Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Новото пролетно меню на ресторант „Етно“ в Бургас очарова с разнообразие и оригинални рецепти

За ястията се използват единствено подбрани пресни продукти от доказани производители
Ключови думи: ресторант Етно, пролетно меню, ресторант в центъра на Бургас

Романтичният триетажен ресторант “Етно” в самия център на Бургас сюрпризира посетителите си с нови кулинарни предложения.

В новото си пролетно меню от ресторант “Етно” не изневеряват на изградените традиции и са подготвили отлични предложение съобразени със сезона и кулинарните тенденции.

И този път компромис с качеството на съставките в блюдата не е допуснат. За ястията се използват единствено подбрани пресни продукти от доказани производители.

Сред новите бестселър предложения на ресторант "Етно" са: „Табуле с черноморски миди и цитросов дресинг“, „Пролетно ризoто с коприва, спанак, аспержи и пармезан“, Пушени чеснови картофки със сирене, „Агнешко печено с млади картофи, зелени бобчета и пресен чесън“, „Френска селска торта“ и др.

Нежни пилешки гърди пълнени с бекон и кашкавал на жар с гарнитура от киноа, спанак, моркови и домати
Във вълшебната пъстра чиния на "Етно" са се сгушили крехко, бавно мариновано свинско бон филе с топящи се опушени картофки, дребни лукчета, спанак и чери домати
Френаска селаска торта

Градината на ресторант „Етно“ вече очаква любителите на слънчевите лъчи. Още с първите пролетни дни, клиентите на заведението имаха възможността да се порадват на хубавото време, опитвайки от новите кулинарни предложения.

Уютната атмосфера в ресторанта привлича гостите и предразполага към приятни разговори
В "Етно" е обърнато внимание на всяко кътче от интериора, в която и част на ресторанта да се настаните ще се чувствате удобно и комфортно

 

Очакваме и другия ресторант от веригата - “Розе”, който години наред попада в списъка на специализираното списание “Бакхус” за заведение с най-добро обслужване, най-добри напитки и кухня в България, скоро да отвори врати.

От ресторант „Розе“ повдигнаха леко завесата и ни издадоха, че в момента се готви новото меню за лятото и текат довършителни дейности по обновения интериор на заведението.

Тя загуби близнаците си, но не и надеждата за живот Понякога бедите идват за добро, а мечтите не се сбъдват заради нещо по-хубаво Три автомобила катастрофираха в... Инцидентът е марко преди Казичене 
"Маркет Линкс": 27% е доверието в кабинета "Желязков" Доверието към Народното събрание също расте, като то получава с 5% повече от стария парламент - 27% Отвлякоха момиче като на филм 24-годишният водач е от Перник и е задържан
Тръмп с "последно предупреждение" към "Хамас": Адска разплата, ако не свободят незабавно всички заложници Това е отстъпление от дългогодишната политика на Съединените щати да не влизат в пряка връзка с терористични групировки Снощи светът загуби музикална легенда Напусна ни Рой Айръс
Остават ли САЩ и Европа партньори? Абсолютно резонно е Старият континент да помисли за собствената си сигурност, без да разчита повече на Съединените щати, гласи коментар на журналиста Асен Генов Мъж осъди кино за дълги реклами преди филма Сблъсках се със загуби, които не може да се изчислят като пари, написал Абишек
Голяма грешка в небето: Изтребител изпусна 8 бомби неволно и уцели... Къщи и църква са поразени по погрешка, няма данни за загинали За нищо на света не подарявайте тези неща на 8 март Това са изключително глупави подаръци 
Бизнесът по морето отново се сблъсква с познат проблем Има недостиг на кадри А дали тези двамата не играят цирк, за да вдигнат рейтинга на Светлана в "Хелс Китчън" Цирковете станаха прекаленни, май пресолиха