Първият Азиатски нудъл бар със здравословна кухня отвори в Бургас
06 Октомври 2015, Вторник, 21:10 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: АвторътВ „Bamboo” храната се приготвя пред клиента с пресни зеленчуци, крехко изпечено месо и автентични сосове
Бургас вече е част от световната тенденция клиентите на традиционните китайски ресторанти да се пренасочват към нудъл барове, в които храната се приготвя пред очите ти. Нудъл баровете са различни по вид, големина и асортимент, но това, по което се различават от китайските ресторанти, е основно кухнята от отворен тип, където можеш да видиш съставките на ястието ти, можеш да проследиш процеса на приготвяне и да се убедиш в хигиената.
Първият Азиатски нудъл бар със здравословна кухня отвори в мол „Галерия” в Бургас. В „Bamboo” храната се приготвя пред клиента с пресни зеленчуци, печено месо и автентични Азиатски сосове. Най-важното за новото поколение китайска храна е, че не се пържи в мазнина и това е най-голямото предимство на „Bamboo”. Тя се приготвя без изкуствени добавки, без натриев глутамат и други вредни съставки.
Известна е всеобщата представа за кухнята на китайските ресторанти – мръсна, с плъхове, хлебарки, използване на месо с неустановен произход и т.н. Нудъл баровете са ново поколение заведения, в които няма и следа от подобни неща. В тях съставките са изложени във витрина пред клиента, а готвачът сглобява ястието пред очите му.
Така заведението отива една крачка пред всички и без съмнение предлага по-добрата китайска храна – със същия вкус, но далеч по-здравословна. Между 60-90 секунди са необходими, за да бъде готова храната. Тя се приготвя в специален азиатски уок с незалепващо покритие, което позволява да не се използва олио и да не се пържи.
Вкусът на ястието идва от соса, с който съставките се разбъркват по време на топлинната обработка. Сосовете са три вида и са приготвени на място в ресторанта. Стилът на готвене е т.нар. Stir-roasting (печене с разбъркване), като порцията е готова за максимум 90 секунди. Това е възможно, заради високата температура, която поддържа пламъкът на уок-котлоните (около 400 градуса), които са изработени специално за „Bamboo”.
Кара кола за 700 бона
Бижуто й струва 1,1 млн. долара
Отново показа класа
Баща му съобщи отлична новина
Прегърнахме се и чакахме, проговориха машинистите от фаталния влак
Бишва любима на Гришо яхна...
26/01/2025, Неделя 22:00
1
Скандалът в борбата не стихва
26/01/2025, Неделя 21:30
1
Нищо ново! Лукашенко пак спечели изборите в Беларус
26/01/2025, Неделя 21:00
0
Огромен протест в Гърция
26/01/2025, Неделя 21:00
0
Русия съобщи, че е завладяла...
26/01/2025, Неделя 20:31
2
Отново показа класа
26/01/2025, Неделя 20:03
0
Много е щастлива
26/01/2025, Неделя 19:31
1
Бизнесът му тръгна от видеокасетки, а днес е един от най-богатите в държавата
26/01/2025, Неделя 19:03
5
Обра точките на 57 години
26/01/2025, Неделя 19:00
0
Прегърнахме се и чакахме, проговориха машинистите от фаталния влак
26/01/2025, Неделя 18:56
0
Сръбската Беба подпали мрежата
26/01/2025, Неделя 18:31
1
Поколението Z – все по-технологично и самотно
26/01/2025, Неделя 18:12
0
Драга ми госпожо, бих желал да ви споделя две неща. При писането на предишния ми коментар, неволно се подписах като Н, просто избързах да потвърдя кода. Не съм от хората, които се крият зад анонимност.
Второ. Смятам за абсурдно да се окачествява нечие мнение като "хейтърско", само защото не съвпада с вашето.
Драга ми госпожо, в този сайт малко хора се опитват да спазват добрия тон. По начина ви на изразяване съдя, че сте интелигентна жена. Моля, не давайте простор на бедното въображение на "любимите" ви хейтъри с подобни постове.
Но ако смятате, че греша в скромните си съждения или в правописа и/или пунктуацията си ( съмнително несвойствени за хейтърите ), то чувствайте се свободна да го споделите на мейла ми, а не тук, за да не затлачваме темата.
Искрено Ваш: [email protected]
Не можах да се сдържа просто.
Нека да отгатна: пресните зеленчуци се отглеждат екологично, истински са и нямат НИЩО общо с восъчните боклуци във веригите, месото е от автентично екологично щастливо китайско прасенце, хранено с китайски трюфели и пасано от девствена китайка, а в сосовете не се ползват съставки, купувани на радния пазар, само "рецептата им" е автентична.
И както казваше приятелят на Френк Лойд Райт в "Опасен чар": "Дат ис дъ куесчън."
Как пуснахте реклама на нещо намиращо се в така омразния ви Мол Галерия ...
Сигурно сте го тарифирали на двойна цена това рекламно каре :)