Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Новото пролетно меню на ресторант „Етно“ в Бургас очарова с разнообразие и оригинални рецепти

За ястията се използват единствено подбрани пресни продукти от доказани производители
Ключови думи: ресторант Етно, пролетно меню, ресторант в центъра на Бургас

Романтичният триетажен ресторант “Етно” в самия център на Бургас сюрпризира посетителите си с нови кулинарни предложения.

В новото си пролетно меню от ресторант “Етно” не изневеряват на изградените традиции и са подготвили отлични предложение съобразени със сезона и кулинарните тенденции.

И този път компромис с качеството на съставките в блюдата не е допуснат. За ястията се използват единствено подбрани пресни продукти от доказани производители.

Сред новите бестселър предложения на ресторант "Етно" са: „Табуле с черноморски миди и цитросов дресинг“, „Пролетно ризoто с коприва, спанак, аспержи и пармезан“, Пушени чеснови картофки със сирене, „Агнешко печено с млади картофи, зелени бобчета и пресен чесън“, „Френска селска торта“ и др.

Нежни пилешки гърди пълнени с бекон и кашкавал на жар с гарнитура от киноа, спанак, моркови и домати
Във вълшебната пъстра чиния на "Етно" са се сгушили крехко, бавно мариновано свинско бон филе с топящи се опушени картофки, дребни лукчета, спанак и чери домати
Френаска селаска торта

Градината на ресторант „Етно“ вече очаква любителите на слънчевите лъчи. Още с първите пролетни дни, клиентите на заведението имаха възможността да се порадват на хубавото време, опитвайки от новите кулинарни предложения.

Уютната атмосфера в ресторанта привлича гостите и предразполага към приятни разговори
В "Етно" е обърнато внимание на всяко кътче от интериора, в която и част на ресторанта да се настаните ще се чувствате удобно и комфортно

 

Очакваме и другия ресторант от веригата - “Розе”, който години наред попада в списъка на специализираното списание “Бакхус” за заведение с най-добро обслужване, най-добри напитки и кухня в България, скоро да отвори врати.

От ресторант „Розе“ повдигнаха леко завесата и ни издадоха, че в момента се готви новото меню за лятото и текат довършителни дейности по обновения интериор на заведението.

Дъжд и сняг над България, морето ще е бурно До вечерта облачността ще намалее Незабравен: Поставят паметна плоча в Айтос на герой от "Великата война" Проектът се реализира с дарения 
Грешки, които пречат да излекувате разбито сърце Как да продължите напред Оляха се Сравниха журито с ЦК на БКП
Учителката, накарала дете да бърка в тоалетна чиния, няма да бъде уволнена Директорката на градината Красимира Малинова няма да понесе санкция, защото не била пряко замесена В Шънджън такситата летят, храната се доставя с дронове, а роботи правят кафето Новите технологии са превзели китайския мегаполис
Ново 20! Слънцето имало съзнание, твърди проучване Идеята всъщност изобщо не е от днес или от вчера, но чак сега се поема от научните среди САЩ обмислят да съкратят четири пъти редовните войски Ще се минимализира и висшето командване на въоръжените сили
Меркурий се обръща и късметът се връща Меркурий най-накрая става директен в понеделник – на 7 април, а Венера – на 15 април. Американка претърпя нещо ужасно и остана с метално лице след тур в Тайланд В един от дните на ваканцията си американката претърпя инцидент с нает скутер
Продажбите на руски автомобили рухнаха Производителите на "Лада" и "КамАЗ" зоват за помощ държавата След помен за починал: 10 души с натравяне в спешното в Неделино Те са били на системи