×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обвиняемият за грабежа в Средец Бойко: Бях подведен, не съм имал пистолет (ОБНОВЕНА)


Обвиняемият за грабежа в Средец Бойко: Бях подведен, не съм имал пистолет (ОБНОВЕНА)
Бургазлията остава в ареста
Тема в развитие
На банковия обирджия Бойко Борецов му омръзна в затвора, иска да излезе на свобода, за да гледа телевизия Мистериозна къртица издала на Борецови маршрута на инкасото в Средец Банковият обирджия Борецов също се поболя в ареста, припадал от високо кръвно (ОБНОВЕНА) Кметът на Средец награди лъжец за залавянето на обирджията Бойко Борецов Бойко Борецов плюе върху гроба на мъртвия си братовчед: Той ме подведе, съжалявам, че го послушах! /ОБНОВЕНА/ Доживотен затвор и конфискация на имуществото грозят грабителя от Средец Бойко Борецов Обвиняемият за грабежа в Средец Бойко: Бях подведен, не съм имал пистолет (ОБНОВЕНА) Обляна в сълзи, приятелката на обирджията Бойко пред Флагман: На мравката път прави, натопили са го! Охранителите на инкасо автомобила от Средец още са в шок, обирджиите ги били с пистолет в главата Крият денонощие от задържания Бойко Борецов, че братовчед му е мъртъв Само във Флагман.Бг! 57-годишният Дачо Дачев застрелял обирджията в Средец Шефът на охранителя, застрелял обирджия в Средец: Той е герой! Ще го наградим! Първо във Флагман: Охранителят на инкасото в Средец застрелял Христо Борецов от близко разстояние Застреляният крадец Христо Борецов бил уволнен седмица преди екшъна с инкасото в Средец 140 хил.лв. е имало в инкасо автомобила, Христо и Бойко се опитали да ги задигнат заедно с колата Христо и Бойко въоръжени със спрей и газов пистолет срещу гардовете. Превишена ли е неизбежната отбрана? Първо във Флагман! Ето го арестувания обирджия в Средец - Бойко Борецов от „Меден рудник” Само във Флагман! Застреляният в Средец е Христо Борецов, бил охранител (ВИДЕО) Полицейска окупация в Средец след въоръжения грабеж и убийство. Вижте видео! 20-годишни братовчеди са обирджиите на инкасо колата в Средец Първо във Флагман! Трупът на убития в Средец лежи на ул. "Христо Ботев" (СНИМКИ) ​Първо във Флагман! Двама маскирани нападнали пощата в Средец, единият - убит Извънредно! Само във Флагман! Убиха мъж при опит за обир на пощенски клон в Средец Прокуратурата почна разследване на убийството в Средец. Разследват дали охранителят е превишил самоотбраната при разстрела на Христо
виж още
скрий
10 Февруари 2016, Сряда, 08:33 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: Авторът

Съжалявам за това, което стана, каза още обирджията пред съда


21-годишният бургазлия Бойко Борецов от ж.к. „Меден рудник” заяви днес в съдебната зала, че при опита за обир на инкасото в Средец не е бил въоръжен. Той дори изтъкна, че нямал представа, че братовчед му Христо Борецов има оръжие.

„Съжалявам за това, което стана, бях подведен. Аз и нямах пистолет, дори не знаех, че братовчед ми има”, каза обвиняемият и помоли съда за по-лека мярка – домашен арест.

Липсата на оръжие в ръката на обирджията е основният довод на неговия адвокат Петър Димитров за промяна на члена, по който ще бъде съден Бойко. Защитата също поиска той да бъде пуснат под домашен арест.

Адвокатът изтъкна, че неговият клиент не е осъждан. До момента не е имал нито една криминална проява. Имал постоянна работа и нямало никаква опасност Бойко да се укрие или извърши друго престъпление.

Не такова е мнението обаче на прокуратурата, която смята, че заради сериозната присъда, която го грози, е напълно възможно той да се укрие. /ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

Съдът се съобрази с мотивите на държавното обвинение и остави зад решетките Борецов. Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Бургас. 

В категории: Темида , Средец


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
26
Коментара по темата
26.
на сопола брат му
17.02.2016 21:33:19
0
0
Скапна държава и други обикновени хора ще откачат аз сам на пат
25.
ПЕТИ ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ УТРЕ ОТ 14:30 часа пред БСУ
12.02.2016 19:31:11
0
0
ПРОТЕСТ И ШЕСТВИЕ УТРЕ ЗА ПЕТА ПОРЕДНА СЪБОТА !
Елате на нашия пети пореден протест и шествие на 13.02.2016г. УТРЕ СЪБОТА от 14:30-15:00 часа събиране пред Новия Бургаски Свободен Университет !!!

