×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Преди да гласуваш, помисли какво сме направили за Бургас!


Борисов: Преди да гласуваш, помисли какво сме направили за Бургас!
Всеки сам избира този, който да го управлява, но преди вота си спомнете какъв беше Бургас и какъв е сега, призова Бойко Борисов.
10 Май 2013, Петък, 09:40 ч.

Бившият премиер каза, че е готов да бъде в опозиция
Бойко Борисов отрече да е имало разговор между него, бившият земеделски министър Мирослав Найденов и Николай Кокинов на 15 април. В студиото на “Тази сутрин” по бТВ той подчерта, че не е получавал предварителна информация от бившия градския прокурор и не се е опитвал по никакъв начин да смачка делото за корупция.
“Как да коментирам нещо, което не знам. Нещо което, Бог ми е свидетел, не съм слушал. Всеки има свободна воля и може да си гледа записите. Аз обаче не помня подобно посещение в дома ми да е имало. Не съм оказвал влияние по никакво дело”, каза бившият премиер. Той се надява истината да излезе наяве и обществото да разбере кой си позволява да влиза в домовете на хората и да ги подслушва.
“Всички маски паднаха, стана безпощадно ясно, че срещу нас е работено манипулативно от цяла група - и от бизнеса, и от политически партии”, добави Борисов.
“Толкова бърза прокуратура и в мечтите си не съм виждал. Дано да работи със същите темпове и по нашите сигнали за енергийната мафия!”, пожела експремиерът. Той сподели, че е готов да е и в опозиция, но се надява партията му да спечели достатъчно гласове, за да поеме отговорността за управлението на страната.
“Да си министър-председател в такава криза е равно на самоубийство, но аз поемам отговорността. Герои винаги е имало. Има и сега. Ако Сергей Станишев приеме отговорност, ще го поздравя. Уважавах го когато беше премиер, защото знам колко е трудно да се управлява”, каза още Бойко Борисов. Той сподели, че в Бургас се е чувствал като герой. Хората са го приветствали заради смелостта да поеме отговорността за нов мандат.
“Всеки народ сам избира този, който да го управа. На тези хора, които ще застанат пред урните в неделя, искам да им кажа да гледат какво сме направили в градовете, които управляваме. Нека си спомнят какъв беше Бургас и какъв е сега преди да пуснат бюлетината в урната”, призова лидерът на ГЕРБ.



6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
Рецепта за паниран праз
Рецепта за паниран праз 20/09/2024, Петък 21:00 0
Бременна е
Бременна е 20/09/2024, Петък 17:40 1
16
Коментара по темата
16.
Аполо
10.05.2013 15:14:38
0
2
Като прочетох заглавието на статията и като помислих, реших. Няма да гласувам за ГЕРБ
15.
12 bez 15
10.05.2013 14:21:01
0
3
На 12 без 15 !
14.
БББ
10.05.2013 13:35:43
0
2
Ум царува,ум робува,ум патки пасе-за кандидат управляващи и избиратели,всеки може да си избере,подходяща за него позиция.
13.
FBI
10.05.2013 13:18:52
0
2
Борисов: Преди да гласуваш, помисли какво и колко сме окрали от Бургас и регеона!
12.
МВР
10.05.2013 11:00:47
1
6
Бившият премиер няма да бъде в опозиция.Той ще бъде или в затвора или на някой незнаен остров ако успее на офейка преди ареста.
11.
МВР
10.05.2013 11:00:42
0
4
Бившият премиер няма да бъде в опозиция.Той ще бъде или в затвора или на някой незнаен остров ако успее на офейка преди ареста.
10.
Димо
10.05.2013 10:55:43
0
5
През първия си мандат ГЕРБ имаха 14 съветника в общинския съвет. Т.е. те нямаха мнозинство. Съветници от други политически партии също са гласували и за заемите в Бургас и за подобренията. През изминалия мандат всичко добро да се преписва на ГЕРБ не мисля, че е правилно. Но синдром на ГЕРБ е хвалебствието. Скоро ще премине
9.
Таки
10.05.2013 10:55:40
1
5
Абсолютно вярно.В екипа на Николов има червен- Красимир Стойчев,син- Марков,няколко безцветни ку-кувци за разкош ,а той самият е от партията на парите-където ги има ,там.
8.
Красю
10.05.2013 10:51:54
1
5
Бургас спечели защото беше управляван от Димитър Николов,а не защото ГЕРБ е на власт.Николов е хитра лисица и която и партия да беше на власт щеше да се нагоди към обстоятелствата.
7.
Бургас
10.05.2013 10:38:31
2
8
мушмороците от гроб подариха пристанището на Златев и Домусчиев и съсипаха морския бизнес.
6.
Ах ропотамо
10.05.2013 10:25:39
8
4
Сравнявам какво направиха БСП и Йоан за Бургас и какво направиха ГЕРБ и Димитър Николов. И затова, въпреки многото грешки, ще гласувам за ГЕРБ, защото не искам нов застой за моя град!
5.
!!!!!!!!!
10.05.2013 10:24:30
4
8
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!
4.
Варненец
10.05.2013 10:18:59
4
9
Бургазлии, не допускайте ГРОБарите да ни управляват отново!
3.
до 1
10.05.2013 10:13:20
5
4
Така е ,като ни управлява БСП,ДПС в продължение на 20 години.
2.
Роса
10.05.2013 10:10:07
4
8
Време е народа да избере по-добро управление,не искаме да ни управляват мутрите.
1.
отчаяна
10.05.2013 09:59:52
5
11
Ами гледам,гледам,оглеждам се и виждам:бедни пенсионери да ровят в контейнерите да търсят храна,малки деца да просят по улиците със скъсани дрехи,масово безработни младежи,болни хора,които нямат пари да се лекуват,затворени магазини,хора в активна възраст които се самозапалват от безизходица.Това видях,с две думи:МИЗЕРИЯ.Е повярвайте ми НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас Рецепта за паниран праз Рецепта за паниран праз Просто и вкусно есенно-зимно предястие 3 зодии, за които октомври ще бъде любов 3 зодии, за които октомври ще бъде любов Забавления за Козирозите Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Недейте, че някой ще си помисли, че ползваната за синоним на „магистрала” дума „аутобан” вече е буквална  Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените В края на месеца става ясно дали Общинският съвет ще даде зелена светлина за проекта Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Понеже не бяхме виждали на живо азиатци, решихме, че новите съседи няма как да не владеят кунгфу, докато не бяха ошамарени на автобусна спирка „Бадемите“ Бременна е Бременна е Ирина Карабаджак, която във втория сезон на "Ергенът" достигна почти до финала, се омъжи през август Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо В този сезон в къщата ще живее 16 квартиранти, като ще има изненади относно техния състав по време на шоуто
Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток?
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори