×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жестока атака към Джокович от Италия


Жестока атака към Джокович от Италия
Ключови думи: джокович, италия, флагман
15 Октомври 2024, Вторник, 13:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Oтсега нататък ще бъде подвиг за Новак да победи Яник, коментират специалисти

Президентът на тенис федерацията на Италия Анджело Бинаги е в еуфория след триумфа на Яник Синер на Мастърса в Шанхай. Във финалния мач тенисистът победи Новак Джокович за трети пореден път, а Бинаги направи жестока прогноза. 

„Ситуацията се промени много за една година, отсега нататък ще бъде подвиг за Новак да победи Яник. Вярвам, че Синер може да спечели много трофеи от Големия шлем, той е с 15 години по-млад от Джокович и ако играе като този сезон, може да стигне до 30 титли. Това може би е твърде много, но не е изключено да стигне Федерер, Надал и Джокович“, каза Бинаги, допускайки, че сръбската легенда никога повече няма да победи италианеца. 

Синер имаше фантастичен сезон, в който спечели седем трофея досега и има шанс за поне още два с предстоящите Мастърс турнири в Париж и Торино и няколко по-малки турнира преди края на годината.

trud.bg


В категории: Спорт


1
Коментара
Флагман.БГ Подари апартамент на сестра си Демет Доган Подари апартамент на сестра си Демет Доган 15/10/2024, Вторник 15:00 0
14-годишен уби майка си
14-годишен уби майка си 15/10/2024, Вторник 14:56 0
Флагман.БГ Този мъж уби съпруга си Този мъж уби съпруга си 15/10/2024, Вторник 14:42 0
Намалиха й заплатата
Намалиха й заплатата 15/10/2024, Вторник 14:40 0
Призна за раздялата
Призна за раздялата 15/10/2024, Вторник 13:40 0
1
Коментара по темата
1.
айде стига
15.10.2024 14:52:03
0
1
да и 2 пъти с положителна допинг проба ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отстраниха важен шеф в МВР Отстраниха важен шеф в МВР Освободен е ст. комисар Лазар Христов Подари апартамент на сестра си Демет Доган Подари апартамент на сестра си Демет Доган Така 29-годишната наследничка на Сокола, която отдавна се е еманципирала от фамилията, също е уредена със собствен дом Как се крият 18 кг марихуана в газови бутилки, пригодени за тайници в кола (ВИДЕО/СНИМКИ) Как се крият 18 кг марихуана в газови бутилки, пригодени за тайници в кола (ВИДЕО/СНИМКИ) Митничари с удар на ГКПП "Лесово" Музиканти, политици и десетки фенове си вземат последно сбогом с Кирил Маричков Музиканти, политици и десетки фенове си вземат последно сбогом с Кирил Маричков "Рано беше", сподели Данчо Караджов от "Сигнал" Като по чудо: Спасиха 8-месечно бебе с пластмасова играчка, престояла 5 дни в гърлото му Като по чудо: Спасиха 8-месечно бебе с пластмасова играчка, престояла 5 дни в гърлото му Имало е опасност от фатален изход МОН се провали във втория ден на е-изпита по природни науки МОН се провали във втория ден на е-изпита по природни науки Е-системата е зациклила, а след 30 минути някои ученици са си тръгнали Обвиниха 14-годишния Любчо, убил майка си в Пловдив Обвиниха 14-годишния Любчо, убил майка си в Пловдив Във фаталната вечер момчето било в дома с жената, а бащата Краси отсъствал Пилотска грешка е причината за катастрофата със самолета край "Граф Игнатиево"? Пилотска грешка е причината за катастрофата със самолета край "Граф Игнатиево"? Поет е неоправдано висок риск при изпълнение на елементи от сложния пилотаж, констатира комисията, назначена от министъра на отбраната  Антициклон сваля температурите, но проф. Рачев заговори за скучно време Антициклон сваля температурите, но проф. Рачев заговори за скучно време В неделя ще се появят палтенца от тип баклавички в София, а във Варна въпреки топлото море максималната температура в четвъртък ще е 13 градуса   Екшън с пиян рекордьор, блъсна полицейски микробус с чужда кола и се опита да избяга Екшън с пиян рекордьор, блъсна полицейски микробус с чужда кола и се опита да избяга  3,4 промила е отчел дрегерът
14-годишен уби майка си 14-годишен уби майка си Обвинителният акт гласи, че макар непълнолетен, той е разбирал свойството и значението на извършеното и е могъл да ръководи постъпките си Такъв резил не се е случвал в българско училище Такъв резил не се е случвал в българско училище Зам.-директорка пострада при опит да разтърве ученици Намушкаха футболист в центъра на голям български град Намушкаха футболист в центъра на голям български град Стефан Трайков е със съмнения за засегнал бял дроб Този мъж уби съпруга си Този мъж уби съпруга си Финландските медии разкриват, че двамата са прекратили връзката си преди няколко седмици по инициатива на хокеиста, но явно Нордмо не го е приел добре Няма да повярвате как изглежда днес емблемата на "От местопрестъплението" Хорейшио Кейн Няма да повярвате как изглежда днес емблемата на "От местопрестъплението" Хорейшио Кейн Актьорът Дейдвид Карузо вече почти не прилича на героя си от 2002 г., който будеше страхопочитание сред всеки закоравял престъпник на екрана Милиарди потребители стават обект на хакерска атака в Gmail Милиарди потребители стават обект на хакерска атака в Gmail Изкуствен интелект изпраща мейли и гласови съобщения Бруно Кал: Русия може да атакува НАТО, но едва след 2030 година Бруно Кал: Русия може да атакува НАТО, но едва след 2030 година Тогава ще има военен потенциал, коментира ръководителя на германското разузнаване Пари за Везните, любов за Скорпиона, а Рибите да се доверят на интуицията си Пари за Везните, любов за Скорпиона, а Рибите да се доверят на интуицията си Хороскоп за деня – 15 октомври 2024, вторник  Мирът в Украйна не трябва да се бърка с капитулация, призова Борел Мирът в Украйна не трябва да се бърка с капитулация, призова Борел Има стратегическа логика за военна и политическа подкрепа на Украйна, за да може (руският президент Владимир) Путин да бъде накаран да пристъпи към преговори, смята Борел Нощен клуб предлага достъп за представители на 54 пола Нощен клуб предлага достъп за представители на 54 пола Биджендър, чудещ се джендър, неутрален, панджендер и тн. 
Боряна ДИМИТРОВА, социолог Боряна ДИМИТРОВА, социолог Царството на олигархията се гради върху отломките на безучастен народ Виц на деня Виц на деня - Какво е пернишко спа?
- Да те мият с маркуча в изтрезвителното.
Виц на деня Виц на деня Иванчо се прибира от училище:
- Мамо! Днес бях похвален от учителят!
- Браво моето момче! Какво ти каза?
- Каза, че всички са тъпаци, а аз съм най-големият!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Семеен ресторант - заведение, в което на всяка маса има скандал.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори