×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

68-годишен мъж от Айтос е починалият пациент след скок от 4-ия етаж на УМБАЛ-Бургас


68-годишен мъж от Айтос е починалият пациент след скок от 4-ия етаж на УМБАЛ-Бургас
Строполил се е върху козирката на входа. Издъхнал е на място от получените травми
22 Октомври 2024, Вторник, 09:23 ч.
Автор: Флагман.бг снимката е илюстративна

Трагедията стана рано сутрин

68-годишен мъж от Айтос е починалият пациент след падане от 4-ия етаж на УМБАЛ-Бургас. Трагедията стана рано сутрин. Мъжът е скочил от 4-ия етаж, от прозорец на Кардиологичното отделение, където е бил настанен. 

Строполил се е върху козирката на входа. Издъхнал е на място от получените травми, които били несъвместими с живота. 

 


В категории: Бургас


12
Коментара по темата
12.
6matarok
22.10.2024 13:19:59
1
0
4astnite bolnici sa konkurenciq na darjavnite, 4astnite bolnici sa sobstvenost na amerikancite, 4rez svoite pionki politici te slagat/nstalirat svoi doktori-izrodi koito da osa6testvqvat tormoz nad pacientite i da hvarlqt lo6a reputaciq na cqlata instituciq. Ni6to li4no , prosto kapitalizam.
Za amerikancite e po dobre da nqma darjavni bolnici, a za naroda e po dobre da gi ima , v darjavnata bolnica lekarite predavat opita si v prodaljenie na 70 godini , dokato 4astnata e otvorila v4era i teparva ekperimentirat varhu pacienti
11.
*********
22.10.2024 13:08:56
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
русев
22.10.2024 12:39:39
1
0
ДО 4 БАЙ ГУЙ-ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ЧУЯ НОВИНАТА, КОГА ТИ ЩЕ СКОЧИШ ОТ НЯКЪДЕ ОТ ВИСОКО
9.
Абе Флагман
22.10.2024 12:18:14
0
2
Вие не сте ли бургазлии? Това на снимката е хирургичния корпус бе! Кардиологията е в другия корпус. Излагате се! Явно ако не ви напишат от някоя частна болница нещо дето да публикувате срещу заплащане сте трагични.
8.
жалко
22.10.2024 12:13:19
2
6
В Бургас и българия като цяло здравеопазването е на такова ниво, че хората предпочитат да се самоубиват вместо да бъдат лекувани.
За съжаление тази новина е все по-честа.

Здравеопазването е на такова ниво, че вече почти няма здрави хора.

Жалко за човека. Нека почива в мир.
7.
Ами
22.10.2024 12:12:29
0
4
Прави впечатление че за разлика от статията за държавната болница под тези за частните не може да се коментира. Вероятно са платени реклами въпреки че не е ясно отбелязано както би трябвало. Отделно не забелязах май статия във Флагман за излекуваната пациентка със същата болест като човека в рекламата на Сърце и мозък пък не може да не са разбрали понеже и по телевизията го дават. Явно не винаги и твърде избирателно от Флагман се сещат че са журналисти и медия.
6.
Скок по здравна каса
22.10.2024 10:57:17
0
21
До това води престъпното управление на политиците в България! Те трябва да скачат от високо , а не хората , които страдат заради тяхната алчност и предателства!
5.
Потърпевш
22.10.2024 10:52:46
0
13
Тъжна, но закономерна постъпка - ако те лекуват Йончева-Бисерова и Дениз Бисеров от Кардиологично отделение, леталният изход и без това е сигурен...
4.
Бай Гуй
22.10.2024 10:47:58
13
13
Боко Тиквата е виновен. След десетилетие управление на ГЕРБ всички, които имаха възможност избягаха от БГ кочината, останалите се мъчат в кочината, а някой от тях не издържат и се самоубиват. Гарантирано от ГРОБ /ГЕРБ/

Гласувате за ГЕРБ, получавате ДПС Ново Начало на Пеевски
3.
Team Kichka
22.10.2024 10:00:44
3
6
Флагман пръскат сперма след оргазма който получиха след като хванаха още непокрития труп.
2.
Мдааа
22.10.2024 09:33:47
5
53
Мир на праха му!

Доволен клиент от "грижите" в отделението - кой знае какви са му ги наприказвали...
1.
Пациент
22.10.2024 09:32:13
7
64
Какви лекари има вътре да предпочетеш да избягаш от тях през прозореца... Горкия човек!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изядохме и изпихме парите на полиция и армия Изядохме и изпихме парите на полиция и армия Печалбата на заведенията нарасна над четири пъти за пет години Артефакти от Несебър са включени в експозиция в музея "Джон Пол Гети" в САЩ Артефакти от Несебър са включени в експозиция в музея "Джон Пол Гети" в САЩ Експонатите са безценни и изключително редки и са свидетелство за интересната история на Несебър и нашите земи Д-р Мерал Ариф, МБАЛ „Бургасмед“: Най-често студеното време се отразява неблагоприятно на хората с остеоартрит Д-р Мерал Ариф, МБАЛ „Бургасмед“: Най-често студеното време се отразява неблагоприятно на хората с остеоартрит Ниските температури  и влагата променят качествата на вътреставната течност, която е смазка за ставата и служи като шок абсорбер, казва специалистът Седем или осем партии прескачат бариерата, а доверието към парламента е ужасно ниско Седем или осем партии прескачат бариерата, а доверието към парламента е ужасно ниско  С рекордно нисък рейтинг е и Димитър Главчев Студентът със счупената челюст от полицай в Созопол отслабнал с 8 килограма, ще съди бияча Студентът със счупената челюст от полицай в Созопол отслабнал с 8 килограма, ще съди бияча Ще направим всичко по силите си с адвокатите ми, за да има справедливост, закани се  Владимир Радев Чудо! Неидентифициран летящ автомобил се сгромоляса пред 10 души, чакащи на спирка Чудо! Неидентифициран летящ автомобил се сгромоляса пред 10 души, чакащи на спирка Навесът на подлеза обаче е изпочупен при полета Акциите срещу купуването на гласове продължават Акциите срещу купуването на гласове продължават Близо 1000 са издадените предупредителни протоколи Протестиращите помощник-фармацевти от Бургас зоват за промени, за да работят, без да се крият в аптеките Протестиращите помощник-фармацевти от Бургас зоват за промени, за да работят, без да се крият в аптеките Те нямат право да отпускат медикаменти по лекарско предписание, а това е част от професионалната им квалификация България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! В ГЕРБ СДС имаме ясна визия за развитието на общините в региона, проектите, които сме заложили, са свързани с инфраструктура, облагородяване и подобряване на живота във всяко населено място Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор Вижте кои са те 
Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Издъхнал е на 83-годишна възраст Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Четириногите бяха със специални костюми - на приказни герои
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори