×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Германия спира помощта от тежка техника към Украйна, твърди Билд
  • Ще е слънчево до сряда, след това започват валежи
  • НАТО започва мащабно учение за използване на ядрени оръжия
  • Възможни проблеми с купуването на винетки днес
  • Празнуваме Петковден - завършек на лятото и есента
  • 61 000 деветокласници се явяват на е-изпит по природни науки
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъжете от тези зодии са най-големите скъперници


14 Октомври 2024, Понеделник, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Дами, внимавайте, ако съдбата ви събере с представител на някоя от следните зодии

Сред мъжките качества, които една жена намира за привлекателни, са смелостта, честността и, разбира се, щедростта. Едва ли обаче ще се намерят много жени, които биха оценили кавалер, който дори на среща се колебае дали да плати за едно кафе, или който в семейния живот следи всяка стотинка – не поради недостиг на средства, а заради прекомерна пестеливост, достигаща до... скъперничество. Но, мили дами, ако съдбата ви събере с представител на някоя от следните зодии, може да се наложи да се подготвите за разочарования в материален план.

Рак

Мъжете Рак традиционно се смятат за големи домашари и грижовни джентълмени. Но не и когато става въпрос за личните им финансови интереси. Ако Ракът има свободни пари, той ще се радва да ги сподели с вас. Но ако му предстоят големи разходи и планове, като луксозно пътуване на почивка или закупуване на нова кола, той със сигурност ще се оплаче, че няма достатъчно пари.

И за всичко, което е направил за вас, Ракът ще очаква благодарност, пише woman.bg. И въпреки че Раците са предприемчиви и понякога знаят как да „съберат“ много пари, те определено няма да ги споделят с любимия си.

Дева

Девите се управляват от Меркурий, богът на търговията и финансите. Следователно мъжът Дева е истински майстор на пресмятането и пестенето. Те обаче не жалят средства за себе си. Но той ще гледа с недоумение на вашите желания и нужди. За него харченето на пари за другите е почти престъпление.

Срещите с Дева не са романтични вечери в скъпи ресторанти, а пътувания до бюджетни кафенета, бързо хранене или пикници в парка. Най-много, на което можете да разчитате, е книга за финансова грамотност или някаква полезна джаджа, закупена на разпродажба.

Ако все още мечтаете да живеете заедно с Дева, бъдете готови да посрещнете идеята, че ще имате два отделни портфейла. Единият е за неговите нужди, а вашият е с цел периодично да му помагате, когато финансовите му машинации се провалят.

Скорпион

Според астролозите не си струва да се захващате с мъж от този знак на зодиака. Обвържете ли се веднъж с него, той ще ви жили до края на дните ви. Скорпион ще ви измъчва дори за дребни неща и ще ви подсеща за тях при най-малкото забавяне. И със сигурност ще ви напомни колко важна е пестеливостта.

Ще трябва да забравите и за спонтанните покупки и романтичните изненади. Той внимателно ще контролира всички разходи и дори ще ви подозира за опити да живеете добре за негова сметка.

Козирог

Мечтаете ли за мъж, който ще ви осигури удобно бъдеще? Козирогът изглежда идеално отговаря на това описание. Мощен, успешен, олицетворение на стабилността - всичко това е за него. Но тук има муха в мехлема. Помнете, че още от момента, в който сте свързали живота си с мъж Козирог, всяка похарчена от вас стотинка е минала през строга проверка от зоркия му поглед.

Най-неприятното е, че Козирогът пести не само от себе си, но и от най-близките си. Редовно ще трябва да защитавате семейния си бюджет пред него и да се борите за всяка допълнителна покупка. В същото време мъжът Козирог ще се убеди във финансовата си гениалност и ще ви изнесе лекция за рационалното потребление.

Риба

На пръв поглед мъжът Риби е въплъщение на романтика, нежност и щедрост. Той е готов да обсипе избраницата си с комплименти, подаръци и да я потопи в атмосферата на приказка. В началото може да изглежда, че сте срещнали принц, който е готов да изпълни всяко ваше желание. Но щом поживеете с него по-дълго, той ще покаже другата си страна. Веднага щом мъжът Риба се изправи пред финансови затруднения или просто времеви ограничения, той ще започне да си спомня всички „неразумни“ пари, похарчени за вас. Този представител на зодиака съхранява в паметта си всички времена, когато е бил пилеел пари за вас, и ако е необходимо, ще ви таксува поне с упреци за това.

И тъй като Рибите не са много емоционално стабилни зодии, подобни ситуации могат да се повтарят отново и отново.

Вярно е, че някои зодиакални знаци са като пазители на касичките си – все едно държат парите си в сейф, за който само те знаят кода. Но това съвсем не означава, че всеки мъж, роден под тези знаци, е като чичо Скрудж.Астрологията може да ни даде някои жокери за характера, но да не забравяме, че възпитанието, личният опит и... вероятно някоя стара спестовна книжка от баба, също имат голяма роля. В крайна сметка, дали ще сме щедри, или ще стискаме портмонето до скъсване, е въпрос на личен избор – звездите просто ни дават фон за спектакъла, но сценарият си го пишем сами!
 


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Смяхте й се, ама вижте какво гадже заби Смяхте й се, ама вижте какво гадже заби 14/10/2024, Понеделник 18:40 2
Роди второто си дете
Роди второто си дете 14/10/2024, Понеделник 17:40 4
Флагман.БГ Прецака се много, ще пее с "койот" Прецака се много, ще пее с "койот" 14/10/2024, Понеделник 17:20 2
Флагман.БГ Мъжете от тези зодии са най-големите скъперници Мъжете от тези зодии са най-големите скъперници 14/10/2024, Понеделник 17:00 2
Флагман.БГ 14-годишно момче уби родната си майка в Пловдив 14-годишно момче уби родната си майка в Пловдив 14/10/2024, Понеделник 15:39 2
2
Коментара по темата
2.
Dg
14.10.2024 18:32:57
2
0
Защото жените козирог не са скъперници! Включително и на емоции! Но в крайна сметка тези неща не са свързани със зодията, а с разбиране на понятието връзка, взаимност, уважение и нормални отношения!
1.
пинтии
14.10.2024 17:07:53
1
2
цънцари....!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"БСП Обединена левица" с най-сериозен ръст от началото на кампанията "БСП Обединена левица" с най-сериозен ръст от началото на кампанията Широкото ляво обединение тръгна от исторически най-ниското си ниво, а в средата на кампанията вече гони третите - ПП-ДБ Смяхте й се, ама вижте какво гадже заби Смяхте й се, ама вижте какво гадже заби Кристина от "Ергенът" 3 заби супер готин мачо! Почина кмет на врачанско село, който беше транспортиран с медицински хеликоптер Почина кмет на врачанско село, който беше транспортиран с медицински хеликоптер Илиян Иванов получи инсулт на 3 септември Мъртвецът, като средство за изява на стадната единица Мъртвецът, като средство за изява на стадната единица Бог да прости Кирил Маричков. Него вече въобще не го интересува дали го осъждат, или изживяват истинска лична трагедия след неговата кончина Турция зарежда Украйна с менте облекла, чанти и обувки, на МП Лесово ги иззеха Турция зарежда Украйна с менте облекла, чанти и обувки, на МП Лесово ги иззеха 15 000 контрабандни „маркови“ стоки са били задържани от митничарите  Роди второто си дете Роди второто си дете Синоптичката на NOVA Лора Георгиева има момиченце Прецака се много, ще пее с "койот" Прецака се много, ще пее с "койот" Константин бе част от шоуто "Пееш или лъжеш", не успя да си намери музикална половинка, но пък публиката много му се смя Полицейски автомобил пламна в движение в Русе Полицейски автомобил пламна в движение в Русе Предницата и седалките на служебната кола са унищожени от огъня Мъжете от тези зодии са най-големите скъперници Мъжете от тези зодии са най-големите скъперници Дами, внимавайте, ако съдбата ви събере с представител на някоя от следните зодии Тестват сирените и системата BG-ALERT тази седмица Тестват сирените и системата BG-ALERT тази седмица Проверката ще продължи половин час
Нощен клуб предлага достъп за представители на 54 пола Нощен клуб предлага достъп за представители на 54 пола Биджендър, чудещ се джендър, неутрален, панджендер и тн.  Продадоха за близо 1,5 млн. долара железния трон от "Игри на тронове" Продадоха за близо 1,5 млн. долара железния трон от "Игри на тронове" Феновете на хитовата поредица наддаваха и за стотици други реквизити Защо не трябва да ги купуваме от пазара Защо не трябва да ги купуваме от пазара Знаете, че приготвянето на туршия си отнема време Как станах милиардер Как станах милиардер Разказ на писателя Божидар Чеков Лоша новина за всички шофьори Лоша новина за всички шофьори Горивата поскъпват Дженифър Лопес се вихрила в изродските оргии на Пъф Деди Дженифър Лопес се вихрила в изродските оргии на Пъф Деди Ди Каприо бил най-почетният гост на тайните партита, казал арестуваният рапър Бургаската кино звезда Мария Бакалова определи Тръмп за един от "най-злите на планетата" Бургаската кино звезда Мария Бакалова определи Тръмп за един от "най-злите на планетата" Тя влиза в ролята на Ивана Тръмп във филма "Стажанта" Защо се раздели с богатото си гадже Защо се раздели с богатото си гадже Очаквала е предложение за брак Ще промотира България пред света Ще промотира България пред света Моно Алекс е гръцки инфлуенсър  Българин бе осъден за контрабанда на над 2 тона кокаин във Великобритания Българин бе осъден за контрабанда на над 2 тона кокаин във Великобритания Уличната цена на дрогата, внесена в кашони с банани, е за над 200 млн. паунда
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.
Виц на деня Виц на деня - Какво е тежък махмурлук?
- Когато излезеш да хвърлиш боклука на втората си жена и се прибереш при първата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори