×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: В понеделник трябва да има нов премиер


28 Юни 2014, Събота, 17:23 ч.

Няма как да говоря за сигурност - с премиер Орешарски и това недоразумение Чобанов, каза той

В понеделник банките трябва да отворят с нов финансов министър и нов премиер. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в три последователни ефирни включвания по телефона в бТВ, Нова ТВ и "Дарик" радио.
Той е поставил това условие – „незабавно Орешарски и Чобанов да си заминат", за да приеме предложената дата за предсрочни парламентарни избори, за която партиите се споразумяха на консултации в Народното събрание вчера.
„Няма как да говоря за сигурност - с премиер Орешарски и това недоразумение Чобанов. Като той каже, че системата е стабилна, това значи хората бързо да си теглят парите. Ако искат в понеделник да няма опашки, трябва днес да са се махнали от кабинетите си, на тяхно място партиите да сложат който си искат. Понеделник банките трябва да отворят врати с нов финансов министър и премиер", Категоричен бе Бойко Борисов пред бТВ.
„Няма вътрешен министър, няма финансов министър, няма нищо в момента. Не говорене от тях, а оставките ще успокоят народа", заяви той по "Дарик" радио.
"Никой не е говорил с мен за служебен премиер, но ние сме готови на всякакви жертви", отвърна Борисов на въпрос дали ГЕРБ има кандидатура за служебен кабинет. Според него партията му може да изведе страната от кризата и да успокои ситуацията, но отново под условие. Ако БСП и ДПС минат през чистилището и си признаят вината, след като минат изборите, бихме могли да търсим широка парламентарна подкрепа за спасение на България, каза Борисов.



5
Коментара
Флагман.БГ Кметът на Минерални бани остава в ареста Кметът на Минерални бани остава в ареста 21/09/2024, Събота 10:41 1
Край на тротинетките
Край на тротинетките 21/09/2024, Събота 09:53 4
Флагман.БГ Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Братът на Ружа Игнатова вдига сватба 21/09/2024, Събота 09:14 0
5
Коментара по темата
5.
haho
29.06.2014 12:13:49
0
1
нали искахте ГЕРБ? Кой гласува последните избори за тях? Аз лично не съм. Най-големите боклуци в България сме ние бургазлиите. Не случайно тук Герб са най-силни. НЕ на ГЕРБ и монопола. Тиквата аут от политиката , ин в затвора
4.
BOKO METODIEV - PRYV V PANDELATA
28.06.2014 23:49:24
0
3
EI TOZI TRJABVASHE DNES DA SA PRIBRALI v DANS ! TA PO-GOLJAM ANONS ZA RAZBIVANE BANKOVATA SISTEMA, OT IZCEPKATA MU CE DYRGAVATA BILA FINANSOVO FALIRANA, ERGO I BANKITE V DYRGAVATA I DA SME VIKNELI NEZABAVNO - MVF, DA NI OPRAVLJAVAL SI E DOSTATYCNO zA 10g PRISADA i PANDELA.
3.
!!!
28.06.2014 19:28:25
1
8
Какво може да каже една Тиква
2.
?
28.06.2014 15:47:03
0
10
Това ли му наредиха последно във вашингтон?
1.
trapera
28.06.2014 14:55:53
2
17
В събота сутрин, председателят на най-голямата парламентарно представена партия ГЕРБ Бойко Борисов, без предварителен анонс, се включи в ефира на две национонални телевизии. Смятам, че с изявленията си в ефира на бТВ и на Нова телевизия, Бойко Методиев Борисов полага усилия за задълбочаване на проблемите около банковата система на Република България. Нещо повече, без да са налице каквито и да са факти, Борисов обвързва развитието на политическите процеси със спестяванията на хората, които са депозирани в банкови институции. Вън от съмнение е, че с непремерените си изявления и целенасочени внушения, Борисов цели да внуши и да предизвика банкова криза, което е пряко нарушение на националната сигурност.

Призовавам компетентните български институции – Криминална полиция, Държавна агенция “Национална сигурност”, Софийска градска прокуратура, Върховна касационна прокуратура, Комисията за финансов надзор и Съветът за електронни медии – да предприемат незабавни действия по пресичане опитите на български партиен лидер да предизвика банкова криза и оттам да създаде предпоставки за заплаха за националната сигурност.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Астрономическа есен настъпва на 22 септември в 15:43 ч. Астрономическа есен настъпва на 22 септември в 15:43 ч. С лятото се сбогуваме официално в деня на есенното равноденствие Тази грешка прави картофеното пюре отвратително Тази грешка прави картофеното пюре отвратително Защо блендерът не е подходящ за пюрета   Откриват с атрактивно шествие Международния театрален фестивал „Велко Кънев“ в Тополовград, вижте програмата Откриват с атрактивно шествие Международния театрален фестивал „Велко Кънев“ в Тополовград, вижте програмата 17 театрални състава ще представят своите постановки на сцената на читалището в Тополовград, пет от тях са от чужбина, останалите са от България Кметът на Минерални бани остава в ареста Кметът на Минерални бани остава в ареста Мюмюн Искендер се сочи за приближен до фракцията на Ахмед Доган в ДПС, но отрича в общината да има злоупотреби Георги Тошев показва филми за Татяна Лолова и Цветана Манева в Бургас Георги Тошев показва филми за Татяна Лолова и Цветана Манева в Бургас Прожекциите са на 3 и 4 октомври, ще има и литература Край на тротинетките Край на тротинетките Нарочна наредба вкарва ред в безразборната употреба на двуколесното 19-годишен младеж от Бургаско е загинал в катастрофа край Сливен 19-годишен младеж от Бургаско е загинал в катастрофа край Сливен В болница са закарани четирима души Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Константин казва "Да" на красивата Стефани, с която се запознал преди няколко месеца на технопарти Последна почит пред двамата загинали пилоти старши лейтенант Венцислав Дункин и подполковник Петко Димитров Последна почит пред двамата загинали пилоти старши лейтенант Венцислав Дункин и подполковник Петко Димитров "Черната кутия" на самолета ще бъде разчетена в Чехия Няма да вали днес, облачността намалява до слънчево Няма да вали днес, облачността намалява до слънчево Прогноза за времето - събота, 21 септември 2024 г. 
Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори