×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Яне Янев: Чували с пари от „Мариците“ се носят всеки месец в хотела на бивша министърка


Яне Янев: Чували с пари от „Мариците“ се носят всеки месец в хотела на бивша министърка
От Министерството на икономиката и енергетиката на всяко 25-то число се изнасят в курортно селище край Стара Загора чували с пари, каза Яне Янев.
16 Юни 2014, Понеделник, 12:45 ч.

Много от министрите са кукли на конци, посегнаха дори на валутния резерв, каза бившият депутат

От Министерството на икономиката и енергетиката на всяко 25-то число се изнасят в курортно селище край Стара Загора чували с пари. Те са от „Мариците“ и отиват в хотела на бивша министърка от Тройната коалиция”. Това каза в „Здравей, България“ Яне Янев.  Той обаче призна, че документите за тази афера били унищожени. Останали са все пак копия в ръцете на почтени хора, добавя бившият депутат. 
„Развитието на капитала в България през последените 25 години е много сложен процес и изисква дълбок анализ. Като председател на Комисията за борба с корупцията в миналия парламент знам много, но част от информацията все още е секретна и затова не мога да боравя с нея. Унищожаването на документи обаче е притеснително, защото така се прикриват следи. Част от министерствата не са управлявани от съответните министри, а от техни колеги, които задкулисно са дирижирали процеса. Те не са очаквали, че толкова скоро правителството ще си замине и сега искат да заличат част от следите. Повечето от министрите са кукли на конци“, заяви Янев.
На въпроса дали може Василев да е поръчал убийството на Пеевски, който се смяташе за негов партньор, Янев не отговори. Не мога да кажа това, защото трябва човек да разполага с документи. Той обаче разкри, че се въртят далавери с валутния резерв.
„Държавата е на прага на финансов банкрут и Министерството на финансите прикрива това. Обществото не разполага с данни, за да разбере истината. Тези хора са се изкушили да пипат и валутния резерв. Това трябва да се провери. Без разрешение от Народното събрание и без знанието на МВФ, отделни парични агрегати са пипани. Затова не трябва да има никакво съглашателство по отношение на предаване на властта. Служебното правителство трябва да направи цялостна ревизия и да направи отчет пред обществото в какво състояние приема държавата. В по-тежко състояние тя не е била дори по времето на Жан Виденов. Част от министрите, понеже са случайни хора, хванати от улицата, не си дават сметка каква е тяхната отговорност за съхраняването на тези документи“, каза още Яне Янев.

В категории: Политика


Флагман.БГ Слънце по морето, скачайте в банските Слънце по морето, скачайте в банските 02/07/2024, Вторник 08:56 1
6
Коментара по темата
6.
Сладур
17.06.2014 08:52:04
1
1
Янче, ма кога свари да излезеш от Психото.
Там е готино има хапка, пивк а пък и ни поеб..т.
Чуй ли се за избори полудяваш Яни/Янче. Пий си хаповете таз игра е за големите батковци !!!
5.
Xaxo
16.06.2014 18:17:20
2
4
Ами, явно има нещо вярно в думите му щом никой не смее да го съди за клевета.
4.
Xaxo
16.06.2014 18:17:20
2
4
Ами, явно има нещо вярно в думите му щом никой не смее да го съди за клевета.
3.
разкарай се
16.06.2014 11:24:23
5
12
Откъде отново си пръкна този плазмодий и защо всяка негова глупост трябва да бъде тиражирана? Нима в България няма по-стойностни новини от бълвочите на това влечуго? И в крайна сметка, тозизабравен от света пикльо е без имунитет и се питам, толкова ли няма някой засегнат,че да го осъди за всичките му бръщолевеници?
2.
разкарай се
16.06.2014 11:24:23
4
5
Откъде отново си пръкна този плазмодий и защо всяка негова глупост трябва да бъде тиражирана? Нима в България няма по-стойностни новини от бълвочите на това влечуго? И в крайна сметка, тозизабравен от света пикльо е без имунитет и се питам, толкова ли няма някой засегнат,че да го осъди за всичките му бръщолевеници?
1.
разкарай се
16.06.2014 11:24:23
3
8
Откъде отново си пръкна този плазмодий и защо всяка негова глупост трябва да бъде тиражирана? Нима в България няма по-стойностни новини от бълвочите на това влечуго? И в крайна сметка, тозизабравен от света пикльо е без имунитет и се питам, толкова ли няма някой засегнат,че да го осъди за всичките му бръщолевеници?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тежка катастрофа на прохода „Шипка”,  три коли се удариха, има и ранени Тежка катастрофа на прохода „Шипка”, три коли се удариха, има и ранени Полиция регулира движението в района на инцидента Фотошоп или зверска диета? Тази миска се втали драстично Фотошоп или зверска диета? Тази миска се втали драстично Антония Петрова кърши снага в Гърция Тази певица се върна при бившия си, пусна се като булка за РД Тази певица се върна при бившия си, пусна се като булка за РД Фолкпевицата, която се раздели неотдавна с годеника си Любомир Захаринов, му показа ясно какво е изпуснал Внимание: Бум на инвестиционните измами Внимание: Бум на инвестиционните измами Шефът на "Киберпрестъпност" в ГДБОП обясни как действат мошениците „Джаз в Бургас 2024“ идва с 3 дати през юли и 2 през август „Джаз в Бургас 2024“ идва с 3 дати през юли и 2 през август Вижте програмата Тя си призна: Сега харча по 50-100к на месец, а преди живеех с 400 лв., Тя си призна: Сега харча по 50-100к на месец, а преди живеех с 400 лв., Минала съм през много обучения, не знам дали си личи, казва първата ергенка Виктория Капитонова Децата ни могат да смятат, показаха високи резултати на НВО по математика Децата ни могат да смятат, показаха високи резултати на НВО по математика Седмокласниците вдигнали оценките спрямо миналата година Съдът отхвърли иска на Градев срещу БФ по шах 2022 Съдът отхвърли иска на Градев срещу БФ по шах 2022 Той твърдеше, че е оклеветен Планините от водорасли по плажовете били заради корабите и огромните вълни Планините от водорасли по плажовете били заради корабите и огромните вълни Плажове са в отлично състояние, уверява концесионера Кирил Спасов в Поморие  Министрите ще станат камикадзета, Делян Добрев разкри кой държи детонатора Министрите ще станат камикадзета, Делян Добрев разкри кой държи детонатора Ако ПП-ДБ поставят като условия смяната ми, аз сам ще си тръгна само и само да подкрепят правителството, каза той
Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Ураганът удари островите с най-високата 5 степен Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Президентите в САЩ не могат да бъдат подведени под каквато и да била отговорност, коментира Симеон Гаспаров Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Нидерландия обаче скоро ще достави на Киев първите от обещаните 24 изтребителя Ф-16 Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига
Рая Назарян Рая Назарян Българската православна църква винаги е правила достоен избор Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня - Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако един мъж ви гледа само в очите, можете да сте сигурни, че всичко останало вече е огледал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори