×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Камелия и Багата излитат тази вечер от Брадъра


Камелия и Багата излитат тази вечер от Брадъра
Тъпите, прости, пошли и гнусни българи сериозно са се заканили да гласуват
14 Ноември 2012, Сряда, 12:53 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

Ако наистина зависи от зрителите, те трябва да си съберат багажа още отсега

 


Ако наистина съквартирантите се гонят със зрителски вот, което все още е под съмнение, то тази вечер със сигурност от 99 процента от Къщата ще бъдат изгонени Камелия и Багата. Оказа се, че и двамата са били добри артисти, но не дотам. Те не издържаха и показаха истинските си лица. След като Камелия нарече българския народ прост и тъп, а след това допълни пошъл и гнусен, в мрежата буквално се надигна вой. Дори тези, които не гледат предаването, са готови да жертват един СМС и да й покажат вратата. Не можеш и нямаш право да наричаш народа си тъп, гнусен и пошъл, когато благодарение на данъците на този народ си учил безплатно поне 12 години средното си образование и когато той е давал хляб на майка ти, баба ти, дядо ти и на самата теб.

Изисква се огромна доза цинизъм, за да обвиниш народа в това, че той не те харесва и е решил, че любовните сцени идват малко в повече на хората, седнали пред телевизорите и на техните деца, които те все пак се мъчат да възпитат. Свободна любов – да, нищо против, стига да не се лее лигаво от екрана, написа възмутена майка. Камелия отиде и по-далеч. Разпсува се като каруцарка и се закани да убива Къци, понеже той бил манипулирал вота на зрителите. Бившият шоумен я гледаше втрещено, докато тя крещеше, че ще забие вилицата в главата му.

Колосът Багата пък се оказа колос на глинени крака. След пиянските му безобразия, чупене на бутилки, обръщане на маси, викове и опити да натиска всички жени в Къщата, той хвърли око и на Орлин и реши да го прави сексуална жертва, наричайки го гълъбица. Свалката трябваше да се получи чрез бой и самбистът започна да нанася крошета уж на шега върху смаяния певец. Миг преди да го повали на земята, Брадърът се намеси. Днес из сайтовете излязоха и подробности, че после Багата паднал в тоалетната и оттам го вадили хора от екипа на предаването. Описанието на Благой – тих, кротък, непредизвикващ конфликти се разсея като пушилка, направена от продуцентите. Оказа се, че той е войнствен, коварен, груб, напада в гръб и постига целите си със сила. Във всички форуми днес най-коментирани са двамата съквартиранти, които извън всичко застрашиха и живота на другите.


В категории: Лайфстайл


Автор
10
Коментара
Той не само е слаб, но и рус
Той не само е слаб, но и рус 21/09/2024, Събота 13:14 0
Флагман.БГ Племенникът й я обра, задигна й 50 бона Племенникът й я обра, задигна й 50 бона 21/09/2024, Събота 13:00 0
Флагман.БГ Кметът на Минерални бани остава в ареста Кметът на Минерални бани остава в ареста 21/09/2024, Събота 10:41 5
10
Коментара по темата
10.
aaaa
17.11.2012 08:21:37
1
1
и моля те обясни ми защо този здравословно живеещият не е световен шампион по нещо? защото или си шматка или си мъжкар за това.
9.
aaaа
17.11.2012 08:17:59
1
1
а клизма прави ли си твоя здравословно живеещ човек хахаха
8.
до аааа
17.11.2012 05:20:00
1
1
не знам люзАр ли си бУхем ама се научи първо да пишеш и тогава прави нещастните си коментари.А това че си жалко ХЕЙТЪРЧЕ те прави смешен в разсъжденията ти.Аз лично мога да ти покажа здравословно живеещ мъж в чиито ръце ще се посереш от страх,въпреки че герой в живота ти е отрепка като Багата!!!
7.
aaaa
15.11.2012 10:11:42
1
2
хахаха ясно ми стана че тука повечето сте къцита и треперите от страх ако отидете на дискотека и до вас има някой като Багата и всекидневно някой си прави т*шак с вас както Фънки с Къци заштото сте мухлювци. и това че пишете по сайчета или пращате смс-и Къцито да спечели няма да промени жалкият ви живот. дори и Къци да спечели вие пак ще сте люзари и в реалният живот ще продължават да ви тъпчат всекидневно Баги и Фънкита, и ще продължавате да бленувате за "така омръзналите ви вам" силикони като на Златка, но няма да се докоснете до тях защото сте люзари, вместо това вашите йени ще продълйават да ви изневеряват с Баги и Фънкита пак защото сте люзари, защото жените не искат Къцита а искат мъже, искат мъжкари, искат купонджии и бухеми които живеят за удоволствието със всичките му скандалности, а не да ядат здравословно и да си правят клизма всяка неделя.
6.
За Пъци
14.11.2012 21:42:51
0
2
Багата се напи като гъззз и се изложи по много прос начин, но Къци все пак си остава най големия путек в къщата
А относно народа ... :) Там проблема е много сериозен, щом и избраното от него правителство му се подиграва с простотията с която го залива :)
Не мога да си представя такова унищожаване на нацията с невежество, беднотия, бандити, мутри, турцизация и циганизация
5.
до аааа
14.11.2012 16:01:11
1
5
а какъв трябва да е един баща ??? да бие уч1ителите , да се друса , да се бие по дискотеките .... аре марш в помийната яма бе келеш недорасъл
4.
за Къци
14.11.2012 15:28:37
3
7
На хората им е писнало 20 години от мускули, мутри, силиконови цици и празни глави. Писнало им е такива да се разпореждат и гаврят с възпитаните и културните граждани. Ето затова много ще подкрепят Къци. Багите, Златките , Фънкитата и световно неизвестните Камелийки нямат работа на финала.
3.
aaaa
14.11.2012 15:13:20
8
4
какъв баща може да им е къцито, от него нещо по нагоре от травестит не може да излезе и синовете му ще са п*тки като него самия
2.
az
14.11.2012 14:28:56
1
10
Всеки човек си има трески за дялане. Но това да се възхвалява простотията и мускула ( Златка и Багата ) , а да се подиграват и да се унижават хора като Къци вече не знам какво става в обществото. Че той може да им е баща бе. Все едно да се подиграваш на собствения баща -> това ли е мъжествено поведение ??
1.
за Багата
14.11.2012 13:07:19
2
15
Такива напъни от Нова телевизиа да изкара едино недоразумение геройНай безличния човек в къщата,решиха да хвалят и прехваляват.Всички говорят колко готин е Багата,а той просто си е един селски полуидиот,който хората няма с какво да запомнят.А простотиите на Златка взеха връх.Проста,проста та дрънка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Специалистите нищят постижението на Ярослава Магучих, тъй като след това тя имаше състезания, на които дори не стигна 2 м. при скока на височина Той не само е слаб, но и рус Той не само е слаб, но и рус Геро е неузнаваем Племенникът й я обра, задигна й 50 бона Племенникът й я обра, задигна й 50 бона София Маринова стана жертва на родата си  Евгени Минчев ще е кандидат за депутат от БСП Евгени Минчев ще е кандидат за депутат от БСП Той ще влезе в листата в 23 МИР София Президентът с горчиви думи за загиналите пилоти: Спрете със спекулациите Президентът с горчиви думи за загиналите пилоти: Спрете със спекулациите Отдават последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево летци   Баба ми прави чоризо с гъби и подправки, откраднах й рецептата Баба ми прави чоризо с гъби и подправки, откраднах й рецептата Много е вкусно, трябва да пробвате България не можела да произведе пейджъри-бомби, това не се правело в гараж, твърди експерт България не можела да произведе пейджъри-бомби, това не се правело в гараж, твърди експерт Устройството се активира чрез сателитна връзка, има и чип в него Стив Ханке: Еврозоната за България би била пълна катастрофа Стив Ханке: Еврозоната за България би била пълна катастрофа Общество и политици у нас разделени по въпроса дали единната валута е изгодна за страната ни Астрономическа есен настъпва на 22 септември в 15:43 ч. Астрономическа есен настъпва на 22 септември в 15:43 ч. С лятото се сбогуваме официално в деня на есенното равноденствие Тази грешка прави картофеното пюре отвратително Тази грешка прави картофеното пюре отвратително Защо блендерът не е подходящ за пюрета  
Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Хороскоп за деня – 21 септември 2024, събота Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори