×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полина Паунова за купуването на гласове: Някакви хора са потопени под вода и дишат със сламки като славяните


Полина Паунова за купуването на гласове: Някакви хора са потопени под вода и дишат със сламки като славяните
Прокуратурата нищо не казва, а междувременно Борислав Сарафов е номиниран за главен прокурор и всичко е ясно, коментира Полина Паунова
21 Октомври 2024, Понеделник, 10:13 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Това е вирус, но МВР се опитва да го лекува само с чай и витамин, каза пък Илхан Андай

Чудя се на това общество как може да не му прави впечатление, че някакви хора са потопени дълбоко под вода и дишат със сламки като славяните едно време, дават мехурчета и след това нищо не следва от пълното потапяне. Така журналистката Полина Паунова коментира в „Тази сутрин“ по бТВ купуването на гласове, което пък колегата й Илхан Андай нарече вирус, който МВР се опитвал да лекува само с чай и витамин. 

„Има някакви списъци, пишем дописки и ги свързваме с тях, но няма нищо. МВР иска допълнително информация. Прокуратурата нищо не казва, а междувременно Борислав Сарафов е номиниран за главен прокурор. Всичко е ясно“, отсече Паунова. 

„Статистиката винаги служи за това да удави някаква конкретна информация. Може да се замерваме с числа, но е очевидно, че купуване на гласове има. Не вярваме на тези институции, които трябва да ги разследват, защото казват „дайте ни още информация“...
Този, който е посочен за купувач във Враца - Пръча, е женен от септември за водачка на партийна листа. В Пловдив са посочени как ще действат по квартали според списъка на „БГ елфите“. Двама са сочените за купувачи в Столипиново. Единият е кучкаря, а другият - „ходжата“. Неудобно ми е да говоря с прякори рано сутрин“, сподели тя. 

„На изборите, когато Бойко Рашков бе служебен министър, са предупреждавани за купуване на гласове. Не е сложно да се провери. Трябва да се говори с източници и да се чукне в Гугъл, което прави работата още по-непоносима, защото има мълчание. Законен повод за образуване на досъдебно производство според НПК е журналистически материал. Ако на прокурорите им е сложно да четат, може да гледат бТВ и да се самосезират“, призова журналистката. 

Водещият Златимир Йочев пък отбеляза, че самият вътрешен министър разкри, че има сигнали за това, че цената на гласа е достигнала 500 лева. 

„До 150 лева стига цената, а тези избори ще си преминат с прякорите като иновация, но това, което искаме да видим след вота, е за около 1000 секции от общо около 12 000, тъй като са от т.нар. рискови. Ще видим там какво е купено и ще сравним“, заяви Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

„Идеята със списъка е с предизборна цел, а не да се задържат определени хора и да започнат някакви процеси, защото на всички тези изминали избори показаха, че има купуване на гласове, че МВР работи със сърце и душа и колкото законът позволява. На предишен вот един известен търговец на гласове го задържаха, изборите минаха и той осъди държавата за 20 000 лева. Системата е измислена перфектно“, каза още Илхан Андай.
 
 


В категории: ИЗБОРИ 27.10.2024 г.


Флагман.БГ Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама 21/10/2024, Понеделник 12:20 0
Флагман.БГ Двойничка ли е на Кати Двойничка ли е на Кати 21/10/2024, Понеделник 11:40 2
5
Коментара по темата
5.
Мяза на Американски ром
21.10.2024 12:16:28
0
0
Крадзите дпс викат дръжте крадеца
4.
ТБС
21.10.2024 12:04:05
0
0
Точно тая гнусна и неграмотна пачавра, да се изказва по темата, е крайно смешно. Урод, как влязоха ПП в парламента? А другите имбецили от ДБ-вкопчени като кърлежи за. Че и обещали на педофилите да им прокарат закон. Бухахаха. Списвай се малоумиците в сайтовете, които четат само дебили е ти се връзват.
3.
Бъгарин
21.10.2024 11:13:34
2
1
Избори с машини1
2.
зрител
21.10.2024 10:48:37
1
7
Това е бТВ ала Цънцарова !

В прайм тайма на сутрешният блок, поканила представители на Прокопиев и на Пеевски да говорят за честността на изборите.

Ама, че лицемерие на квадрат !
Пеевски и Борисов ще се борят с мафията.
СМЯХ !
1.
Полиии
21.10.2024 10:38:23
0
0
Изглеждаш като по-закръглена, нисичка и женствена версия на Аланис Морисет. Дълго лизане заслужаваш, сладкишче.
И нещата които говориш са вярни, жена-мечта отвсякъде :*
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Абсурдно е в 21 век да се всява етнически страх Абсурдно е в 21 век да се всява етнически страх В държава член на ЕС да плашиш хората със смяна на имената им, да ровиш в раните им е престъпно, категоричен е Исмаил Осман „Театър за всички“ мина и през село Димчево „Театър за всички“ мина и през село Димчево Инициативата се реализира благодарение на общинския съветник от ГЕРБ  Ясен Проданов Купуването на апартамент – за инвестиция или от хора с деца и пари? Купуването на апартамент – за инвестиция или от хора с деца и пари? Сред най-активните на пазара са специалистите от ИТ сектора Двойничка ли е на Кати Двойничка ли е на Кати Ванеса от "Биг Бардър" прилича страшно много на ретро певицата  МОН пусна упражнения срещу бърнаут на учителите МОН пусна упражнения срещу бърнаут на учителите В модула на МОН има стрестермометър, тестове за самооценка и препоръки за психическа устойчивост Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Екшън на токчета: Две жени пребиха и ошушкаха трета Екшън на токчета: Две жени пребиха и ошушкаха трета Насила натъпкали 29-годишната в кола, след зверския побой я изоставили на главен път Проф. Кантарджиев: Близо 900 са случаите на COVID, грип все още няма Проф. Кантарджиев: Близо 900 са случаите на COVID, грип все още няма Експертът препоръча яденето на ферментирали храни Показват лични вещи на Бербатов, Стоичков и на още плеяда шампиони в изложба Показват лични вещи на Бербатов, Стоичков и на още плеяда шампиони в изложба Изложбата “Личности и събития в българския спорт” включва над 400 лични вещи, спортни екипи и артикули Полина Паунова за купуването на гласове: Някакви хора са потопени под вода и дишат със сламки като славяните Полина Паунова за купуването на гласове: Някакви хора са потопени под вода и дишат със сламки като славяните Това е вирус, но МВР се опитва да го лекува само с чай и витамин, каза пък Илхан Андай
Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Издъхнал е на 83-годишна възраст Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Четириногите бяха със специални костюми - на приказни герои Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Референдумът бил опорочен с купени над 300 000 гласа от Москва, твърди президентът Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Хороскоп за деня – 21 октомври 2024, понеделник  Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда Радослав Спасов почина на 81-годишна възраст, а тъжната вест събощиха от кино "Одеон" Вредно ли е уринирането под душа Вредно ли е уринирането под душа Какви са опасностите от навика да се изпразва пикочния мехур по този начин Милиони в сейф, две тоалетни, чувал с помощи от ООН – тайният бункер на „Хамас“ Милиони в сейф, две тоалетни, чувал с помощи от ООН – тайният бункер на „Хамас“ Израелската армия показа как е изглеждало луксозното скривалище на последния засега лидер на терористичната организация Яхия Синуар Учени с пробив в лечението на рак , изучавайки свойствата на бирената мая Учени с пробив в лечението на рак , изучавайки свойствата на бирената мая Раковите клетки са изправени пред постоянен недостиг на хранителни вещества поради неконтролирания си растеж и често изпадат в състояние на покой, за да оцелеят и да избегнат откриването им от имунната система Докато България се тресе от кризи, в Румъния имат план да станат десетата икономика в ЕС Докато България се тресе от кризи, в Румъния имат план да станат десетата икономика в ЕС С инвестиции от над 10 милиарда евро годишно в индустрията ще можем да произвеждаме в страната всичко, което е от съществено значение за националната икономика, каза Марчел Чолаку Кейт поставила сериозен ултиматум на Уилям, след като се отнесъл с нея „като с изтривалка“ Кейт поставила сериозен ултиматум на Уилям, след като се отнесъл с нея „като с изтривалка“ Двамата може да изглеждат като идеалната двойка, но дори и перфектното семейство крие скелети в килера
Николай Василев, вицепремиер в кабинета "Сакскобургготски" Николай Василев, вицепремиер в кабинета "Сакскобургготски" Толкова много държавният бюджет не е дебелял в историята на България от хан Аспарух Виц на деня Виц на деня Първо ми вика: "Аз съм голяма фенка на скоростта..."
После: "Ама, к'во стана? Само това ли беше??? "
Виц на деня Виц на деня По време на изпит по право студент е запитан:
- Какво е максималното наказание за двуженство?
- Две тъщи!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако вместо за вечеря се прибереш вкъщи за закуска, то може да останеш и без обяд...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори