×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тийнейджърите, трошили бясно подлез в Бургас: Извинявайте, ще купим нова лампа!


Тийнейджърите, трошили бясно подлез в Бургас: Извинявайте, ще купим нова лампа!
Нормални ученици сме и не сме хулигани, нито батки, просто полудяхме една вечер, съжаляваме, каза Антон, който прояви смелост сам да се извини публично
04 Ноември 2013, Понеделник, 18:09 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

"Подивяхме" един път,но съжаляваме, каза Антон

Тийнейджърите, които предизвикаха възмущението на бургазлии с дивото чупене на лампи в подлеза до Механотехникума в Бургас, се извиниха смело за вандалската си постъпка. Единият от тийнейджърите сам се обади в редакцията на Флагман.бг, за да каже, че съжалява за случката. „Извиняваме се, много съжалявам. Ние сме съвсем нормални ученици, не сме батки или престъпници. Просто веднъж след училище и преди тренировка "полудяхме", не знам какво ни стана. За първи път ни беше. Обещаваме да купим нова лампа и да я сложим там. Не знаем към кого да се обърнем, ако трябва – сами ще я поставим”, каза едно от момчетата – Антон. Той искрено съжаляваше. Поради храбрата му реакция и това, че тримата младежи са обикновени 17-годишни тийнейджъри, постъпили хлапашки и осъзнали грешката си, а не надрусани вандали, ще запазим имената им.

Всъщност и тримата участници са възпитаници на три училища, които имат добро реноме в Бургас и никога досега са нямали проблеми. „Родителите ни реагираха остро, разбира се, че ни казаха, че това е ненормално поведение”, каза момчето, което е готово публично да се извини.

А ние очакваме от тримата младежи и техните родители да ни покажат, че наистина ще поставят на мястото на "взривената" лампа нова, за да се убедим в искреността им и в справедливия край на случая, защото на хората от района им е писнало от хлапаци, които разбиват направеното.




В категории: Бургас


16
Коментара по темата
16.
анонимен
06.11.2013 01:58:20
1
1
За младите и не чак толкова умни хора :
Думата педал произхожда от гръцката дума (пес, педис) и има отношение към човешкия крак.Педалът е лост, задвижван от човешки крак.
15.
:)
06.11.2013 01:51:52
3
3
Всички тук сте възмутени от младежите и тяхната вандалска постъпка и в същото време говорите как ще ги напердашите.Защо единствения начин да се изразяваме и да учим децата си е с насилие и вулгарност. В никакъв случаи не одобрявам постъпката на момчетата ,но ги поздравявам за това ,че са поели отговорност и са осъзнали вината си . Вярвам ,че така трябва да възпитаваме децата си защото няма човек ,които да не греши ,но колко са хората ,които ще поемат отговорност и ще кажат ‘’Съжалявам ‘’ .Трябва да се учим от грешките си , за да израстваме като хора и личности .
14.
.
05.11.2013 15:26:14
2
4
често минавам от там,ако ги срещна ще ги накъртя
13.
of
05.11.2013 12:09:23
2
13
Народът е достатъчно заблуден, че да се хване на скалъпеното извинение. Никое от тези гаменчета не съжалява, а сигурно ходи и се хваля навсякъде каква простотия са направили. Единственото решение е общественополезен труд! Да се хване да мете улици заедно с циганките, че да видим дали друг път ще си помисли за нещо подобно.
Цяло чудо си е "Флагман" да пропусне да спомена имената. Странно е ...
12.
chernokoska
05.11.2013 10:19:24
2
5
Wse edni i sushti ... kakvi proshtavanki kakvi 5 lv .. to ne e samo towa tezi malki izmikqrcheta sa redovni s prostotii :)
11.
asoto
05.11.2013 09:51:23
1
5
i sq kakvo iskarahtegi geroi za postapkata im "citiram poradi proevenata "hrabrost" bravo samo taka divi selqni.
10.
ПОТРЕСЕН
05.11.2013 09:44:51
1
5
НА МЕН ПЪК МИ Е МНОГО ЧУДНО КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ Е СНИМАЛ ТОЗИ КЛИП - ДАЛИ НЕ Е НЯКОЙ ОТ МАЛКИТЕ ПЕДАЛЧЕТА???
9.
макса дильра на трева
05.11.2013 09:12:41
1
10
Аз пьк продавам наркотици в този подлез( но моля да ми простите,защото сьм осьзнал грешката си)и сега без осветление е тьпо,ееее понякога изнасилвам старици и паля коли но знам че ще ми простите ,защото не сьм батка и сьм осьзнал грешките си.
8.
Един от участниците
05.11.2013 06:08:11
10
3
Смятай да ви обясня ли цялата истина защото моето име го няма никъде добре ето - Значи свършихме даскало и докато минавахме през подлеза с топка в ръка видяхме лампите и казахме който счупи първи лампа ще му дам 5лева така и не му дадахме на този моя приятел 5лева ама си понесаха последствията тея балъци дето бяха с мен :D
7.
John Snow
05.11.2013 01:16:33
4
6
Ne poznavam momchetata, no naistina greshki stavat.

Za men nai-razumnoto neshto bi bilo osven da platiat lampata i postavianeto i da pokajat dobra volia i da pochistiat grafitite v podleza. Bilo to sami ili s pomoshtta na svoi priateli. Togava da izvikat Flagman da napishat nova statia i da se izviniat s tova.

Togava naistina shte budat reabilitirani pred obshtestvoto i viarvam che vsichki shte im prostiat.

S nai-dobri chuvstva
6.
XXX
04.11.2013 23:17:32
2
19
Хайде стига с тия глупости, били всички млади. Да всички сме били, но болшинството от нас никога не са си позволявали да чупят, цапат, крадат или бият. И като ги гледам малките гаменчета нито им бъде за първи път нито ще им е за последен. Това е типичната реакция за спасяване на задниците под давлението на родителско тяло и след консултация с юрист защото алтернативата е наказание в училище и дори изключване. Със същите заучени сърцераздирателни излияния, престъпниците се разкайват по време на съдебен процес.
Ако всеки получаваше право да върши подобни безобразия докато е млад и остава безнаказан, ще настъпи пълна анархия. Сега остана и кмета да излезе и да ги потупа по рамото за смелата постъпка.
5.
gb
04.11.2013 23:03:41
3
18
Трябва да заплатят от джобните си в минимум трикратен размер подмяната на лампата плюс да осъществят обществено полезен труд в определени размери...
Тъпотии от сорта на : сори, ще платим 50-100 кинта и всичко ще е наред не звучат сериозно.
Предлагам : да се оповестят имената им, да им се наложи наказание.
4.
-
04.11.2013 22:49:40
3
13
Тея първите две мнения звучат супер идентично, май един и същ човек ги е писал: да им простим, те децата били добри и не знаели кво правят, колкото може по-бързо въпросът да бъде приключен. Преди няколко години оригиналните луминесцентни осветители в подлеза бяха трилампови 3x36W, след като започнаха да им трошат капаците и лампите вътре и след като изтръгнаха от тавана няколко от тях, започнаха да ги подменят с двулампови. Иначе, лекенца малки, каква лампа уж ще купувате? Вие наясно ли сте с параметрите на осветителните тела и на газоразрядните лампи вътре в тях, наясно ли сте с технологията на монтажа, навити ли сте да сменяте без да спирате напрежението по линията?
3.
стоян
04.11.2013 22:23:25
3
19
Е, след като всички видяха кой го е направил, да се извиним публично и всичко да се размине! Не мисля, че момчетата просто са имали бяло петно и са го направили. Утре може и да изнасилят някоя девойка и пак просто "много да съжаляват". Компетентните органи да се самосезират!
2.
Бург
04.11.2013 22:18:59
9
15
Браво на момчетата, че са осъзнали простотията която са сътворили !
Аз съм ЗА с двете ръце, да им простим всички !
Всички сме били млади и неосъзнати и сме правили глупости, нека сме честни и си го признаем...
Дано им е като обеца на ухото и да не се повтаря !
1.
браво
04.11.2013 21:55:02
8
13
щом са свестни момчета - нека им е за урок, че станаха за смях. А ако бяха от онези напомпаните - просто за ушите и в полицията-да се научат. Браво на момчетата, че са проявили доблест
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Слави затваря телевизията? Слави затваря телевизията? Два негови проекта вече тръгнаха по Би Ти Ви Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово  Във вестника на „Хизбула“ пишело, че ливанецът, който е наредил терористичния акт на бургаското летище, е изчезнал безследно  Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Всяка неделя Рачков ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме При използване на „швейцарското правило“ за вдигане на пенсиите се взема предвид не само ръстът на доходите, а и инфлацията в страната Бизнесменът Йоско Алипиев застана начело на ДПС-Ново начало в Бургас Бизнесменът Йоско Алипиев застана начело на ДПС-Ново начало в Бургас Той е ново име за политиката, но има богат опит в реализирането на редица обществени каузи Предизвиква мъжете със знойното си тяло, провокира с него и завистливите си колежки Предизвиква мъжете със знойното си тяло, провокира с него и завистливите си колежки Определено знае как да провокира  Направи голямо шоу в новото предаване на бТВ Направи голямо шоу в новото предаване на бТВ Докато с Ути Бъчваров опитваха да познаят възрастта на чаровен готвач на име Мартин, Лара не само остана впечатлена от външния му вид, но и направи шеговита закана Диетологът д-р Георева съветва: Ако искате десерт, изяжте го с удоволствие и без чувство за вина Диетологът д-р Георева съветва: Ако искате десерт, изяжте го с удоволствие и без чувство за вина При гладуване тялото ви „похапва“ от собствената ви мускулна тъкан, не от мазнините Ще плати ли неустойка след трагедията с пилотите ни заводът, в който е извършил ремонт на самолета Ще плати ли неустойка след трагедията с пилотите ни заводът, в който е извършил ремонт на самолета  Това няма да върне нашите колеги, коментира министърът на отбраната ген. Атанас Запрянов Цанко с нов подвиг, преплува 120 км в Дунав Цанко с нов подвиг, преплува 120 км в Дунав 37-годишният бургазлия тръгна от видинското село Ясен, а финалната му точка бе на историческо място - кораба “Радецки” в Козлодуй
Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори