разследване на убийството в Средец. Разследват дали охранителят е превишил самоотбраната при разстрела на Христо
виж още
скрий
14 Май 2016, Събота, 03:30 ч.

Оцелелият Бойко твърди, че двамата с братовчед му не са носили пистолет




Нямало е пистолет у братовчедите, които тръгнаха да обират инкасо бус пред пощата в Средец. Това твърди оцелелият пишман обирджия Бойко, който в момента е в ареста, съобщава "България днес". Братовчед му Христо бе убит във фаталната утрин, когато двамата се опитват да задигнат пенсиите от микробуса. Те са посрещнати от двама охранители и след кратко боричкане, пръскане със спрей и гърмежи във въздуха Христо пада пронизан от куршум и издъхва. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

След екшъна Бойко Борецов е тикнат в ареста, където се сринал психически. Той твърди, че не знае да е имало пистолет в братовчед му и че никога не е виждал оръжието. Убеден е, че пистолетът може да е попаднал по един друг начин на местопрестъплението - ако е бил подхвърлен.

"Знае се, че охранителите са имали пистолети, но ние не знаем нищо за оръжие. Бойко е категоричен, че не е чувал и виждал подобен предмет", казва адвокатът му Петър Димитров. Той заяви и че Бойко е съгласен да седне на детектор на лъжата, за да докаже думите си. "Макар да не е доказателство в съда, подобен разпит на детектор може да бъде насочващо обстоятелство", обяснява адвокатът.

В петък окръжният съд в Бургас остави в ареста 20-годишния Бойко Борецов, който поиска да излезе, защото припадал и вдигал кръвно в затвора . Димитров е категоричен, че в последните три месеца полицията не работи с младежа - нито го разпитва, нито иска участието му в процесуално-следствени действия. Така, забравен в ареста, Бойко не издържал в килията, където имало и други арестанти.

"Виждам го често, не се чувства добре и затова се надявам да го пуснат у дома до началото на процеса, защото нищо не правят с него. Ние сами настоявахме да дадем обяснения по случая. С оглед на психическото му състояние смятам, че това е нормално решение. Той е преглеждан няколко пъти в килията“, разкри още адвокатът.

Назначени са балистични експертизи, като се очаква да стане ясно и откъде момчетата са се сдобили с оръжието. Същевременно няма яснота относно мотива на младежите, които дръзнали да се изправят срещу бившите си колеги от охранителната фирма. В хода на разследването се разбрало, че Бойко също е бил гард в "Бургас Инк", но бил уволнен месец преди инцидента. Бащата на младия обирджия бил бивш полицай и чичо на загиналия Христо.

Двамата охранители - Деян и Дачо, все още фигурират само като свидетели в досъдебното производство. Срещу тях най-вероятно няма да се води разследване за превишаване на служебните задължения по време на нападението. Мъжете бяха наградени от фирмата за това, че са предотвратили грабежа.

"Настоявам да си понесат отговорността за това, че убиха детето ми! Христо и на мравката път правеше и мразеше всичко нелегално. Не знам защо е тръгнал, как е станала тази беля", плаче неудържимо майката на разстреляния Христо. Тя до ден-днешен не е уведомена от полицията какво точно се е случило във фаталната утрин. "Научих от медиите и отидох направо в моргата. Там видях детето си. Каква е тази държава, в която се стреля напосоки на месо? Кой ще понесе отговорността за смъртта на сина ми", реторично пита почернената жена.

Мистериозна къртица

Ченгетата работят върху версията, че е имало най-малко още един замесен в планирането на профанския обир. Затова и провеждат все още разпити на служители в охранителната фирма. Двамата лаици е нямало как да знаят кога ще пристигне бусът, ако не са имали вътрешна информация с разписанието на бронирания автомобил. Нещо повече - те са знаели и че ще има само двама охранители и са чакали момента в храстите пред пощата. Били са въоръжени с ослепяващ спрей, който единият братовчед използвал срещу гардовете. Засега не е ясно кой от двамата е носил пистолета, за който Бойко твърди, че чул за първи път от полицаите.

В категории: Крими


5
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
5
Коментара по темата
5.
Ники
14.05.2016 18:45:15
0
3
Кой тръгва да прави обир с голи ръце? Не знае да е имало оръжие, някой го е подхвърлил.... Нито думичка зашо са тръгнали да правят обир. Ако имаха възможност сигурно щяха да стрелят,да мачкат за да се спасят бягайки с парите...
4.
Потеров
14.05.2016 15:29:58
0
1
на лапета разчитай ... инкяр да държат
3.
флегмана
14.05.2016 14:36:45
1
8
Да са живи и здрав и всички циганин българите са вътре циганите дето крадът не ги докосват дори им плащат шибеци долни
2.
ttta
14.05.2016 14:15:46
2
8
да гледат всички . не само майките . това очаква всеки който мисли че може да краде напада и обира вместо да се потруди както правят нормалните хора .
1.
Абв
14.05.2016 12:37:20
4
4
Сменете снимката на статията, прекалявате вече, нали нечия майка гледа..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори