×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рут Колева махна бебето, щяло да й пречи на кариерата


Рут Колева махна бебето, щяло да й пречи на кариерата
Ще си имам момче и момиче, но след десет години, обеща певицата
03 Юли 2013, Сряда, 19:18 ч.

Ще си имам две след десетина години, обеща тя - лъжкиня, каза бившият й
Рут Колева обяви, че в бъдеще се вижда като майка на две деца. Тя даже била избрала имената им - Гоя и Захари. Момиченцето ми ще има странно име, но аз също имам странно. Важното е да го обичам и то да ме обича. Певицата нито знае кой ще е бащата на въображаемите й отрочета, нито къде ще се родят. Но и сигурна, че това ще се случи и то след десетина години и ще ги обича много. Високопарните й слова бяха изречени, за да измие неудобството, че изстърга от себе си бъдещото си дете и го хвърли в болклука на известна гинекологична клиника в София. След като забременя от приятеля си Калоян, след като обяви пред цяла България, че носи дете и още не взела решение какво ще го прави, веднага след като излезе от “Къртицата” тихомълком влезе в клиника и го махна. След което лицемерно се размечта пред камерата, че след десет години ще гледа две отрочета и ще копае домати в двора на къщата си. Тя обясни решението си да се отърве от бебето с това, че ще й е трудно да е самотна майка, че ще трябва да се лиши от много неща в името на детето, че няма накого да разчита да й помага и не на последно място, че самата тя е изпитвала това. Майка й я изоставила, като била на десет години и за нея се грижел баща й и баби. Абсолютна лъжкиня без грам отговорност, каза бившият й Калоян. Аз все пак съм баща на това дете и можехме да се разберем и да го оставим. Но тя хукна след Любо. Дори в деня на аборта ме излъга, че има работа вечерта и пак се срещна с Любо. Отвратен съм и от държанието й в “Къртицата” и след това. Тя продаде тайната за нашето дете за 8000 лева допълнителен хонорар. Мога да я разбера, че се чувства млада за отгорността да е майка. Но не мога да я разбера защо поиска пари, за да признае, че е бременна и защо трябваше да занимава цяла България с това бебе. Не се ли сети, че дълги години хората ще я свързват не с друго, а с аборта, каза сърдито Калоян. Тя е жена, за която парите стоят над всичко, дори над детето ни, допълни той.

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ 3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж 21/09/2024, Събота 22:00 0
9
Коментара по темата
9.
Iwan
28.09.2013 01:30:48
2
3
Тая Рут Колева е най-грозния и противен човек на света. То горкото е толкова наказано от бог, че дори не може да погледне със самоирония на себе си. Евтин ПР боклук, който никой не познава. Тръгнала да крещи на Стефка Берова и да си показва циганските татуировки нямам думи. То просто просто та се задънило от простутия.
8.
Милена
05.07.2013 00:50:21
3
2
Някой, който даже не си е написал името, тръгнал да ме окачествява като такава и онакава... Смятам, че всеки има правото да прави каквото смята за редно, стига да не пречи на другите и да се съобразява със законодателството. Само не можах да разбера защо Рут Колева е курва.
А относно "курвенския" /поне доколкото разбрах/ ми начин на мислене, не искам да родя на 20, когато не знам къде се намирам и категорично не желая на 25 вече да съм самотна майка, която не е открила мястото си в обществото. Предпочитам първо да изградя себе си като личност, преди да изграждам някой друг. Така че, моля те, спести си компетентното мнение за неща, за които не можеш да погледнеш и от другата страна за хора, които не познаваш. Идеята за жената бременна, боса и в кухнята е малко поизтъркана вече...
7.
Aytoski huligan
04.07.2013 13:02:28
4
4
Милена и ти мислиш като курвата Руд това е ясно като бял ден.Като мислите така няма да се сърдите и гневите когато циганите и турците малко по малко си завземат управленски територии.Те(турците и циганите) се въдят и започват да си налагат мнението в много сфери на обществено влияние, а вие се шибате като зайци но не раждате деца и резултатът е на лице.
6.
Милена
03.07.2013 23:57:14
6
4
Изборът да махне бебето е лично неин и не разбирам защо хора, които не само че не я познават и не знаят в какво положение се намира, дават толкова компетентни и обосновани мнения като "тъпа курва". Така е преценило момичето, така е направило. Колко майки са родили на по 20 години и вместо да си живеят живота както искат, са се грижили за деца. Много по-добре е, че се е усетила навреме.
5.
марс
03.07.2013 23:24:29
3
2
Поне е взела правилното решение. По-добре, отколкото да се превърне в безгръбначно и хленчещо мекотело.
4.
МЪЖ
03.07.2013 23:21:04
5
5
Абе,хора,вгледайте се в очите на това създание-та тя,гледа странно,тоест,не е добре психически.От такива като нея,може да се очаква всичко,това е така наречената-,,тиха лудост,,!
3.
ppp
03.07.2013 23:11:37
6
6
Изрод мръсен, щом си махаш бебето, не заслужаваш да имаш деца, така че скривай се някъдеq тъпанарке смотана, ни кариера ще видиш, ни деца, как може, и това се обявява като ВИП-новина!!! Възмутително!!! Колко хора чакат да имат, а нямат, да го беше родила, тъпанарке, щеше да те позлати някое бездетно семейство...
2.
user
03.07.2013 19:42:38
6
5
Боклук скапан !!!
1.
baihui
03.07.2013 19:38:25
5
4
Тъпа курва!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) Вижте списъка с кандидатите за народни представители от партията На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла След раздяла жената често се обръща навътре в себе си и открива огромна „дупка“ на мястото, където преди е имало партньор Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Ето кои са те  Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Двамата музиканти са част от новото шоу "Колко ми даваш", където нашата Андреа се появи Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Ето как да ги приготвите 7 храни и напитки съсипват червата 7 храни и напитки съсипват червата Тези храни са определени от диетолозите са най-големите врагове на чревното здраве
Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори