×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.Бг! Линейка с тежко болни катастрофира до бургаския стадион „Черноморец” (ОБНОВЕНА)


Първо във Флагман.Бг! Линейка с тежко болни катастрофира до бургаския стадион „Черноморец” (ОБНОВЕНА)
В линейката е имало двама пациенти, превозвани по график за хемодиализа, откарани са в Спешното на МБАЛ-Бургас
09 Октомври 2014, Четвъртък 17:20ч.
Автор: Флагман.бг снимки Иван КОЛЕВ и Евгения ДЖАМБАЗОВА

Двама души са откарани в Спешното на МБАЛ-Бургас
Линейка, превозваща пациенти, катастрофира в близост до стадион „Черноморец” в Бургас, предава репортер на Флагман.бг. Инцидентът стана преди минути на кръстовището на бул."Тодор Александров" с ул."Спортна". В линейката имало двама болни - мъж и жена на около 50 години, които по график били превозвани за хемодиализа. Те са пострадали и са отведени в Спешното отделение на МБАЛ-Бургас, но няма опасност за живота им.

Катастрофата е верижна и в нея са участвали лек автомобил „Опел Астра”,  джип „Дайхацу Фероза” и линейка на МБАЛ-Бургас, която е пригодена като пътнически микробус. Пациентите, пътували в линейката, са семейство.

"Линейката караше много бързо. Заби се в мен, а аз право в Опела. Представете си с каква скорост се  е движил, че да премести двутонен джип", разказа шофьорът на джипа.

Шофьорът на линейката, представил се за Стоян от Средец, обясни, че само за секунда се е разсеял и другите автомобили са спрели пред него. Той не ги видял. Мъжът съжалява за случилото се, изглежда видимо адекватен.


Джипът е ударне отзад и е с разбито задно стъкло






В категории: Бургас


13
Коментара по темата
13.
Възмутен
10.10.2014 10:50:38
0
5
На този с джипа ВЕДНАГА да му се отнеме талона за 2 години! След това отново на листовки. За да разбере, че линейката е с предимство, не той! А за наглостта му да коментира - една година да мие казаните на титан без заплата!
12.
analna
10.10.2014 10:17:28
0
0
Нов сайт за Запознанства
Регистрирай се!

http://pal.bg/?ref=21b36vbul3
11.
7ff5b
10.10.2014 01:15:48
0
10
Такоал съм та в двутонния ръждясалик. Пестин тонен направо. Баси паляка.
Ми кат видиш линейка отмести са ве, бал съм та в двутонния тежкар ръйш ли..
10.
s
09.10.2014 22:26:01
9
4
Daite purvo da priemem edin zakon za lustraciata, za da izchistim ruskia pametnik v Burgas, zashtoto ne e imalo TAKIVA OSVOBODITELI i TOVA E LUGA, NIE SME BILI NEUTRALNI PO VREME NA VOINATA, STIGA S TOZI RUSKI TEATUR ZA DA NI PODCHINIAT NA TIAHNITE TOTALITARNI PUTINSKI MUTRI!!! SVALETE GO TOZI PAMETNIK!! NARISUVAITE GO!!! MAHNETE NEISTINATA!
SLOGETE PAMETNIK NA BURGASKI UCHEN VMESTO TOVA, (ili na Pirgos, kulata)
9.
132
09.10.2014 21:54:51
0
4
toq djip ot na baba mi vremeto 2 tona ..... kak pak ne
8.
MICHMANA
09.10.2014 21:48:01
0
5
АБЕ КВИ ГИ ПРИКАЗВАТЕ ПАК,ТИПИЧНО ПО ВАШЕ МУ.ДВУТОНЕН ДЖИП,ДРЪН ДРЪН ЧЕ ПЛЯС,ТОВА ИЗМИСЛЕНО ТАКА НАРЕЧЕНО ДЖИПЧЕ Е ОТ НА БАБА МИ ВРЕМЕТО,И НЯМА ДВА ТОНА.
7.
glavniq
09.10.2014 20:55:00
4
1
Taka stava kato shofiorite sa samo pensioneri s vrazki naznacheni na rabota s tezi baavni reakcii kvo drygo da se ochakva
6.
B-s
09.10.2014 18:35:42
0
6
Tova v Burgas se e prevarnalo v Luda nadprevara vseki barza za nqkade bez da misli za Jivota na Horata.
5.
----
09.10.2014 18:29:40
1
3
0368 навремето беше на Средец и беше първият доставен Ситроен от модела Джъмпер. Иначе в Ситроена има 3 стационарни седалки, един падащ стол и носилка, преспокойно влизат 5-6 човека за транспорт.
4.
bate vi mitko
09.10.2014 18:04:31
0
11
v balgariq nqma kultura na 6ofirane,jivql sam v angliq i tam dokat se 4ue sirena vsi4ki u4asnici v dvijenieti momentalno pravqt koridor na kola s vkl.sirena,za6toto no6to ne e po_vajno ot tova da se spasi jivota na 4oveka v lineikata.Tuk v Balgariq nikoi nehae za drugiq,a kogato 4aka lineika,koqto zakasnqva,prebiva doktora
3.
Бях там
09.10.2014 17:52:45
3
3
Минута след катастрофата бях там.
Линейката е карала доста бързо и се е натресла на едно джипче Izuzo,което пък блъска спрял отпред Опел.
НЯМА ЖЕРТВИ И ПОСТРАДАЛИ.
ВИНОВЕН Е ШОФЬОРЪТ НА ЛИНЕЙКАТА

Пълни идиоти сте от Флагман
2.
аз
09.10.2014 17:47:28
1
13
Ох много отворен тоз пък,що не вземеш да провериш и да разбереш,че линейките превозващи пациенти за хемодиализа са оборудвани със седалки
1.
георги
09.10.2014 17:35:42
8
3
Как в една линейка ще има 6 човека, да не са един върху друг
като пишете проверявайте моля
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Противоуставно д-р Меджидиев еднолично посочил делегатите на Събора на БЛС от Софийската колегия Противоуставно д-р Меджидиев еднолично посочил делегатите на Събора на БЛС от Софийската колегия Ако бъде избран за председател на БЛС, той ще продължи да защитава определени интереси, но не и тези на лекарите, казва председателят на контролната комисия на Дружеството на софийските общопрактикуващи лекари д-р Георги Миндов България пак е „лидер” в Европа - по най-малко работещи от вкъщи България пак е „лидер” в Европа - по най-малко работещи от вкъщи Едва 2.8% от запитаните у нас са посочили, че в последната година са работили дистанционно Ето ги Папирито и сина му Ангел - арестуваните с пико и амфети в кв. Победа Ето ги Папирито и сина му Ангел - арестуваните с пико и амфети в кв. Победа При спецакцията бе намерено солидно количество дрога, вероятно фамилията се е подготвяла за разпространение на стоката Наистина ли „ще загубим“ няколко милиарда, г-жа Петкова? Наистина ли „ще загубим“ няколко милиарда, г-жа Петкова? Разбира се пак става въпрос за „Зелена сделка“ на брюкселския идиотизъм, а не за изхвърлени на улицата миньори и обезлюдени градове и села Румънските туристи – спасители на летния сезон у нас Румънските туристи – спасители на летния сезон у нас А недалновидните ни политици искат да строят магистрала от Русе от Гърция Добра новина за Созопол! Ще ремонтират улици в Новия град Добра новина за Созопол! Ще ремонтират улици в Новия град Общината влиза веднага след ВиК, ще ги асфалтира и облагороди  Спортният талант Алекс накара световния кик бокс да говори за Камено Спортният талант Алекс накара световния кик бокс да говори за Камено 13-годишният Алекс Жеков грабна купата след 5 безапелационни победи на ринга в категория лайт контакт   Делото на убиеца, разчленил русенската аптекарка, се гледа в най-висшия съд Делото на убиеца, разчленил русенската аптекарка, се гледа в най-висшия съд В момента делото тече само срещу Веринян, тъй като другият съучастник в убийството е починал Еко кой е новият главен секретар на МВР Еко кой е новият главен секретар на МВР Досега Рашков е бил директор на Главна дирекция „Национална полиция” Полицията удари наркоразпространители в бургаски кв. Победа, закопчаха баща и син в дома им Полицията удари наркоразпространители в бургаски кв. Победа, закопчаха баща и син в дома им Арестуван е 43-годишният Веселин Василев, познат с прякора си „Папири” и 19-годишният му син Ангел Снежанов
Кашпировски се завърна Кашпировски се завърна На първата сесия са отишли 300 души, които не само са могли да „поздравят“ именития феномен, но и да си купят стоки, произведени под марката Kashpirovsky - торби със сол, които имали „мощен психологически ефект“ Осъдиха го на 865 години затвор Осъдиха го на 865 години затвор Магистратите бяха безжалостни към строителя на рухналата сграда, в която згинаха 96 човека Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Добре, че е Рачков Умира от глад Умира от глад Едва се изхранва в Игри на волята Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Топлофикация е запорирлала сметките на фирмата му Влиза в хитово предаване на Нова тв Влиза в хитово предаване на Нова тв Галена ще е част от Пееш или лъжеш Няма шанс да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ, зарече се Асен Василев Няма шанс да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ, зарече се Асен Василев Само ПП два пъти успя да направи правителство, похвали се съпредседателят на партията Плеймейтката Дениз Хайрула от "Ергенът" се кандидатира за депутат от листата на Пеевски Плеймейтката Дениз Хайрула от "Ергенът" се кандидатира за депутат от листата на Пеевски Самата Дениз все още не е коментирала новите си политически амбиции, но така или иначе ще бъде истинска изненада, ако тя изобщо успее да влезе в следващия парламент Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Ще получат по 100 лева повече Радост за Зеленски в Белия дом! Байдън му обеща още $5,5 млрд. за Украйна, но губи елитна бригада Радост за Зеленски в Белия дом! Байдън му обеща още $5,5 млрд. за Украйна, но губи елитна бригада Държавният секретар на САЩ и политици от ЕС загрижени заради промяната на ядрената доктрина на Русия, която му дава право да нанесе пръв удар с атомно оръжие
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Как спиш нощем, като знаеш, че има хора, които те мразят?
- Спя без гащи, за да ми е по-лесно да ме целуват...
Виц на деня Виц на деня - Ако беше по хубав, щях да дойда на среща.
- Ако бях по хубав, щях да поканя сестра ти!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори