×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Кредиторите на оператора на "Северен поток 2" обсъждат преструктурирането на дълга на компанията
  • 97% от отпадъците в България не се рециклират
  • Хороскопа си за деня виж тук
  • ВиК фирмите искат такса вода и за необитаеми имоти
  • Учени откриха: Кучетата навлизат в трета фаза на опитомяване
  • Байдън тръгва за Германия, транспортът там пред колапс
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лична трагедия съкруши Къци


18 Октомври 2024, Петък, 17:39 ч.
Автор: Флагман.Бг

Известният шоумен загуби баща си

Известният шоумен Къци Вапцаров е неутешим. Той загуби най-важния човек в живота си – баща си. Тъжната вест съобщи самият Къци чрез пост във фейсбук.

"Една легенда си отиде... Моят мил татко Георги! Благодаря ти за всичко! Обичам те безкрайно!", сподели шоуменът.

Той поясни, че "за тези, които го познаваха и искат да го изпратят към света на Отвъдното, поклонението ще бъде в неделя, 12 часа, храм Свети Георги, на 5-те кюшета!"

Източник: Блиц


В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Къци
18.10.2024 19:31:59
0
0
Съкрушен съм. Изчезвам от публичното пространство.
Благодаря.
2.
Мими
18.10.2024 19:10:46
2
2
И ако не го постне във фейсбук не става...ебати шушумигата!
1.
*********
18.10.2024 18:43:40
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бившата на бургаски бизнесмен роди от наследника на KFC Бившата на бургаски бизнесмен роди от наследника на KFC Момечето носи име, което на персийски означава "слънчев лъч" Машина отряза ръката на работник Машина отряза ръката на работник Тежка злополука в дърводелски цел Извънредно! Катастрофа пред Океански риболов в Бургас, хвърчат линейки Извънредно! Катастрофа пред Океански риболов в Бургас, хвърчат линейки За момента няма яснота какво точно е станало, но трафикът е затруднен в участъка Лична трагедия съкруши Къци Лична трагедия съкруши Къци Известният шоумен загуби баща си Филм за църквите на Несебър отличен с 4 награди от престижни международни кинофестивали Филм за църквите на Несебър отличен с 4 награди от престижни международни кинофестивали Филмът за Несебър е отличен измежду 97 продукции за туризъм от 20 държави Внезапно почина адвокатката на Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев Внезапно почина адвокатката на Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев Адвокат Марияна Тодорова беше само на 61 години Това ли са новите кино и театрални звезди на Бургас? Вижте кастингите във филиала на колеж „Любен Гройс” (ВИДЕО) Това ли са новите кино и театрални звезди на Бургас? Вижте кастингите във филиала на колеж „Любен Гройс” (ВИДЕО) Театралният колеж отваря врати в морския град, а какво представляват прослушаванията, които са част от приемния изпит, можете сами да видите - не е толкова страшно Забогатя след раздялата Забогатя след раздялата Преди около месец Радина Кърджилова пътува до Париж, след като я избраха за лице на една от най-големите френски модни марки Делян Пеевски: ДПС не е за лична употреба, нито частна собственост! Делян Пеевски: ДПС не е за лична употреба, нито частна собственост! “Гарантирам, че това време никога няма да се върне!”, каза председателят на ДПС и ПГ на ДПС 98% от хората получили BG-Alert, но не разбрали 98% от хората получили BG-Alert, но не разбрали Това обаче не е проблем, защото при реална опасност МВР ще ползва друг канал, обясни съветник на МВР
„Списък на смъртта": Репортер откри сайт, където всеки може да наеме убиец „Списък на смъртта": Репортер откри сайт, където всеки може да наеме убиец Най-често това били мъже, които искали да се отърват от жените и приятелките си Алла Пугачова се опитала да изнесе антики за 20 млн. долара Алла Пугачова се опитала да изнесе антики за 20 млн. долара Колекцията на певицата включва музейни експонати от XVI-XVII век, които могат да бъдат пуснати на търг Европейските лидерите зоват Еврокомисията спешно да приеме закон за връщане на мигрантите Европейските лидерите зоват Еврокомисията спешно да приеме закон за връщане на мигрантите Настояват и за засилване на военната подкрепа и ускоряване на доставките за Украйна Кой лъже за здравето на Путин Кой лъже за здравето на Путин Кремъл отрече твърдението, че се е влошило Ясновидци вещаят победа за Украйна във войната, но искат забраната им Ясновидци вещаят победа за Украйна във войната, но искат забраната им На официалния сайт на украинското правителство се появи петиция, а авторът ѝ твърди, че гадателките били вредни, защото били русофили Носи чанта за няколко хиляди Носи чанта за няколко хиляди Муки беше забелязана, докато дискретно се вмъкваше през служебния вход на Народния театър, избягвайки излишното внимание Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова От Нова телевизия издават, че Светлана предварително се е договорила с продуцентите какви въпроси да й зададе водещата Разбиха брутално ОПГ Разбиха брутално ОПГ Разбита е група за заплахи, рекети и изнудване Върна се в ефира на Нова Върна се в ефира на Нова В премиерния епизод на „Живей красиво с Гери Малкоданска“ този петък зрителите ще разберат как да посрещнат есенния сезон с настроение и кои са подходящите начини за създаване на усещане за топлина Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Официалната церемония по връчване на Годишните литературни награди на Община Бургас за 2024 година ще се проведе на 3 декември
Николай Василев, вицепремиер в кабинета "Сакскобургготски" Николай Василев, вицепремиер в кабинета "Сакскобургготски" Толкова много държавният бюджет не е дебелял в историята на България от хан Аспарух Виц на деня Виц на деня От женски чат:
-Започнах връзка с възрастен мъж, какво трябва да зная?
-Пенсиите ги дават на седми.
Виц на деня Виц на деня - Обичаш ли вода?
- Да.
- Чудесно. Вече харесваш 72 процента от мен.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Надпис на асфалта "Бременна съм," държеше под напрежение всичките десет етажа на блока.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори