×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Партията на Шолц печели изборите в Бранденбург срещу "Алтернатива за Германия"
  • Андреа Бочели навърши 66 години
  • 5,8 по Рихтер разтърси Чили
  • Израел нанася масирани удари срещу цели на Хизбула в Ливан
  • 13 цивилни са в тежко състояние след украинско нападение срещу Русия
  • Премиерът на Шри Ланка подаде оставка заради новия президент
  • ГЕРБ - София ще регистрират листите си за парламентарните избори
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето как Приморско ще празнува Никулден


04 Декември 2013, Сряда, 17:58 ч.

Празникът ще започне с утринна служба в църквата „Св. Св. Кирил и Методий”

Отбелязването на Никулден в Приморско 7:30 ч. с утринна служба в църквата „Св. Св. Кирил и Методий”. От 9:00 ч. ще бъде отслужена света литургия, а от 10:00 ч. водосвет. В 10:30 ч. литийно шествие ще тръгне от църквата към пристанище Приморско, където ще бъде хвърлен венец в памет на загиналите моряци и рибари. Венец ще бъде положен и на паметната плоча на загиналите рибари от Приморско.

По традиция и тази година пред сградата на общината ще се раздават безплатна печена риба и рибена чорба.. За доброто настроение на всички, избрали в Приморско да празнуват Никулден, ще се погрижат децата от ВГ „Морски звездички” и ДТС „Приморче”.


В категории: Приморско


57
Коментара
57
Коментара по темата
57.
dqdo koleda
20.12.2013 02:13:17
0
0
za6to kriete istinata,kajete kolko vi platiha http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=393974716
56.
харизваме ви го
15.12.2013 13:35:34
0
0
що не си го вземете и кмета в социалния дом на ясна поляна и да мирясате веднъж завинаги
55.
до 54
14.12.2013 16:11:54
0
0
Не сте хора вие бе мърши.Като си много наясно защо не си пишеш името а .Знаеш ли защо.Защото си мърша , долна и крадлива която се занимава само с доноси.Боклук ама ГОЛЯМ БОКЛУК.
54.
до 53
14.12.2013 15:02:50
0
0
познаваме я тая Галя що за стока я не я хвалете където и да я отишла на работа все се осира че и други неща прави така че по малко със хвалбите няма безплатно ядене за санитарките но за турчина има даже и за детето му и легълца има и обособена стая за турчина там не работят мърши а хора именно те вадят заплатата на въпросната упправителка аз съм съгласна и искам да остане на работа та да има с кой да се забавляваме
53.
of 51
14.12.2013 12:19:32
0
0
В дома цари ред със идването на новата управителка Галя Янгьозова.Не се краде , няма легла за спане, няма безплатно плюскане.Не се продава вътре ракията на яснополянския кмет Георги, и управителката не е неграмотна а с мед.образование.Така че мършите които работят там и се прибират с празни ръце не са съгласни и си мислят че ката пишат клюки тя веднага ще бъде сменена.Да ви е ясно , боклуци. Управителката остава.Но запомнете че не правете това на другите което не искате да правят и на вас.В крайна сметка Господ гледа и връща стократно.
52.
спамаджии
14.12.2013 11:26:42
0
0
Кви са тия Роси, Гали, Февзита... уж за Никулден пише, а тук други работи чета.
51.
до МИТЕТО
13.12.2013 18:02:24
0
0
Не я месете Роса сплетните и клюките идват точно от Галя и турчина и аз немога да разбера кои е управител на дома Галя или февзито хихихииии жалка си Галя просто си за съжеление
50.
от Митето
13.12.2013 17:31:28
0
0
Много ти се иска ама Роса няма така да я върнете със сплетни и клюки.
49.
до Митето
13.12.2013 15:59:49
0
0
аз мисля че Галя е за гонене не санитарките и кучката е тя с много неща не си наясно но много скоро ще разбереш хахаха
48.
клипа
12.12.2013 12:51:04
0
0
Изгледах клипа с Прокопова, но се съмнявам, че това е директора. Тоя е тук е много млад и не е плешив.
47.
prokopova e varha
12.12.2013 08:12:01
0
0
taq na klipa ne prili4a na prokopova, samo pu6i leji I ni6to ne pravi, a prokopova e cqla furiq v legloto
46.
mimeto
11.12.2013 21:03:10
0
0
Ako bqh na galq vsi4ki sanitarki chtqh da izgonq ku4ki takiva
45.
mimeto
11.12.2013 20:58:03
0
0
Ei chmatki tapi qd vie 4esega nemojete da kradete ot doma
44.
chkh
10.12.2013 19:27:34
0
0
ПО СПОКОЙНО И ТИХО Е НА УЗУНДЖЪТЪ,.ГОЛЯМ РАХАТ,. ТО В ПРИМОРСКО Е МНОГО ШУМНО,.
43.
kiten
10.12.2013 15:13:34
0
1
tova na klipa e jivka i majai
42.
до 40
10.12.2013 12:31:27
0
1
само заемаш мяст с тези учителки пусни нещо като прокопва тука http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=393974716
41.
до Кутузов
09.12.2013 18:22:37
0
0
Много си смотан бе пич.Тук хората ти говорят че харесват Приморско ,ти пак си знаеш твоята.Хайде сега кажи ни ти къде видя нещо лошо.Налище си казваме кривините.То ти май си крив кривак.Искаш да ни убедиш на бялото до викаме черно.
40.
Това е истинското лице на Приморско!
09.12.2013 12:22:40
1
0
ИЗ "ЗАПИСКИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ":

ЕЛКА БОГДАНОВА - чистачка
Директорът бил принуден да крие връзката си с нея, за да не се компрометира, още повече че мъжът на Елка бил циганин. Много пъти Налбантов е трябвало да лъже, че нямал нищо общо с нея - било го гнус от нея само като си представел, че тя е правела секс с циганин. Но за повечето хора връзката им е публична тайна. Всъщност Елка е леко малоумна и има някакъв дефект в говора, поради което много хора я мислят за циганка, защото говори с акцент и трудно комуникира на български.
Обикновено за да правят секс Налбантов я вика при себе си под предлог, че трябвало да почиства дирекцията. Другите чистачки са свикнали с тези техни срещи и имат негласната уговорка дирекцията да се почиства от Елка. След подобни срещи обикновено й се подиграват, че много се била забавила - какво толкова са правили там, защо била зачервена, а дрехите й раздърпани и т. н. Много пъти са били заварвани в дирекцията в интимни пози, прегърнати или в момент когато Налбантов я опипва по тялото. Веднъж, когато вратата на дирекцията е била заключена и двамата вътре интимничели, на вратата се почукало много силно. Елка се изплашила, скочила и побързала да излезе. Тогава Налбантов се скарал на влизащия, защото ги бил прекъснал. Казал, че точно тогава Елка го била опипвала по половите органи и вече се канела да му разкопчава панталона, но колегата ги бил прекъснал.
Мъжът на Елка подозира за връзката й с директора - много хора са му донасяли, че тя е любовница на Налбантов. Затова той често я биел и й забранявал да ходи на работа за дълги периоди от време.
Преди да дойде на работа в училището Елка се е занимавала и с проституция. Споделяла е, че е имала тежко детство и че поради бедност е била продадена на сутеньори, които са я принуждавали да проституира.
Елка е известна и с това , че е клептоманка. Най-редовно я привикват в полицията за кражбите, които стават в града и училището. Била е и следствена заедно с мъжа си за извършена съвместно с него кражба от някакъв турист.
Откакто е на работа в училището много пъти е крадяла различни вещи от дирекцията включително и пари от касата на директора. Всички са свикнали с това и знаят, че ако нещо изчезне, то е неизменно свързано с клептоманията на Елка. Налбантов знае за всичко това, но е принуден да я търпи и прикрива.
..................
КРАСИМИРА ДОБРЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов не споменава подробности за тази връзка. Казва, че Добрева му се оплаквала от съпруга си - не бил добър в леглото и затова тя била принудена да ходи с него. Това карало Налбантов да се възмущава от нея, как не я било срам да говори против мъжа си и т. н.
----------------------
МАРА ПЕТРОВА (Приморско) - начална учителка
Връзката на Налбантов с Петрова била много стара. Налбантов е запазил хубави спомени от онова време - тогава Петрова била млада и много по-привлекателна. Сега вече и дума не можело да става за някаква връзка, защото Петрова била претърпиала операция от рак на гърдата.
----------------------
ЦВЕТА ЗАРЕВА - нач. учителка
Първата й връзка с Налбантов е станала по време на ексурзия в София през 1996 или 1997 г. Тогава той й направил някои интимни намеци. Казал й че я харесвал, че желаел да й каже нещо повече насаме и т. н., след което директно й предложил да се срещнат в хотел "Принцес" (бившият новотел "Европа"). Тя останала изненадана и не му отговорила нищо. Той отишъл веднага в хотела и я чакал във фоайето около един час. Накрая, когато решил да си тръгва видял, че Зарева влиза в хотела. Веднага ангажирал стая и двамата се качили в хотела. След секса тя влязла в банята да си вземе душ и излязла наметната с една голяма хавлия. Налбантов я накарал да легне на леглото и се опитал да продължи с любовната игра. Започнал да й разкрива краката, да ги разтваря и се опитал да я целува по половите органи. Но тя категорично отказала, затворила си краката и го отблъснала. Въобще според Налбантов тя била много подтисната и нерешителна. Впоследствие разбрал, че това преживяване за нея е било много стресиращо, защото за пръв път през живота си изневерявала на мъжа си и й е коствало много усилия за да се реши на тази стъпка. Пак според Налбантов тя за пръв път в живота си стигала до оргазъм по време на полов акт.
Другото, което му направило впечатление било, че Зарева имала белези от операция на половите органи (вероятно тук става въпрос за белези от раждане с Цезарево сечение). Случай като този е показателен за това, как чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си - тази имала бемки еди къде си по тялото, другата имала белези от операция на гърдата, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу и т. н.
Накрая Зарева била останала много доволна от секса с Налбантов, че решила да му направи подарък. Завела го в някакъв скъп магазин и го накарала да си избере някаква дреха. Той си избрал едно яке кафяво на цвят от едната страна кожено ... и т. н. Пред жена си Налбантов развива версията, че якето много му било харесало, но нямал пари да си го купи и затова Зарева му била услужила.
----------------------
ЙОРДАНКА СИВЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов я свалил просто така като поредната бройка и нямал намерение да задълбочава връзката си с нея. Но в последствие тя започнала да го търси все по често. Веднъж му предложила да му стане официална любовница, но му поставила едно условие - той да не й изневерява. Налбантов не се съгласил и много се възмущавал, казвал че това било нахалство от нейна страна, как не я било срам да го подценява толкова, за толкова ли закъсал го мислела при положение, че той разполагал с толкова много жени.
Съпругът на Сивева подозирал за връзката на жена му с Налбантов и много често й правел проверки в училището, интересувал се за това какви часове има жена му и ако не я намерел отивал да я търси право в дирекцията. Досега не е успял да открие нищо, тъй като Налбантов и Сивева се срещат сравнително рядко.
----------------------
РАЙНА СТОЯНОВА (Приморско) - музика
Имала е връзка с директора два или три пъти. Налбантов не останал доволен от секса с нея - в леглото била като дърво, била много вързана и нямала никакво въображение. Независимо от това тя правила опити да продължи връзката си с него, но той не й обръщал внимание. Веднъж Стоянова го причакала пред дирекцията рано сутринта като правила намеци че иска да влезе и да поговорят насаме, но той не я пуснал и даже бил много възмутен от поведението й. После Налбантов коментирал пред други колеги:"Бе тая не е в ред бе! Дошла рано-рано да я еба. Направо акъл няма." Според него тя била като цапната в главата с мокър парцал и постоянно говорела глупости също като малките деца. Въобще на нея не можело да се разчита и за това Налбантов я отбягвал.
Впоследствие, когато се разчува за връзката им, той много се страхувал да не научи мъжът й, защото бил много ревнив и щял да го бие. По всяка вероятност мъжът й все още не знае нищо.
----------------------
ДОЧКА МИНЧЕВА - биология
Първата й връзка с Налбантов е била преди много години, когато тя е била помощник директор. Понастоящем тя има проблеми с наднорменото си тегло и затова Налбантов се оправдава как някога била по-слаба и по-привлекателна и затова я свалил, иначе сега нямало да й обърне внимание. Когато става въпрос за нея Налбантов обикновено прави коментарии за килограмите й: "За какво да я еба, по-добре да наеба някои слон вместо нея."
Преди известно време те пак подновили връзката си за кратко и е явно, че в случая това е станало по инициатива на Минчева.
Обикновено Налбантов отбягва да говори с подробности за секса с Минчева, защото се срамува от тази връзка.
Пак по това време Налбантов се хвали, че Минчева освен сексуалните услуги му правела много подаръци - предимно алкохолни напитки, бонбони, сладкиши и т. н. Явно е че тя му се е подмазвала или му е благодаряла за някаква услуга.
В случая Минчева му се отблагодарявала, защото Налбантов я бил повишил и я назначил като редовен учител по биология. Преди това тя е била само възпитател в прогимназиалните kласове.
В случая с нейното преназначаване за учител по биология Налбантов постига една от основните си цели. Жена му, Христина Налбантова, дотогава е работела като възпитател с ученици от началния курс и е получавала ниска заплата, защото е нямала квалификация за начален учител. След преназначаването на Д. Минчева, Налбантов назначава на нейното място жена си и по този начин й повишава и заплатата. За да постигне целта си той е трябвало да принуди титулярния учител по биология Недялка Милева да напусне работа, за да назначи на нейното място Дочка Минчева. За целта той в продължение на три години притеснявал Милева и се мъчил да я принуди да се пенсионира, за да освободи мястото. Но Милева не се съгласявала и тогава Налбантов започнал да й отнема част от часовете по биология, като вместо тях й давал часове по труд и техника. В крайна сметка на Милева постепенно й били отнети и всички часове в средния курс. Така тя се принудила да се пенсионира, но е явно, че това е станало почти принудително и то под силното давление на Налбантов.

РАДОСТИНА ИВАНОВА
(от с. Ясна поляна) - изобразително изкуство
Още в първите дни след като е била назначена, Налбантов й направил директно предложение за интимна връзка. Тя много се шокирала и в първият момент не знаела какво да отговори. Започнала да се оправдава, че била семейна и не искала да изневерява на мъжа си. Била разтреперана, подтисната и неадекватна. Според Налбантов тя по-скоро се колебаела дали да се реши на такава връзка или не. Накрая й казал "както искаш" и я освободил. Това се случило на обяд след часовете и тя си тръгнала. Обикновено по това време отивала на автогарата, откъдето пътувала за Ясна поляна. След 1-2 часа Налбантов я заварил да го чака пред дирекцията. Останал много изненадан, защото не я очаквал. Попитал я какво иска и тя му казала: "Размислих". Влезли в дирекцията и като начало я накарал да му прави фелацио.
След този случай Налбантов редовно се хвалел, че още като я видял разбрал, че била голяма минетчийка и не се излъгал. За случаи като този винаги казвал: "Аз курвите ги надушвам от пръв поглед". Впоследствие редовно я викал в дирекцията, най-вече за орален секс.
Веднъж по време на една зимна ваканция учителите били събрани в дневната, където пиели кафе. Налбантов влязъл и извикал Иванова в дирекцията. Там я накарал да му прави фелацио, като накрая се изпразнил върху фанелата й в областта на яката. След това тя се върнала при колегите си и си допила кафето. Никой от учителите не забелязал петната по фанелата й.
През първата учебна година Налбантов подлагал Иванова на най-различни унижения - казвал й, че е голям боклук и проститутка. Според Налбантов тя била принудена да го търпи, защото била зависима от него и се страхувала да не изгуби работата си. Впоследствие станало ясно, че тя го търпяла, защото се надявала Налбантов да й помогне да получи апартамент в блока на специалистите - за целта била ходила и при кмета за да го моли за този апартамент, защото й било много трудно да пътува всеки ден до Ясна поляна. Така или иначе Налбантов не й съдействал за апартамента.
През втората учебна година, връзката на Налбантов с Иванова става много по-очевидна. Имало е случаи, когато в присъствието на други учители в учителската стая, той е започвал да я прегръща и опипва по гърдите. В такива случаи се лигавел и на всеослушание заявявал, че искал собственоръчно да провери дали не носела подплънки в сутиена си. Хвалел я, че имала хубаво тяло, хубав бюст и т. н. Много често колеги са ги заварвали прегърнати в дневната, в учителската стая и на други места в училището.

КАЛИНА ФАНЕВА
- учител по бълг. език и литература
Налбантов е правел секс с нея няколко години преди тя започне работа като учител. След като тя става учителка през 1998 те подновяват връзката си. Правел е с нея секс, макар и не толкова често колкото с Д. Прокопова и Кр. Петкова. Фанева много бойна и дащна в леглото, нямала никакви скрупули и въобще не се притеснявала, че изневерява на мъжа си. Самият Налбантов е бил учуден, че при такъв представителен и външно симпатичен мъж тя ходела с него,който бил много грозен... Двамата (Налбантов и Фанева) се разбирали с погледи и от половин дума. Само като я погледнел и тя разбирала какво се иска от нея. Влизала в дирекцията и нататък секса вървял като по план.
39.
kutuzow
09.12.2013 09:44:20
0
1
prah w ochite n slepite primorsko nee samo plochada q se rashodete nawsqkyde i swalete rozowite ochila za dobroto na vsichki e da si kagem kriwicite
38.
фонтан
08.12.2013 23:40:11
1
0
И аз сега се прибирам от Пловдив.Минах покрай центъра.Страхотно е .Фонтанът е невероятен и светлините по дърветата и стълбовете. красота. Незнам има ли хора изобщо да не им хареса това.
37.
ДО ГОРБАЧОВ
08.12.2013 22:27:41
1
0
ПОСЛУШАХ СЪВЕТА ТИ ГОРБАЧОВ И СЕ РАЗХОДИХ ТАЗИ ВЕЧЕР ИЗ ПРИМОРСКО.БАВНО ,МНОГО БАВНО.И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ВИДЯХ.ЕДИН ПРЕКРАСЕН ГРАД, СЪС ХУБАВИ ОГРАДИ ОСВЕТЕНИ КЪЩИ С КОЛЕДНИ ЛАМПИЧКИ ,ДВОРОВЕ ПЪЛНИ СЪС ЗЕЛЕНИНА А УЛИЦИТЕ НЕВЕРОЯТНО ОСВЕТЕНИ ,СЪС ЕЛХИЧКИ И ЗВЕЗДИ ПО СТЪЛБОВЕТЕ , СЪС КОЛЕДНО ОСВЕТЛЕНИЕ ОБЩИНА И ПРЕД НЕЯ КЪЩИЧКА НА ДЯДО КОЛЕДА С ЕЛХИ , СВЕТЕЩИ ДЪРВЕТА В РАЗЛИЧНИ СВЕТЛИНИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ.ОБЗЕ МЕ ОНОВА ХУБАВО КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ И МИ СТАНА МНОГО ГОТИНО.
ТОВА ВИДЯХ .АПРОПО , НЕ ВИДЯХ МРЪСНИ КАЗАНИ И ТРЕВНИ ПЛОЩИ.ВИДЯХ ЕДНО ЧИСТО И КРАСИВО ПРИМОРСКО,КОЕТО ОБИЧАМ .ЯСНО ЛИ ТИ Е.
36.
ГОРБАЧОВ
08.12.2013 08:27:25
0
1
ДО 32 --НАПРАВИ СИ ЕДНА РАСХОДКА ИЗ ПРИМОРСКО БАВНА -И ГЛЕДАИ КОЛКО ОГРАДИ СА БОЯДИСАНИ ЗДРАВИ И ЕСТЕТИЧНИ И КОЛК НЕ----ПОГЛЕДНИ В КОЛКО ДВОРОВЕ ИМА ЦВЕТЯ И В КОЛКО НЕ ПОГЛЕДНИ КОЛКО КАЗАНА СА МРЪСНИ И КОЛКО ЧИСТИ КОЛКО ТРВНИ ПЛОЩИ ИМА И В КАКВО СЪСТОЯНИЯ СА ИТ Н ТН
35.
ворошилов
07.12.2013 18:40:46
0
1
до 32 --на светлинни години си смени си чипа положението е трагедия от където и да го погледнеш критериите са други ние си караме по течението ден да мине друг да доиде
34.
ДО 33
07.12.2013 16:29:20
1
0
не съм на същото мнение.в приморско е хубаво и спокойно.
33.
подкрепям ворошилов
07.12.2013 13:46:06
0
1
Ворошилов е прав, положението в Приморско е плачевно.
32.
ДО ВОРОШИЛОВ
07.12.2013 13:20:16
0
0
АБЕ ЧОВЕЧЕ ПИШЕШ ЗА ПРИМОРСКО А ЯВНО НЕ ЖИВЕЕШ ТУКА.СЕСИИТЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ СА ОТВОРЕНИ.ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТИДЕ И ДА СИ КАЖЕ БОЛКАТА.НЕ ПИШИ ТУКА АНОНИМКИ А ИДИ ТАМ И ГИ ПИТАЙ ТЕ ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯТ.АЗ ОБАЧЕ СЪМ ОТ ПРИМОРСКО И НЕ МИСЛЯ КАТО ТЕБЕ.СЕГА ПО ТЕМАТА ЕКОЛОГИЯ.УЛИЦИТЕ НА ПРИМОРСКО СА ПОЧИСТЕНИ.НЯМА БОКЛУЦИ , НЯМА ТОРБИЧКИ И Т.Н.КОЛКОТО ДО КРЪЧМИТЕ И ПЛАЖОВЕТЕ ,ТЕ СИ ИМАТ СТОПАНИ ПИЧ.ПЛАЖОВЕТЕ СА НА КОНЦЕСИЯ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЕКОЛОГИЯТА/ МОСВ / А КРЪЧМИТЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ.ТАКА ЧЕ ОБЩИНАТА ТУКА ГЛАС НЯМА.ВСЕ ЕДНО ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВАС И ДА ТЕ ПИТАТ ЩО НЕ СИ ИЗМИЛ ЧИНИИТЕ .ЗАТОВА КОГАТО ПИШЕШ ПЪРВО СЕ ОСВЕДОМИ КОЙ КРИВ И КОЙ ПРАВ ЧЕ МВИ ПИСНА ДА ЧЕТА ТУКА РАЗНИ МУХЛЬОВЦИ КАТО ТЕБЕ С НЕГРАМОТНИ ВЕРСИИ.
31.
за въпросната учителка, за която говори 29
07.12.2013 13:11:39
0
0
може, сигурно прави по-добри минети от Прокопова, защото Прокопова не ги умее, но не вярвам да е по-добра от Петкова
30.
до 29
07.12.2013 09:23:29
0
0
Коя е тя бе, пич!
29.
ДО- 21
07.12.2013 00:44:42
0
1
Каква Петкова каква Янева,,Прокопова бе,,те бледнеят,даже въобще не се забелязват пред това която тази учителка е постигнала--Тя е номер 1 в селото.Голяма Майсторка е.
28.
ворошилов
06.12.2013 21:04:58
0
1
до 27 ако имаш познати в съвета помагаи кажи жестоката истина община приморско се превръща в курорт за наи наи бедните мръсно грозно пошло плажовете се чистят отгоре отгоре 5см под пясъка е смрад и мръсотия зад плажовете е е ад мръсно отаряите очи мръсно е ад е губим всички
27.
Било мръсотия и отврат навсякъде...
06.12.2013 19:07:02
0
1
така трябва да бъде бе, ворошилов...иначе няма да е приморско
26.
ворошилов
06.12.2013 18:51:17
0
1
ДО ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ--БРАЗИЛЦИТЕ ИЗБРАХА ЗА СИМВОЛ -ЧОВЕЧЕ БОРЕЩ СЕ ЗА ЕКОЛОГИЯ АОБЩИНА ПРИМОРСКО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕ ЗА СИМВОЛ -СВИНЯТА ==ТОЛКОВА Е МРЪСНО ПО УЛИЦИТЕ ПЛАЖОВЕТЕ ДОЛНОБРОБНИТЕ КРЪЧМИ И ТН НЯМА ЛИ НАИ ПОСЛЕ ДА ПРОВЕДЕТЕ ЕДНА СЕСИЯ С УЧАСТИЕ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ТЕМА ЕКОЛОГИЯ ЧИСТОТА КИЧ И ГРОЗОТИЯ И ХИГИЕННАТА НА ВСИЧКИ КРЪЧМИ--ОТВРАТ Е ОПАСНО ЗА ЗДРАВЕТО
25.
моето даскало
06.12.2013 15:07:53
0
0
ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
24.
Развратници
06.12.2013 08:20:44
0
1
И никой не каза кои са тия хора - Васко Минета и Ваня Парушева. От Приморско ли са или някой си ги е измислил?
23.
до 22
06.12.2013 08:04:30
0
1
да ама тя не е учителка и мъжа на клипа не е директора
22.
22
06.12.2013 03:17:57
0
1
Вие от Марс ли падате,на клипа е Жужка.цяло Приморскоя познават като парцал и всеки я е минал по няколко пъти.Много по голяма мастия от Янева или Прокопова.На имениците честито,да са живи и здрави.
21.
до 16
06.12.2013 00:51:25
0
0
Пропуснах умишлено Диана Янева и Красимира Петкова, но другите учителки - не съм.
20.
до 12
06.12.2013 00:42:50
1
0
Ти не ми казвай кой да намесвам защото заедно с комунистическите мекерета ядете лайната. Колкото до правописа , виждам и ти колко си грамотна.НИпотресе се пише разделено -НИ потресе.Неграмотни на всичкото отгоре че и акъли дават.Виждам че си доста запозната ,хайде давай да видим какво знаеш че аз нещо не мога да схвана.Само конспирации , клюки ,сплетни, анонимки.С тях ще си останете мръсни корумпета.Галя Янгьозова ще си остане шеф на дома да не можете да крадете .Боклуци.
19.
до санитарката
06.12.2013 00:33:43
1
0
ти сигурно си от ония дето по времето на роса крадаха като разпрани.нямаше ред в дома .георги полихронов си продаваше ракията на домуващите а пък роса се правеше че не вижда, крадяха от хапката на болните.всички вие сте долни твари.сега не ви отърва че с идването на новата управителка янгьозова спряхте да си носите тоалетна хартия в къщи и да крадете от храната им.как не ве беше срам.нямате ли страх от бога.сега се опитвате да очерните една жена която няма нищо общо с вашите анонимки.мирясайте най после и разберете че не сте на власт и няма да се върнете .тъпанари.
18.
до 16
05.12.2013 22:34:33
0
1
Не знаем коя учителка имаш предвид, кажи я ти, ако я знаеш!
17.
до № 12
05.12.2013 22:20:36
1
0
АЗ ЩЕ ИЗЛЯЗА С ИМЕТО СИ КОГАТО И ТИ ИЗЛЕЗЕШ С ИМЕТО СИ .ТЕЗИ АНОНИМКИ ГИ ПИШЕТЕ ТАМ РАЗНИ МЪРСЪЦИ КОИТО ЗЛОБЕЕТЕ НА ВСИЧКО.ЗАЩО НЕ ОТКРИХА НАРУШЕНИЯ СЛЕД ТОЛКОВА ПОДАДЕНИ ОТ ВАС СИГНАЛИ А ? ДОЛНИ МЪРШИ.МРЪСНО И ДОЛНО КОМУНИСТИЧЕСКО ПЛЕМЕ.ГАЛЯ ЯНГЬОЗОВА Е С МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ ТОЕСТ С ЦЕНЗ , РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ МУХЛЬОВЦИ.ВСИЧКИТЕ ВИ ОПИТИ ДА ПИШЕТЕ СРЕЩУ НЕЯ СА НАПРАЗНИ.КАТО ТОЛКОВА МНОГО ЗНАЕТЕ ,ИЗЛЕЗТЕ И ГО КАЖЕТЕ А НЕ ДА СЕ КРИЕТЕ КАТО МИШОЦИ.ТОЛКОВА СТЕ ДОЛНИ И ЖАЛКИ ЧЕ ДАЖЕ И ПЛЮМКАТА МИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ, ДОЛНО И ПРОДАЖНО КОМУНИСТИЧЕСКО ПЛЕМЕ.МРЪСНИ ГАДИНИ .
16.
ДО-14
05.12.2013 19:11:34
0
1
Нещо записките ти не са пълни,,имаш големи пропуски,не си си водил редовно записките,-и така ПИТАМ ТЕ ,КОЯ Е УЧИТЕЛКАТА КОЯТО РЕДОВНО ПРОПУСКАШ УМИШЛЕНО ,А ТЯ Е ТОЛКОВА ИЗВЕСТНА,ЦЯЛО ПРИМОРСКО ГОВОРИ ЗА НЕЙНИТЕ ПОДВИЗИ,А ТИ Я ПРОПУСКАШ,.ЗАЩО ТАКА БЕ ПИСАЧО.ИЛИ ПИСАЧКЕ.май второто е вярно.
15.
санитарка
05.12.2013 18:54:48
0
1
Аз подкрепям мнението на номер 12 фактите изложени в коментара са самата истина в този дом цари пълна анархия и това е благодарение на госпожа управителката а коментара на номер 11 в момента се краде в пъти повече не само препарати много по големи неща но ще дойде и това време когато истината ще излезе наяве
14.
Оправете го тоз дом в Я. Поляна
05.12.2013 18:49:19
0
0
Из "ЗАПИСКИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ": СОУ-Приморско
"...При всяко правене на секс в дирекцията Налбантов бил използвал и една хавлиена кърпа, която да попивала течността от оргазмите най-вече на една от учителките (Донка Прокопова - учител по бълг. език). Винаги след секса с нея ми показваше тази кърпа и се чудеше, че цялата била влажна. Караше ме и аз да се уверя: “Пипни, пипни да видиш к’во става, цялата кърпа е мокра. К’ва беше тая путка, бе – бълва като гейзер!” При други от партнаьорките му кърпата също се навлажнявала различно - мокрела се много, когато чукал секретарката Дора Върбанова, но при секса с Красимира Петкова оставала почти суха. После Налбантов даваше кърпата на една от чистачките – Ксати Иванова, за да я изпере. Понякога предварително накисваше тази кърпа с веро във въпросния леген и после я даваше за пране на Ксати. Много често в разговор с мен Налбантов се чудеше, дали Ксати разбира какво е било предназначението на тази хавлия. Подозираше я, че тя се досеща за истината, но се прави, че нищо не знае...
...Много пъти, когато ставаше въпрос за секса в дирекцията Налбантов подчертаваше, че много държал на личната хигиена и затова преди половия акт карал учителките да се подмиват. Хвалеше се дори и го изтъкваше като особена лична заслуга: "Държа да се знае от всички, че аз съм маниак на тема чистота! - казваше той. - Още като влязат и предявят претенции за секс аз най-категорично им посочвам ъгъла с легена и те веднага разбират, че трябва да се подмият. В това отношение имам железни принципи. Такъв съм си! Не мога да правя секс с неизмити путки..." Тези думи Налбантов произнасяше с особена гордост и като че ли си просеше комплименти - ама какъв голям чистник бил и пр... Така преди секса с учителките се стопляла вода с бързовар в една сравнително голяма кана в ъгъла на дирекцията и там зад хладилника се осъществявало и въпросното подмиване като се ползвал и един пластмасов леген. Интересното в случая е това, че със същият този бързовар и в същата кана, по негови думи, той бил приготвял кафе за гостите, които го посещавали в дирекцията. И всичко това му се виждаше много забавно и смешно, защото много от гостите му бяха все известни и видни личности - политици, учени, министри, служители от инспектората и др...
...Както е известно в кабинета на директора зад бюрото му е окачен портрета на патрона на училището Н. Вапцаров. По този повод и във връзка със сексуалните сцени, които се разиграват в дирекцията, веднъж една учителка се изказа, че Вапцаров (от портрета) е ставал свидетел на страшни сцени - само да не вземел да се разприказва, какво е видял в тази дирекция...
Веднъж в дирекцията бяха събрани няколко учители, така да се каже "на посещение в библиотеката". Тогава влезе една учителка, която явно не беше очаквала, че вътре ще има хора. Каза, че си търсела химикала, който уж преди това била забравила в дирекцията, след което си излезе. Веднага последваха коментарии на колегите: "Абе, знам я аз какъв химикал търси. Пустият му химикал, защо все в дирекцията го търсят?" После влезе една друга учителка, която като видя, че вътре има хора побърза да излезе. Отново последваха коментарии: "Тази и тя си е забравила химикала...
...Една от любимите теми за разговор с Налбантов беше да уточняваме колко точно са били на брой учителките, с които той е спал в т. ч. и тези които вече бяха напуснали. В такива случаи минаваше дълго време докато уточним точният им брой и винаги се случваше така, че някоя от тях оставаше пропусната. По време на такива разговори Налбантов описваше с подробности качествата на всяка една от учителките – коя на какво била способна и с какво се отличавала от другите. Така например казваше, че бил използвал дадена учителка само за традиционен секс, а еди си коя само за орален секс, защото била голяма майсторка. На друга една забранил да прави орален секс, защото много го хапела и му причинявала болка – зъбите й били остри като на катеричка и му наранявала члена. От друга страна чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си – тази била имала някаква голяма бемка еди-къде си по тялото, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу, трета имала белези от операция и т. н.
13.
ДОМУВАЩ
05.12.2013 17:45:20
0
1
Аз си купувам ракийка от Дора . медицинската сестра която работи в социалния дом
12.
до 10
05.12.2013 17:20:58
0
3
Много моля не намесвайте бившата управителка и кмета те нямат нищо общо с тези писания не говорим за сервиране на управителката ви говорим за детето на турчина Февзито и не ме карай да ти докажа къде беше отделено яденето че дори и скрито да не се вижда от персонала ти явно се явяваш като адвокат на Янгьозова и би трябвало да излезеш с името си явно и ти си в кюпа заедно с нея Февзито и още двама трима и една забележка пише се че вече НИпотресе ти явно или си от Граматиково или от ЕЛХОВО и по добре се скрий ще ти бъде от полза защото от сега нататък започват коментарите за назначените кинезетерапевт без медицинско образование за пенсионер назначен като паражия и още куп нередности но за всичко си идва времето бавно но СИГУРНО
11.
до 5-ят
05.12.2013 17:18:16
0
0
Ей не спряха тия хора ей.Роса тъпа и необразована а пък Георги уж де селски кмет нема вече кой да му продава ракията в дома.Голяма мъка че не може да се краде вече я препарати я манжичка я нещо друго.Свърши мандрата затова ве е яд .Не плюйте по управителката тя не ви е виновна жената бе изроди.
10.
до №-5
05.12.2013 14:43:43
1
1
Аз работя там и никога не съм видяла някой да сервира на управителката в кабинета и да не говорим за деца.Всички тия писания знаем от кой са но нека да знае че тя няма да се върне.Първо че е без образователен ценз и второ да престанат със селския кмет да се занимават с простотии че вече не потресе от тях.Това е отговора на жена от персонала.
9.
Пълен разврат!
05.12.2013 14:14:33
0
1
ТИЯ ДВАМАТА ИМАТ ЛИ НЕЩО ОБЩО С ПРИМОРСКО ИЛИ Е НЯКАКВА ГРЕШКА? ТУК СА ПИСАЛИ НЕЩО ЗА ВАСКО МИНЕТА И ВАНЯ ПАРУШЕВА, НО НЕ СТАВА ЯСНО ОТКЪДЕ СА? АКО НЯКОЙ ГИ РАЗПОЗНАЕ ДА СЕ ОБАДИ!

23.
22.11.2013 17:02:00
Коя е таз Ваня Парушева, знае ли някой? Васко Минета разправя, че на времето много му се натискала да я ебе, ама той все бягал и не я щял. "Не съм закъсал дотам, че да я еба и да си представям, че съм с друга... освен да й нахуля една кофа на главата, че да не я гледам!"... Васко Минета е голяма работа, все такива истории разправя - гларус и половина!

24.
Спомени...
22.11.2013 17:21:38
Васко Минета беше управител на къмпинг Лес и хотел Дружба, а Ваня работеше към културния отдел на лагера. Положително са се познавали и са имали много общи неща, така че тия истории дето ги разправя сега Васко Минета сигурно са верни... Виж кво ве, млади хора са били, що да не се чукат?! Ами тъй ми!
8.
соц. дом Ясна поляна
05.12.2013 14:11:02
0
2
Ех тез учителки, не спряха да се чукат!
7.
до 1
05.12.2013 13:16:25
0
2
коя е тази учителка на клипа, защо не мога да я позная? и това не е дирекцията на училището... а директора ви, много млад изглежда на клипа
6.
до 11
05.12.2013 13:15:52
0
1
коя е тази учителка на клипа, защо не мога да я позная? и това не е дирекцията на училището... а директора ви, много млад изглежда на клипа
5.
до управителката на социален дом Ясна поляна
05.12.2013 12:12:37
0
4
Госпожо Янгьозова можели и аз да идвам в социалния дом да се храня на гърба на домуващите сервирано във вашия кабинет както прави детето на турчина Февзи срам и позор за длъжността която заемате ЧАКАМ ОТГОВОР
4.
ТАКА Е--3-ТИ
05.12.2013 00:40:13
1
2
ОППААА СТАНАХМЕ 3--МААА
3.
ДО ДВАМАТА ТЪПАКА
05.12.2013 00:21:50
2
0
ТЪП И СМОТАН БОКЛУК.
2.
Така е
05.12.2013 00:13:19
0
3
Ей това е празник,----- по европейски,--- секс до дупка,, тва е,,,,--Печена риба ,,рибена чорба.. Ко нищо,.Не на баламосвайте,.знаем ние как се празнува.
1.
Празник
05.12.2013 00:04:49
0
2
Ето как учителката ще празнува празника http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=393974716
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чуждите инвестиции намаляха със 76% Чуждите инвестиции намаляха със 76% Дружества в страната връщат заеми към собствениците зад граница Община Айтос преобразява два квартала, в които над 30 г. не е извършван дори елементарен текущ ремонт Община Айтос преобразява два квартала, в които над 30 г. не е извършван дори елементарен текущ ремонт Инфраструктурните проекти за кварталите в града са от приоритетите ни, коментира кметът Васил Едрев Синоптиците зарадваха с прогноза: Есента си отива преди да е дошла Синоптиците зарадваха с прогноза: Есента си отива преди да е дошла Вадете плажните хавлии, изпращаме септември с температури до 30 градуса Осигуриха средства за новия Дом за възрастни хора в бургаския кв. Ветрен, процедурите започват Осигуриха средства за новия Дом за възрастни хора в бургаския кв. Ветрен, процедурите започват Нова, модерна сграда ще замести съществуващия дом за стари хора „Цвета и Анка Върбанови“ в Минералните бани Голяма промяна с ЕГН-то в личните карти за всички родени след тази дата Голяма промяна с ЕГН-то в личните карти за всички родени след тази дата Предпоследната цифра показва пола, като за жени се използват нечетни, а за мъже – четни цифри Защо оплешивява Защо оплешивява Отключил е стресов косопад Проклятие е да живееш в този град! Проклятие е да живееш в този град! Пловдив е град на световната култура, който с нищо не отстъпва на Лондон и Париж. Но от години е проклятие да се живее тук, смята дама от града Кола се качи върху мантинелата на магистрала Кола се качи върху мантинелата на магистрала По чудо няма жертви Напуска политиката Напуска политиката ВОЛТ на Настимир Ананиев няма да участва под никаква форма на вота Борислав Велев оглавява MAX FIGHT 60 срещу боец от Топ 25 Борислав Велев оглавява MAX FIGHT 60 срещу боец от Топ 25 Подобна среща ще отвори пътя на Борислав Велев да се бие за европейската титла в професионалния бокс, подчерта Любен Джубрилов, президент на промоутърската компания
Загуби човека, на когото посвети последната си титла Загуби човека, на когото посвети последната си титла 56-годишната Меги Раучеге е починала тази събота, губейки своята продължителна битка с рака Искате ли го в Биг Брадър Искате ли го в Биг Брадър Бо е първият седмичен финалист, който ще участва във финалното гласуване и е на крачка от това да влезе в Big Brother Почина дипломатът Милен Люцканов Почина дипломатът Милен Люцканов Той бе голям патриот и приятел на общността ни, на църквата и на училищата ни Фенове на гробарите направиха тази глупост Фенове на гробарите направиха тази глупост Погромът е станал часове преди голямото дерби с Цървена звезда, което е тази вечер от 20:00 часа Ако Русия спечели войната, вие ще загубите всичко, каза Зеленски в САЩ Ако Русия спечели войната, вие ще загубите всичко, каза Зеленски в САЩ Ако Украйна не беше дала отпор, Путин щеше да стигне по-далеч, каза той Рекордни загуби на вода в три области Рекордни загуби на вода в три области Общо за страната до потребителите не стигат около 2/3 от количествата Какво се случва? Сняг покри Южна Африка Какво се случва? Сняг покри Южна Африка Заради снега бе затворена магистралата, свързваща Йоханесбург с крайбрежния Дърбан Украинската армия забрани телеграм Украинската армия забрани телеграм Националният координационен център за киберсигурност на Украйна съобщи, че е издал забраната за служебните устройства на държавните служители, военнослужещите, работещите в сферата на сигурността и отбраната, както и на служителите от критичната инфраструктура Продават баровската къща на фалирал бизнесмен Продават баровската къща на фалирал бизнесмен Имението е изградено в стил "класицизъм" Четири деца от едно семейство в Русия починаха след мистериозно отравяне Четири деца от едно семейство в Русия починаха след мистериозно отравяне Четири деца от едно семейство починаха след отравяне с неизвестно вещество в Красноярския край на Русия, предаде ТАСС, позовавайки се на информация от регионалната прокуратура
Д-р Мирослав НЕНКОВ Д-р Мирослав НЕНКОВ На 27 октомври искам да видя как лъвовете излизат да гласуват и не се оставят на мишките Виц на деня Виц на деня - Как си Пешо?
- Няма живот, ей. Навън ковид, у дома - чума
Виц на деня Виц на деня - Г-н полицай, пред вас играят хазарт а вие нищо не правите!
- Ха, търсете си други глупаци! Вчера заложих пет бона и ги изгубих всичките.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женската логика е създадена единствено за да съсипе мъжката психика
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори