×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Германия спира помощта от тежка техника към Украйна, твърди Билд
  • Ще е слънчево до сряда, след това започват валежи
  • НАТО започва мащабно учение за използване на ядрени оръжия
  • Възможни проблеми с купуването на винетки днес
  • Празнуваме Петковден - завършек на лятото и есента
  • 61 000 деветокласници се явяват на е-изпит по природни науки
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пловдивчанка се жалва пред Флагман: Открих изгубения си папагал Чочо, но отказват да ми го върнат!


Пловдивчанка се жалва пред Флагман: Открих изгубения си папагал Чочо, но отказват да ми го върнат!
Еднакви ли са тези две птици? Според собственичката Цветана Еневска въпросът е безсмислен, но бургазлийката Нели Динева отговорът е „не”
14 Октомври 2024, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Цвета Еневска се свърза с редакцията ни да се оплаче от контакта ѝ с бургазлийка, у която се оказа любимецът й

Изгубен преди четири месеца скъп папагал от породата Корела, изненадващо се появи на фотоси и видеа в социалните мрежи и стана център на внимание за цял Бургас. Пернатото изчезнало при страшна буря, която счупила клетката му на балкона в Слънчев бряг в края на юни т.г.. Оттогава собственичката - пловдивчанката Цветана Еневска отчаяно моли във всички групи за съпричастност при издирването му, публикувайки снимки на уникалния домашен любимец със забележителен интелект. Обявите за издирвания папагал Чочи обиколиха десетки пъти социалните мрежи, а ликът на птицата бе залепен дори и по стълбове в курортния комплекса и региона.

За съжаление, до края на Лято 2024, Еневска не успява да открие любимеца си, който е част от семейството й и си тръгва за Пловдив. Преди 2 дни случайно разбира, че Чочи отдавна е открит, но новите му стопани отказват да го върнат. Ето какво споделя тя и настоява за съдействие от наша страна:

Папагалът Чочи се оказа в апартамента на бургазлийката Нели Д. в бургаския кв. Сарафово. Самата тя, в профилите си из социалните мрежи, го е кръстила Жечко и описва ситуацията по следния начин:

„ Жечката, който познавате от моите сторита се подарява! Той е долетял случайно на терасата на мои приятели, които го гледат от тогава, но за съжаление не могат да го задържат завинаги. Жечката е най-якото любвеобилно, забавно и гласовито пиле, с което можете да сеи пожелаете да съжителствате”.

Нели Динева обявява папагала Чочо, прекръстен вече на Жечката, за подаряване

До тук става ясно, че тя подарява птичката. И от тук нататък става интересно. Защото папагалът се оказва у възрастно семейство, което е обвито в мистерия. При контакт от страна на Еневска с Динева, тя получава странен отговор от бургазлийката:

„За мен това не е вашият папагал и няма да притеснявам хората и децата които го гледат сега. Всичко добро и успех с намирането му ви желая”. Категоричният отказ е странен, тъй като в случая се касае за изгубено  и впоследствие намерено животинче, което е потърсено от собствениците му, които подкрепят твърденията си за притежание не само с оригинални публикации от издирването му, но и със снимки, от които ясно личи, че шарката по перата на папагала са идентични.

Бургазлийката тотално отказва да даде контакт на "новите собственици" на пернатото

„Пратих кадри, които Нели Динева е публикувала, на хората, които развъждат такива папагали и които реално ми го продадоха преди години. Те са категорични, че става въпрос за същата птица и недоумяват защо дамата отказва да ме свърже с „новите” собственици. Тя казва, че била препратила на тях моя номер и ако те искали, щели да се свържат с мен. Това е кражба", твърди Цветана Еневска.

Оригиналната обява за издирването на Чочо, публикувана в края на юни след бурята, която разкъсва клетката му и птицата от страх полита

Тя заяви пред наш репортер, че е готова да плати пари на Динева, за да ѝ даде  информация. Обяви, че би компенсирала и „новите” собственици на птичката, като им закупи друг папагал. „Искам просто Чочи да се върне у дома. Той е част от моето семейство”, казва тя. Еневска е категорична, че ако се наложи, ще потърси правата си и в полицията.

Междувременно обаче вижте снимките на папагала и преценете за един и същ ли става въпрос, или за различен и кой има право в случая? Цветана Еневска или Нели Динева.

 




Автор
12
Коментара
Флагман.БГ Направете това преди сън и ще спите като бебе Направете това преди сън и ще спите като бебе 14/10/2024, Понеделник 20:20 1
Флагман.БГ Смяхте й се, ама вижте какво гадже заби Смяхте й се, ама вижте какво гадже заби 14/10/2024, Понеделник 18:40 6
12
Коментара по темата
12.
Възмездие за такива
15.10.2024 00:10:06
0
4
На тая пача дето е прекръстила папагала и го подарила и отгоре на това отказва да го върне , щото видиш ли го подарила и да не се излага . Ако съм аз и късам врата като на пиле. Тва е безсърдечен човек който няма представа какво е да дадеш любовта си на животинка. Тя реално ако беше нормален човек щеше ли да постъпи така или е Зеландия пари или е емоционален инвалид . Връщай пилето на хората социопатка откачена!!!
11.
ЗЛОБА И ЗАВИСТ
15.10.2024 00:09:56
0
2
Типичното поведение за една изключително грозна и завистлива Бургазлийка . Не си е създала нужният комфорт във живота. Затова не иска да вземе отношение .Мръсно куче….
Пожелавам и на нея пред очите нещо скъпоценно да и вземат
10.
Запознат
15.10.2024 00:03:46
0
1
Гербаджииски/дпс , медия продажна
9.
До пародията
14.10.2024 23:44:35
0
8
Точно така е, за такива неща оставят коментарите, за да става сеир, като трябва някой да коментира кмета-слънце или тиквения му собственик - коментарите заключени. Тия продажни гербаджийски проститутки претендират за независимост, пък пълзят по корем за стотинки пред гербаджиите. Гнусна история.
8.
Въй
14.10.2024 23:09:52
0
3
Или доктор Саян не си е свършил добре работата. Но туй Нели определено не е на нашата планета
7.
Сарая
14.10.2024 23:08:01
1
1
Дъмбълдор не би позволил това !
6.
Въй
14.10.2024 23:07:52
0
5
Бургазлийката я пере тока. Дилъри, ако четете това, моля, вдигнете го малко туй качество бе ... Стига сте мешали пикото с разни гуйна.
5.
Квартални братя
14.10.2024 23:03:32
2
4
Крадци,върнете колелото на Огито
4.
Бат Колю Копанарина
14.10.2024 22:50:44
1
3
Веднага да се върне Жечката, жив или мъртъв!
3.
Пародия
14.10.2024 22:37:35
1
11
На статията с дребни битовизми “свободната” медия е оставила коментарите включени. По-сериозните теми обаче не може да се коментират..
2.
пристрастен
14.10.2024 22:35:48
3
3
грам пък не ме интересува
1.
Запознат
14.10.2024 22:12:48
1
14
Само да кажа, че Нели Димова от малка не я слуша главата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пловдивчанка се жалва пред Флагман: Открих изгубения си папагал Чочо, но отказват да ми го върнат! Пловдивчанка се жалва пред Флагман: Открих изгубения си папагал Чочо, но отказват да ми го върнат! Цвета Еневска се свърза с редакцията ни да се оплаче от контакта ѝ с бургазлийка, у която се оказа любимецът й Крие ли опасности аналният секс и как трябва да го правите 18+ Крие ли опасности аналният секс и как трябва да го правите 18+ Специалистът колопрокголог Андрей Буровски с ценни съвети как да се предпазите 5 сигурни знака, че сте влюбени в мъж, не в момче 5 сигурни знака, че сте влюбени в мъж, не в момче По какво личи зрелостта на партньора ви 5 зодии, които се борят с най-много тревоги в любовта 5 зодии, които се борят с най-много тревоги в любовта Тези знаци са измъчвани от подозрения и ревност Домашна майонеза – готова само за половин минута Домашна майонеза – готова само за половин минута Ето рецептите, които ми даде леля Дафи Храни, които са подходящи срещу ежедневния стрес Храни, които са подходящи срещу ежедневния стрес Подобряват и настроението   Направете това преди сън и ще спите като бебе Направете това преди сън и ще спите като бебе Чаша горещо мляко с мед ще ви настрои прекрасно за спане Калин Стоянов: Убийството на пътя след алкохол, наркотици или превишена скорост да бъде квалифицирано като умишлено Калин Стоянов: Убийството на пътя след алкохол, наркотици или превишена скорост да бъде квалифицирано като умишлено На 16 октомври ни връхлита поредна магнитна буря На 16 октомври ни връхлита поредна магнитна буря Няма да е силна Златото поскъпва с близо 40% за година, ето причината Златото поскъпва с близо 40% за година, ето причината Много страни смятат, че то е "щит" срещу инфлацията и сигурна инвестиция
Мирът в Украйна не трябва да се бърка с капитулация, призова Борел Мирът в Украйна не трябва да се бърка с капитулация, призова Борел Има стратегическа логика за военна и политическа подкрепа на Украйна, за да може (руският президент Владимир) Путин да бъде накаран да пристъпи към преговори, смята Борел Нощен клуб предлага достъп за представители на 54 пола Нощен клуб предлага достъп за представители на 54 пола Биджендър, чудещ се джендър, неутрален, панджендер и тн.  Продадоха за близо 1,5 млн. долара железния трон от "Игри на тронове" Продадоха за близо 1,5 млн. долара железния трон от "Игри на тронове" Феновете на хитовата поредица наддаваха и за стотици други реквизити Защо не трябва да ги купуваме от пазара Защо не трябва да ги купуваме от пазара Знаете, че приготвянето на туршия си отнема време Как станах милиардер Как станах милиардер Разказ на писателя Божидар Чеков Лоша новина за всички шофьори Лоша новина за всички шофьори Горивата поскъпват Дженифър Лопес се вихрила в изродските оргии на Пъф Деди Дженифър Лопес се вихрила в изродските оргии на Пъф Деди Ди Каприо бил най-почетният гост на тайните партита, казал арестуваният рапър Бургаската кино звезда Мария Бакалова определи Тръмп за един от "най-злите на планетата" Бургаската кино звезда Мария Бакалова определи Тръмп за един от "най-злите на планетата" Тя влиза в ролята на Ивана Тръмп във филма "Стажанта" Защо се раздели с богатото си гадже Защо се раздели с богатото си гадже Очаквала е предложение за брак Ще промотира България пред света Ще промотира България пред света Моно Алекс е гръцки инфлуенсър 
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.
Виц на деня Виц на деня - Какво е тежък махмурлук?
- Когато излезеш да хвърлиш боклука на втората си жена и се прибереш при първата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори