×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От днес започва изплащането на пенсиите чрез пощенските станции и ще завърши на 21 октомври
  • Акция срещу купуването на гласове се провежда в столичния кв. "Христо Ботев", има задържани
  • Израелската армия съобщи, че е атакувала команден център на „Хамас“
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Местан ще направи нова партия, за да продължи да обслужва Турция - поведението му е на разкрит резидент


26 Декември 2015, Събота, 05:19 ч.

Може ли да си представите, български граждани! Маските паднаха, категоричен е лидерът на НФСБ


 Турция ще продължи да опитва пряко да се бърка в работата на България, вероятно пак с Местан, но под формата на друга политическа партия. Това каза за Агенция „Фокус" Валери Симеонов - председател на ПП НФСБ и на ПГ на „Патриотичен фронт" във връзка със случващото се в ДПС и напусналите депутати от парламентарната група на партията.

Разцепление вече има”, заяви Симеонов и шеговито обясни, че явно ДПС се дели на кърджалийска и делиорманска група. Симеонов коментира, че не може да предвиди дали и други депутати ще напуснат парламентарната група на ДПС, но посочи, че това е напълно възможно.

„Ще има пряко зависима група от Турция, която ще се отдели от ДПС и останалото ще остане вярно на Ахмед Доган”.

На въпрос ще има ли нова партия с лидер Лютви Местан, Валери Симеонов коментира: „Да, това за мен е без съмнение. Турция ще продължи да опитва пряко да се бърка в работата на България. Това, което прави и до момента чрез Лютви Местан, ще продължи да го прави независимо чрез кого”.

В случая пак ще е с Лютви Местан под формата на друга политическа партия вероятно. Това ще продължи – опитът на Турция да се намесва във вътрешните работи на България по такъв безобразен и брутален начин, по който го прави и днес. Що за безобразие? Как така посланик, дипломати ще вървят като охранители на Лютви Местан, за да го пазят? От какво?”, запита Симеонов.

Да не говорим, че неговото поведение е точно като на един разкрит резидент на чуждото разузнаване. В първия момент, в който е изключен, той бяга да осигури сигурността си в турското посолство. Може ли да си представите, български граждани? Маските паднаха”, каза още Валери Симеонов. 

В категории: Политика


11
Коментара
Флагман.БГ Купи си джип БМВ и си скубе 4 години косите Купи си джип БМВ и си скубе 4 години косите 07/10/2024, Понеделник 19:18 0
11
Коментара по темата
11.
Атака говеда
27.12.2015 20:22:33
0
3
ДПС ще се раздели на две фракции - турска, разбирай Местан и руска разбирай Атака и Доган.
10.
до В. Симеонов
26.12.2015 21:10:08
5
3
Само ти не се беше изхождал по темата,доста се забави.Изчакваше да видиш ко ще стане и хоп барабар валерко с мъжете
9.
България
26.12.2015 19:03:32
4
4
ВИНКЕЛА Е ДЯВОЛА В ЧОВЕШКИ ОБРАЗ
8.
Давай,ВОЛЕНЕ
26.12.2015 19:02:28
8
1
Давай, Волене, ние сме с тебе
7.
Волен Победа
26.12.2015 19:01:05
8
1
за победа идва време,

заедно ще построим

и България ще съградим.


Да развеем знамената

да си върнеме страната

Хайде смело във атака

здрава работа ни чака.
6.
танче
26.12.2015 18:52:47
4
10
евала валери,без измяна от принципите и далеч от лакеите.
5.
С нами Бог
26.12.2015 18:11:46
11
4
Автентичният представител на българският патриотизъм е АТАКА.
Тези които подкрепят Боко Тиквоча за съучастници в разграбването на България.Защо Цъцъров посегна на Волен?Затова,че казва истината?Да не би това да е престъпление?

Кой друг политик е казал някога истината в България?
4.
С нами Бог
26.12.2015 18:00:00
7
3
ВИНКЕЛА Е СЛУГА НА САТАНАТА.
3.
С нами Бог
26.12.2015 17:45:39
9
5
Винкела и Каракачанката са слуги на сатаната САЩ.
Волен беше първият който каза,че Местан е турски агент,много преди Доган да го каже.
2.
Чудя се
26.12.2015 17:19:38
8
10
"Тоя "патриот" къде се беше скрил от няколко дни заедно с придружаващите го байрактаровци, касабовци и вся остальная сволоч. Сега когато нещата се поизясниха пак изпълзя на светло.
1.
dyiytdytcyktxhjrcluyxjyrcyktcig
26.12.2015 16:33:17
2
7
ОБИКНОВЕННО РАСКРИТИТЕ ШПИОНИ ГИ АРЕСТУВАТ И ВПОСЛЕДСТВИЕ ЗАМЕНЯТ .........СТАВА И ЗА ЗАМЯНА ЗА ЙОДЖАЛАН НА КЮРДИТЕ ......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Искате да сте член на СИК на изборите? Не се колебайте, заплащането е примамливо Искате да сте член на СИК на изборите? Не се колебайте, заплащането е примамливо Има и допълнителни бонуси Само 1/2 от обявените места за училищни директори са заети Само 1/2 от обявените места за училищни директори са заети 227 училища остават с временни ръководители или такива в пенсионна възраст 39-годишен превърна изоставен отводнителен канал в наркооранжерия 39-годишен превърна изоставен отводнителен канал в наркооранжерия Мъжът е задържан при спецакция Плувецът Цанко Цанков: Атаките срещу мен идват от българи, от това ме боли Плувецът Цанко Цанков: Атаките срещу мен идват от българи, от това ме боли Няколко човека от България са изпратили мейл до Асоциацията за плуване в открити води, като а момента не можем да кажем техните имена, добави той Свалено е политическото доверие от кмета на община Средец Свалено е политическото доверие от кмета на община Средец В публичното пространство кметът разпространявал неистини и обиди за най-големия благодетел и закрилник на хората в странджанската община Кандидат-депутати от ГЕРБ се ангажираха лично с подкрепа на туристическия бранш Кандидат-депутати от ГЕРБ се ангажираха лично с подкрепа на туристическия бранш Кризата с кадрите е най-сериозният проблем в туристическия отрасъл, подчерта Станислав Губеров, 6-ти в листата на ГЕРБ-СДС Някой намаза за ракия! Задигнаха над 130 кг грозде в Свиленградско Някой намаза за ракия! Задигнаха над 130 кг грозде в Свиленградско Двама са заловени 286 шофьори, щракнати от новите камери на МВР в Бургас, общо 2289 фиша, връчени за 1 седмица 286 шофьори, щракнати от новите камери на МВР в Бургас, общо 2289 фиша, връчени за 1 седмица Без шофьорски книжки са останали 38 водачи, а бройката на катастрофите стремглаво расте, сочат данните на силовото ведомство Димитър Рачков: Защо не съм почетен гражданин на Бургас Димитър Рачков: Защо не съм почетен гражданин на Бургас Даже Рафи ще стане преди мен, с чувство за хумор коментира комикът Трагедия на пътя! 17-годишен с мотор се заби в дърво и загина на място Трагедия на пътя! 17-годишен с мотор се заби в дърво и загина на място Инцидентът е станал край Хасково
Скандалът, който разтърси Холивуд: Пъф Деди с обвинения за режисиране на оргии Скандалът, който разтърси Холивуд: Пъф Деди с обвинения за режисиране на оргии Делата срещу него са над 130 Брутално: 2-годишно момиче почина в Турция след сексуално насилие Брутално: 2-годишно момиче почина в Турция след сексуално насилие По скандалния случай с малката Съла бяха задържани петима души, включително майка ѝ, доведеният ѝ баща, трима съседи, включително тийнеджъри на възраст около 14 години Отличия за борците от СКБ"Черноморец Бургас" и СУ"Ю.Гагарин" от Балканиада Отличия за борците от СКБ"Черноморец Бургас" и СУ"Ю.Гагарин" от Балканиада Ердал Галип триумфира със златния медал в категория до 65 кг. при юношите до 20 години Застреля го 14-годишен наемен убиец Застреля го 14-годишен наемен убиец Той работи и като шофьор, за да може да изхранва семейството и четирите си деца Колко струва Колко струва По данни от кухнята на шоуто Димитър Рачков прибира „скромните“ 250 000 лв. за един сезон Почина едва на 36 години Почина едва на 36 години Той е бивш журналист и директор на ЦСКА 1948 Надежда Нейнски: Нетаняху иска нова реалност и се стреми да унищожи ядрената програма на Иран Надежда Нейнски: Нетаняху иска нова реалност и се стреми да унищожи ядрената програма на Иран Мъчително очакване за отговора на Израел витае във въздуха, блокирало е целия свят, коментира тя Иран в очакване на израелския удар Иран в очакване на израелския удар Високопоставен ирански генерал е в неизвестност след израелски удари в Бейрут Ще изселят ли мигранти заради детски секс в двор? (+18) Ще изселят ли мигранти заради детски секс в двор? (+18) Многодетното киргизко семейство наело апартамент в пететажна сграда наблизо Асандж със зловещо разкритие за изкуственият интелект, използват го за масови убийства Асандж със зловещо разкритие за изкуственият интелект, използват го за масови убийства Повечето цели в ивицата Газа се бомбардират с помощта му, тръби основателят на WikiLeaks
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мойта ме напусна и ме остави без стотинка!
- Тя и мойта ме остави без стотинка, ама не ме напуска!
Виц на деня Виц на деня - Оффф, ти изобщо не ме разбираш!
- Как да те разбера, ма. Преди малко си оскуба веждите, а сега седиш и ги рисуваш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Основният проблем на човечеството е, че хората се раждат от най-бързия сперм*тозоид, а не от най-интелигентния...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори