×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екшън на токчета: Две жени пребиха и ошушкаха трета


21 Октомври 2024, Понеделник, 11:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Насила натъпкали 29-годишната в кола, след зверския побой я изоставили на главен път

Фрапиращ случай – две жени насилствено отвлякоха трета, пребиха я и я ограбиха. Инцидентът е от 19 октомври в севлиевското село Ряховците.

Сигналът е подаден рано сутринта от пострадалата 29-годишна жена. Тя е съобщила в полицията, че е била принудена да се качи в кола, където й е бил нанесен жесток побой от други две жени – на 36 и 53 години, след което са ѝ взели насила мобилния телефон и смарт часовник и са я оставили на пътя Севлиево-Крушево, пише Телеграф.

След проведено издирване е установен и шофьорът на автомобила – 34-годишен мъж от Севлиево. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.


 


В категории: Крими


2
Коментара
Флагман.БГ Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама 21/10/2024, Понеделник 12:20 0
Флагман.БГ Двойничка ли е на Кати Двойничка ли е на Кати 21/10/2024, Понеделник 11:40 2
2
Коментара по темата
2.
ми щото
21.10.2024 11:42:11
0
8
Са пачаври....техната мамица к.....
1.
Джанка
21.10.2024 11:28:02
1
8
- Спрете насилието над жени!
- Но нападателите са също жени.
- Остави ги да се избиват и нито гък!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо поскъпват сладкишите, след като в тях не се слага масло от половин век Защо поскъпват сладкишите, след като в тях не се слага масло от половин век Поскъпването на маслото е традиционно по това време на годината Тези зодии да не носят злато и сребро, защото... Тези зодии да не носят злато и сребро, защото... Вижте кои са те  Абсурдно е в 21 век да се всява етнически страх Абсурдно е в 21 век да се всява етнически страх В държава член на ЕС да плашиш хората със смяна на имената им r да ровиш в раните им е престъпно, категоричен е Исмаил Осман „Театър за всички“ мина и през село Димчево „Театър за всички“ мина и през село Димчево Инициативата се реализира благодарение на общинския съветник от ГЕРБ  Ясен Проданов Купуването на апартамент – за инвестиция или от хора с деца и пари? Купуването на апартамент – за инвестиция или от хора с деца и пари? Сред най-активните на пазара са специалистите от ИТ сектора Двойничка ли е на Кати Двойничка ли е на Кати Ванеса от "Биг Бардър" прилича страшно много на ретро певицата  МОН пусна упражнения срещу бърнаут на учителите МОН пусна упражнения срещу бърнаут на учителите В модула на МОН има стрестермометър, тестове за самооценка и препоръки за психическа устойчивост Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Екшън на токчета: Две жени пребиха и ошушкаха трета Екшън на токчета: Две жени пребиха и ошушкаха трета Насила натъпкали 29-годишната в кола, след зверския побой я изоставили на главен път Проф. Кантарджиев: Близо 900 са случаите на COVID, грип все още няма Проф. Кантарджиев: Близо 900 са случаите на COVID, грип все още няма Експертът препоръча яденето на ферментирали храни
Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Издъхнал е на 83-годишна възраст Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Четириногите бяха със специални костюми - на приказни герои Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Референдумът бил опорочен с купени над 300 000 гласа от Москва, твърди президентът Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Хороскоп за деня – 21 октомври 2024, понеделник  Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда Радослав Спасов почина на 81-годишна възраст, а тъжната вест събощиха от кино "Одеон" Вредно ли е уринирането под душа Вредно ли е уринирането под душа Какви са опасностите от навика да се изпразва пикочния мехур по този начин Милиони в сейф, две тоалетни, чувал с помощи от ООН – тайният бункер на „Хамас“ Милиони в сейф, две тоалетни, чувал с помощи от ООН – тайният бункер на „Хамас“ Израелската армия показа как е изглеждало луксозното скривалище на последния засега лидер на терористичната организация Яхия Синуар Учени с пробив в лечението на рак , изучавайки свойствата на бирената мая Учени с пробив в лечението на рак , изучавайки свойствата на бирената мая Раковите клетки са изправени пред постоянен недостиг на хранителни вещества поради неконтролирания си растеж и често изпадат в състояние на покой, за да оцелеят и да избегнат откриването им от имунната система Докато България се тресе от кризи, в Румъния имат план да станат десетата икономика в ЕС Докато България се тресе от кризи, в Румъния имат план да станат десетата икономика в ЕС С инвестиции от над 10 милиарда евро годишно в индустрията ще можем да произвеждаме в страната всичко, което е от съществено значение за националната икономика, каза Марчел Чолаку
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори