Как хубавата Елена потопи баровския ресторант "Луксор" с жилаво телешко, кисели салати и претенции (ВИДЕО)
09 Април 2015, Четвъртък, 04:05 ч.
Ресторантът е на една седмица разстояние от фалита
Италианският ресторант „Луксор” в Бургас е най-лъскавият и скъп ресторант, където шеф Манчев е призован на помощ в епизода на „Кошмари в кухнята” в четвъртък по Нова, става ясно от поредния анонс на медията. Заведението е собственост на Живко Стоянов – бизнесмен с дългогодишен опит в ресторантьорския бизнес и Елена – бивш преподавател по мениджмънт в руски университет. Преди година стрелите на Купидон улучват сърцето на Живко и само пет дни след първата им среща той й предлага брак. Оттогава Елена държи в ръцете си не само живковото сърце, но й италианския „Луксор”.
Хубавата Елена постепенно потапя баровския ресторант с жилаво телешко, кисели салати и претенции, претопляни на два стари котлона. Красавицата няма представа за грозната страна на практиката, изискваща тежък труд, лидерски умения и познаване на бизнеса отвътре. Ресторантът е на една седмица разстояние от фалита. Бургазлии са спрели да го посещават, защото въпреки бляскавата обстановка високите цени се разминават, като бивши любовници, с вкуса на ястията.
Най-кошмарното е, че хубавата Елена, наглеждаща белия салон, не вижда проблемите в черната кухня, а Живко никога не е влизал в нея. Тя е в заведението по цял ден, но стои предимно в офиса си или наблюдава работата в салона. Проблемите обаче се крият в кухнята, където цял океан от кошмари е пропълзял от света на сънищата и залива полупразния хладилник и двата стари котлона. Според готвачите, пицарите и сервитьорите условията на работа са потресаващи. Оборудването в кухнята е под всякаква критика - имат само един работещ фритюрник, скарата им е развалена, нямат фурна и конвектомат, половината микровълнови са изгорели, котлоните са стари и не са стабилни, а хладилниците са почти празни.
Заради тежкия характер на Елена и липсата й на практически опит има голямо текучество на хора, които се сменят всяка седмица. Според нея няма нормални и работещи служители, всички крадат, лъжат и това е единствената причина да сменя екипа непрекъснато. Живко минава през ресторанта само да хапне или да се срещне с някой бизнес партньор и дори не му хрумва, че може да трябва да помогне ресторантът да живне.
В категории:
Бизнес
Най-необичайните коледни традиции по света
Три населени места в Община Троян са без ток
От 10 месеца няма и следа от 17-годишната Ивана от Дупница
Байдън иска от Пентагона да продължи активните доставки на оръжия за Украйна
Босненският министър на сигурността е арестуван за корупция
Дъщерята на Брус Уилис се омъжва, за да го зарадва?
26/12/2024, Четвъртък 15:20
0
Нов политически трус в Южна Корея! Внесоха импийчмънт и срещу действащия президент
26/12/2024, Четвъртък 15:00
0
Брутални кадри от френско летище! Кюрди смляха от бой турски младежи без причина
26/12/2024, Четвъртък 14:40
0
Изхвърлиха бебе на магистрала
26/12/2024, Четвъртък 14:20
0
Папата отвори „свещена врата“ в италиански затвор
26/12/2024, Четвъртък 14:00
2
Босненският министър на сигурността е арестуван за корупция
26/12/2024, Четвъртък 13:40
0
Крим обявява извънредно положение заради нефтения разлив
26/12/2024, Четвъртък 13:20
2
Редица квартали на София са без ток
26/12/2024, Четвъртък 12:40
5
На Витоша: Непочистени пътища, не може да се стигне до ски пистите
26/12/2024, Четвъртък 12:20
1
Почина Георги Христов
26/12/2024, Четвъртък 12:00
0
Три населени места в Община Троян са без ток
26/12/2024, Четвъртък 11:40
0
Байдън иска от Пентагона да продължи активните доставки на оръжия за Украйна
26/12/2024, Четвъртък 11:20
3
Касабова, не разбираш ли, че добнобробни интриги, клюки, жълтини, и поръчкови рекламни статии аудитория не се печели?!
Оправете си критериите първо-не е нормално изискванията за журналист да са " познания в областта на социалните мрежи и шофьорска книжка" Тези две неща вече всеки циганин с второкласно образование ги има...
Най-важното за успешния бизнес е доволният работник, който с удоволствие ще работи за теб, а няма да е вечно на тръни да не му викаш, да не го глобиш или да не го уволниш.
И нещо друго. Вече си купихте лъскави коли и обиколихте света по няколко пъти, така че бъдете добри и започнете да плащате реалните осигуровки на хората, мръсни ненаядени помияри некадърни!
Флагман в мен изплува въпроса кое заведение от типа на Луксор ви плати за да ги опетнявате?
За мен целта е на някой от бранша къде се мъчи да почерни заведението.
Мисля, че каквито и да са като личности Живко и Елена са проявили смелост да кажат, че имат проблем.
Също така двата котлона ги разбрахме, но никъде в промото не се говори за мръсотия,мизерия, претоплени храни...
Искате ли да признаете кой ви даде лев да петните Луксор????
Преди няколко години, като стартира " Бесовете", действително бяхте интересен и нестандартен бургаски сайт. Извинявайте, но сте се превърнали в клоака и махленска клюкарница. Кой на кого е любовник, кой от кого родил, кой какви лични проблеми има. Да не говорим за снимките на трупове в преден план, и хвалебствените материали за клиника Дева Мария, Триа, хотел България, Приморец, Гранд Хотел Поморие, Нептун и т.н.
Ако Манчев беше влязъл в някоя от кухните на изброените, дали ще го отразите по същия начин???
Разбирам, че се издържате от реклами и договори за информационно обслужване, но се излагате вече...
Простакеси мръсни!
Нито Елена е била богиня, нито пък Аполон е обикалял да сватосва хората. Но пък и двамата са си били хубавци. Поне така говорят хората, а ние нали по навик си вярваме на всичко, което ни се поднесе...
Та Аполон и Хубавата Елена са отворили навремето първата таверна и са разработили и технологията за производство на узо.
Smqh
Sigurno imate predwid Amur(Kupidon)
Каква е гаранцията, че след месец няма да е пак същата мизерия?
Аз като ги гледам в каква мизерия готвят, то и за прасета нестава, но накрая нали виж грозното пате станало лебед и да се юрнем в новия ресторант.
Пълни глупости и рекламни трикове, но нарярно има хора които се хващат още на лъжите.
Поредното глупаво предаване в ефира на телевизиите.