НАШАТА ОСНОВНА ЦЕЛ !

Пълна декомунизация и лустрация на всички бивши партийни кадри на БКП ,кадровия и агентурния апарат на бившата ДС участвали в избиванията на българския народ от 1944-1989г. и тези участвали в управленията-грабежи 1989-2016г. Без оглед на давност , амнистия или ходатайствания !!!

НАШИТЕ СПРАВЕДЛИВИ НЕПОСРЕДСТВЕНИ ИСКАНИЯ :

1. Искаме да бъде върната наборната военна служба и армията ни да е редовна , а не професионална !!!
2. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . Да бъде изпратена армията да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си...Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите,които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!
3. Да бъдат отделени пари от бюджета за закупуване на военни изтребители и бомбардировачи . Да имаме собствени ВВС !!!
4. Да бъдат обискирани всички джамии, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО "БЕЖАНЦИ" = МИГРАНТИ !!!
5. ДА се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица .
6. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци.
7. Да бъде преразгледано Решение № 4 на Конституционния съд на Република България от 21 април 1992 г. по к.д. № 1/91 г. по искане за обявяване противоконституционността на Движението за права и свободи и за установяване на неизбираемост на народните представители от 36-ото Народно събрание, избрани с листата на Движението за права и свободи в изборите на 13 октомври 1991 г. (Обн., ДВ, бр. 35 от 28 април 1992 г.) С КОЕТО Е ОТХВЪРЛЕНО искането на 93 народни представители от състава на Седмото в Велико народно събрание, към което са се присъединили и 53 народни представители от състава на 36- то Народно събрание за обявяване противоконституционността на Движението за права и свободи на основание чл. 11, ал. 4 от Конституцията на Република България.
ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.
https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/videos/1108210962535887/?pnref=story

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК:
https://www.facebook.com/groups/1090534970978051/

ЦИВИЛНИ ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ И ВЯРАТА
24.
Млякото Ebachman
10.02.2016 20:11:51
3
1
EBACHMAN - Az sum Млякото Ebachman, vashite jeni sa moi, az sum spasitelqt na tehnite putkii ot malki huicheta, az sum ricarqt na orgazma, az pravq tova koeto vie ne mojete, az gi zadovolqvam na drugo nivo, az pritejqvam huqq na spravedlivosta I s nego vnasqm spravedlivost v tqh, az sum Ebachman, zapomnete go az sum edinstveniqt, az sum navsqkude, Ebachman e nai golemiq
23.
х
10.02.2016 19:58:01
0
11
в ареста ти е мястото, не във фитнеса.
22.
Pavel spasov
10.02.2016 19:34:17
0
4
Това което пишете са пълни глупости,нито момичето е негова приятелка нито жената е негова майка. Момичето е неговапозната която е семейна и са в една компаноя ,а жената само семейна позната.
21.
Бизона от Поморие
10.02.2016 19:18:24
0
5
Искам да питам някой знай ли кво стана с хрису клошара дет имаше доживотна за убийство и с любо хазарта сьщо с доживорна
20.
mlqkoto i rosnaka life hd full
10.02.2016 19:03:08
1
3
toncho jina gadna izpraznena,zabrai ti mai kak kiro ta zakleshti v toaletnata v zatvora,igraime 4op koi purvi da ibe toncho i kiro beshe purviq poisle bqh az posle rosnaka nakraq qnko go iba.gorkiq toncho gaza mu stana kat torba ot bilata.Ottogava mom4eto e depresirano koda prasih nakoi sa milioneri kat nas nqkoi sa prostitulki kat toncho izprazneni.v gaza mu ima poi4e matrql krem ot edna torta s bruile.
19.
Тончо Рецевидиста
10.02.2016 18:52:54
2
7
Сега щеви кажа истината за млякото и руснака.И двамата са наркомани на пико.Руснака беше в пандиза а млякото беше в общежитието обаче ведньж го качиха за нещо за 1-2 дни и тогава духа на новак ,аз лично гледах как млякото лапаше на новак и му свьрши в устата.После изяде два три тупаника и го пуснаха по живо по здраво.Млякото е педераз,тука в бургас го видях скоро беше с една курва Дорета и се целуваха пред операта.
18.
koyco
10.02.2016 18:50:34
0
2
malii tez bez da garmqt sha otnesat dozivot,kvo li im se pishe na dambeq i kompaniq
17.
До 9
10.02.2016 18:33:26
1
10
Брато по повод това което пишеш, тоя мангал кара това TT из меден рудник като откачен не веднъж съм го виждал на косъм от катастрофа. Друса пико като животно и кара надрусан. Аз само едно се чудя има ли полиция в България? хахахаах пародията е тотална. Накрая ще изяде оловото като дебелия нападател на инкасото и няма да кара ТТто като луд дееба гнусния мангал !
16.
mlqkoto i rosnaka life hd
10.02.2016 18:30:50
1
2
Kum 15nomer,ei mwngo golqm hui shi qdeash,shiti ebem maikata,pisna ni data shlqkame,bah ciganina eii afromangal shta zema na nqshta awtomivka da privlichash klienti kurvo
15.
Mlqkyty i Rosnaka kudeto duhaha na dan4o 4ernia za
10.02.2016 18:16:00
1
1
Mangali dolnyeziryvski ibah va i pakshi vaeba. Zabraihti kato duhahyi na celiq yyrqd i na petir lekuv
14.
rupower
10.02.2016 18:12:22
0
0
tuka samo bratchedi v toia sait praviat novinite))
13.
ОЩЕ
10.02.2016 18:07:21
0
3
МАЛКО И ШВЕПССССС, а
12.
aaaaa
10.02.2016 17:43:10
5
0
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOOO VIDEOOOO!!!
11.
Do млякото и рОснака
10.02.2016 17:41:45
2
11
ей горноезеровски мангали, събирайте жица и си стойте в гетото без да коментирате, защото сте неграмотни и незнаете български!
10.
ооа
10.02.2016 17:20:31
2
3
Махайте невярната информация.Като не знаете,не коментираите.Нито му е майка,нито му е гадже.
9.
dilyra
10.02.2016 17:19:37
3
11
SIVO AUDI TT A8636МС MONATA CIGANINA PRODAVA NARKOTICI I UPOTREBQVA DOKATO SHOFIRA. ZANIMAVA SE S BEJANCI TOVA AUDI OT TAM SI GO KUPI MANGALA MRASEN. ONIQ DEN SHTESHE DA BLASNE EDNA JENA NA PESHEHODNATA PATEKA !!!! SMYRT ZA CIGANINA
8.
Адвокат Ташкена Колчева
10.02.2016 17:04:56
2
10
Hяма опасност Бойко да се укрие или извърши друго престъпление.
A майка му се закани да шамароса за урок младия палавник.
7.
007
10.02.2016 16:59:47
1
15
И Кожухаров и Петърчо Димитров за нищо не стават. Меки китки!
6.
Гого
10.02.2016 16:56:50
0
21
За жалост,за да отърве кожата ще прехвърли цялата вина на убития си братовчед. Той няма как да се защити. В такива ситуации мъртвите обират всичко /по предложение на адвоката/.
5.
mlqkoto u rosnaka life hd
10.02.2016 16:56:23
6
4
Kosa pishedh kat nas e mishka iscurkana bahti cigancheto,shta zakarame na mandrata da smuchesh biberona
4.
Млякото и Роснака
10.02.2016 16:50:14
17
4
До 2 malchi ve majkati she eba v ostata ela v gorno ezero dami duhash
3.
Достоен човек
10.02.2016 16:48:18
5
41
Бреееей,сега се чуди какви да ги дрънка нямал оръжие,а къде си тръгнал и ако бяхте убили служителите на инкасото и да вземете парите ааааа?Лайно гадно,сега като видя дебелия край искаш да си отидеш в къщи под домашен арест!Няма такъв филм драги,това е много сериозно престъпление при което братовчед ти умря и ти ще плащаш и ще се вайкаш докато си жив!Затвор,там да те оправят другите престъпници да знаеш и да запомниш,че честните и достойни хора са за уважение,а не такива убийци и крадци като теб!Къде си тръгнал да правиш обир,значи си готов и да убиеш човек,всичко си планирал не се опитвай да се измъкнеш,няма как да стане!На такива гадини като теб и братовчед ти само смърт и нищо друго,това заслужавате!!!!
2.
smart za dolnite narkomani!
10.02.2016 16:45:29
11
18
gnusen narkoman zaka4en na piko,advokatite sega 6te se opitat da pripi6at vsi4ko na drugia narko-bokluk koito e martav.nqma da se izmakne6 bez efektivna prisada i 6te bade6 jenata na otriada,ama nie 6te trqbva da izdarjame ote edin-narko bokluk!pone drugia go gramnaha i spestiha na darjavata 50%
1.
БОЙКО МЕДЕН РУДНИК ДАВА СЪВЕТ
10.02.2016 16:42:15
35
7
БОЙКО НАЕМИ АДВОКАТ РОСЕН КОЖУХАРОВ НАМИРА СЕ НА ОБОРИЩЕ 90 !!!! 100% ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ АДВОКАТИ КОЙТО СА В БУРГАС.!!!!! ПОСЛУШАЙ МЕ ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ ЛЕКАТА ПРИСЪДА !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори