×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът Димитър Николов: Готови сме да посрещнем Никулден на „Тройката“, но имам забележки към осветлението


Кметът Димитър Николов: Готови сме да посрещнем Никулден на „Тройката“, но имам забележки към осветлението
Настилката е монтирана, фонтаните са готови, но още няма да ги пускаме, нови дървета сме засадили, даже и пейки има вече поставени, с удовлетворение отбелязва градоначалникът
01 Декември 2014, Понеделник, 16:10 ч.
Автор: Флагман.бг

Даже вече има и пейки, но няма да пускаме фонтаните, отбелязва градоначалникът

Готови сме да посрещнем Никулден на площад „Тройката“ в Бургас. Настилката е монтирана, фонтаните са готови, но още няма да ги пускаме, нови дървета сме засадили, даже и пейки има вече поставени. Това сподели на страницата си във Фейсбук кметът на Бургас Димитър Николов, след като днес е посетил площада, за да види как протича ремонта.

По традиция се очаква и тази година празникът на Бургас – Никулден, да бъде началото на тържествата в морския град и да вдигне настроението на жителите.
„Къщичките с хапване и пийване са чисто нови, красиви, наредени така, че да не пречат. Зареждането им ще става през ул. “Хан Аспарух”, за да няма конфликт с пешеходците.
Имам забележки към осветлението на площада. Наредил съм да го подсилят.“, добавя градоначалникът.

Според него в деня на празника на Бургас специално внимание заслужават и жителите на „Меден рудник“, затова за тях е организиран отделен концерт. „Все пак комплексът е голям колкото Ямбол или Сливен“, смята Николов. Той се надява атмосферните условия да бъдат подходящи за веселото протичане на празника на Бургас.



13
Коментара
Пристрастена е към морфина
Пристрастена е към морфина 22/09/2024, Неделя 20:42 0
Чукна 27
Чукна 27 22/09/2024, Неделя 19:00 1
13
Коментара по темата
13.
Иван Михов
02.12.2014 14:56:32
0
0
Паметника против фашизма е доста актуален днес, да си седи.
12.
пешо
01.12.2014 21:39:56
2
1
Браво, че освободиха площада от строители! Какво стана с подводния тунел ? Паметникът може да бъде намален с няколко пръстена, за да се впише в обстановката! По принцип това е паметник на борците против фашизма!
11.
bs
01.12.2014 20:07:37
2
4
за 10 милиона очаквах нещо по-красиво и по-качествено,а не тоя развит социализъм
10.
кибика
01.12.2014 18:49:10
1
9
МНОГО АМА МНОГО ХУБАВО .САМО ДЕТО ТУК ТАМ НЕ СА СПАЗВАЛИ НИВЕЛАЦИЯТА И ИМА ЛОКВИ. СЛЕД ФОНТАНИТЕ В ЛЯВО И НА ОЩЕ ДВЕ ТРИ МЕТА.ДАНО ГИ ОПРАВЯТ .ИНАЧЕ Е МНОГО ЯКО.
9.
Трааянаа
01.12.2014 18:43:22
3
10
Много ми харесва, но да си призная очаквах повече.За всичкото това време и неудобство, което ни създадоха общинарите, не ме накараха да се зарадвам и да ахна. Изпълнителите можеха да поразгледат малко повече списания и да дискутират повече идейни проекти. Вярно, паметника и "блатото" от едната страна на площада малко "вързват" ръцете.Можеше нещо по-интересно да се измисли.
8.
hn
01.12.2014 18:20:04
4
1
Здравейте!Предлагам електро услуги.За повече информация -в сайта или в фейсбук.
https://www.facebook.com/pages/Електротехник/1478851302390705

www.elektrouslugi-burgas.alle.bg
7.
ясно
01.12.2014 18:09:18
5
7
От тази година : безплатна ледена пързалка като гледам настилката , даже водата е осигурена нон-стоп. Остана само да чакаме 0 градуса.
6.
.
01.12.2014 17:09:07
4
12
Неблагодарници такива ае спрете с тези глупости там за два клона за един паметник огледайте се малко колко много е направил за града ни е тапанари такива. Браво на кмета почти цял Бургас оправи и продалжава да го оправя !
5.
bs
01.12.2014 14:21:21
5
13
Всичко добре,ама тези окълцани клонаци...Малко като декор на филм на ужасите.Тези от отдел ''Озеленяване'' няма ли да започнат да ги мърдат тези мозъци?Не съм минавал скоро,дано да им е стигнал акъл да набучат кипариси...Неслучайно им викат ВЕЧНОзелени.През зимата няма да има голи клони...
4.
zapoznat
01.12.2014 14:19:51
3
7
къде е фонтана ?
3.
bg
01.12.2014 14:18:53
11
20
И във Австрия във Виена има такъв паметник да не би и те да не са суверенна
нация всичката ни наред че паметника ни пречи.
2.
:-(
01.12.2014 14:11:50
3
11
А по-грозни осветителни тела не се ли намериха? Сложете им нещо декоративно отгоре. Все едно в час по трудово са правени. Само болтчета се виждат.
1.
Смърт на комунизма свобода на народа
01.12.2014 14:01:42
24
17
Кмете, защо не махнахте позора наречен "Альоша"? Ние суверенна нация ли сме или не? Свободен град или руска колония?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Драмата е неописуема: Созополският архитект взел фаталното решение заради тежко заболяване Драмата е неописуема: Созополският архитект взел фаталното решение заради тежко заболяване Искал да спре мъките си Около 300 декара са изгорели от пожара край Русе Около 300 декара са изгорели от пожара край Русе Все още има тлеещи огнища България е страната в ЕС, която отделя най-много пари за полицията България е страната в ЕС, която отделя най-много пари за полицията При средна стойност от 1,7% от брутния вътрешен продукт за ЕС, разходите за вътрешен ред и сигурност варират от 0,7% в Ирландия до безпрецедентните 2,5% в България Голяма опасност за язовир, който е на час разстояние от Бургас Голяма опасност за язовир, който е на час разстояние от Бургас Обемът на язовира, който през юли беше около 122 млн. м3, вече е спаднал на под 109 млн. м3, или около 33,15% от капацитета си ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) Вижте списъка с кандидатите за народни представители от партията На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла След раздяла жената често се обръща навътре в себе си и открива огромна „дупка“ на мястото, където преди е имало партньор
Университетските дипломи – все по-маловажни за работодателите в Европа Университетските дипломи – все по-маловажни за работодателите в Европа Напоследък обаче се увеличи броят на работните места, за които не се изискват дипломи Арестуваха мъж, извършил две убийства преди 47 години Арестуваха мъж, извършил две убийства преди 47 години 65-годишният мъж е бил на 18 години, когато е извършил престъпленията Две деца загинаха при срутване на сграда край Неапол Две деца загинаха при срутване на сграда край Неапол Причината за срутването вероятно е газова експлозия Изгубена котка измина 1500 км и се завърна в дома си след 2 месеца Изгубена котка измина 1500 км и се завърна в дома си след 2 месеца Как точно котаракът на име Рейн Боу се е прибрал у дома два месеца след като се е изгубил в националния парк „Йелоустоун“ по време на летен къмпинг, остава загадка Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори