×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Бойчев, ГЕРБ: Най-четени сте не само в Бургас, но и в страната. Поздравявам Ви!


Димитър Бойчев, ГЕРБ: Най-четени сте не само в Бургас, но и в страната. Поздравявам Ви!
Вашият екип успя за кратко време да намери точното място на информационния хоризонт, пише в поздравителен адрес до Флагман.бг депутатът и областен лидер на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев
21 Януари 2015, Сряда, 17:07 ч.
Автор: Флагман.бг

Провокирате голям обществен отзвук, намерихте точното място на информационния хоризонт, пише депутатът и областен лидер на ГЕРБ до екипа на Флагман.бг


"Вашият екип успя да намери точното място на информационния хоризонт и да не се страхува  от всекидневните предизвикателства на вашата професия". Това се казва в поздравителен адрес до екипа на Флагман.бг от депутата и областен лидер на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев по повод 4-ия рожден ден на сайта.

„Приемете моите сърдечни поздравления по случай 4 години от създаването на най-посещавания и четен сайт не само в област Бургас, но и в страната - „Флагман.бг“. С журналистическите си разследвания успявате да провокирате голям обществен отзвук, не са ви чужди и личните каузи на обикновените хора, които защитавате. И не на последно място – не забравяте и добрите новини, които правят живота ни по-светъл и позитивен. На целия екип на „Флагман.бг“ пожелавам здраве, много хъс и енергия в преследването на големите новини, както и много вдъхновение за добри дела“, пише в поздравителния адрес на депутата Димитър Бойчев.

Днес, когато екипът ни празнува своя рожден ден, получихме поздравления от областния управител на Бургаска област Вълчо Чолаков, кметове от целия регион, от много колеги и наши верни читатели и приятели.

В категории: Животът


14
Коментара
Флагман.БГ 3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж 21/09/2024, Събота 22:00 0
С какви имоти разполага
С какви имоти разполага 21/09/2024, Събота 20:10 0
Флагман.БГ Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години 21/09/2024, Събота 19:53 0
14
Коментара по темата
14.
слухове от Рио
22.01.2015 18:30:14
0
1
1- мажат ските на Станка Гагаузова от ПГТ, защото е станала набор на слънцето и мериши от кражби и далавери. Мома Виолета усеща че няма да я огрее с втори мандат и гледа да разкара Станка и да и седне в стола ,като мисли че там ще векува.
2- Петко Танев - сивия кардинал на ГЕРБ в Бургас ,които е колега на мъжа на УЗОВА в ВХТЕИ се е върнал на бял кон и вече е готов с ценоразписа за постовете. Тъй като няма как да изтръска Станчето за втори път ще я пенсионират . Говори се че цената на директорското място се е вдигнало от 8 000 на 12 000 лева. Избиват се с един ремонт на кухните. Ха да видим кой е надиплил пачката. На кяр ще е Петко а прокуратурата дрееме ли дреееме.
3- В колуарите на РИО вървят залагания ,че новия директор на ПГТ задължително ще е член на ГЕРБ и вероятно любовник на Виолетка Илиева. Но Петко е продавач консултанта и Вили може да овехне за втори път.Тя така и така си е бая повехнала маруля.
13.
реформа в РИО
22.01.2015 18:12:56
0
1
Я гледай ,реформаторите от Бургас май ще проспат реформата в образованието. Та нали Виолетка е абонирана за постчето. Това гнездо Рио е и гнездо на ГЕРБ в Бургас. Дай пък да им развалят рахатлъка на коалиционните партньори. Нищо че Виолетка е корумпирата от токчетата на сандалите си до върха на червилото си. Май реформаторите ще се окажат заспатоли по характер. Що ли ви трябваше това министерство на образованието я го върнете на Гербераците че на тях по им трябва
12.
фен на ГЕРБ
22.01.2015 11:59:56
1
2
Бойчев Бойчев, ще направите флагман най - четената медия не в българия ами в галактиката ,като продължавате да се правите на антикомунисти и същевременно да лансирате Комсомолската активиска Виолета Илиева, която разсипа образованието в Бургас с уволнения и назначения на директорски постове на любовници и приятелки. Какво да кажем за СТанка Узова - недоразумение в междуплатетарен размер. Вехтата комсомолско секретарка за 24 часа стана ГЕРБЕРКА и вече пет години съсипва с кражби и продажби ПГТ-Бургас. С тези двете яги ли ще печелите местни избори. За да имате успех скъсайте опашката си ,като гущерите за да имам основание да гласувам отново за вас. За сега и с лансирането но Бойчо-разбойчо-водач на АУДИ НЯМА КАК ДА НЕ ЗАКЛЮЧА ЧЕ ВИ КУЦА ИЗБОРА НА КАДРИ. Стига с тези стари компромитирани муцунил. Докога с тези келнерски сметки ще съсипвате на местно ниво хубавата партия. Ако Бойко разбере какви ги вършите в Бургас ще ви разхвърли келнерските сметки и вас в дълбока забрава. Стига бе Бойчев си лансирал екскурзиите на сестра Таралова с двете влъхви по белия свят с цел шопинг. Вкарайте нови хора не дърти компромитирани к---и. Ще съсипеш Бойчев ГЕРБ стига с дребните сметчици. Дори и в ГЕРБ ТЕКАТ ПРОМЕНИ.
11.
realist
22.01.2015 09:10:20
1
0
Flagman vie mojete da se sravnite sys svinski skrotum za6to neprekysnato poblikuvate nekorektna I silno preuveli4ena informaciq
10.
Wake up
22.01.2015 04:59:06
1
0
Направете един лист от 100 те най известни комунисти от Бургас които са още живи, за да видим дали някои е бил в затвора.

Също сваляйте Альошата, окупатор на България, и пълен циганин които разруши просперитета ни за 50 години и ни лиши от свобода и цивилизация.

Също сложете златни куполи на църквата ако ще я правите крАсива ако не дайте да направим на Дарвин един стъклен модерен храм.

Още, летището няма полети да Америка.

Още, трябва закон за гетата и реформи там, много е грозна ситуацията, след центъра.

Трябва още висши училища в Бургас по търговски специалности медицина технология.

Трябва не 4 лентов път до Слънчев Бряг и Созопол ами 6 лентов.

Също закон за чистотата на въздуха в Бургас, и против парлирането на тротоарите.
9.
журналист
21.01.2015 20:26:27
1
3
До№6.Нали тези от флагман/без младежите/всички са кадри на "Ч.фАР"-АНАДЪМО
8.
сервитьор
21.01.2015 20:23:06
2
10
Бойчев,разбира от сервитьорство-мишок.От политика и журналистика-йок
7.
Кукувица
21.01.2015 19:35:08
2
4
Основно наблюдение: журналистите освен, че не могат да пишат - не могат да коментират ефективно, и да хейтват също така :)
6.
до4
21.01.2015 19:20:37
1
4
До 4: какъв Черноморски фар, комунистки вестник педераси какво направихте вие за свободата на човека 1944-1989 нищо мръсни ебани подлизурковци
5.
дядо
21.01.2015 19:16:30
3
7
тоз мидил пък от кога може да чете
4.
сашо
21.01.2015 19:13:35
2
6
Колкото и да имитирате журналистика и професионализъм-Флагмани--оставяте си с маята на шмекерийте и посредствеността на "Черном. фар"Не успяхте да се откъснете от тази среда.А Влахов е по зле от вас.
3.
жижипи
21.01.2015 19:08:16
7
7
Фирмата, която ви прави сайта е за смяна, пълна аматьорщина! Нивото в Бургас и без това е доста ниско..
2.
Kiro
21.01.2015 18:25:21
3
13
Колкото и да се хвалете пак си оставате сайт, писан от курви и педераси
1.
Важно!!!
21.01.2015 18:24:14
2
7
Направете един лист от 100 те най известни комунисти от Бургас които са още живи, за да видим дали някои е бил в затвора.

Също сваляйте Альошата, окупатор на България, и пълен циганин които разруши просперитета ни за 50 години и ни лиши от свобода и цивилизация.

Също сложете златни куполи на църквата ако ще я правите крАсива ако не дайте да направим на Дарвин един стъклен модерен храм.

Още, летището няма полети да Америка.

Още, трябва закон за гетата и реформи там, много е грозна ситуацията, след центъра.

Трябва още висши училища в Бургас по търговски специалности медицина технология.

Трябва не 4 лентов път до Слънчев Бряг и Созопол ами 6 лентов.

Също закон за чистотата на въздуха в Бургас, и против парлирането на тротоарите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла След раздяла жената често се обръща навътре в себе си и открива огромна „дупка“ на мястото, където преди е имало партньор Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Ето кои са те  Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Двамата музиканти са част от новото шоу "Колко ми даваш", където нашата Андреа се появи Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Ето как да ги приготвите 7 храни и напитки съсипват червата 7 храни и напитки съсипват червата Тези храни са определени от диетолозите са най-големите врагове на чревното здраве Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Глория подкрепи Камелия
Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори