×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

До 15 май отваряме връзката между Стария и Новия град на Созопол


29 Април 2014, Вторник, 17:49 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Градът ни ще е преобразен до началото на сезона, ще бъдем готови да посрещнем туристите
-Г-н Рейзи, кога трябва да приключат ремонтите по водния цикъл, за да се отпуши трафикът в града?

-До 15 май ще отворим връзката между Стария и Новия град. Сега Созопол е разкопан, но не остава много работа. Трябва да се положат тръбите, да се запълнят траповете и да се асфалтира. Като цяло проектът за водния цикъл върви по план. Ето вчера открихме канално-помпената станция, на 80 % е готова и връзката между Созопол и пречиствантелната станция. Започваме да копаем извън града – кв.“Месаря“, по пътя за Черноморец също ще се работи, както и по самата ПСОВ. Ако всичко върви нормално целият воден цикъл трябва да бъде завършен точно след година – до май 2015.

-На изминалата сесия на Общинския съвет споменахте, че има проблеми с този проект. Какви са те?

-Става въпрос за проектанска грешка. Не е изчислено, че на една от улиците има голяма скала. Това ни създаде известни затруднения, но ще се справим. Добрата новина е, че има възможност средствата да бъдат възстановени.

-Каква е корекцията в капиталовата програма, която приехте на последната сесия и какво я наложи?

-Тя е за 1,2 млн.лв. С тях трябваше да се направят подпорни стени на стадиона, но преценихме, че е по-правилно да се завършат обектите, които се изграждат, за да не ги спираме и при следващото актуализиране на бюджета, ако има средства, ще ги възстановим отново.

-Готов ли е Созопол за началото на летния сезон?

-В момента може и да не изглежда, че сме готови, но до началото на сезона градът ще изглежда по коренно различен начин.

В категории: Созопол


16
Коментара
Флагман.БГ Кметът на Минерални бани остава в ареста Кметът на Минерални бани остава в ареста 21/09/2024, Събота 10:41 0
Край на тротинетките
Край на тротинетките 21/09/2024, Събота 09:53 4
Флагман.БГ Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Братът на Ружа Игнатова вдига сватба 21/09/2024, Събота 09:14 0
16
Коментара по темата
16.
Flagmanec
29.05.2014 12:30:35
0
0
Ехоо .... флагман следете си статиите чак днес пускат връзката между стария и новия град и няма наказани кметове :) та той уби бременна кошута и не е наказан пък за това ли :))))))))))))))
15.
Павлов
22.05.2014 12:52:59
0
0
Днес минавайки край града ви реших да проверя яхтата на мой приятел и останах изумен колко много ЦИГАНИ има по улиците и особено пред кметството ви.Явно чакаха своя вожд-Рейзи за указания.Жал ми е за това уникално градче.Сега се е превърнало в панаир на пошлостта и грозотата и не на последно място сборище на цигани.И тук искам да запитам това име РЕЙЗИ не е ли турско циганско?
14.
Дянков
21.05.2014 22:40:59
1
0
Че кмета ви е крадец от класа си е държавна тайна.Но пък бивали да е такова тъпо говедо.Тревата край детелините на пътя за Равадиново е толкова голяма че един едва не ме отнесе.Никаква видимост.Циганите се разхождат по цял ден с метли край общината а града ви е помийна яма.Но интересно къде ви е полицията или и тя ви е като кмета и общинарите му.Ами освен да ви пожелая скучно лято друго не остава.
13.
Roc
19.05.2014 19:13:59
0
0
За коя година говорим ?
12.
Запознат
18.05.2014 21:51:10
0
0
Ами той кмета ви си докара нови служители за да могат да ви вземат паричките.Да му се чуди човек-педя човек апък лакомията му е като на Дянков.Ама той паричките ги събира не за ремонта на поразийте който направи а за да си купува политици и журналисти.Катето му се върза защото Валери и нареди да не го пипа -кмета обещал гласове за НДСВ.Валерчо отсега се приготви да духаш супата.Кмета на Созопол не прави нищо без пари.
11.
Созопол
16.05.2014 13:13:24
0
0
Явно милият ни кмет-крадецРейзи се кани да духне защото днес бирниците му от крадливата община минаха да ни предупреждават да си преберем палмите пред заведенията.Какво ти пречат бе джудже нещастно.Виж ти какво направи с този град.Входове и изходи са затворени от твойте строежи и твоята некадърност.Но нали знаеш как е свършил грандомана Нерон забучен на копия.Ти и затова не гониш циганите от града защото тогава едва ли би бил събрал и 3 гласа.Жалко че и полицията в града си научил да живее и храни от кражби
10.
БСФС
15.05.2014 16:16:30
0
1
Не само че няма връзка между стария и новия град ами днес 15 май града беше напълно затворен все едно е обсаден от хуните.Да живее и пребъде във вековете вашият любим вожд и учител Рейзи Наполеонов.Ха сега тъпаци си продавайте гласовете за жълти стотинки и кебапчета
9.
gost
15.05.2014 09:48:26
0
1
Dnes e 15 mai,kakvo stana,tozi izpalni li si obestanieto
8.
Магураджия
13.05.2014 14:03:37
0
2
Той кмета да не си търси заровеното имане?Вече копаят и от страна на изхода за Каваци.Абе тъпи общинари да сте чували за планови ремонти.Неможе целият град да е разкопан и да няма как да излизаме с колите си и дебелогъзите общинари да се крият като мишки.Кмете търпението е до време после...........
7.
Созополски
12.05.2014 20:18:24
0
4
Кмете, само не каза кой Май. Тази или другата година. Паричките потънаха. Изпълнителя на проекта си купи 2 апартамента в "Санта Марина" и му дреме дали и кога ще са добре хората в Созопол. А НА ТЕБ СЪЩО ТИ Е ДОБРЕ, НАЛИ ????
6.
Созополски
12.05.2014 20:18:24
0
4
Кмете, само не каза кой Май. Тази или другата година. Паричките потънаха. Изпълнителя на проекта си купи 2 апартамента в "Санта Марина" и му дреме дали и кога ще са добре хората в Созопол. А НА ТЕБ СЪЩО ТИ Е ДОБРЕ, НАЛИ ????
5.
Бесен
09.05.2014 22:33:53
0
5
Какво ше отваряш бе говньо смотан.Разбихме си колите по пътищата и дупките който ти и твоята скапана община направихте.Ние не караме коли с крадени пари и не плащаме за пиари по скапани сайтове като теб.За няколко години превърна града в бунище.
4.
Баничка
01.05.2014 22:09:02
0
9
Ами кмета ни е Магураджия шефа на ченгетата е кукер от Черноморец и общото между тях са любовта към финикийските знаци.При тях мотото е срещу определена сума може всичко.Така че очаква ви хубаво лято.
3.
Риск
30.04.2014 20:51:15
2
6
Тихо лято ги очаква Созополии!
2.
друг балък
30.04.2014 10:59:50
2
15
Приятел, само за информация- феодалът, който затвори улицата в новия град с огромната си дупка, няма нужда да иска разрешение от кмета. ТАМ СТРОИ САМИЯТ КМЕТ! Ама нали сме свикнали,че Созопол е частен град на феодала Рейзи, не ни пука. Ей, затова сме балъци!
1.
Балък
30.04.2014 10:12:47
2
13
Балък съм защото си купих имот в този частен град.Входа за града е през тесни улички докато на централната водеща към площада на Черно море местен феодал строй и явно не без разрешението на полиция и кмет е затворил входната и изходна артерия.Града прилича на помийна яма в която явно се наливат чували с пари сомо че не по предназначение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази грешка прави картофеното пюре отвратително Тази грешка прави картофеното пюре отвратително Защо блендерът не е подходящ за пюрета   Откриват с атрактивно шествие Международния театрален фестивал „Велко Кънев“ в Тополовград, вижте програмата Откриват с атрактивно шествие Международния театрален фестивал „Велко Кънев“ в Тополовград, вижте програмата 17 театрални състава ще представят своите постановки на сцената на читалището в Тополовград, пет от тях са от чужбина, останалите са от България Кметът на Минерални бани остава в ареста Кметът на Минерални бани остава в ареста Мюмюн Искендер се сочи за приближен до фракцията на Ахмед Доган в ДПС, но отрича в общината да има злоупотреби Георги Тошев показва филми за Татяна Лолова и Цветана Манева в Бургас Георги Тошев показва филми за Татяна Лолова и Цветана Манева в Бургас Прожекциите са на 3 и 4 октомври, ще има и литература Край на тротинетките Край на тротинетките Нарочна наредба вкарва ред в безразборната употреба на двуколесното 19-годишен младеж от Бургаско е загинал в катастрофа край Сливен 19-годишен младеж от Бургаско е загинал в катастрофа край Сливен В болница са закарани четирима души Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Константин казва "Да" на красивата Стефани, с която се запознал преди няколко месеца на технопарти Последна почит пред двамата загинали пилоти старши лейтенант Венцислав Дункин и подполковник Петко Димитров Последна почит пред двамата загинали пилоти старши лейтенант Венцислав Дункин и подполковник Петко Димитров "Черната кутия" на самолета ще бъде разчетена в Чехия Няма да вали днес, облачността намалява до слънчево Няма да вали днес, облачността намалява до слънчево Прогноза за времето - събота, 21 септември 2024 г.  "Градът на спасението": Как Созопол беше похвален от британските медии "Градът на спасението": Как Созопол беше похвален от британските медии На територията на днешен Созопол в древността се смесват двете култури
Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори